22323
-
#6489 ah nem ertem tisztan, mit mond pontosan? -
#6488 Hát jah ugyis a készitök alakitják a filmet majd meglátjuk mi lesz...de a 22es promoja is érdekes...kuiváncsi lennék mit látnak....talán egy megmentö hajot esetleg az összes otherst....kitudja remélem kiderül mi lessz :) -
Ilj #6487 Ez már volt? Walt suttogásai visszafelé :)
http://www.dunaweb.hu/~nemmeri/lost2-01-walt_shannon_lelovese_elott_ODA.mp3
http://www.dunaweb.hu/~nemmeri/lost2-01-walt_shannon_lelovese_elott_VISSZA.mp3
http://www.dunaweb.hu/~nemmeri/lost2-06-walt_a_satorban-ODA.mp3
http://www.dunaweb.hu/~nemmeri/lost2-06-walt_a_satorban-VISSZA.mp3
-
#6486 már bocs de sztem nem egy héttel később mentek vissza oda ahol fogva tartották Clair-t. -
#6485 Nagy a sziget (hiszen ha folyamatosan jon az ellatmany repulorol, sosem vettek eszre, csak ezt az egyet), kitudja mit rejt a tobbi resze. (talan csak a Danielle tudja, de ha o nem jatszik es tenyleg az aminek/akinek mondja magat, akkor felo hogy a 16 ev nyomot hagyott "benne", vagyis o sem biztos hogy pontos kepet tud adni errol) Bunkerek kapcsan nem olyan veszes a dolog. Emlekezz, hogy Claire is csak par napig (egy het?) volt tavol. Ez ido alatt, a visszaemlekezesbol kiderult, korrektul felszerelt bunkerben volt. Ra egy hetre ahogy visszamentek, mar ures volt, es elhagyatott. Vagyis nem lehet tudni, hogy egy-egy bunker mikor volt utoljara hasznalva. Talan a porreteg az, ami jelzi a dolgokat, de meg ez is becsapos egy huzatos epuletben ;] Az sem mervado, hogy az egyik bunker tetejere a repulogep zuhant, a masikra a farokresz, a harmadikra a kalozhajo meg még kitudja mi, hiszen minden bunkernek ket bejarata/kijarata van. Az egyik a sima ajto, a masik a szuk es keskeny lejarat, legalabbis ez a tendencia eddig. Igy aztan amikor a ? (pearl?) tetejere esett a repulo Boone-al a season1ben, lehet hogy akkor ezt lenn hallottak (tuti, feltetelezve hogy voltak lenn ott akkor meg, es figyeltek Desmondot), es ekkor oldottak kereket. Ahogy Desmond is eszrevette a robbanast season1 vegen, es el is huzta a csikot az elso alkalommal. Es ahogy a dokik is huztak a Claire fele bunkerbol, ahogy elszabadult Claire, es ahogy esely volt arra, hogy valaki felfedezze a jelenletuket. (remelem ertheto mit akarok osszehordani;]) Szoval a bunkerek szepen lassan urulnek kifele, amikor a lebukas szele megcsapja oket (talan ezert is van elrejtve minden bejarat, hogy ne lassa senki;]), es elkepzelheto, hogy mindez a repulo (utasszallito) lezuhanasa utan kezdodott el, marmint addig szep es jo volt minden, utana kezdodott a bujocska. Persze mindezt felborithatja a jo es rossz emberek osszeeskuves elmelet, szandekos zuhanas, stbstb. De ha a repulogep lezuhanasa, es a rajta utazo emberek random es a vakszerencsenek koszonhetoen kerultek a gepre, majd zuhantak le, akkor en erre a magyarazatra gondoltam. ("sajnos" a flashbackek tortenetei miatt a random utaslista es zuhanas elegge valoszinutlen, itt mar mindenki utkozott vagy talalkozott mindenkivel a repulo elott;])
Nem szabad tul komolyan venni ezt a sorozatot. Addig, amig poenbol es sajat szorakoztatasodra keszitesz elmeleteket, es ezt erdekesnek talalod, addig jo a helyzet. Amikor mar idegesit, mert nem tudod a valaszt, akkor mar baj van ;] En egyelore szeretek ures es "semmi mas nem jut eszembe" perceimben ezen gondolkozni a haverokkal, ismerosokkel, meg akkor is, ha az egesz egy baromsag, es a legtobb otletunknek a vilagon semmi ertelme (lasd ez a komment;]). De szorakoztato, telik vele az ido, es fun. Most meg... -
#6484 nekem más kérdésem van! hol a rákban vannak a dharmások??? minden bunker amit eddig láttunk....elhagyatott volt..a kaját meg küldték tehát azt hiszik minden rendben van....viszont ha a gyöngy állomáson nincs senki akkor valoszinüleg a Log-at se küldte snki a kinai faszinak...na már most akkor tudniuk kellene h a szigeten kihaltak a dharmások de nem tudják mert küldték a kaját :) -
FLeK0 #6483 ha egymastol fuggetlenul dolgoznak a gombnyomogatok stb., akkor tobb helyre is dobhatnak szallitmanyokat -
kolp #6482 majd rendelnek piizát, vagy megeszik Walt-ot -
#6481 Kérdeznék valamit. Ha a túlélők kaparintották meg a Dharmások ellátmányát, akkor az nem fog hiányozni nekik, mert hát tetemes kajamennyiség volt, gondolom nem véletlenül dobták le. És gondolom hogy a Dharmásoknak volt címezve, amelyet nem ők kaptak, és amelyet talán vártak - vagyis nem lesz kajahiány? ;] -
#6480 -
Rohamoszti #6479 Egyébként John helyébe én küldenék a dharmának egy levelet a csőpostán amivel elküldeném őket a picsába! :D -
#6478 rosszul emlékszel... pötyögött ő rendesen, mutatták is. ráadásul beszart amikor elfüsölt a gép, azért is futott el, mert nem akarta végignézni az első sorból, hogy mi fog történni, amikor nem ütik be a számokat. -
CsőKujts #6477 Jó régen volt de nem emlékszem, hogy mutatták volna Desmondot amint egydül pötyög.. Tehát semmi garncia rá, hogy tényleg pötyögött is. De lehet rosszul emlékszem. -
#6476 Annyira szar a tegnapi rész... A felét nem értem, és csak azért, mert nem tudok kínaiul... -
#6475 En inkabb Bill Gates es Woody Allen törvenytelen gyerekenek neztem volna... -
#6474 "jó" pasi -
#6473 Ez Henry bazzeg :DDDD -
runner78 #6472 jah, felismerjük....Others.
-
Szabi1991 #6471 rosz témába írtam bocsi -
Szabi1991 #6470 sry két szer írtam :S -
Szabi1991 #6469 Sziasztok !
Ismerős vkinek aki a képen van ? (a GTA San Andreas-ból van a kép)
(a GTA San Andreas-ból van a kép) -
#6468 Anakin Skywalker is "meghalt" -
#6467 Hat Danielle felismerte volna a kollegajat, amikor elkapta Henryt, vagy nem ra gondolsz? Eddig nem tunik ugy, hogy hazudna Danielle, de persze barmi megtortenhet... -
FLeK0 #6466 A szakallas arcot mar lattuk normalis ruhakban amikor ethan-nel beszelt a bunkerukben. -
ruma #6465 Hát ők igen, dem onnyuk Henry nem tűnik vmi nagyon túlöltözöttnek, és a szakállas boss se tűnik vmi nagyon fessnek! Aztán passz lehet h kiderül hogy egy és ugyanazok...
A francia tyúknak az emberei? Azok meghaltak nem? Ő maga mondta....vagy nem?
Na igen ott vannak, azok akik mezitláb nyomták még és húzták maguk után a macit...:) Az is egy kérdés hogy kik lehetnek... -
#6464 Ja, amire ki akartamm meg terni, hogy az othersek tul jol felszereltek ahhoz, hogy valami hajotöröttek legyenek.
Bar lehet, hogy csak elmosogatták a poros szikeket, amiket talaltak ök is a bunkerekben, de nem hiszem... Ha csak nem egy tudoskonferencia turistahajoja feneklett meg a szigeten, 20 evnyi gardrobbal nylonba csomagolva...
(tul jolöltözöttek voltak Claire emlekeiben) -
#6463 Hat mivel en meg mindig biztos vagyok benne, hogy csak 2 csoport van a szigeten (esetleg a francia tyuk emberei a harmadik, a mezitlabasok, de azok nem az othersek es nem dharma. Az othersek max ugy csinalnak, mintha ök is mezitlabasok lennenek, hogy rajuk kenjenek mindent), akkor feltetelezem, hogy az othersek a dharma es nekik jön a kaja is.
Hany bunker van es hanyat talaltak meg eddig?
1. Jackek bunkere, amiben egy csavo ücsörgött.
2. Egy elhagyatott bunker a dzsungelben, amiben korabban Clairet tartottak fogsagban es igen jol felszerelt volt, ami inkabb a dharmara enged következtetni, mint barmi masra.
3. Egy elhagyatott bunker a masik parton, ahol a farokresz utasai voltak.
4. Egy elhagyatott bunker a ? jelzessel, ami egy központ es szinten elhagyatott (poros video).
Ezen kivül van meg talan 3 bunker. Az egyikbe azok költöztek at gondolom, akik Clairet tartottak fogsagban.
Ha az othersek nem a dharma lenne, akkor a dharma miert dobal annyi kajat a szigetre, ha az ö tudomasuk szerint max 2 bunkerben van meg valaki.
Na meg ugy latszik a bunkerek elhagyatottsaga miatt, hogy a projekt mar regota csak negyed gözzel fut. Sok ertelme nem lenne, ha az othersek nem a dharma.
2 ember 2 bunkerben, akiket el kell latni a semmiert, azok nem igazan erdemesek ekkora invesztaciora. Egyszerübb lenne öket kivinni onnan.
Szoval szerintem others=dharma es a projekt meg nagyonis müködik a latszat ellenere, ha csökkentett letszammal is...
Nem tudom erthetö-e, mit akarok kihozni belöle?
----------------
Masik lehetöseg, hogy a dharma projektje valahogy angyon felrement es a sziget egyfajta karanten es az othersek is csak ottragadtak es probaljak helyretenni a dolgokat.
Mivel nem mehetnek el a szigetröl valamilyen okbol, ezert kapnak meg utanpotlast.
Akar igy, akar ugy, az othersek szerintem csakis dharma emberek lehetnek.
-
#6462 Azért a szekrényben talált álruhát és álszakáll(a?;])t ha figyelembe vesszük, hihetjük hogy ők azok... Aztán majd kiderül. -
ruma #6461 Azt abszolút nemtudjuk, hogyaz others-ök a Dharma emberi, kutatói e!Annyit lehet róluk tudni, hogy már régen a szigeten vannak! -
#6460 sztem irni kéne a moderátoroknak h a topik cimét tegyüjk Spoileressé és akkor aki nem akar spoilert olvasni az nem jön be ennyi!!!!! -
#6459 OFF:
jó béke tiszta lap,nem kötözködöm
(vegyük hogy ez a mi privát beszélgetésünk volt rossz helyen,így más ne véleményezze thnx)) -
#6458 En mar csak ilyen beszolos vagyok. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Mivel ignore gomb nincs, ezert kenytelen vagy elviselni.
Csak azoknak szolok be, akik bunkok es az emberi viselkedes minimalis formait sem kepesek betartani, illetve mint az ilyen esetekben, amikor valaki teljesen fölöslegesen jatssza az eszet. Amugy pedig nem beszolok, hanem velemenyt nyilvanitok. Lehet, hogy kicsit drasztikusabb modon, mint masok, de az en esetemben azt hiszem, csak az igazsag faj az erintetteknek.
Amugy pedig a beszolaisaim demokratikusak. Sosem nezem a neveket, nem is jegyzem meg öket, mert nem erdekelnek.
Azok, akik arra erdemesek, hogy megjegyezzem öket, azokat megjegyzem. Tehat valoszinüleg holnap veled is ugyanugy el fogok besze´lgetni istenröl es a vilagrol, mintha mi sem törtent volna, mert kurvara nem fogok ra emlekezni, hogy ki vagy.
Es amugy pedig lasd az alairasomat. -
#6457 mind1 csak idegesít,hogy általában beszólsz az embereknek -
#6456 Miaz, csak nem a te inged?
Mar rohadtul nem emlekszem ki volt az es annyit sem er meg, hogy visszanezzek, de ugy latom, mar nem is kell. Egyszerüen csak megjegyeztem okulaskeppen. Ennyi.
-------------
Henry szerintem - mivel ugye other - pontosan tudja, hogy mit csinalnak a gombok, szoval ha kellett, akkor megnyomta öket, ha nem kellett, akkor nem nyomta meg. Ilyen egyszerü.
Ha tudja, hogy csak pszihologiai teszt, akkor minek nyomkodna? Ha meg tenyleg van jelentösege, akkor biztosan megnyomta.
Ezen kar filozni. -
#6455 ja engem is idegesít hogy soha nem mondanak el senkinek semmit...ebből keletkezik a "bonyodalmak" 90% -a...egy idő után már unalmas hogy szinte mindent erre építenek a készítők
-
VNM #6454 Te pedig bunkó paraszt... -
#6453 Márpedig igaza van, felesleges volt a sok hiszti, semmi sem úgy történt ahogy az a promo sugallta. De hát ezek már csak ilyenek... -
#6452 Xy mondta :"Azert most kiderült mennyire tulzas ez a promo körüli spoiler hiszti. Eko zuhant. Es? Nem törtent semmi. Egy alom volt. Aki hisztizett a promo miatt, mert valaki nem szpoilerezte Eko zuhanasat, az most gondolom meglehetösen hülyenek nezve erzi magat. Ha nem, akkor most kezdheti..."
Olyan kurva okos vagy vázzze
-
FLeK0 #6451 addig csinaljak, amig nezik. -
#6450 Kifelejtettem a kinyomtatott logfájl tanulmányozását. Mivel tudják, hogy mikor lett kinyomtatva, onnan 108 perceket visszaszámolva kiderül, hogy pl. Henry megnyomta-e a gombot vagy sem (szerintem igen, de csak késve, amikor működésbe léptek a dolgok), kiderült volna talán az is, amikor Michael Walt-tal beszélt, stb. (Amúgy ha Walt volt az tényleg, akkor a megfigyelő bunkerből látni lehetne ugye).
Mondjuk a 108 perc visszaszámolás nem igazán pontos, mert ugye nem PONTOSAN 108 percenként lett megnyomva a gomb...