Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
" Ezekkel a számokkal nyerte meg Hurley a lottot, ezek a számok voltak a bunker tetején, ezeket a számokat kellet a gépbe 108 percenként beütni, a faszi az elmegyógyintézeten ezeket ismételgette"

bizony, ez mind azert tortent mert jacob ezeket firkalta a falra. bovebb magyarazatra szerintem ne szamits.

sb1
Biztosan lesz egy csomó minden, ami megválaszolatlan marad....én most elég sokáig nem tudtam nézni a részeket, de most az utcsó 10-et pótoltam egyben, és bizony, még nagyon-nagyon sok kérdés nyitott maradt....kiváncsi leszek nagyon...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Rohadtul nincsenek megmagyarázva mert az hogy Jacob felírta a falra és mindegyikhez hozzátársított egy nevet az nem magyarázat. Ezekkel a számokkal nyerte meg Hurley a lottot, ezek a számok voltak a bunker tetején, ezeket a számokat kellet a gépbe 108 percenként beütni, a faszi az elmegyógyintézeten ezeket ismételgette. Szóval van itt mit magyarázni a számokon...
Kicsikiraly
Már meg volt magyarázva.

DFTBA ಠ_ಠ

Sephi
Hat azert valjuk be, nem sok olyan sorozat van ami ennyi mindent meg kell magyarazzon 2 ora alatt. Szoval en nagyon drukkolok, hogy ne most basszak el, a legvegen, mert agybajt kapokk.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szolnokboy1
sztem nem lesz. a számok jelölik a fõszereplõket és "Jacob had a thing for numbers."

Ennyi.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

kill3r21
Ez egy minimum! Ha a számokról nem derül ki valami fontos azzal több ezer Lost-fant hagynak cserbe!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem amógy, tutti a két világ közti kapocsban fontos szerepe lesz még a számoknak....remélem 😊
Herold
Szerintetek a számok jelentésére (4, 8, 15 stb.) lesz magyarázat?

kill3r21
nah még számunkra egy bõ 24 óra és tölthetjük, remélem a feliratkészitõk szabaddá tették a hétfö hajnalukat, hajrá Doreus és chetoryék...
MikX
Legjobb, meg Jack és Ben... 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
Báááázmeg... vagy 3x meg kellett néznem, mert szétröhögtem magam...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Grove4
Ben és Jack a legjobb
😄
Meg a Jacob MiB-es.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

setuh
i will f**** you
nover O_O

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Victor1103
- - -----
- - - -
- - - -
- - -
- - - -
- - - -
- - -----

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

buldozer99
loooooool😄😄😄

Forca Barca

ProGabe
hát ez $×x@ jó!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
ssh, i f... your son's dog...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

setuh
besirtam xD

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

buldozer99
jóféle😉

Forca Barca

LasDen
hát ez kurva jó 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Jó! 😊
gibson9
TÉK

trident
Teljes mértékben igazad van, Kéttel jól telik az idõ. De hogy neked is jól teljen az idõ, link. =)

Már nem is nagyon gondolkodok, vergõdök a loston, szépen megvárom a hétfõt. Pedig mennyi faszságot összehordtam...😄

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

FRenkie
végre egy jó rész VÁLASZOKKAL!!!!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Klemice
Ha van mivel eltöltened, akkor hipp hopp eltelik. -.-

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Victor1103
Még 3 nap f@szomba😄 Olyan rossz ez a várakozás<#nevetes2>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Sephi
Birjuk mar ki ezt a harom napot na 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

MiB eltudta volna hagyni ha kész a kerék, de már nem elég.

gman906
Azért nem olyan könnyû elhagyni a szigetet.

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Csak volt fantáziája 😊 Én az elejétõl abban reménykedtem, hogy lesz valami a szigeten amit meg kell védeni vagy szerezni. És bejött 😊

Sephi
Lehet, hogy az a feny egy gonosz entitas es azt nem akarjak kiengedni. Amikor bekerult Nemesis teste, akkor egy darabka a fenybol kiszabadult...

Gyerekként el tudta volna hagyni a szigetet, akkor is el tudta volna hagyni amikor felnõtt lett.

Miután füst lett belõle nem tudja elhagyni, de mindenki más még Jacob is eltudta hagyni bármikor.

Csak halott emberek alakját tudja felvenni.

Kiralykalap
Én csak azt nem értem, hogy Jacob testvére miért nem juthat ki a szigetrõl? Mármint a gonosz szelleme stb, de mikor gyerek volt már akkor se mehett el. MIért? és még valami: Hogy vette fel Locke testét? mert ha arra képes, akkor miért nem tette meg elõbb? Nagyjából ennyi😊

miért, ha a készítõk tudták akkor õ is tudhatja, lehet hogy rokonok 😉

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ezeket csak ezért találták ki a többi baromsággal együtt, hogy folyamatos szopatással fent tartsák az érdeklõdésedet.
Klemice
lol

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

LasDen
jó persze...és én találtam ki az egész sorozatot....legalább junkien nem ír ekkora baromságokat 😄

amúgy most tudatosult bennem, hogy nem is kell hétfõn estig várnom a lostra, hisz hétfõ pünkösd és munkaszüneti nap 😄

cylonflatus
"...de hogy valakinek már a pilotból ilyen feltûnjön ahhoz nagyon zseninek kell lenni 😄
beszélnek itt egyesek olyan baromságokat..."
Van itt az SG-n egy winnie nevû kommentelõ, na õ pár hónapja az egyik Lost-os hírnél írta, hogy ha nem is a pilot, de a 2-3.epizód (1.évad) óta tudja mire megy ki a játék...<#wilting>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Én azt vettem észre, hogy Widmore szemei különbözõ színûek lettek néhány jelenet erejéig.
Szerintem a fináléban sikerül megsemmisíteni a szigetet, de a MIB-el együtt, mert a többieknek a párhuzamos való világban talán jobb életük van, mint ami a szigetre kerülésük elõtt volt, így a 2 világ közül azt érdemesebb megtartani.
Grove4
Ja...

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Victor1103
Talán...

MiB=Woldemort
Azért nem mondják soha a nevét 😉 😄
Grove4
Hétfõn...

Engem az érdekelne hoyg mivan evvel a szigeten szülök nem szölük és meghalok tézissel,szóval ennek mi értelme volt?elég sok epizód ez körül forgott ,és mivan kate fogadott fiával,áronnal?..õ mien szerepet játszik ?
És mivan waltal?õ is vmi kiválasztott lett volna vagy mivan?

Sephi
Lehet a gyulolet, a gonosz meg minden ami rossz...