22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • kcsaba78
    Sziasztok,

Én arra számítottam - talán valahol olvastam - hogy két széria lesz mindössze. De úgy néz ki ebben tévedtem. Nem tudja valaki, hogy hány évadot terveznek? Mert ha arra gondolok hogy nincs is meg a sztori akkor elmegy a kedvem az egésztől...

Üdv,
    Cs
  • Cvd
    Ha desmond lett volna a megfigyelő (és a gombnyomogató is egy személyben) akkor szerinted bohóckodott volna a kóddal 108 percenként az éjszaka közepén is? Nem lett volna egyszerűbb ha sz*rik az egészre mint nyomogató, és beírja a naplóba hogy "no ma sem történt semmi különös, a gombok rendben" mint megfigyelő? Ha már abból a vicces helyzetből indulunk ki, hogy az egyik feladata megfigyelni egy bunkerből azt amit pár kilométerrel arrébb csinál egy másikban éppen.:) Ugyanezen okokból nem valószínű hogy ő lenne a főgóré.
  • CsőKujts
    Sory ezt nem neked küldtem. :) Ez ilyen általános.
  • CsőKujts
    Spoiler

Az utóbbi rész után két gyanu is megfogalmazódott bennem. Az egyik, hogy Michelt Walt-al zsarolják... A másik hogy ez a Desmond gyerek pont a kérdőjelhez futott és ő volt talán az egyik megfigyelő. Bár azon se lepődnék meg ha ő lenne a csúcsgóré. :)

Nem tudom emlékeztek e, de a templomra is ráéreztem. :)
  • PyRex
    Amúgy akkor Jack-nek volt igaza, aki az elejétől fogva hülyeségnek tartja a gombnyomogatást. Én csak azt nem vágom, hogy - számomra legalábbis - feltehetően az "others" is egy (több) bunkerben él, miért nem nézték meg az összes képernyőt? Lehet, hogy nyomon tudnák követni az ő életüket is, ami azért nagy fordulat lenne. Egyébként ezt utálom a LOST-ban: történik egy kurva fontos dolog, de senki nem használja ki a lehetőségeket, sőt: nem is szól róla a többieknek. Ez milyen baromság már? Pl. Locke-ot nem érdekli, hogy a csőposta hova vitte a papírfecnit? Meg a feljegyzések? Meg a töbi bunker? Miért 9 képernyő van, amikor állítólag csak 6 bunker? Stb, stb... És fogadnék, hogy nem mondják el majd megint egy ideig senkinek...
  • Hunnenkoenig
    Ez szerintem mindenkinek igy jött le. Eko viszont ellenmagyarazattal szolgalt, amire Locke sem nagyon tudott gombot varrni.

kicsit OFF:

Azert most kiderült mennyire tulzas ez a promo körüli spoiler hiszti. Eko zuhant. Es? Nem törtent semmi. Egy alom volt. Aki hisztizett a promo miatt, mert valaki nem szpoilerezte Eko zuhanasat, az most gondolom meglehetösen hülyenek nezve erzi magat. Ha nem, akkor most kezdheti...

ON
  • PiszkosFred
    Az oké, de Locke számára ez jött le, totális csalódás. Legalábbis szerintem erre utalt a magatartása (de lehet tévedek). Mindvégig hitt valamiben, a gomb kapcsán, amiről maga sem tudta mi az, de hajtotta előre, és élvezte ezt a bizonytalanságot, ám egyben célt és erőt, és persze "feladatot" adott neki. Erre jön egy videó, és kiderül, hogy mindez egy kísérlet, és méghozzá valami bigbrother szinten mint kísérleti patkányokat, úgy figyel(het)ték mindezt mások, "fotelből" nézve. Lehet hogy fontos a gomb, persze, de az egész gombnyomogatás "körítése", hangulata, mögé képzelt nagyon fontos dolog valahogy elvesztette értelmét. És talán ezért is borult ki Locke, ezért is használta a "my pathetic little life" kifejezést, ami azért eddig nem volt jellemző rá. Mármint tudta mindenki (a nézők a flashbackekből) hogy eléggé szerencsétlen figura volt a zuhanás előtt, de a szigeten ő volt a "hős". De most ki jött belőle megint, ez a fájdalom, ez a tehetetlenség, mert azt hitte/hiszi, hogy ismét átvágták és ismét hülyét csinált magából (mint az apja esetében a veséjével), még akkor is ha, ismét csak "rászedték", és nem rajta múlott.

Na ez így hosszú lett, sorry ;]
  • Láma!
    linkt htx
  • PyRex
    Nem egyértelmű, mert a videón azt mondják, hogy a megfigyelőknek nem kell tudniuk, hogy fontos-e vagy sem a többi ember munkája, nem?
  • PyRex
    Húú, a 22. rész promója sem semmi :)
  • PiszkosFred
    Hát te is mérges lennél, ha azt mondanák neked, hogy amit eddig csináltál megszállottan, és hittél benne hogy fontos, nem más, mint egy átverés, és ha ha ha... ;] Naná hogy kissé felhúzta az öreget a film..
  • kolp
    ha lesz 3. évad, márpedig valoszinu, akkor attol tartok, hogy nincs is jelenleg még az alkotok fejében egy kész végkifejlet, hogy mi is ez a szaros sziget.
    amugy Locke hogy bedühödött már a mozis hatch-ben:)
  • mukika
    lesz még egy előtte. 24 részes a széria.
  • Lasagne
    mennyi rész van még hátra?azt tudom hogy lesz egy dupla de előtte lesz még egy,vagy a köv rész az utolsó?
  • PiszkosFred
    Igen, ugyanaz.
  • Láma!
    az elsö évedban
  • Lasagne
    az a rész az első évadban volt?vagy a másodikban?mert én nem emlékszem rá..(mármint a jósnős-claires részre)
  • Láma!
    a csoka akinek a lánya feltámadt az ugyanaz akihez claire járt nem?
    lehet hogy volt már rola szo ,nem olvastam vissza, sry
  • Amse
    van
    http://subgate.tx.hu/
  • TNormi
    Sziasztok! Van már Felirat a 21 es epizódhoz?
  • PiszkosFred
    Ezért is emelte ki FLeK0 a XVID szócskát a file nevében. ;]
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.k-litemegacodecpack.com/
  • kolp
    köszi, de nekem inkább codec kéne mer a rész már megvan, nem akarom megin letölteni
  • Sland
    Faszomat már... A kedvenc szereplőmet is kinyírták. Mért kell ebben a sorozatban is mindenkinek meghalnia? Viszont ennek ellenére egész izgalmassá vált a második évad vége...
    kíváncsi vagyok mi lesz evvel a köcsög "MÁJKÖL" gyerekkel mert nem egy szimpatikus szereplő számomra. Remélem kinyírják a gecibe. De ha jól láttam a promoban, akkor találkozott a Francia picsa lányával és akkor lehet hogy Walt is meglesz. Nagyon várom a szerdát... öhm, vagyis a csütörtök reggelt.
  • FLeK0
    lost.s02e21.hdtv.xvid-xor.avi
  • kolp
    letöltöttem a legutóbbi részt a lost.click.hu-rol de annak ellenere hogy 350 megás, nincs kép, csak hang. miféle codec kellhet hozzzá, mert 5 playerrel próbáltam már játszani?
    kösz.
  • Cvd
    De nem vesz fel senki semmit.:) Nem képet/hangot rögzítettek a megfigyelő állomáson, simán csak feljegyezték az érdekes/szokatlan dolgokat egy füzetbe az ott ülők. Tehát maximum egy ilyen feljegyzés buktathatná le ebből az irányból Michaelt - már ha készült volna ilyen, de az állomáson nem járt már ember évek óta, így feljegyzés sem készült.
    Azonfelül nem látni semmiféle rögzítőberendezést az egyszem öreg videót kivéve, ami nem igazán alkalmas erre a célra magában (mi van ha több csatornát kellene venni pl.). A lejjebb olvasható loopolt felvétel sem valószínű, nincs az a mágnesszallag ami ezt bírná éveken át még ha lenne is ilyen technika az állomáson. Habár a többi technika is hihetetlenül jól bírta a port/időt.:)
  • PiszkosFred
    A látnokkal kapcsolatban nézzük másik oldalról. Hisz a dolgokban, nem hisz a dolgokban? 180 fokos fordulat? stb....

Szóval adott két szituáció. A szituáció vége, hogy mindkét embernek a repülőn kell lennie. Ha Ekonak azt mondja, hogy hisz az egészben, akkor neki ott kell maradnia, "kivizsgálni", ezáltal ugrott a repülőút. Kénytelen volt azt mondani, hogy nem hisz, és hogy az egész csak "hülyeség". Claire esetében ugyanez fordítva, meg kellett valahogy oldania, hogy a gyerek és Claire a repülőn legyen. Igaz hogy ez több lépésből, több konzultáción keresztül zajlott, de tételezzük fel, hogy a végén már szándékosan, terv szerint irányította Clairet, és addig manipulálta és győzködte, amíg felült terhesen a gépre.

Ez csak okoskodás persze, de úgy érzem - aztán majd kiderül hogy téves e vagy sem - hogy a fickó szerepe a "kiválasztott" emberek repülőgépre való terelése volt. Emellett a sztoriban egy közös pont, egy kapocs, amellyel az összeesküvés elméletekhez adnak magas labdát a nézőknek.

Fináléban talán kiderül pár dolog, legalább a promók és mini spoilerek alapján van esély pár válaszra. (amelyek majd újabb kérdéseket generálni, de ez már csak ilyen...) Mégegyszer mondom, ez csak vaktában való lövöldözés a részemről, jelen állás szerint nálam így "áll össze" a dolgok ezen része. Aztán majd kiderül...

(egy másik fórumon ma már ezt leírtam egyszer, ezért inkább copypaste)
    Mint kiderült a korábbi részekben, a bázisok csak le vannak kapcsolva, és a rendszerek nagy része működőképes. Nem értek a biztonságtechnikához, de mintha lenne olyan megoldás, hogy végtelenített szallagra menti a dolgokat a kamera, vagyis képes arra, hogy 24/48 óra (csak tipp) anyaga megtalálható, majd amíg nem cserélik ki a kazettát, kezdődik előlről a rögzítés, loopolva az egész. Hasonló elven, mint a "francia tyúk" 16 éve szóló vészjelzése/figyelmeztetése. Így aztán még a következő részekben talán ez előkerülhet, mármint a felvétel. De ez csak egy tipp...

Libby utolsó mondata pedig szintén - legalábbis így hiszem (aztán majd kiderül) - elő fog kerülni még. Ellentétben a bunker "lakosaival", vannak még a szigeten olyanok, akik nem fognak ebbe beletörődni, és talán át fogják látni a szituációt. Gondolok itt főleg Sayidra, akit nem olyan könnyű megetetni, és ha a fülébe jut majd a teljes sztori, Libby utolsó mondatával, és ha beszél pár mondatot Michaellel, nyakamat rá, hogy gyanús lesz neki Michael. Persz ez is csak fantáziálgatás ;]
  • ruma
    Szerintem azt már nemtudják visszakeresni hogy akkor beütötte e...ki tudja hogy azóta hányszor ütötték be...
    Egyébként nemhiszem hogy Michael elkövetne további gyilkosságokat, hacsak nem tudja meg vki az igazat és őt kell kinyírnia... Szerintem biztos Walt miatt csinálta mert csakíyg engedik el vagyvmi...vagyis bittos ezt magyarázták be neki az others-ök! Aztán lehet hogy átállt és kém lett!
  • guardian hero
    Szerintem Michael lebukásán kívül érdekesebb, hogy kinyomtatták a számbeütős komputer keylogját -> ha valaki renedesen átnézné, kiderülne, hogy mit csetelt Michael Walttal, amikor Jack majdnem rajtakapta :) Meg azt is vissza tudnák számolni, hogy a lockdowni idején Henry akkor végül is beütötte-e a kódot, vagy sem.
  • EmThor
    az nagyon nagy volt "vigyázz embör, erre járnak is" aztán meg együtt iszogattak a bárba ugye
  • Hunnenkoenig
    Gondolom azert emeltek ki annyira szajbaragosan, hogy fel kell venni mindent, hogy a nezö azt higgye, hogy most majd jol lebukik Michael.

Viszont szerintem igenis ugy fog lebukni. Magatol nem mondja meg es Libby ugye nem tudta elmondani. Ha csak nem erik tetten egy masik büntett elköveteseben, nem hiszem, hogy amskepp ki tudna derülni az igazsag.

Amugy most is az volt az erzesem a visszajatszasban az elejen, hogy Liby csak megijesztette es reflexböl lött ra. Bar mondjuk nem nagyon hagyhatta volna eletben...

A vizihulla apja meg szerintem ra fog jönni valamiböl, hogy a lanya valoban odaat volt es töle megtudott valamit, ami Claire-rel kapcsolatos.

Amennyire ertettem amit mondott, nem igazan hitt a termeszetfelettiben, s ha megis ugyanaz a csavo, aki Claire-t iranyitgatta, akkor viszont 180 fokos fordulatot tesz rövid idön belül.
  • PiszkosFred
    Sőt, Ana Lucia+Jack fater+Sawyer (amikor az öreg rányitotta a kocsiajtót ;])
  • ruma
    Nem lesz semmi jelentösége! Tele vanasorozat ilyen véletlen találkozásokkal, nost ott volt ugye Ana Lucia meg Jack faterja, aztán Sawyer meg Jack faterja...és még sorolhatnám...
  • LasDen #6415
    A promoba amit láttam abba úgy nézett ki Michaelt úgy vitték el, mint egy rabot......szóva lehet lefog bukni......bár remélem nem......
  • precision
    spoiler

az uj 'hatch' -ben ugye be van kamerázva a másik, és elvileg felvételt is készít nemde? idióták mér nem nézték vissza? :) látthatták volna ki a gyilkos, bár az tul snassz lenne mondjuk... viszont michaelnél az a fej mikor libby felköpte a vért, hát az kész volt :)
    amugy a 'feltámadt' lány apja tényleg az a fazon aki claire -nek jósolt...fura, vajon csak véletlen (ami sztem kizárt) vagy lesz később vmi jelentősége vajon?
  • Hunnenkoenig
    Szerintem kellett a lany, mivel a szigeten Eko emlekezett a szavaira es ezert kezdett el hinni.

A karaktere fejlödesenek szempontjabol nagyon is szükseg volt a lanyra.
  • IMYke2.0.0.0
    Tisztában vagyok vele. Épp ezért szembetűnő az az erőlködés, amit végbevittek.
    Leginkább a "megfulladt lány" esetére utalnék...
  • Sland
    már megtaláltam.

5 nap van hátra a következő részig ugye?
  • Sland
    A 22-es promot honnan tudom leszedni? a lenti link nekem nem jó!