Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arról nem is beszélve, hogy én nem tudom és nem is akarom megcsinálni, hogy x idõre érjek haza bármikor mert ilyen meg olyan sorozat megy. Ez betegség.
ugye most menõ vagyok?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com
Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
akkor is nézd meg mer van benn egy hasznos információ..olvasd csak el nyugottan a spoilert csaj viccbõl irtam hogy ne nézzék meg
szal...
(van rajt egy húscafat) You have some Artz on you..
😄DD ez tök lol volt
meg mikor pakojják a dinamitot a lock megijeszti a jackket 😄DD
a francia nõ otthaggya õket a hajónál és elmegy a táborba és ellopja a kleer kölkit..aztán a sayid ad a csárlinak egy pisztolyt és utána erednek a füst felé.
megállnak a roncsgépnél és a sayid elmongya hogy ott van benn heroin..és a csárli ott nézi már majnem belövi magát!!!
Aztáán mi is volt még?
Ja igen a shannon nem bírta el egyedül a cucait igy segítet neki a sayid..
A tutajosok mennek aztán egyszercsak leszakad a lapát és a sawyer beugrik érte..>>>a nigger faszi észreveszi hogy vann ála egy pisztoly és berág
több most nemjut eszembe
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
limewire
Szikla
isohunt
ezekbe ha a lostot bepotyogod tobb tizezer ember osztja meg, innen eleg gyorsan szokott jonni
So cry me a fuckin river, bitch!
So cry me a fuckin river, bitch!
es az uj lostok mindig 270el jöttek
de midnegy elkeztem másik torrentrõl szedni csak msot úgy hogy nem egybe a 9 részt hanem külön külön..
de nem tudtok valami jó torrent oldalt? mert eddig a leggyorsab amivel töltött az kb 30 kb/s volt most is 10el tölt
pl a 01 már lentvan es az mûködik?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”