Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
> mi van, ha a kutya lesz...
<#vigyor>#vigyor>
De azért ezt ne bagatellizáljuk el. Szegény Vincent, egy jópofa kutya, én sajnálnám, ha kinyiffanna. Egyébként az elsõ szezon vége felé, olvastam külföldi fórumokon, hogy lesz egy Vincent-centrikus epizód, tehát amelyikben az "õ" flashback-je lesz, és tökre fontos, mert hogy õ a raktérben utazott, és ott történt valami fontos, a lezuhanás elõtt. <#vigyor0>#vigyor0>
Careful what you look for. You just might find it.
<...>ott vannak mondjuk 40 napja, az nappalokban durván 600 óra az éjszakákat kivéve. Ebbõl mi láttunk 30*40 percet, ami 20 óra (és akkor nem vontam ki a flashbeckeket ami megint nem kevés), és nnak is csak töredékében láttuk a dolgokat Kate szemszögébõl. Honnan a büdös francból mered épp ésszel kijelenteni hogy nem is beszélt soha a többiekkel?
Mivel egy sorozatról beszélünk, és nem Live-show-ról, a felvetésed máris megingott. A forgatókönyvírók egyszerûen nem tartották fontosnak, hogy olyan apróságokkal foglalkozzanak, hogy minden szereplõ mindenkivel beszélgessen - s amit nem mutatnak meg az nem is történik. Remélem, ezt nem kell magyarázni.
Jellemfejlõdés-dolog: továbbra is azt kell hangoztatnom, hogy a saját önhittségedre alapozott "szakmaiságod" oly mértékben taszított / taszít, hogy nem megyek bele, és nem is erõlködöm, hogy a témával kapcsolatban akár csak fél-észérvekkel is elõálljak, hiszen - s ezt is írtam lejjebb - , nem tartalak megfelelõ partnernek a témában. Nem hinném, hogy szociális vagy pszichológiai szakember lennél, ennek tükrében zárjuk is le ezt a témát.
Nem érdekel az SG-szokás, sosem érdekelt. Ha valakit nem tartok alkalmasnak a vitára, akkor közlöm, ha mégis, akkor pedig bátran szóvirágozok vele. Ennyi. Nálam "elrúgtad a pöttyöst" azzal, hogy ex-catedra kijelentettél dolgokat, részemrõl hiteltelennek tartottak a jellemábrázolásaid, s ezekbõl azt a következtetést is levontam, hogy nem sok értelme volna annak, hogy bármiféle érvelésbe kezdjek akár e, akár más témában ellenedben. Az idõm többet ér ennél.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Egy valami eszedbe se jutott a tutajon lévõkkel kapcsolatban - ez ugye az empátia hiányát igazolja részedrõl
"A jellemfejlõdéses dologgal kapcsolatban pedig már akkor elmondtam, elmondom most is: óriási bakot lõttél. Sajnálom, hogy neked ennyire szûk a látóköröd, s csak azt érzékeled, amit te vélsz fejlõdésnek... " - érdekes, én úgy emlékszem hogy a hallgatásoddal fejezõdött be a dolog, nem mondtál te ott semmi meggyõzõt. Ráadásul velem többen is egyetértettek.
A többi meg már a megszokott dolog itt az SG-n. Az észérvekbõl kifogyva az embert támadod, holott a HSZ ellen kellene érvelned ha nem értesz vele egyet. Feltettem pár konkrét kérdést, mert kíváncsi voltam hogy pontosan hogyan vonsz le következtetéseket a tényekbõl, arra kellett volna valamit kiizzadni, akkor lenne súlya a mondandódnak, nem ragadna le a fikázáson.
Node ennyi flame elég részemrõl.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy valami eszedbe se jutott a tutajon lévõkkel kapcsolatban - ez ugye az empátia hiányát igazolja részedrõl
A jellemfejlõdéses dologgal kapcsolatban pedig már akkor elmondtam, elmondom most is: óriási bakot lõttél. Sajnálom, hogy neked ennyire szûk a látóköröd, s csak azt érzékeled, amit te vélsz fejlõdésnek... Részemrõl a vita lezárva - fõj a saját levedben - és ignorálva a jövõt illetõen is. Szakmaiságod nincs, vitakézséged még annyi se, emellett nem érzem fontosnak, hogy bármirõl is meggyõzzelek, hisz önhittséged amúgy is megtörhetetlen - munkám folyamán pedig megtanultam, hogy az ilyen viselkedésû emberek elfojtottságát semmi sem oldhatja fel, kisebbségi komplexusukat pedig így élik ki...
További jó elmélkedést.
"Ana pedig - s majd ki fog derülni a visszaemlékezéseibõl" - ja nem tudtam hogy te már a következõ részeket is láttad és ilyen dolgokat teljes bizonyossággal jelenthetsz ki...
Ez már a második olyan eset (az elsõ a jellemfejlõdéses volt) amikor tanujelét adod annak hogy az empatikus képességeid az emberismereteddel egyetemben a nullához közelítenek.😊
Szerk.: Ennek a sorozatnak nincsenek fekete-fehér "vonulatai" - azaz, semmit sem konkretizálnak, mert akkor az emberek villámgyorsan kitalálnák az egész hátterét, kombinálnának és le se kakilnák, bekerülne az "egykaptafa" dobozva a sorozat...
Ezért, nem lesz egyértelmû a 2. sorozatban (sem), hogy Kate akarja-e egyáltalán Jack-et vagy sem, de csak a vak nem látja, hogy már az elsõ sorozat 3. részétõl nyomul rá...
Ana pedig - s majd ki fog derülni a visszaemlékezéseibõl - csak flörtölt Jack-el a reptéren, de igazából "megérinteni"
Kate nem õrlõdik Sawyer-t illetõen. Neki Jack kell.
Ana-nak fog kelleni Sawyer.
Én is egy eddig maximum a háttérben látott mellékszereplõre számítanék. Akkor gyakorlatilag semmit sem számítana, mint a felrobbant tanár esete. Viszont a beharangozóban azt is emlegetik hogy "minden sorozatban van egy olyan epizód amit még sokáig emlegetnek", meg hogy valaki meghal (helyesbítek, nem mondják hogy meghal, csak hogy eltûnik), ebbõl egy fontosabb szereplõ következne. Habár az is lehetséges hogy a kettõ nem függ össze, csak azt a hatást akarják elérni. Lehet valami nagyobb dobás akármilyen téren, plusz valaki lényegtelen mellékszereplõt tüntetnek el mellékesen. A lényeg úgyis az hogy fenntartsák az érdeklõdést a hosszabb kihagyás alatt is, úgyhogy jó eséllyel kiszinezik a dolgot az elõzetesben. Egyébként meg már megint túl sokat agyalok.😊
dehogynem.. mi van, ha a kutya lesz... õ is túlélõ. vagy mittudomén... ebben a sorozatban soha nem szabad semmit sem tényként kezelni és nem egyértelmû, hogy szó szerint kell fordítani, lehet, hogy másra utalnak. De az is lehet, hogy most tényleg megmondják, hogy mi fog történni, de eddig nem nagyon tették ezt...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Pont emiatt nem lövik le, mert félrevezetõ 😊
A "One of the survivors will be lost" szöveg NAGYON sokféleképpen értelmezhetõ.
Szvsz nem az eddigi fõszereplõk közül. Szerintem vagy a másik csapat közül visz el valakit az OTHERS, vagy lehet, hogy egy olyan embert, akit eddig szinte csak a háttérben mutattak (ugye van ilyen vagy 20...) Bár az is lehet, hogy tényleg kiírnak valakit a sorozatból, csak ezzel azért vigyázni kellene, mert ha sokan miatta nézték a sorozatot, akkor az kicsit megcsappanthatja a nézettséget. Nekem pl. Locke az abszolút kedvenc. Ha õt kiírnák, meggondolnám, hogy van-e még értelme végignéznem, illetve az tuti, hogy nem az elsõk között tölteném le a legújabb részeket mindig...
Asszem ha a férfinézõknek kis szerencséje van, akkor a következõ részben hatalmas esõ lesz. Gondolok itt arra hogy úgy néz ki, a két túlélõ csapat találkozik a következõ részben (vagy késõbb, de ez nem változtat a dolgon). Namost ott van Kate, aki ugye nem tököl ha határozottnak kell lennie, és éppen õrlõdik Jack és Sawyer között. És ott van Ana, aki ugyancsak meglehetõsen erõszakos ha kell, kezd flörtölgetni Sawyerrel, a dokira meg még a reptéren ráhajtott. Van egy olyan érzésem hogy ha találkoznak akkor az osztozkodás eléggé el fog fajulni. Már csak az esõ kell hogy súlyos iszapbirkózásnak lehessünk tanúi.😊
Ja, az utolsó mondat hatására kábé háromszor annyira várom a következõ részt mint egyébként a meglehetõsen "gyenge" rész után. Habár az elõzetesben "megjelölik" a két lehetséges embert, de ne felejtsük el hogy csak annyit mondanak hogy egy túlélõ - túlélõbõl pedig van mostmár úgy 50.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Viszont ezek szerint 3 hét múlva lesz a következõ epizód?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SPOILER ON (S02EP05)
Egyébként jó rész volt, csak nem derült ki, megint semmi, csak "fokozták a szokásos dolgokkal, kérdésekkel".
Ja, és a következõ rész bemutatójának utolsó mondata : Three weeks from now, one of the survivors, will be lost.................forever".
SPOILER OFF (S02EP05)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Majd egyenkent csereld le a majmokat szep lassan, mindig egy ujat beteve. A regiek meg fogjak tanitani az ujaknak, hogy nem szabad a banant levenni, de az uj nem fogja tudni, miert nem szabad, csak azt tudja, hogy nem szabad. Addig cserelgesd a majmokat, mig a regiekböl egy sincs. Egy majom sem fog a bananhiz nyulni, pedig ök sosem ereztek fajdalmat.
Na kb ugyanez van a Lostban is, csak ök gombot nyomogatnak, holott nem tudjak miert.
En ha az ö helyükben lennek, biztos nem csinalnam. Szerintem a dokinak (Jack?) volt igaza, csak sajna beadta a derekat.
Valszeg egy hülyesegert "felaldoztak" az eletüket.
Elõre is köszi :-)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Most ez mindennél fontosabb volt...
Hogy miért 3 hét múlva? Azt nem tudom, de a végén az elõzetesben ezt mondják 😞
Na ebben a részben tényleg nem történik sok dolog, bár láthatunk párat az "OTHERS"-bõl - illetve csak a lábukat, meg egy játékmacit - tehát gyerek is van köztük. Ja? Meg Sun elveszt valamit, amit meg is talál. Hát kb. ennyi 😊
Ja és következõ rész 3 hét múlva.... 😞((((((((((((
Node nem offolok többet. Habár még 3 óráig nem tudok az új részrõl nyilatkozni.😊
klafa
De mint lathato megerte nekik 😊 Minden hogy beindult a filmes karrier 😄DD
2) Persze 10ev utan szoszerint a csucson abbahagyni.. ez nem sok mindenkinek adatik meg. Meghato, persze, de mindegyikuk nagyon unta már. (Interjukbol az info.)😊