Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
fordítva van. ha egy sorozatra ráunnak - befejezik. egyszer minden soroztra ráunnak.
Gondolom, azért az alapok, a "váz" már megvan nekik. Hogy mégis mi ez az egész marhaság.
> ha túl sokáig húzzák, szinte mindenki rá fog únni és akkor hogy fejezik be...?
Ezen a fórumon is és máshol is, egy csomó embernek teljesen OK így, ahogy van. Szóval veszítenek nézõket, de kérdés, mennyit. Én azt tippelem, hogy simán lesz még néhány szezon.
Más. Általában megnézem a trailer-eket. Nagyon cselesek: feszültek, figyelemfelkeltõek, aztán az epizód megnézése után kiderül, hogy azért annyi minden nem történt... <#vigyor0>#vigyor0> Kis túlzással, a lényegi történések néha benne vannak az egyperces trailer-ben... <#vigyor0>#vigyor0> Vagy itt ez a Jin-es hülyeség. (Spoiler) Nagy találgatás, hogy hú, beszél angolul, aszta, biztos tud mindent, blabla, aztán ugye mi lett belõle. <#vigyor0>#vigyor0>
Careful what you look for. You just might find it.
Jáú, csak nemtudtam hogy reagaljak. :]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként izgi a mai rész címe :And found
nem tudom, én mindig arra gondolok, hogy a forgatókönyvírók azt mondják: ebben semmilyen megmagyarázhatatlan és természetfeletti dolog nincsen, mindenre lesz logikus és kézzelfogható magyarázat. Mondjuk a "megmagyarázhatatlan" dolgokat is meg lehet úgy magyarázni, hogy mittudomén: egy balul elsült kísérlet végterméke, stb. De így azért tényleg be vannak határolva, ha már kiderült csomó minden, akkor mivel tudják majd ott tartani a nézõket a tv elõtt? Bár gondolom megoldják 😊
Bár az X-akták is megélt pár részt.De mondjuk ezt nem lehet hozzá hasonlítani, itt egy szigeten vannak elzárva, így be vannak határolva a lehetõségek.Bár ki tudja, lehet, hogy megmenekülnek, és Amerikában folytatódik a történetük 😊
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
<#eplus2>#eplus2><#bee1>#bee1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyat lehet tudni, hogy a sorozatra van betervezve, hogy mondjuk 3 evad, es vege, vagy ezeket addig csinaljak, amig el lehet adni? Meg alapbol ki van minden talalva, van VEGIG forgatokonyv, vagy folyamatosan irjak az egeszet?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Lehet!
Annyira irreális ez a nyomkodgatás, hogy éppen ez benne a lényeg.
Hogy legyen min agyalni 😊 Reméljük megkapjuk majd a választ!
Van egy kis "oktató film", amit megnéztek, ott mondja el a kutatás vezetõje (vagy ki), hogy mit kell csinálni. Gondolom meg van nekik mondva, hogy ha átadod a helyed, magyarázd el, hogy mit kell csinálni, nézesd meg vele (velük) a filmet... Desmond ezt meg is tette - és lelépett 😊
Lehet, hogy nem lesz semmiféle robbanás meg semmi ilyesmi, csak próbára teszik õket, hogy meddig nyomkodják anélkül, hogy tudnák, miért is teszik azt - ahogy Cvd fejtegette lentebb. Ezekre csak a késõbbi részek fognak választ adni - remélhetõleg 😊
De az is lehet, hogy ennek a kozpontja, mondjuk egy masik sziget, vagy a sivatag kozepe, vagy mittudomen, ahonnan ezt iranyitottak, ahol a videofelvetel keszult, mar eppenseggel megsemmisult. (Pl. nem nyomtak meg a sajat gombjukat, elszabadult valami, vagy mittudomen.) Igy a szigeten senki nem tudja, mar az okokat, mert elvesztek, elvesztek az emberek, akik az egeszet iranyitottak, es meg az utolso ember is, aki Desmondnak megmutatta. Tehat, AMIERT a gombot nyomogatjak, az meg aktiv dolog lehet, de AKIK keszitettek, kitalaltak, stb, lehet, hogy mar nincsenek! Es igy egy vegtelen folyamat lesz/lett belole.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De, ha ez resetelgetés ennyire fontos, hogy a világ sorsa múlhat, akkor csak felügyelni kell vhogy! Bárkire nem bízhatnak ilyan "fontos melót" 😊Ha az operátorral történik vmi, akkor küldeni kell egy másik embert!Nem pedig Desmond veszi át csak úgy! Vagy vki más! Mi van, ha senki nem veszi át, mert egyszerûen nincs kedve.Felrobban a bázis, mert nem volt reset?
Valszeg kell bele az emberi tényezõ. Mert ugye egy gép kis tulzással a végtelenségig futhat, mást nem vesz figyelembe, csak végzi a dolgát. Talán épp azért kell embernek csinálni, mert valami olyan dolog áll a háttérben, hogy ha pl már nincs ember, aki túlélte a szigetet, akkor történik valami, hogy az a valami (amit az ebmerek nem éltek túl) ne szabadulhasson el a szigetrõl. Bár kérdés, hogy így, hogy vannak emberek a szigeten, miért ne szabadulhatna el az a valami. Az is lehet, hogy a 108 percenkénti reset tart életben valami biztonsági rendszert, ami nem engedi el azt a valamit. Bár ez sem valószínû, mert ez esetben resetelgethetne egy program is. Hm, na majd egyszer talán kiderül az igazság 😊
Na, jó de az eredeti operátor meghalt, csak kell, hogy a központ kommunikáljon velük! Egy civilre nem bíznák ezt az egészet!(Desmond) A központnak tudni kell arról, hogy mi történik ott! Csak úgy nem semmisíthet meg egy állomást.
Ha a gép tönkremegy, akkor egybõl robban az atombomba?
Jók voltak eddig ezek a részek, de ezt nagyon elrontották! Nagyon bugyután csinálták meg! Teljesen elveszti a varázsát a film!
Sztem ...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ugye iszonyatosan fontos, hogy 108 percenként be kell írni a számokat a szgépbe és entert nyomni, mert, ha nem akkor ki tudja mi történik.
Kérdem én , ha ez ennyire fontos, akkor miért csak egy szgép van, mi van ,ha tönkremegy, ja persze Sayid megjavítja.😊 Ha tönkremegy a winchestere akkor mi lesz? Ez egy picit hülyén lett megoldva, ha ez a 108 percenkénti enter nyomogatás olyan fontos, akkor egyrészt kellene vmi biztonsági dolog, másrészt miért emberekre bízzák ezt? Nem lett volna egyszerûbb, egy programot csinálni, ami 108 percenként fut, és beírja a számsort?????(Még én is megtudom csinálni 😊Ez így nagyon komolytalan!
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Akkor be sem nezek amig nem lattam 4-est oszt kisz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1, Season1 spoiler!
2, Season2 spoiler!
😄DD
Szerintem egyáltalán nem bizots, hogy Desmond hajótörést szenvedett, szerintem tuti hazudik, lesz még neki szerepe. Walt a tejesdobozon meg szerintem is csak ilyen kis easter egg, semmi jelentõsége, amúgy is egy álomban volt
ugy hogy álmodta Hurley 😄
Erre ki tud válaszolni?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
akkor már szerelmi 4szög, hiszen a Sawyer-Kate páros sem teljesen közömbös egymás iránt. ha meg a két csaj zúg bele egymásba, akkor az jó lesz nekünk, férfinézõknek 😊
Persze, csak pont ezekért a részletekért szeretem a Lostot. Ezért is jók a flashbackek. Meg lehet, hogy ebbõl csavarintanak egy szerelmi 3szöget is.😊
Naná, õ is a géprõl van... 😊
A szobatársam még csak most nézi az elsõ évadot, és csak most tûnt fel nekem, hogy az a kemény csaj, akit "belöktek" a gödörbe Sawyerék mellé, korábban már szerepelt. Méghozzá az exodus1-ben: a gép felszállása elõtt Jack-kel flörtölgetett nagyon. És ami még érdekes, hogy a 42-es széken ült, míg a doki ugye a 23-ason.😊
LOST letöltes
(Ha ez viszont ilyen warezolos temanak szamit, akkor kerek egy admint, torolje ki ezen hozzaszolasomat nyugodtan!)
Sajat boromon tapasztaltam, elso nehany magyar tv-ben leadott resz utan bekukkantottam a topicba, mindenhol spoiler felirat, es nem konnyu ugy sem olvasni, hogy ne kapj el egy-egy fontos motivumot, meg akkor is, ha ott a spoiler!
Ugyhogy en nem is jottem a topicba addig, amig nem "vegeztem" vele, marpedig nalam ez sok ido, mert keves idom van tv-nezesre. De most mar nyugodtan merek jonni a topicba 😊
(De nem lenne hulyeseg ket topic sem talan, az egyikben azok irnanak, akik a szinkronosat nezik, a masikban, meg akik az internetrol letoltott reszeket nezik 😊