Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Szerintem Jacob testvére akkor halt meg amikor belökték a vízbe és nem akkor amikor a fényhez ért. A teste megmaradt, de a lelke egy torzult formában tért vissza a szigetre amit egyetlen szándék vezérel, hogy elhagyja azt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Vincent na még õ ugasson itt bele a dolgokba 😊
Felõlem bárki más elvállalhatta volna. De továbbra is kérdem: Így mi értelme volt visszahozni mindenkit? Jack szenvedett a legjobban, õ akart visszamenni. Visszament volna, ó lesz a góré, harcol, end of line. A többiek meg remélem nem a kötelezõ veszteség szerepét fogják betölteni, fõleg ha már van egy párhuzamos dimenzió.

LasDen
nem értem mért vagy csalódott....Jacknek kellett lennie....ez ilyen egyszerû....õ a legalkalmasabb rá....jobb lett volna ha úgy alakul, hogy mikor Jacob kérdi ki akar lenni sziget örzõje akkor hirtelen közéjük ugrik Vincent és mondja, hogy õ akar lenni....??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ja lehet nem tudják sokan, de a 2 nagy arc már megmondta, hogy lehet valszeg sokaknak nemfog (õgy,annyira,nagyon ecetra ecetra) tecceni a befejezés...meg a MIB nevét se fogjuk megtudni

<#eljen>

Igen, de az õ világmegváltó jövõjét miért kellett ezt ennyire nyíltan szájbarágni? A többi karakter közül jónéhányat még mai napig nem tudunk hova tenni (jó vagy rossz mi fenét akar), és ilyen szempontból pont a legegyszerûbbet megtenni szuperhírónak... Ez így Lost szinten annyira egyszerû és buta megoldás volt, és emiatt én nagyon csalódott vagyok.

LasDen
mivel õ a fõszereplõ (a legfõszereplõbb fõszereplõ 😄) ez teljesen egyértelmû volt....ehhez még csak látni sem kell a sorozatot hogy megmond õ a fõszereplõ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Úgy értem, már elsõ résztõl látszott, hogy valami fontos szerepe lesz a sztoriban. Tehát emiatt elég sablonos az új rész(bár Locke még evidens jelölt lett volna, de õ meg ugye tudjuk). Én pl szívesebben adta volna a szerepet Sawyernak, kíváncsi lettem volna, hogy bírja ki.

LasDen
'valami jobbat is kitalálhattak volna'

mintha az lenne amit te mondasz 😄

5c0rp330n
hogy pontosan mi tortent ott, azt nem lehet tudni meg, erre szerintem lesz meg magyarazat. nekem az az erzesem, hogy annak lesz meg jelentosege, hogy az elso evadban mind a 2 csontvazt megtalaltak ott..

a josagos jacob neveloanyja meg egyertelmuen mib-re (a gonoszra) hajazott, szorol szora meg is egyezett nemely szoveguk, ezt mar irtam regen.

#20359: ezt megmagyaraztak mar, idezem az anyjatol "i only picked one name" <#vigyor2>

Sephi
Nezzuk csak.

Mi van akkor, hogy ha az Egyiptomiak voltak a feny orzoi? A feny az a elet fenye, ha az elpusztul akkor vege mindennek.

A sziget csak egy pajzs ami korbefogja a fenyt. Az egyiptomiak epitettek oda templomokat es szobrokat, es mindig van egy orzo aki vigyazz a fenyre. Nos amikor a noci latta, hogy ket gyerek van , akkor megijedt, hogy akkor most mifaszvan.

De ez nem add arra magyarazatot, hogy most akkor ha a sziget a viz allat van akkor nem vedi semmi a fenyt? Ha nincs a feny akkor mi?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

5c0rp330n
"Prison Brake"
D:

polluxware
V.G.<#nyes>

polluxware
Jacob onnantól az ami amióta a nõ megitatta borral (az amibõl Alpert ivott, az amit a füst összetör a köveken)

amíg nem itatták meg, addig Jacob is sima halandó volt mint bárki más..

"most már olyan vagy mint én"

viszont a fekete rucis kölök semmi ilyesmit nem ivott, csak megvilágosodott, megölte a dilis nõcit majd Jacob leengette a lefolyón... füstli kiszabadult , a test meg oda lett fektetve a halott nõ teste mellé

vagy arra tudok még gondolni, hogy a jelképes fekete pizsis srác maga volt a gonosz és füst csak "gonosz" erõkkel ruházta fel

valmi jobbat is kitalálhattak volna..

másrészrõl MI az kutyafejû szobor értelme??

A másik dolog!!

Ugyebár a nõ aki a szigeten élt, a nagy jóságos Jacob nevelõanyja.. kegyetlen módon megölte az igazi anyjukat csak mert félt hogy olyanok lesznek mint a többi emberi lény

igaz dolog érdekében "rossz erkölcstelen" módon cselekedni... van ennek értelme?

olyan buta ellentmondások vannak az 5évad végefele óta

Sephi
Vajon Jacob testverenek miert nincs neve? Ugyertem biztos van, de nem mondtak meg ki..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Jó persze az már tényleg emeletes marhaság. 😄

polluxware
Pedig szinte biztos hogy a füst Jacob testvére.

LasDen
oké...azóta lehetett sejteni...de hogy valakinek már a pilotból ilyen feltûnjön ahhoz nagyon zseninek kell lenni 😄
beszélnek itt egyesek olyan baromságokat...😄

polluxware
A legfurább dolog az egészben, hogy annó Risár Alpert vezetésével válogatták a jókat.. Kate, meg még néhány a romlottak jelzõvel voltak ellátva.. listát meg akkor is Jacob adogatta

szóval vannak apróbb félrecsúszások magyarázatok tekintetében...

Ben most megkapta a lehetõséget hogy újra õ vezesse a szigetet, de önmagában ennek semmi értelme

5.évad végétõl vannak olyasfajta dolgok, amiktõl teljesen elmegy a story egy amolyan Prison Brake jellegû befejezés felé

egyébként a füstli, amikor azt mondja hogy szeret emberként mozogni, akkor nem a fekete pizsamásra gondol sztem.. csak ugyanúgy megkaparintotta annak a testét is mint Locke-ét

õ róla még mindig nem tudni ki is valójában

az alternatív szálban a víz alatt volt a sziget, magyarán ha ebbe az irányba akar a történet bekapcsolódni akkor így is lesz elvileg.. -> sziget felrobban és megbuggyan mindenkivel a fedélzeten

alter szálon meg mindenkinek az élete "helyrejön" és élik tovább az életüket

ende

De azért mekkora, hogy amire eddig homályos válaszokat adtak, most kapásból tiszta válaszok jönnek. Pl:
Kate: Miért volt kihúzva a nevem?
Jacob: Ja semmi ha gondolod lehetsz te is.
Pilotban nem de amióta volt a toronyban, és sose akar elmenni mert célja van azóta lehetett sejteni.

Lyukasbogrács
oh shi- <#wilting> akkor ne várjunk sokat a befejezõ résztõl.

LasDen
wait...whut??? már a pilotnál tudtad, hogy Jack a sziget arca lesz???? haggyad má....

gibson9
hát ami azt illeti a 3. évad kiadásában van egy kisfilm az extrák között, ahol a sorozatban feltûnõ könyvekrõl mesélnek az írók és nagyon is Stephen King rajongók 😊

Lyukasbogrács
reméljük a Lost írói nem Stephen King rajongók :]

Lacee
nem valami extra-részletes magyarázatra gondolok, Stephen King-könyvekben már megszoktam, hogy a legtöbb "misztikus" dologra sosem derül fény. De egy szimpla egymondatos sztorinak örülnék azért, hogy mégis miért szabadult ki a barlangból az a füst, meg hogy van-e köze egyáltalán ahhoz, amit meg kéne védeni, a szigeten kell tartani Anya szerint.

A múlt heti részben, mikor elõtûnt a füst, úgy látszott, mintha elhalványulna a fény. Elképzelhetõ, hogy a kettõ ugyanaz?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ezért írtam azt, hogy várható volt(igazából már a pilot óta). Azért én jobban örültem volna, ha más vállalja el..

tommygear
lehetett sejteni kb 10 résszel korábban is már, hogy õ lesz az
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugyanazért akarja elpusztítani a szigetet amiért Jacobot is megölte: mert füstöt csinált belõle, és x száz évig ott ragadt. Arra viszont ne számíts, hogy majd szépen elmesélik hogy pontosan milyen átalakuláson ment keresztül a teste molekuláris szinten mikor füsté vált, a múlt heti rész ezzel foglalkozott, pont.
Mellesleg Jack az új Jacob? Ok, várható volt, de ezért kár volt visszacsõdíteni a bagázst...

Zomil
lol ez a video valóban nagyon durva 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
ezek után kiváncsi vagyok az utolso részre, remélem az utána lévö beszélgetés is fel lesz töltve valahova és legalább angol felirat lesz hozzá 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

5c0rp330n
basszus, dedurva 😊

Durva rész volt!!
amúgy egy kis érdekesség...
http://www.youtube.com/watch?v=vqruY6tlay4&feature=related

komolyan nem értem Bent mi lelte mindig is egy szemét alak volt a sorozatban, de legalább egyéniség, áá, ha õ nincs akkor Locke alakját nem vehette volna fel füst se találtak volna ki mást legalább😄

na most komolyan nincsenek hírek arról ki fogja túlélni és kik lesznek a kövi áldozatok?😊 utsó részben remélem elõkerülnek az általam hiányolt személyek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ProGabe
hát, biztos nem izlandot, lévén ott bújik éppen elõ a földbõl <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

5c0rp330n
en mar nem is szolok semmit, veszek egy mely levegot es hetfon kieresztem 😊

Lacee
szokás szerint nagyon jó volt a mai, bár én is tartok tõle, hogy nem fog kiderülni a háttérsztori... miért akarja a sziget pusztulását MiB, egyáltalán hogy változott füstté? A titokzatos fénytõl, vagy fogva volt tartva, vagy mi a répa van... és Desmond mint fail-safe? Vajon minden generációban volt egy-egy ilyen biztosíték-ember (hiszen azt már tudjuk, hogy nem az elsõ kör játszma a mostani), vagy csak most?
és csatlakozom, legyen má' hétfõ 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Grove4
Lehet Grönlandot fogja odaadni neki. 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Azt nem mondta melyik szigetet.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Marci0115
ugyan ezen gondolkoztam énis😄

Csacsi
Én csak azt nem értem, hogy Ben akkor most mégis jó lesz? Mert ugyebár azt mondta, hogy segít Locknak, ha utána õneki hagyja a szigetet. De a végén azt mondta Lock, hogy el akarja pusztítani a szigetet.

Szóval ennyit az ígéret betartásááról 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

5c0rp330n
nah, vegre van webdl

Grove4
Az elsõ promoban nagyon boszorkányos hangja van a narrátornak.
Amúgy most jut eszembe,hogy füstöt azzal a hamuval nem lehetne kordában tartani?(nem Jacob hamvaira gondolok,hanem a kunyhó körüli hamura.) Elvileg addig is megfékezték valahogy és csak füst formájában tudott ide oda mászkálni. Vagy már nem is tudom....<#conf><#guluszem1>

Victor1103
Érzem hogy itt megint az lesz mint a Battlestar Galacticánál😄 Sokak ízlésének nem felelt meg annak a befejezése se. Kétesélyes itt is a dolog. Akármilyen hülyeség is legyen a bejezése én azért örülök neki hogy 6 évig nézhettem és hetente 45 percre szórakoztatott😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

gibson9
Hatalmas Lost rajongó vagyok, de õszintén nem voltam elájulva ettõl a résztõl :S Már-már biztos vagyok benne, hogy lófasz se fog kiderülni itt a végén..

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Victor1103
Szerintem az lesz az egész vége hogy az alternativban Desmond összetereli a csûrhét és mindenki észhez tér és ismer mindenkit ergó ott megtörténik az aminek a normális valóságban kellett volna, továbbá a normál valóságban Jack vs Locke showdown meg egy-ketten meghalnak még a többiek pedig elmennek a repcsivel amire már úgysincs szüksége Widmorenak.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Hát ha én ott lettem volna biztos rákérdeztem volna Jacobtol h kiafaccvagy te és milyen erõd van és honnan jön és mi a geci ez az egész, nem csak az h hibáztam ber belelöktem a bratyót a fénybe és emiatt átjárja a gonosz
milyen erök vannak itt mirõl szól ez az egész geciség

És láccott Jack-en hogy érez vmit mikor miután megitta a vizet, megugye Jacob is mormolt valamit

Sephi
Igen de akkor nem esett le, hogy mindent realizalt...

Palesz2
már felbasz, h mi lesz a vége 😄