Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
De ezt hol lathato? Es nem ertem most ebbe mi az erdekes?....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ezt nem értem...ha 09 szeptember, akkor sepsep21 ?????Ennek így nincs értelme!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

esetleg a '09' jelentheti a szeptembert is, mint a 9. hónap.

SPOILER
A dátomot nézd! 09sep21 /4815162342
Ez állítólag Jack bõröndjén található. Az, hogy a misztikus számsor ott található már nem meglepetés, de a dátum érdekes! Vagy 2009. szept.21 vagy 2021 szept.09 vagy más!

Sephi
Nem igazan ertem a kepet... lehet mert tul koran van.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

fifi
mi volt benne?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bocsi, a videó állítólag hamisítvány.Én is bedõltem neki, mint sokan mások 😞

quack
e01-el keztem, nagyon jó volt 8) még ma megnézem az e02-t 8)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

ja..azok jó részek! 😊

EmThor
aha összefoglaló, még nem néztem meg de megvan. szerintem nyugodtan kezdheted s02 e01-el. ja, pelenka kötelezõ 😄

hmm..van benne vmi 😊

quack
Most fejeztem be az s1-et, fasza az utolsó rész csak megin nem derül ki benne semmi :| :\ na mindegy...egyébként ez a s2e00 "destiniation lost" ez mi a keciek? vmi összefoglaló az s1-rõ?

Itt egy elég érdekes videó:
http://rapidshare.de/files/6550202/HansoClassification4-16-81.wmv.html

ha vki nagy fan, akkor ajánlom ezt az oldalt:
http://www.oceanicflight815.com
Innen való ez a kép is! http://www.lostaddicts.zoomshare.com/my_images/lostpic3.jpg
Sokat kell kattintgatni a megfelelõ helyre, de megéri 😊

IMYke2.0.0.0
Én eddig se szerettem a Retkes tévét.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PyRex
SPOILER:

Hmm, ez tényleg egy kib@szott nagy baromság, egyre rosszabb véleménnyel vagyok az RTL-rõl (is) 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

hmm <#idiota>

Egy anagramma: ROM ETHAN --> OTHER MAN

ezt kétlem ugyanis az rtl a közbülsõ feliratokhoz igazitja a bemutatót...

SPOILER !!!

winnie: Annyi hogy Charlie-t mutatják több izben beszélni, és mint tudjuk csak az ujraélesztésnél láthatjuk elöször és csak utána beszél....igy a nézõ már akkor tudja h nem fog meghalni amikor megtalálják, és az egész drámai ujraélesztés értelmét veszti

Sephi
Az tuti hogy a kovetkezo resz naon eros lesz. De igaz vaze hogy harom hetet kell ra varni?!

eredeti abc-s bemutatókat adnak. az alkotók lehet, hogy spoilereznek.

mi volt a spoiler?
Nem tudom melyik TV-re gondolsz, de úgy tudom az "eredeti" bemutatók is spileresek, legalább is állandó anyázás tárgya a már második szezont nézõk között. Szerintem itthon is ugyanazok a bemutatók mennek.

láttátok a lost bemutatóját a tvben ? istenverte barmok teljesen bespoilerezték ! én nem hiszem el hogy ennyire sötét emberek legyenek annál a szar csatornánál

IMYke2.0.0.0
Ki tudja... <#vigyor><#idiota><#ravasz1>
Persze, valóban durva lett volna.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hunnenkoenig
Ekkora szarvashibat csak nem követtek volna el :-)

IMYke2.0.0.0
Rémlik...

Mayday
SPOILER!
Amikor pincer volt, es talalkoztak, akkor mar ismertek egymast! Nem akkor volt "szerelem elso latasra", amikor felszolgalt neki, csak "titokban jartak". Aztan amikor minden kivancsi szem elol elbujtak, akkor romantikaztak kicsit, de akkor erezheto volt, hogy mar regebbi a kapcsolat!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

gergod
spoiler

a mostani részben ismerkedtek meg, míg amikor pincér volt, már ismerték egymást 😊
nincs ellentmondás

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

IMYke2.0.0.0
Mindenesetre, délután-este megnézem újra az ominózus elsõ szériás részt a kérdést illetõen...

IMYke2.0.0.0
Figyelem, élményrontó írás következik:
Az senkinek sem tûnt fel, hogy Sun és Jin találkozása eddig két változatot élt meg?!
Az elsõ epizódban Jin pincér volt, míg a mostaniban egy kilépett ajtónállóként sétált a folyóparton, és egymásnak ütköztek... Hm...

Mayday
SPOILER:

Nekem is tetszett a mostani flashback is nagyon, mind visszatekintve, mind a jelen reszben ismerkedhettunk koreai baratunk jellemevel, egy kicsit mas oldalrol, mint eddig. (Nagyon pozitiv volt szamomra, hogy Michael utan ment)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hunnenkoenig
Szerintem jo volt az ötös resz is. Es en imadom a flashbackeket. Szerintem ez is nagyon jo volt a koreai par törteneteröl.

Lehet, azert kell nekik gyerek, mert nemzökeptelenekke valtak es a szülöi ösztöneiket ki akarjak elni :-)))

PyRex
SPOILER:

Ha jól emlékszem azt mondta, hogy a csapatából mind megfertõzõdtek, késõbb kiderült, hogy mind meghaltak. De javítsatok ki, ha tévednék.

IMYke2.0.0.0
PyRex és Mayday:
Természetesen, igazatok van az elvadultság tagadását illetõen - valóban elrugaszkodott elmélet, hogy az "azok" a 815-ös járat utasai lennének... Emellett, nem elképzelhetetlen, hogy egy másik gép utasairól van szó... A francia tyúk munkatársai nem ennyien voltak, mint az 5-ös részben elvonulók. Tehát, a tyúk félelme tõlük jogos lehet - hisz azok neki is idegenek... Arról nem is beszélve, hogy az elsõ évadban el is mesélte, hogy a megbetegedett, bevadult munkatársai közül fejbelõtt valakit, illetve azok meghaltak, mind...

PyRex
SPOILER:

Nézd, szerintem a "40-50 nap alatt nem lehet vademberré válni" az nem jó indok. Ettõl függetlenül, igazad van, de szerintem kb. a következõ történt:

Ugye azt tudjuk, hogy a szigeten mindenféle kísérletek folytak és a francia tyúk és Desmond is valami betegségrõl beszélt, ráadásul ugye a sziget volt karantén alatt (bunkerajtó). Szerintem tehát "azok" vagy a szigeten dolgozó emberek, akik a Dharma alkalmazottai voltak, csak valami balul ütött ki és emiatt megfertõzõdtek a "betegséggel", vagy hasonló. Pl. nem véletlen, hogy a másik Dharma állomás tök le van pusztulva (ahol Ana és a többi túlélõ volt) és ott már régen semmilyen tevékenység nem folyik. De tuti lesz még bunker, mert összesen 6-nak kell lennie, szóval lesznek itt még érdekes dolgok. De szerintem "azok" a szigeten dolgoztak a Dharmának, csak történt valami...

Mayday
SPOILER!

IMYke: csak erositeni tudnam az utolso mondatodat; szinte 100%, hogy nem a 815-os jarat tuleloi, mert egyreszt, mint mondtad, a francia tyuk mar "ismeri" oket, masreszt, elvileg 40-50 napja lehetnek ott a szigeten, ennyi ido alatt meg nem valhatnak "vademberekke", egy egymastol addig teljesen idegen tarsasag. Plusz ugye, ha gyereket akarnak, mint ahogy elvittek anno a francia no gyereket, aztan Claire-et, vegul Walt-ot, es ugyebar siman van csonakjuk! Esetleg a francia no (ex)tarsainak tudnam oket elkepzelni, es esetleg a "betegseg" nem egy altalunk ismert betegseg, hanem mas ertelemben esetleg "eltorzitja" az embereket.

PyRex
SPOILER:

Szerintem "azok" tuti nem ugyanarról a géprõl vannak. Mert ugye Ana és a csapata vannak ugyanarról a géprõl és tõlük is csomó embert kinyírtak "azok". Nem hinném, hogy pár hét alatt a gép egyik fele akik esetleg szintén túlélték, így megvadulna, hogy mindenkit agyon gyilkolászik, bár ebben a sorozatban minden lehetséges. Én viszont azt hiszem, hogy a francia tyúknak van igaza, mert tudta a fekete füstöt is, stb. És ha "azok" is a repülõrõl lennének, akkor valahogy nem áll össze a kép a francia picáckával 😊

IMYke2.0.0.0
Persze, a fehéren írt rész puszta spekuláció, majd a forg.írók eldöntik mit akarnak kihozni a dologból...

IMYke2.0.0.0
Nem volt gyenge az 5-ös rész, szerintem ennyi kellett a sok izgalom után... <#vigyor2>
Figyelem, élményrontó elmélkedés következik...

Sõt, tovább megyek:
Az "azok" létezése is bizonyított lett, emellett a nézõ már olyan messzemenõ következtetést is le tud vonni, miszerint lehet, hogy az "azok" egy korábbi baleset túlélõi - hovatovább, talán egy azon géprõl <815> származnak, csak szerencsétlen módon mindig kerülik és keresztezik egymás útját, mindkét két fél a másikban látja a sziget rossz lakóit...
Ennek persze ellentmond a francia "csirke" története... , aki ugye 16 éve él a szigeten.

IMYke2.0.0.0
Igen, létezik a szó. Kifejtve azt jelenti, hogy saját magának kreál feloldást az adott témával, problémával kapcsolatban. Feloldozza magát, még a gondok bonyolódása elõtt.

ha megengeded megtudom itélni egy adott részrõl, hogy tetszett e vagy sem.
mit nem tudnak sokan felfogni abban, hogy több hetet kell várni a részek között ?

Mayday
Nagyon jo volt az!
Sajnos sokaknak mar azert nem tetszik, mert zsinorban megnezett vagy 25 reszt az ember, most meg 1-3 hetet kell varni, es ez mar keves. Mindenki azt hiszi, hogy a masodik evad "unalmas", "lassu", pedig ugyanannyira, vagy jobban porog, mint az elso evad, csak mostmar sokat kell varni. Sokan mintha ezt valahogy nem fognak. 😊

Hunnenkoenig
Hat elvileg van nekik transscript a szövegröl, amit a filmmel együtt küldenek. Nem hallas utan szinkronizalnak, mint az amatörök.

Hunnenkoenig
van olyan szo, hogy "önfelmentö"?

Inkabb önfelaldozo....

harmat gyenge volt ez a S02E05. rész! 😞

PyRex
szánalmas! Az egész szinkron az amúgy... igénytelen szar, nem tudok rá mást mondani. szvsz baromság nem az eredeti hanggal nézni (aki nem tud angolul, nézze magyar felirattal, de akkor is sokkal nagyobb feeling az eredeti nyelven... )

quack
ezen fennakattam én is egy kicsit 😮 😄
rtl 4eva 8) :ÐÐ :|

Meg a dead like me 1x14ben is asszem vagy valahol ott. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Csacsi
Nem tudom nézte-e e valaki az RTL-klubbon a mostani részt. Ott a jós faszi, mondja a csajnak ugyebár, hogy mindenképp azzal a géppel kell mennie a 850-es járattal. Eléggé félrefordították, mert ugyebár a 15, és az 50 hangzásra nem nagyon különbözik az angoltól, de akkor is kirázott a hideg ekkora baromságon.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Sephi
Igen azaz. Es meg az Oz-ban is jaccot. Jah es meg a LOST masodik evadaban elokerult nagy allat neger is pl Oz-bol van 😄

Rafaelo
😄 akko jol láttam oké csak me volt a matrix maraton az hbo-n

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!