22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • VNM
    A Babylon 5-ben ő Delenn.
  • VNM
    Mivel eddig még nem láttam, elkezdtem a Babylon 5-öt nézegetni.
    Számomra az újdonság erejével hatott, amikor az Internetes Filmadatbázisban megnéztem a stáblista tagjainak filmográfiáját...
    Mira Furlan - a Lost-ban ő a "francia tyúk".
  • rage
    Szerintem Libby egyáltalán nem biztos, hogy meghalt, attól, mert összeesett,pláne,hogy épp maga előtt szorította a takarót, amiről majd jövő héten kiderülhet, hogy felfogta a golyót valamelyest...
  • Hunnenkoenig
    Fu, tenyleg? Nem hiszem el!
    (bocs, csak unatkozok)
  • K Ace
    Hali. Láttátok már hogy a 2x02 részben mikor a egy cápa köröz michael tutaja alatt a cápába bele van égetve a dharma jele.
  • VNM
    Óvoda 2...
  • Lasagne
    igen VNM néha az is kell
  • Hunnenkoenig
  • VNM
    Óvoda...
  • Lasagne
    Hunnenkoenig
  • precision
    itt is mikor s01 ment rtlklubon, a részek végén mindig volt egy "mi lesz jövőhéten" pár másodperces bejátszás...fel kellett volna jelenteni rtlklubot hogy miafakkért spoilerezik :)
  • Hunnenkoenig
    Tekintsd magad leugatva
  • mukika
    odakint a promot a részek után egyből bemutatják... szevasz a legtöbbször csak egy kis ízelítő a hangulatból, és a fele sem úgy történik ahogy elgondolod, ahogy látod.
  • Lasagne
    nincs értelme ezen agyalni,úgyis nektek van igazatok
    mivel az aktuális részt már láttam ezért jöttem ide,csak nem szeretem ha egy állítólagos poént lelőnek,ENNYI..ugassatok le
  • mukika
    na az a rész ütött...
  • PiszkosFred
    Ha en kibirom nap mint nap latva a ketszamjegyu "uj uzenet"-et a Lost topik mellett, akkor mas is kibirja hogy ne nezzen be ide, csak ha latta az aktualis reszt. Ilyen egyszeru. Jo dolog a spoiler, egy jatek kapcsan bizony az elejen hasznos lehet, de egy sorozatnal, amelynek reszeit szinte egyszerre nezi mindenki, felesleges. En sem jovok be ide addig, amig nem latom az aktualis reszt. Ha elhuzodik es kesobb nezem meg, es kijott kozben mar az uj resz is, akkor van hogy hetekig csak figyelem a novekvo piros szamot a topik mellett, de nem jovok be. Ennyi.

A promo meg mubalhe, kar a szoert. Ennyi erovel ne menj moziba, mert a filmed elott latsz meg 3-4 masik film trailert, ami poengyilkos lenne? Vagy ne nezz tevet, mert neadjisten leadnak egy musor reklamot, amit latva megint csak poenokat gyilkolnak? Ugye hogy hulyeseg errol beszelni ;]
  • Hunnenkoenig
    Ha meg nem tudod, hogy egy forumon az emberek szeretnek a legujabb dolgokrol beszelgetni es nem feher kockakat nezegetni, akkor ne gyere be.

Egy promo egy promo. Azert van, hogy felcsigazza az erdeklödest. Nem tudsz meg belöle semmit, amit egy heten belül ugyse tudnal. Nem mintha a sorozat poenjat löne le, szoval nem kell csinalni itt a müfesztivalt.
  • Lasagne
    én is egyet értek azzal :nem igaz hogy nem lehet használni azt a rohadt spoiler jelzést jó megnéztétek a promót,eldicsekedtek vele mint egy ovis "Bibiiii én már láttaaaam és elmondom mert nem tudom magamban tartaniii" elcseszitek az egész élményt!Szeretek forumozni de az ilyeneket utálom..Ha meg nem tudod hogy kell használni a spoiler jelzést akkor bazi nagy betűkkel írd elé tájékoztatásul.

a 20.rész nálam 5/5
  • petee
    igazad van
  • Hunnenkoenig
    Nem szeretem, mikor ilyen okokbol ölnek meg valakit.

Ha a törtenet megköveteli, hogy meghaljon, az OK, de igy...

A legdurvabb, mikor a szinesz elmegy es ugyanazt a szerepet atveszi egy amsik szinesz, aki meg közel sem hasonlit az elözöre, de ez nem zavar senkit a sorozatban...

Hülye picsa. Nem volt jo neki a Lost? Jatssza itt az agyat. Aztan a masik sorozat majd biztos valami olcso brazil daily soap lesz, amit egy ev utan abbahagynak, mert a kutyat nem erdekli. Akkor majd szeretne visszamenni a Lost-ba, de mar nem lehet, mert meghalt. Nem kap mas munkat, alkoholista lesz es csoron fog meghalni valahol egy colas dobozokkal teli bevasarlokocsit tolva, mint a regi superman-böl a föszereplö csajszi...

(just kidding)
  • qper
    [spoiler]A sorozatjunkie-n már szerepelt áprilisban, hogy a Libby-t alakító színésznő aláírt egy új sorozathoz, így a Lost-ból történő kiválása szinte törvényszerű volt.
  • FLeK0
    attol meg szerepelhet.
  • 1Obi1
    Kár...Akkor honnan tudjuk meg hogy Libby miért került az elmegyógyóba?
  • FLeK0
    mostanaban ketten halnak meg (persze lehet, hogy kesobb tobben is)
  • PiszkosFred
    Hát nemtudom. Jack anyja egy barna hajú nő (Veronica Hammel - régebben a Hill Street Bluesban játszott ügyvédnőt, én onnan ismerem legalábbis (egyébként egyik kedvenc rendőrsorozatom mai napig, még akkor is ha '80-as években készült;])). Ez a mostani valami kaland lehet, egy szerető, vagy esetleg újra nősülés utáni második/sokadik feleség. Nem emléxem már, hogy meghalt e az anyja Jacknak vagy csak elváltak, vagy mi lett. De mintha élne, és mintha ő hívta volna fel Jacket hogy meghalt az öreg, passz, majd meg kell nézni. De a lényeg, hogy akit látni akart, az az öreg lánya, Jack (fél?)testvére, és aki - meg mernék rá esküdni - hogy ismert arc lesz a szigetről, ha kiderül hogy ki is ő ;]

Finálé után újra kell nézni a teljes sztorit, aztán a holtszezonban lehet keresni az összefüggéseket. Csak idő kellene rá ;]
  • PiszkosFred
    Spoilerek...

Azért vicces volt ebben a részben, ahogy szerencsétlen Sawyerre rányítja az öreg az ajtót ;]

A 20as rész végén én is azt mondtam, hogy "WTF?!, álljuk már meg egy percre hééé". Aztán megnéztem a 21es promot ;] Nagyon durva finálé lesz, az már egyszer tuti. De egyúttal félek is tőle, hogy a sorozat milyen irányba fog továbbmenni, military vagy misztikus, most ki fog derülni...

Tudom, sokan írták már hogy utálják Rodriguezt, tőlük elnézést, én kedvelem, ezért én sajnáltam hogy ki(ny)írták. Ennyi erővel - és ismert múlttal - Sawyernek is reszeltek. A vicces dolog az egészben az, hogy Ana saját csapdájába sétált bele. Ha nem akarja a bosszút a Henry ellen, és nem lopja el a stukkert, és nem viszi be a bunkerbe Mikinek, akkor még most is élne. Talán. Vicces hely ez a sziget... ;]
  • gnom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pedig meghal. jovore masik sorozatban jatszik
  • PiszkosFred
    http://www.mininova.org/tor/300169
  • pedro870
    izé, nem az a célja, hogy mindenkit feltüzeljen ezzel arra, hogy vérszomjasan fegyverekkel utánamenjenek? szóval persze, hogy fasz, de logika van benne, csak morálisan "kissé" gyenge...
  • 1Obi1
    Libby nem hiszem hogy meghal.
  • DJviolin
    De gondolom azért csinálták így, mert valahogy ki kellett írni a sorozatból Ana Luciát és Libbyt. :))
  • DJviolin
    Akkora egy béna balf*sz ez a Micheal. Úgy nem tudta volna megoldani, hogy megfenyegeti Ana Luciat, és csak simán elengedi az others-t, bejönnek a bunkerbe a dokiék, lebasszák ezért Michealt, és ennyi. Másnap csak csunyán néznek rá. Ez a hülye meg kinyirt két embert.
  • WTH
    Lehet, hogy Claire anyja...
  • WTH
    "neha asszem kicsit tulzasba viszitek"

Nem is kicsit. Hogy már a promó is spoiler...
  • sadvagabond
    sztem annyira kár erröl vitázni.
    egyszerűen be kellene tartani a spoiler-szabályokat,ill etikettet.mert van akit ez tényleg zavar.ugyanakkor meg teljesen természetes h egy topikban spoilerezés megy.mit csináljunk?nekem ugyanakkorát üt egy-egy dolog a filmben ha láttam spoilerben,akkor is.annál jobban várom.
    na ríjon már mindenki.ha nem szeretitek az előzeteseket,ne gyertek be.meg lehetne márszokni h van már itt-ott 1-2 részre előremenő trailer is meg spoilerezés erről,nem mindig elég ha láttad a legfrissebb részt is,akkor is van már olyan amit még nem hallottál és az biza spoiler lesz.szóval slowdown.
    ennyi.bocs ha hosszú lett
    peace!
  • 1Obi1
    A promokat direkt a nézőknek találták ki, nem hiába adják le minden rész végén a következő epizód trailerét.
  • Hunnenkoenig
    Naja, egy promo arra van, hogy izgalmasabba tegye a dolgot, nem azert hogy spoilerezzen. Arra talaltak ki.

Ugyis tudni fogod jövö heten mi van a reszben, de addig is lehet belöle talalgatni.

Nem mintha egy vilag dölne össze, ha megtudsz olyan reszleteket a promobol, ami teljesen ki van ragadva az összefüggesböl es egesz mas is lehet a vegen, mint amit gondoltal.

Ha elmondana, hogy mi a sorozat vege, akkor azt mondom igazatok van. Ha a film elejen tudom, hogy ki a gyilkos, akkor az szar, de azert mert egy sorozatnak egy momentumat elöre tudod, azert hisztizni...hat nem tudom...neha asszem kicsit tulzasba viszitek...
  • The FlashBack
    igazad van, én félek bejönni:P
  • shevy
    kösz killer, tudom, hogy spoileres a topic, azért nem is jövök be, csak ha láttam az új részt, most néztem meg a 20-ast, ami a legújabb, és ezután már be mertem jönni, de a fasznak kell a promoból spoilerezni, vagy akkor kirakhátnád hogy promo spoiler, azért erre nem számítottam, hogy még a következő részből is spoilereztek, ezért jöttem a 20-as megnézése után, hogy bátran elolvashassak mindent, mert úgy is láttam a legújabb részt is, erre.........ááááááá
  • Alien1024
    nincs