22323
-
#6529 Kint a 22-es rész már kb 3 órája. Van XOR és PROPER-LOL verzió. -
#6528 éértem. -
#6527 Mafilmnel jartam nehanyszor, de csak latogato szinten. Pl a Taxidermia ill az All the Queens Men es a Henker forgatasa soran. Ezek magyar-osztrak(-amerikai-egyeb) koprodukciok voltak, ezert neha dolgom volt pesten a magyar tars cegeknel. -
#6526 Mafilmben is jársz-kelsz? Én TV2-nél vagyok és mindig a Mafilm bejárón megyek be, de csak hetente eccer... -
#6525 A driver / runner a produkcioban betöltött funkciom, vagyis a munkaköröm.
Sajnos nem a magyar szarmazasu Spielberg all elötted, csak egy egyszerü kis soför/asszisztens/csicskas
Igaz csinaltam mar felvetelvezetest is (de ugyanugy cateringet, vilagitast, diszletezest stb), csak az nincs kint az imdb-n, mert jelentektelen filmeknel/reklamoknal volt, illetve maga a munka volt olyan jelentektelen, hogy meg sem eri kiirni barhova is. Nem is nagyon szamitom bele a filmografiamba. En egy soför vagyok, aki szereti a munkajat (igaz vannak meg vagyai )
Neha a kamera elött is latni, nem csak mögötte, de csak apro statiszta szerepekben. A legbüszkebb arra vagyok (es boldog is, mert megtehettem), hogy Catherine Deneuve-vel egy jelenetben szerepelek, aki mindig is almaim nöje volt, amig meg fiatal volt :-)))
De ezt mar elmeseltem nehanyszor itt a forumon, szoval hagyjuk, mert meg azt hiszik, hogy felvagok, pedig nem, mert nincs mire :-)) -
#6524 ez de jó.
felteszem a címek mellett zárójelben nem a szereped van feltüntetve(péel driver/runner)
és felteszem most gyakorlott imdb-használók előtt rendesen lejárattam magam... -
#6523 Igen.
imdb.com
Termeszetesen itt nincs felsorolva minden. Eleg gyeren updatelik. -
#6522 ha-ha.ez jó volt.
már akartam kérdezni,hogy ezek szerint te filmes-dolgokban mozox,ugye?már írtál pár ilyen jellegű okosságot,innen az ötlet. -
#6521 Elöször azt hittem, azt akarod mondani, hogy "nemrég pont ezért megoperaltak" (marmint hogy humorerzek atültetest kaptal) -
#6520 jah,ha nincs smiley,nincs humorérzék...
sajnos nem mindenkinek adatik meg a humorérzék,engem nemrég pont ezért elég szépen elgyepáltak.öröm volt nézni,gondolom,mert elég sokan végigállták.
az tuti,hogy nem érdemes erőt-energiát pazarolni,ha nincs értő fül.aztán ha egy poén elsiklott,nem érdemes nekiállni elmagyarázni,h mi is van,mert abból jó nem születik.
sland egy kicsit önérzetes vagy,ezért hozzáteszem,véletlenül sem szánom bántónak amit mondtam,csak épp idávágott ami velem történt.
a lényeg,értsük a poént+písz!!! -
#6519 a legutolsó kis szerepet alakító stasztika is megtalálható - kis túlzással
Söt, még én is! -
#6518 Miután nem írtál a #6514 be semmi szmájlit, meg ilyeneket, én ezt komolyan vettem.
Valószinüleg bennem van a hiba, én vagyok GYP-s és én nem értem a poént. -
#6517 mennyire igaz:D -
#6516 Az jó, akkor végre pozitív tartományba ért. Asszem itt fejeztem be veled a kommunikációt, a humort nem érted, a segítséget félreérted, a fene strapálja magát. -
#6515 Ha ezeket nem mondod, én rá nem jövök. 40-et szökött az IQ szintem... -
#6514 Hát neked sincs sok humorérzéked, sebaj, én kérek elnézést. Ajánlom figyelmedbe a következő két oldalt.
- A világmindenség dolgai, plusz a kimaradt jelenetek: www.google.com
- A filmvilágmindenség dolgai, plusz a kimaradt jelenetek: www.imdb.com
E két oldallal minden legyőzhető, és minden megtalálható, kivéve az olyan elcsépelt szépségkirálynő álmokat, mint a rák ellenszere, vagy a világbéke. Utóbbit ajánlom figyelmedbe, a legutolsó kis szerepet alakító stasztika is megtalálható - kis túlzással.. -
#6513 jah és még annyit, hogy vajon mért van "-" -ben?
tán nem azért mert nem Bernard? :o -
#6512 okés, de nem tudom az igazi nevét.. megnézni meg nem volt időm. azért ennyire hülye nem vagyok... -
#6511 lol -
#6510 a sátras jelenetnél:
they're coming and they're close. -
#6509 Nem, nem Bernardot láttad, hanem az őt alakító színészt egy kardiológus szerepében. Nem mindegy, mert a végén még elkezdi valaki hogy a Carter a Dharma feje (azzal a fene sok pénzével), és akkor kénytelenek leszünk az illetőt pofonvágni. Kétszer. -
WTH #6508 Egy amcsi fórumon valami olyasmit hoztak ki, hogy
push the button, no button is bad
illetve
they are coming and they are close. -
#6507 Nemtom írta e már valaki de a "Bernard"-ot láttam ma a vészhelyzetben. -
Egerwin #6506 Köszi -
#6505 En az elsönel annyit ertek, hogy "... No buttons ..." Utana valami "swear"-szerü szo...
A masodiknal valami "Comin' (in) the(y're) close..."
Itt vagy valami olyasmi, hogy "gyere közelebb", vagy "a közelben vannak"... Persze lehet egeszen mas is...
Suttog, neger, es visszafele lejatszott cucc... ebböl egy magyar szedjen ki valamit, aki csak filmek hallgatasaval gyakorolja a beszelt angolt ;-) -
#6504 Wednesday, May 17 at 9/8c
"Three Minutes" -
Egerwin #6503 Mikor is adják a 22. részt az ABC-n? -
Szolnokboy #6502 jaja :D -
Phat Smoker #6501 Desmondot legutóbb Jack Bauerrel láttam! -
#6500 van nálam!
vagy itt -
runner78 #6499 A 2x16 MAGYAR részéhez keresek feliratot.
koreaiak beszélnek sokat benne... -
FLeK0 #6498 feliratok.hu -
#6497 nyugott legyél h ugy fogják abbahagyni hogy a szived megáll majd h lást a köv rész ezt tudják...:) -
runner78 #6496 Van valahol a 2 évad 16-os magyar részéhez felirat? -
#6495 szvsz ez lesz :) -
#6494 na ja!ugyanúgy lenne vége ....akkor kapnék idegbajt
akkor kinyírnám a forgatókönyv írókat -
#6493 fogadjunk, hogy a 22. résznek a VÉGE lesz az, tehát nem derül ki, a 23. rész meg tök másról szól majd. Majd a 3. évad 1. részében megtudjuk :)))))))))))))))))) -
Rohamoszti #6492 Sztem Desmondot ahogy pálinkás üveggel a kezében és táncikálva közelít a túlélők felé. :D -
#6491 Tipikus "kákán csomót"-dolog... -
Hoz_Hun #6490 Nem vagy vele egyedül. Még az amcsi forumon az amcsik is vitatkoztak, mert mindenki mást értett benne.