Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah ott a stáb...sajna :o jóbarátokról jut eszembe😊 top3: jóbarátok,lost,bandofbrothers :]
De valaki raunt, a legyeg ez. En ugy emlexem jennifer aniston mar a 6.evadba ki akart szallni. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ez igy van.

😄 😄

PyRex
a jóbarátokra - állítólag - nem a közönség únt rá, hanem maga a stáb 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

jóbarátoknál ez egy jó taktika, szerintem a lostnál nem, mert ha túl sokáig húzzák, szinte mindenki rá fog únni és akkor hogy fejezik be...?

fordítva van. ha egy sorozatra ráunnak - befejezik. egyszer minden soroztra ráunnak.
PyRex
ok, de nekem meg a trailerek pont emiatt tetszenek 😊)

> állítólag folyamatosan írják és addig, amíg van rá érdeklõdés

Gondolom, azért az alapok, a "váz" már megvan nekik. Hogy mégis mi ez az egész marhaság.

> ha túl sokáig húzzák, szinte mindenki rá fog únni és akkor hogy fejezik be...?

Ezen a fórumon is és máshol is, egy csomó embernek teljesen OK így, ahogy van. Szóval veszítenek nézõket, de kérdés, mennyit. Én azt tippelem, hogy simán lesz még néhány szezon.

Más. Általában megnézem a trailer-eket. Nagyon cselesek: feszültek, figyelemfelkeltõek, aztán az epizód megnézése után kiderül, hogy azért annyi minden nem történt... <#vigyor0> Kis túlzással, a lényegi történések néha benne vannak az egyperces trailer-ben... <#vigyor0> Vagy itt ez a Jin-es hülyeség. (Spoiler) Nagy találgatás, hogy hú, beszél angolul, aszta, biztos tud mindent, blabla, aztán ugye mi lett belõle. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

<#idiota>
Jáú, csak nemtudtam hogy reagaljak. :]

IMYke2.0.0.0
Ne vegyél be minden maszlagot! <#zavart1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Errõl már hallottam,hogy amerikában folytatódik a sztori.
Egyébként izgi a mai rész címe :And found
PyRex
spoiler:

nem tudom, én mindig arra gondolok, hogy a forgatókönyvírók azt mondják: ebben semmilyen megmagyarázhatatlan és természetfeletti dolog nincsen, mindenre lesz logikus és kézzelfogható magyarázat. Mondjuk a "megmagyarázhatatlan" dolgokat is meg lehet úgy magyarázni, hogy mittudomén: egy balul elsült kísérlet végterméke, stb. De így azért tényleg be vannak határolva, ha már kiderült csomó minden, akkor mivel tudják majd ott tartani a nézõket a tv elõtt? Bár gondolom megoldják 😊

Igen! Túl sokáig nem lehet húzni!
Bár az X-akták is megélt pár részt.De mondjuk ezt nem lehet hozzá hasonlítani, itt egy szigeten vannak elzárva, így be vannak határolva a lehetõségek.Bár ki tudja, lehet, hogy megmenekülnek, és Amerikában folytatódik a történetük 😊

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

IMYke2.0.0.0
Hirtelen megjelenik egy Lincoln-osztályú tengeralattjáró és felveszi õket, majd kiteszi a brancsot New York partjainál.

<#eplus2><#bee1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PyRex
állítólag folyamatosan írják és addig, amíg van rá érdeklõdés. csak míg egy jóbarátoknál ez egy jó taktika, szerintem a lostnál nem, mert ha túl sokáig húzzák, szinte mindenki rá fog únni és akkor hogy fejezik be...?

Mayday
NEM SPOILER!
Olyat lehet tudni, hogy a sorozatra van betervezve, hogy mondjuk 3 evad, es vege, vagy ezeket addig csinaljak, amig el lehet adni? Meg alapbol ki van minden talalva, van VEGIG forgatokonyv, vagy folyamatosan irjak az egeszet?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

SPOILER
Lehet!
Annyira irreális ez a nyomkodgatás, hogy éppen ez benne a lényeg.
Hogy legyen min agyalni 😊 Reméljük megkapjuk majd a választ!

SPOILER

Van egy kis "oktató film", amit megnéztek, ott mondja el a kutatás vezetõje (vagy ki), hogy mit kell csinálni. Gondolom meg van nekik mondva, hogy ha átadod a helyed, magyarázd el, hogy mit kell csinálni, nézesd meg vele (velük) a filmet... Desmond ezt meg is tette - és lelépett 😊
Lehet, hogy nem lesz semmiféle robbanás meg semmi ilyesmi, csak próbára teszik õket, hogy meddig nyomkodják anélkül, hogy tudnák, miért is teszik azt - ahogy Cvd fejtegette lentebb. Ezekre csak a késõbbi részek fognak választ adni - remélhetõleg 😊
Mayday
SPOILER
De az is lehet, hogy ennek a kozpontja, mondjuk egy masik sziget, vagy a sivatag kozepe, vagy mittudomen, ahonnan ezt iranyitottak, ahol a videofelvetel keszult, mar eppenseggel megsemmisult. (Pl. nem nyomtak meg a sajat gombjukat, elszabadult valami, vagy mittudomen.) Igy a szigeten senki nem tudja, mar az okokat, mert elvesztek, elvesztek az emberek, akik az egeszet iranyitottak, es meg az utolso ember is, aki Desmondnak megmutatta. Tehat, AMIERT a gombot nyomogatjak, az meg aktiv dolog lehet, de AKIK keszitettek, kitalaltak, stb, lehet, hogy mar nincsenek! Es igy egy vegtelen folyamat lesz/lett belole.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

SPOILER
De, ha ez resetelgetés ennyire fontos, hogy a világ sorsa múlhat, akkor csak felügyelni kell vhogy! Bárkire nem bízhatnak ilyan "fontos melót" 😊Ha az operátorral történik vmi, akkor küldeni kell egy másik embert!Nem pedig Desmond veszi át csak úgy! Vagy vki más! Mi van, ha senki nem veszi át, mert egyszerûen nincs kedve.Felrobban a bázis, mert nem volt reset?

Hopp, elkéstem, de nagyjából ilyesmi lehet a háttérben 😊
SPOILER

Valszeg kell bele az emberi tényezõ. Mert ugye egy gép kis tulzással a végtelenségig futhat, mást nem vesz figyelembe, csak végzi a dolgát. Talán épp azért kell embernek csinálni, mert valami olyan dolog áll a háttérben, hogy ha pl már nincs ember, aki túlélte a szigetet, akkor történik valami, hogy az a valami (amit az ebmerek nem éltek túl) ne szabadulhasson el a szigetrõl. Bár kérdés, hogy így, hogy vannak emberek a szigeten, miért ne szabadulhatna el az a valami. Az is lehet, hogy a 108 percenkénti reset tart életben valami biztonsági rendszert, ami nem engedi el azt a valamit. Bár ez sem valószínû, mert ez esetben resetelgethetne egy program is. Hm, na majd egyszer talán kiderül az igazság 😊
SPOILER
Na, jó de az eredeti operátor meghalt, csak kell, hogy a központ kommunikáljon velük! Egy civilre nem bíznák ezt az egészet!(Desmond) A központnak tudni kell arról, hogy mi történik ott! Csak úgy nem semmisíthet meg egy állomást.
Ha a gép tönkremegy, akkor egybõl robban az atombomba?
Jók voltak eddig ezek a részek, de ezt nagyon elrontották! Nagyon bugyután csinálták meg! Teljesen elveszti a varázsát a film!
Sztem ...

De szép hosszú lett.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

A winyóhalál azért nem játszik, mert egy õsöreg gépet használnak amiben nincs olyan.😊 Kábé C64 (vagy inkább még régebbi) szintû gépet használnak, abban ROM-ban van a teljes "oprendszer". Egyébként sincs semmi más célja ahogy eddig látszik mint az hogy a számsort be lehessen vinni rajta, ahhoz még így is sok egy szgép. És azért kell bevinni kézzel és nem egy program csinálja, hogy az emberi tényezõt is belevegyék. Az ember ugyanis dönthet szabad akaratából ha reagálni kellene egy helyzetre, míg egy gép (fõleg aon a technikai fejlettségen) erre nem képes. Ha program is csinálhatná, akkor már eleve a bevitel is felesleges, kihagyhatnák az egészet. Lehet hogy az egész egyébként csak kísérlet, azt figyelik hogy meddig képes az ember csinálni úgy hogy még az értelmét sem tudja. De volt hasonló dolog asszem egy Homályzóna-epzódban is, ahol eldugott bázisokon ugyanígy emberek nullázták a válaszcsapásra fentartott atomrakétákákat. Ha háború esetén a sugárzás vagy bármi miatt meghalt volna az operátor, akkor a számláló lejártával automatikusan mentek volna a rakéták. Más kérdés hogyha már a bunker mélyén is meghal az ember, akkor az országban is alig maradt már túlélõ, így semmit sem segít ha válaszként kiírtják az ellenséget, de éppen az volt a cél hogy a helyzet abszurditását mutassák meg. De itt a szigeten az is lehet hogy veszélyes dolgokkal is kísérleteztek (vírusok vagy hasonlók), és így védekeznek a kijutása ellen. Ha elszabadul és mindenki meghal a szigeten, nincs aki nullázzon, így felrobban egy atombomba és eltakarítja a szemetet mielõtt kijutna a szigetrõl. Hasonló volt az Androméda törzs-ben is, ott vírus kiszabadulásakor automatikusan elindult a visszaszámlálás, és csak egyetlen ember tudta leállítani egy kulcs segítségével, ha úgy látta jónak. Persze egyedülálló embert választottak, akinek nem számított annyira az élete hogy ez befolyásolja a döntésben. Az meg köztudott hogy a LOST írói közül páran kedvelik Chrictont (õ írta az Androméda törzset), lehet hogy ezt a motívumot is átemelték.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Bocs 2313-nál : SPOILER

Egyébként egy megjegyzés a bunkerrõl ill. a szgéprõl:
Ugye iszonyatosan fontos, hogy 108 percenként be kell írni a számokat a szgépbe és entert nyomni, mert, ha nem akkor ki tudja mi történik.
Kérdem én , ha ez ennyire fontos, akkor miért csak egy szgép van, mi van ,ha tönkremegy, ja persze Sayid megjavítja.😊 Ha tönkremegy a winchestere akkor mi lesz? Ez egy picit hülyén lett megoldva, ha ez a 108 percenkénti enter nyomogatás olyan fontos, akkor egyrészt kellene vmi biztonsági dolog, másrészt miért emberekre bízzák ezt? Nem lett volna egyszerûbb, egy programot csinálni, ami 108 percenként fut, és beírja a számsort?????(Még én is megtudom csinálni 😊Ez így nagyon komolytalan!

egyetértek!

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Rafaelo
ne tertovankodjá

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

hümm

Sephi
Fax kivan.

Akkor be sem nezek amig nem lattam 4-est oszt kisz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szerintem meg (és ezt most halál komolyan mondom) be kellene tenni egy büdösnagy SPOILER feliratot, elvégre úgyis a legújabb részekrõl megy a szöveg, aki látta annak felesleges a felhívás, aki még nem az addig óvatosan olvasson amíg bepótolja, aki meg az elsõ évadnál tarta az úgysem talál semmit mostanában ami neki szólna itt. Elég lenne a bannerban figyelmeztetni, ahelyett hogy szinte minden HSZ-t Spoiler megjegyzéssel kezdenénk. Így kivennénk a fikagépek alól is a lovat akik kedvenc szórakozása hogy leugatnak mindenkit aki 50 Spoiler jelzés után elfelejti kitenni az 51. hozzászólásánál, vagy csak szimplán tele van a töke a molyolással.

Szerintem be lehetne vezetni megkulonboztetesnek:
1, Season1 spoiler!
2, Season2 spoiler!
😄DD

shevy
SPOILER:
Szerintem egyáltalán nem bizots, hogy Desmond hajótörést szenvedett, szerintem tuti hazudik, lesz még neki szerepe. Walt a tejesdobozon meg szerintem is csak ilyen kis easter egg, semmi jelentõsége, amúgy is egy álomban volt

Tedd ki a szpojler feliratot, ha nem szeretnéd hogy az alulexponált fórumozók elkezdjenek hangosan b*megelni 😄D

SPOILER

ugy hogy álmodta Hurley 😄

Hát nemtom.... szerintetek meddig jó a tartós tej? Csak mert a fõszer állítólag 3 éve van a szigeten, akkor vagy akkor tették oda a tejet, amikor még nem volt eltûnve a kis fekete kölyök... vagy idõnként kap utánpótlást, vagy a 3. lehetõség a rejtély? :-DDD

Erre ki tud válaszolni?
maradj csendben, vagy fórumozz civilizált emberhez méltóan <#ejnye1>

Sephi
Tehecc nekem egy szivesseget.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PyRex
lololoooooool 😊

SPOLIER:

akkor már szerelmi 4szög, hiszen a Sawyer-Kate páros sem teljesen közömbös egymás iránt. ha meg a két csaj zúg bele egymásba, akkor az jó lesz nekünk, férfinézõknek 😊

SPOILER

Persze, csak pont ezekért a részletekért szeretem a Lostot. Ezért is jók a flashbackek. Meg lehet, hogy ebbõl csavarintanak egy szerelmi 3szöget is.😊

emberi módon megkérni erre nehéz, ugye ... ? <#ejnye1>

PyRex
SPOILER:

Naná, õ is a géprõl van... 😊

SPOILER

A szobatársam még csak most nézi az elsõ évadot, és csak most tûnt fel nekem, hogy az a kemény csaj, akit "belöktek" a gödörbe Sawyerék mellé, korábban már szerepelt. Méghozzá az exodus1-ben: a gép felszállása elõtt Jack-kel flörtölgetett nagyon. És ami még érdekes, hogy a 42-es széken ült, míg a doki ugye a 23-ason.😊

Mayday
Egyebkent azoknak, akik esetleg szivesen megneznek, a sorozatot, de nem birjak dc-rol, vagy torrentrol, vagy mittudom en, honnan levadaszni, az alabbi linken fenn van az egesz elso evad, plusz a masodik evad elso resze.

LOST letöltes

(Ha ez viszont ilyen warezolos temanak szamit, akkor kerek egy admint, torolje ki ezen hozzaszolasomat nyugodtan!)

Mayday
Nezd, en igazat adok Neked, de a legokosabban akkor cselekszel, ha csak akkor jossz a topikba, ha megnezted az eddig elerheto reszeket 😊
Sajat boromon tapasztaltam, elso nehany magyar tv-ben leadott resz utan bekukkantottam a topicba, mindenhol spoiler felirat, es nem konnyu ugy sem olvasni, hogy ne kapj el egy-egy fontos motivumot, meg akkor is, ha ott a spoiler!
Ugyhogy en nem is jottem a topicba addig, amig nem "vegeztem" vele, marpedig nalam ez sok ido, mert keves idom van tv-nezesre. De most mar nyugodtan merek jonni a topicba 😊
(De nem lenne hulyeseg ket topic sem talan, az egyikben azok irnanak, akik a szinkronosat nezik, a masikban, meg akik az internetrol letoltott reszeket nezik 😊

Sephi
A KURVA S P O I L E R BETUKET EGYMAS UTAN ODAIRNI NEHEZ UGYE BAZD+?

Na de az a tejesdoboz régebb óta ott van, mint hogy Walt lezuhant volna. Tehát elvileg a való világban is kereshették. Bár az eddigi visszaemlékezéseket tekintve ez nem túl valószínû. Viszont figyelembe véve, hogy Locke-nak is volt valós álma, sose lehet tudni.😊

Nem vitatom, csak nem Desmondról volt szó. Waltot keresik a tejesdobozon, õ pedig a repülõn volt és lezuhant. Tényleg nem hangsúlyoztam ki hogy Waltról beszélek, azt hittem a jelenet ismeretével ez egyértelmû.😊