22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Geeryy
    mar lassan 10oraja.
  • Sland
    tényleg van 21. rész már!
    Lost.S02E21.HDTV.XviD-XOR
  • csirifiszkio
    www.tv.com/lost, mindig rajta van hogy mikor lesz köv. adás ill. az episode summary is
  • Hunnenkoenig
    Nem kiabalunk a forumon...
  • WTH
    Aligha. Emlékezz a macira.
  • WTH
    Pontosan erre gyanakszom én is, hogy valami nagyobb csel van itt.
  • Geeryy
    azt akarta irni h akkor fér rá ha .OMG. egy uj fajta tomoritese eljaras melynek a lejatszasahoz a lemeze behelyezese utan finnul kell szamokat mormolni,es a jobb kezeddel megfogni a bal terde es kozbe forogni.ha nem jatszana le probalj meg minden masodik kor utan leguggolni es tapsolni a fejed folott.
  • IMYke2.0.0.0
  • PiszkosFred
    welcome back ;]
  • IMYke2.0.0.0
  • ponty1
    Mi aza OMG ?
  • FLeK0
    OMG!
  • ponty1
    TENK JÚÚÚÚ ! ÍGY RÁFÉR 2 DVD RE DIVX BEN FELIRATTAL ! JEEE !
  • Csacsi
    24 részes lesz, de az utlsó kettő egyben lesz (23-as, 24-es)
  • ponty1
    Csá ! Nemtuggya valaki hogy a Lost 2. évad hány részes lessz ?
    Elöre is köccc!
  • Csacsi
    Azt ne töltsd le, mert biztos fake. Csak ma hajnalban mutaják be usában
  • csirifiszkio
    rar-ban már van 21!
  • csirifiszkio
    Emlékszem a mezítlábasokra a macis gyerekkel, de lehet hogy az egy másik "tesztcsapat", vagy vannak köztük ilyen "közlegények" beetetésképpen, tehát kb. annyira szakadtak amennyire a kalózok szakállasak:-) Michael azt pl. tudja hogy mezítlábasokkal Ana Luciáék találkoztak, tehát azt el fogják hinni hogy Azok így néznek ki. De tripla csavarra én is fel vagyok készülve:), csak gyártom az elméleteket mert annyira furcsán viselkedett.
  • Mayday
    Holnap hajnalban mar toltheto lesz :)
  • kill3r22
    sztem a mezitlábasok a francia nöhöz tartoznak akiket ö halottnak hissz..de kitudja mi lessz itt mikor lesz a 21?
  • Mayday
    Azert ne felejtsuk el, hogy volt egy "others" banda, akiknek csak a labukat lattuk, es tenyleg civilizalatlan "benszulotteknek" tuntek!!! (2. evad eleje fele)

Lehet, hogy megis 3 banda van? (Es a Henry bandaja berli fel Michaelt a mezitlabasok kiiktatasara a lezuhant tarsasaggal mondjuk? ) :)
  • WTH
    Kétségtelenül, ez egy hihető elmélet, de lehet, hogy még nagyobb csavar lesz ebben a dologban.
  • PiszkosFred
    Érdekes a dolog, a neten megjelent promok közül jónéhány fake a TTS szerint. De a jövő évi szereposztás is rejteget meglepetéseket... Francba már, jöhetne a finálé gyorsabban ;]
  • csirifiszkio
    Néha furcsa a hangulat itt a fórumon, félve mégis megjegyezném hogy szerintem Michaelnek Waltért cserébe be kell csalogatnia a többieket vmi csapdafélébe. Amit az "Othersről" mondott az tudjuk hogy nem igaz, ill. Henry Gale is mondta hogy "Azok" ki vannak készülve Ana Luciára mert eltette láb alól 2 emberüket, így felmerült bennem hogy Michaelnek talán ezért kellett őt kinyírnia. Nem tudom egyébként hová tenni a viselkedését. Szóval Michaelt igenis "cserébe" engedték vissza hogy ha Waltot akarja akkor dolgozzon nekik egy kicsit.
  • csirifiszkio
    A Miki csak magyarul Miklós. In English Miklós=Nicholas, Nick, stb. Mike=Michael=Mihály. Bocs nem kötözködni akartam csak kikívánkozott.
  • 1Obi1
    A linkben le vannak írva az utalások egy táblázatban.
  • VNM
    Ahh, persze, hoyg nem Jack mondta, hanem Sawyer... VIP-jog hiányzik...
  • VNM
    Jack rá mondta, hogy Csuvi, az tény... ettől még nekem Jack a csuvis, ugatós majom :)))))
  • PiszkosFred
    Jinre mondta Sawyer asszem, amikor osszevissza hablatyolt koreai nyelven. Vagy mittomen milyen nyelven, talan koreai ;]
  • VNM
    Jack...
  • mrzed001
    És ki lehet Csubakka ?
  • sagics
    A készítők star wars rajongók??! Akkor már értem
    Én a 20-as részben Michaelt teljesen azonosítottam a sw3-as Anakin Skywalkerrel...
    nekem a tetteiből egyből ez ugrott be! A cél szentesíti az eszközt, ezért akit kell, azt legyilkolja és mindezt a szerettéért..
  • Csacsi
    www.mininova.org
  • Risu Führer
    csá.mondtanátok egy linket vagy egy torrenthonlapot ahonnan le lehet tölteni az összed lost részt.dánke
  • Hunnenkoenig
    Lehet neked is azt kene tenned, hogy ne legyel ennyire telitve es ne a szex töltse ki minden gondolatod... :-)
  • Hunnenkoenig
    Es tulajdonkeppen ezt az egeszet maszturbalas közben kepzeli el, mert erre gerjed, mi?
  • PiszkosFred
    Érdekes teória, asszem Walt első jelenete után azonnal betiltaná az ortt ;]
  • kolp
    fináléban kiderül hogy Locke transzexuális és az egész sziget csak az ő női és férfi nemi képzelődése volt, Dharmástul mindenestül
  • PiszkosFred
    Ha Bubunak hívta volna, akkor bubunak írnám én is ;] A lényeg hogy könnyebb volt Mikit írni (Sawyer hülyeségét követve), mint mindig Michael-t. Lusta ember vagyok, na, akinek nem tetszik, az így járt... De például Kate helyett nem fogok Freckles-t írni, a Kate szép rövid és egyszerű, ahogy a többi név is, hál'stennek ;]
  • Risu Führer
    csá.mondtanátok egy linket vagy egy torrenthonlapot ahonnan le lehet tölteni az összed lost részt.dánke