22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • subchee
    Ne értsetek félre, nekem is tetszik, de mostmár írjatok valamit a filmről is! :)
  • subchee
    Szeptemberig a banner lész a téma? :-/
  • magus
    ja, ez nekem is tetszik^.^
  • Hunnenkoenig
    köszi :-))
  • Egerwin
    Hunnenkoenig,
    Tök jó lett a banner
  • magus
    ezzel a lost kritikaval szinte teljesen egyetertek, de sokszor nem fogja magat vissza ennyire, s nem, nekem ahogy az indexe, az o hozzaallasa sem tetszik, hogy kivetel nelkul olt mindenkit, multkor neztem indexet, hogy olyan filmkritikat ott meg nem olvastam amiben egy filmet dicsertek volna, ugyanugy ahogy nala sem. (persze lehet hogy csak elkerulte a figyelmem)
  • WTH
    A stílus okádék, de amúgy eléggé igaza van.
  • Hunnenkoenig
    De szelessegben nem lehet nagy, mert akkora, mint a szövegmezö szelessege. Ha azt latod, a kepet is latnod kell.

Magassagaban meg nem szamit, mert ott a mouse wheel. Lehet scrollolni. Szoval nem latom a kritika ertelmet.

Es az en monitoromon sem zavaro, meg ha atallitom 1024x768-ra. Szoval nem ertem, hol a gond...
  • sadvagabond
    figyi.oké,nekem egy batár monitorom van,de nem tűnik egyáltalán nagynak.
    szó sincs "megpróbálok flémet elindítani"-ról és nem hiszem magam menőnek.
    1szerűen ha nem lóg ki oldalra,esztétikailag rendben van,akkor miért kell miniatürizálni?szerintem nagyon is rendben van/volt...
    és tényleg no flame!
    sorry
  • IMYke2.0.0.0
    Lehet, hogy most jófejnek hiszed magad - a 4 fal között hiheted magadról - , de, ha már 19"-es monitoron is bazi nagy egy banner, akkor szerintem nem vétek szóvátenni azt... de sajnálom, hogy mindig elfelejtem, hogy állandóan akadnak korlátolt egyének, akik azt hiszik, hogy menők, ha egy amúgy ésszerű észrevételből megpróbálnak flame-et indítani...

• sadvagabond
    remélem elég kicsi
    huni,bocs h hozzányúltam
  • sadvagabond
    fáj az újjad lerollozni?
    serintem ezt tegyétek be:

• IMYke2.0.0.0
    Jobb lenne, ha körmönfontabban írta volna le ugyanazt a tartalmat, amit olvastál?
  • magus
    az a csoka az irasai alapjan durvan az index szinvonalan van, meg ha van barmi is amogott amit mondd, az idiota kivetel nelkuli frocsogesei miatt egy ovodastol komolyabban veszem a kritikakat
  • IMYke2.0.0.0
    Igen. A banner. De a topik nem a bannerről szól...
  • IMYke2.0.0.0
    Ez már emberi.
  • Hunnenkoenig
    ennel többet nem tudok ertetek tenni:

• kolp
    miféle 24" es monitor, a 15 colloson is tökéletesen látható, huzogatás nélkül
  • Hunnenkoenig
    [halkan jegyzi meg: ez van, ezt kell szeretni ]
  • sadvagabond
    jó lett
    és nem is nagy szerintem
  • IMYke2.0.0.0
    [Továbbra is csak halkan jegyzi meg: a banner még mindig értelmetlenül nagy - legfeljebb egy 24"-es monitoron lenne tűrhető... ]
  • Hunnenkoenig
    Itt az uj kep a datummal.

Az aljabol levagtam egy kicsit, hogy ne legyen olyan nagy.

• Hunnenkoenig
    Ja, ok, epp most jelent meg :-)

Rairom
  • Hunnenkoenig
    Winnie, ha megmondod mikor jön pontosan, rairom. :-))
  • Csacsi
    Húha....te most nagyot mondtál...szerintem itt mindenki a harmadik évadot várja...de semmi baj...ja és szerintem egyáltalán nem volt szar....sőt...
  • zoliii
    szeptembertöl jön a 2-dik évadSajnos én már láttam de szar lesz.
  • winnie
    valaki, mint a pb-topikban rárajzolhatná a képre, hogy mikor indul a köv. évad.
  • IMYke2.0.0.0
    A helyzet az, hogy én egyetértek az írásával. Teljesen. Kivéve, hogy érdekes karakterként Hurley-t elhagynám, és a sok potenciált jelentő Sun-ékat pattintanám Locke mellé.

• mukika
    A szűzkurva - Snake aki sokunk kedvenceit lehúrrogta már, egy új írással rukkolt elő. ezt a részt azért kiemelném: Szinte látni az Abrams fejét a részek előtt, ahogy a viccbeli medvéhez hasonlóan megcsóválja a fejét és annyit mond: "Néző, néző, te szopni jársz ide." Csakhogy amíg az amerikai nézők ott ülnek minden héten a tévé előtt, addig baszhatjuk a dolgot. Szóval dear american nézők! Ha you want the megfejtés, do not watch tovább! Thank you szépen!

azért nekem nagyon nem ez a véleményem, de tudjuk, hogy Snake ízlésficamban szenved. :)
  • Mayday
    Talan FAQ nem is nagyon kellene, de a logo alatt ott figyelhetne a 3. szezon kezdesi datuma.
  • Gysmo
    köszi :)
  • gnom
    szeptember vegen az usaban.
    ha lesz logo, akkor lehetne FAQ is a hasonlo kerdesek miatt...
  • Gysmo
    Nem tudjátok, hogy mikor indul a harmadik szezon?
  • mNzJean
    thx
  • Phat Smoker
    24 vs. Lost ;-)
  • magus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Megtudjuk majd mi történt mikor Desmond elfordította a kulcsot,(mi az a ramification?) , meg fogunk tudni infokat Desmond múltjáról, lehet, hogy vissza is jön. Kiderül, hogy a sziget egy pillanatra látható volt a kulcs elfordítása közben, mint ahogy akkor is, mikor lezuhant a gép. A szobor a sziget múltjára, történelmére vonatkozik, hogy mi volt ott, mielőtt megérkezett a Dharma, ki volt ott a 70-es évek végén. A fekete füst is előjön még, fontosabb szerepet kap, sőt, a season 2 ben is láthattad sokszor, csak nem tudtad, hogy ott van. Jack, Kate és Sawyer elviteléről is szó lesz, miért és hova bitték őket (az első 6 részben). Nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a karakterek közti kapcsolatokra mint a titkokra. Jack tetoválásainak története is kiderül majd. Röviden ennyi, bocs a félrefordításért-.-
  • Rebelliouss
    sztem is fontos Desmond karaktere, és Locke-ot hülyeség lenne kiírni, mert a végén nem marad főszereplő....sztem vkinek viszont meg kell halnia, és az Eko lesz, bár ennek nem nagyon örülnék(így a gép hátsó részéből már csak Bernard élne)
  • quack
    nekem tetszik, námbörök még mehetnének a felső sarokba
  • lele
    követhetetlenek vagytok
  • mNzJean
    magyarul röviden? pls