22323
-
#20762 Védelmi rendszer azt csak Russzó mondta, gondolom öt a füst nem bánthatta, vagyis ezt ö álitotta, mert lehet ö igy látta vagy igy gondolta...
Tegyük fel hogy mondjuk sayid-röl mnem tudjuk hogy ki, de mondjuk jack egyszer elköpi hogy buzi, akkor az kész tény vagy csak jack hiszi úgy?
remélem értitek :) -
#20761 Hali! Nem tudjátok a final journey-hez is lesz felirat? Ja és ez egy recap ugye? Szal 6.évad plusz még régebbi részek történései dióhéjban,ugye? -
#20760 Népszerű témák
1. Lost (ABC)
Ki hitte volna :) -
#20759 Faraday-t láttuk meghalni. az ALT-ban mindenki halott. hogy az mikor játszódik? semmikor! időn, léten felül áll. Hurley akár még 10000000000000 évig is élhetett, de ez nem is számít -
#20758 niggereket leszarom csicskák voltak végig
danielt nem desmond fogja elvinni, hanem majd a vörhenyes vagy valami ilyesmi -
bcrics #20757 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Danielnek az anyja kérdezte desmondtól a koncerten hogy a fiát elviszik e magukkal?.és ugye a válasz az volt hoyg őt még nem,>mert nem halt még meg?
És hol van michael és walt?,pff,a köcsög boone-t meg behozták,a kutyát sem érdekli. -
metaljesus #20756 én is erre gondoltam de azért ez az új életben összegyűlnek meg hepiend egy kicsit sablonos lett volna, nem? :) -
Zenszkij #20755 Szekta feeling :D. -
Csak77 #20754 Dettó. Legjobb sorozatzárója még mindig a Babylon 5-nek volt. Biztos sokat nézték azt a Lost készítők... -
#20753 Pofonegyszerű mégis... A harmadik évadig mindenki azt hitte, hogy a sziget a purgatórium. Nos végülis az Alt lett a purgatórium, ahol akik arra érdemesek voltak és ráeszméltek a korábbi életükre, továbbléphettek! Ben nagyesélyel két dolog miatt ragadhatott le:
a) vagy Alex és Rousseau, az igazi család érzése miatt
b) vagy amiért még nemkért megbocsájtást a régi tettei miatt (pl.: Ana-Lucia és még egy csomóan)
Egyébként elég sokan kimaradtak az Eredeti Oceanic csapatából, akik később-hamarabb is átjuthattak
Más:
"It only ends once. Anything that happens before that is just progress." - Jacob
Emlékeztek erre? Nos nagyesélyel ez még mindig csak haladás volt, és Hurley halála után is folytatódik a Sziget történet, csak más nagyravágyó emberekkel...
-
#20752 de az a felvezetes rohadt izgalmas :D -
Zenszkij #20751 Beetettek minket :). Ez olyan mint hosszasan felvezetni egy viccet, de a poént nem lelőni, azt találd ki te magad... -
#20750 ez az egesz misztikum arrol szolt h elmeleteket gyartson mindenki(mer van gep hangja a fustnek,igazabol semmi jelentosege nem volt csak h elgondolkoztasson h huu ez lehet vmi meghanikus ize)sose akartak ok valaszolni a kerdesekre csak csinalni egy sorozatot amirol van mit beszelni es ez osszejott nekik. -
Zenszkij #20749 Nagyon jó sorozat volt, de többet vártam volna tőle a fináléban, ez a túlvilági magyarázat nálam kiverte a biztosítékot. Sajnálom a szereplőket és főleg az igazi Locke-ot. -
Ragnar360 #20748 Igazából semmit se válaszoltak meg a fináléban - meg az egész altnak a végét se értem, tök reméltem h összegyülnek meg minden és egy új életbe happy end minden
ahogy felvezették a karaktereket meg minden, áhh nem lehet itt érteni semmit sem
-
Ragnar360 #20747 Na most lett vége:
??? kb ennyivel lehetne jellemezni az egészet - azt se tudom mi történt
az altos az teccett meg minden - de most akkor mivan mi is lett a vége ??? KÉRDÖJEL KÉRDÖJEL KÉRDÖJEL :O
És mivel nemvolt olyan nagy epic ezért se érzem most azt a szar érzést amit kéne, de mondjuk majd sztem fogom csak késöbb megha jobban megértem (kivancsi leszek magyar felirattal) -
#20746 ráadásul a füstöt az első évadokban még "védelmi rendszer"nek hívták.. közben meg köze nincs hozzá, ráadásul pont tőle kellett védeni a szigetet.. -
metaljesus #20745 szerintem meg
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon sok dolog kiderült a végére.
azt mondták, hogy a sziget nem purgatórium, az alt-ról akkoriban még nem volt szó. úgyhogy a sziget nem volt sem pokol, sem purgatórium, az volt a valóság.
az alt-ban tényleg halottak, a szigeten nem.
a miért van a sziget víz alattra annyi hogy szintén az alt volt.
a hidrogénbomba valószínűleg azért nem ölt meg mindenkit, mert pont azért robbantották fel, hogy a kitörni készülő energiát semlegesítse. ami valószínűleg sikerült is, így a hatások kioltották egymást (tudom a fizikához nem sok köze van, de így logikus a történet szempontjából)
ami nekem kérdésem maradt az kb annyi hogy a füst szörny most akkor miből lett meg honnan jött
-
Zenszkij #20744 Nem így kellett volna véget érnie üresség maradt bennem. Ezt érdemelték? Erről szólt a sziget? Miért haltak meg az anyák a szigeten? Azt mi váltotta ki? KI Jacob anyja és honnan jött? Mi ez az időutazós izé? Mért volt gépi hangja a füstnek? Olyan mintha az elején azt akarták volna, hogy materiális legyen a válasz, de később meggondolták magukat. -
#20743 én azt akkor írói fricskának éreztem, a sok fannal szemben akik ezt gondolták :)
ráadásul Ricardonak nem volt igaza, a sziget valós, minden esemény megtörtént rajta, ahogyan említik is a finálé végén :) -
#20742 Már Richard utalt rá, már jópár résszel ezelőtt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindannyian halottak és a sziget maga a pokol! Hát igaza lett...majdnem :) -
#20741 Csécsi-chetory ft BlaiSeCT-féle is kinn van!
köxönet nekik!! -
#20740 nem, az a jelenet nem a jövőben játszódik, hanem... ááááá f*szom, az utóbbi ~10 hsz-re a válasz: #20714!
"ezt kb. onnantól lehetett tudni, mikor bekapcsolódtak Jacob-ék is... "
hogy mi? Jin és Sun a tengeralattjárón halt meg, míg pl.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kate, vagy Lapidus valamikor a jövőben, a szigeten kívül -
#20739 a másik pedig hogy Lindelofék pedig régebben határozottan állították, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem lesz semmiféle purgatóriumos vagy mennyországos dolog...
ezzel szemben mégis az lett... :)
no sebaj, még ezzel együtt is a legjobb sorozat amit eddig láttam, csak nagyon össze lett csapva a dolog... húzták az időt ilyen jelentéktelen dolgokkal, mint a templom a japán fazonnal, aki mindig nagyokat nézett a baseball labdájára (és még sorolhatnám az ilyeneket...) -
#20738 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem ezzel az egésszel csak az a gondom, hogy ők halottak, ezt kb. onnantól lehetett tudni, mikor bekapcsolódtak Jacob-ék is... -
#20737 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A "miért van víz alatt a sziget??" kérdésre szerintem a válasz: az a jelenet a jövőben játszódik, sok-sok idővel Hurleyék után. Vagy ez túl egyszerű lenne? :) -
#20736 "ahogy telik el az idő a finálé megnézése óta annál kevésbé vagyok elégedett"
pontosan ugyan ezt érzem én is.. semmi bajom nem volt a lezárást követően, de azóta csak ürességet érzek.. én is agyalok és azt kell, hogy mondjam több a megválaszolatlan kérdés, mint a megválaszolt..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és tulajdonképpen az utolsó részben is csak egyetlen egy kérdés lett megválaszolva.. azt alt szál.. semmi más.. de új kérdések azok felmerültek megint :D -
#20735 ahogy telik el az idő a finálé megnézése óta annál kevésbé vagyok elégedett :(
elkezdek agyalni és jön egy kérdés, ami egy újabb kérdéshez vezet, ami újabb kérdésekhez vezet...stb.
karakterfejlődés és dráma szempontjából jó volt a lezárás, válaszok tekintetében pocsék... és nem azzal van a gond, hogy nem rágtak a szánkba mindent, hanem az, hogy szinte semmit sem :) -
#20734 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!így a sorozatot kivégezve úgy tűnik az a hidrogén bomba fel sem robbant.. mivel az nem alternatív valóság volt, hanem "purgatórium" szerűség, ahonnan végül tovább léptek -
Zenszkij #20733 Én sajnálom az igazi Locke-ot....Mégsem kapta meg azt szerintem amit akart....amiért kutatott. Olyan elvarratlan az egész, szerintem túl egyszerűen zárták le, túlságosan is szomorú lett a vége, túl drámai ahhoz képest amit vártam. -
IXEMGabeo #20732 bocs, asszem van különbség valóság és valóság közt...nem tudom hirtelenjében eldönteni melyik is volt a 2 világ közt a való élet? én úgy érzem az, ahol Ben, Hurley, Desmond, Rose, Bernard, Vincent és a meghaló félben levő Jack a szigeten maradt...akik elmentek éltek tovább, de az alternatív szálban nem lenne értelme annak h Christian Shephard él...az alt végeredményben véletlenül nem akkor jött létre amikor Julietnek sikerült berobbantania kővel a bombát? -
#20731 jack jellemfejlodese is errol szolt sztem,o is a hit embere lett.engem is meg persze mindenkit a kerdesek erdekeltek de ha nem is kaptam valaszt mindegyikre sztem ez igy volt teljes,muveszi alkotas.en szoltam koszonom:D -
#20730 azt hiszem h ez az utolso resz is 2 reszre fog oszlani:
a hit embereinek tetszeni fog,a tudomany embereinek kevesbe...mindenki dontse el hova tartozik. -
Lotczi #20729 Haver teljesen mind1 mert az nem a valóság volt, szóval teljesen jelentéktelen. -
Csak77 #20728 Nem érettem az egészet. Zagyva szentimentális volt az utolsó rész. Hova lett a három jóember??? -
#20727 kész...vége...iszonyat...ennyi....5 fasza évet adott...:D
geci jó befejezés volt....beszarás.....10/10..:D -
#20726 ezzel nem dicsekednék -
#20725 Epic volt.
-
#20724 Jó sorozat volt? (1 részt se láttam :\ ) -
IXEMGabeo #20723 azért az túlzás, ezen mit kell elérzékenyülni?:D volt egy fasza sorozat, amin lehetett agyalni 6 éven keresztül, sajnos ennek is vége:) Gombocka: köszi a választ, talán igazad lehet, Christian Shephard-en azért ledöbbentem a végén...egyetlen ember hiányzott a végén mégpedig Charles Widmore, na vajon ő hova kerülhetett...mármint tudom h a szigeten meghalt (túl könnyedén), de az ALT-ban hová tűnhetett:O na mind1
mondjuk volt benne jó pár csöpögős, szerelmi jelenet és érdekes módon Claire-Charlie, Sawyer-Juliet, Jack-Kate, Shannon-Sayid, Hurley-Libby, Desmond-Penny, Sun-Jin, aztán később még talán Daniel-Charlotte mindegyik ahogy meglátta egymást úgy jöttek elő az emlékek rögtön szinte törvényszerű volt, és ebből látszik h mindenkinek megvolt a párja előre...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de a fő kérdés: hogy a fenébe került a sziget víz alá?:)