Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, most direkt lefigyeltem ha kedvesen beszél inkább ilyen csilingelõ hangja van, viszont ha már megemeli a hangját egybõl bemélyül mint az állat. Nézzétek meg nyugodtan.

Komolyan gondolod, hogy ez jobb részenként mint mondjuk 2-3 órás szakaszokba nézni? Nagyon tévedsz!

Arról nem is beszélve, hogy én nem tudom és nem is akarom megcsinálni, hogy x idõre érjek haza bármikor mert ilyen meg olyan sorozat megy. Ez betegség.

Kicsit elszálltam nem nagyon mély hanem simán csak mély, és természetesen az eredeti hangjára gondoltam. Nõnél ez már igenis mély... Persze nem azokra a jelenetekre gondolok amikor sayiddal turbékolnak. Amikor a csaj rendesen hangosan beszél igenis mély hangja van.

quack
héj te meg ezt kapd el szpojler->és a bazi mély csõben egy ember laik akinek még számítógépe is van, de csak egy szar játék van rajta
ugye most menõ vagyok?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Újsreek44
héjj, kirol eszt kabd L: meghal egy emberke, förrobban a dinamittól, ami kell a fülke kinyitásához...ott menõzött a gyökér biosztanár, h ért a dinamitokhol, oszt förrobban. A Jack hátára esik az eggyit húsdarabcafatkája, és a Dagi, meg azt mongya neki, hogy "Hé Jack, van egy kis Arzt a hátadon..." LOL

Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com

Újsreek44
komiba? <#wow2><#ijedt>

Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com

MikX
énmeg láttam, akkor én nyertem?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

kirol
Mostmár mindegy, úgysem olvasom el! Bibi!<#crazya><#ejnye1>

Captain Sparrow
ujrek

Captain Sparrow
<#gunyos1><#idiota> pazdmek

akkor is nézd meg mer van benn egy hasznos információ..olvasd csak el nyugottan a spoilert csaj viccbõl irtam hogy ne nézzék meg
szal...

Újsreek44
tuggyátok mi van a fülkébe? egy qurva mélly csõ, lefele a földbe!! De az alját még nemláttam, mer az volt az uccsó rész az 1. évadból asszem...

kirol
Akkor ezt elb@sztad, mert az oldalon felülrõl mentem lefelé, így rögtön láttam hogy SPOILER! <#mf1>

Captain Sparrow
ja az elejére akartam írni:
SPOILER
😄

Captain Sparrow
Ja igen mikor pakojják a dinamitot a hurley így nézi a dzsekket aztán a jack kérdi õ is akare vinni..aztán a hurley aszongya igy rámutat a jack hátára:
(van rajt egy húscafat) You have some Artz on you..
😄DD ez tök lol volt
meg mikor pakojják a dinamitot a lock megijeszti a jackket 😄DD

Captain Sparrow
a 24edikben az lesz hogy felrobban az Artz mer menõzik a dinamitttal..
a francia nõ otthaggya õket a hajónál és elmegy a táborba és ellopja a kleer kölkit..aztán a sayid ad a csárlinak egy pisztolyt és utána erednek a füst felé.
megállnak a roncsgépnél és a sayid elmongya hogy ott van benn heroin..és a csárli ott nézi már majnem belövi magát!!!
Aztáán mi is volt még?
Ja igen a shannon nem bírta el egyedül a cucait igy segítet neki a sayid..

A tutajosok mennek aztán egyszercsak leszakad a lapát és a sawyer beugrik érte..>>>a nigger faszi észreveszi hogy vann ála egy pisztoly és berág
több most nemjut eszembe

kirol
Én meg még csak a 23-ik résznál tartok. Úgyhogy van még mit néznem, csak az idegesít, amikor másoktól meghallom véletlenül, hogy mi volt az x-részben, amit még nem láttam.<#gonosz3>

IMYke2.0.0.0
Pontosan.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Captain Sparrow
ja a szinkronhangja mély..de igazából egyátalán nem..

sorozat. ennek az a lényege, hogy egyenként. az jobb, ha mindig egy évet kell várni, hogy aztéán lenyomd egy nap alatt?
IMYke2.0.0.0
Shannon-nak messze nem mély hangja volt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Csacsi
Következõ rész jövõhét vdütörtök reggel várható a neten. És így, hogy behoztad a lemaradást, neked is várnod kell, bár irigyellek egy picit, mi már december eleje óta várunk a 10. részre.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Shanonnak a hangja az nagyon ott volt! Igazi vadállat, megnyugtató, nagyon mély nõi hang.

Mikorra várható warezba a folytatás? Mert szerintem egyenként nézni hülyeség.

Megnéztem 9-ig és hát csak annyi hozzáfûznivalóm lenne, hogy ez nagyon büntet!!!<#eljen><#worship>

fehéry
az pedig alap

Szikla

fehéry
persze cFos-on keresztül

Szikla

fehéry
Limewire és egy rész kb 2óra alatt lepotty
limewire

Szikla

magus
torrentspy
isohunt

ezekbe ha a lostot bepotyogod tobb tizezer ember osztja meg, innen eleg gyorsan szokott jonni

quack
de a kritérium(ok)nak ("jó torrent oldal") nem felel meg?<#wow3>

<#ticking>

So cry me a fuckin river, bitch!

mininova csak egy gyûjtõ oldal, nincs saját trackere.

So cry me a fuckin river, bitch!

quack
le lehet tölteni a .torrent fájlokat onnan, és én idáig 20gb cuccott töltöttem le abbol egy sem volt fake
es az uj lostok mindig 270el jöttek

Captain Sparrow
a USENeXT-t megéri letölteni??
vagy csak felesleges spam a gépnek

az csak egy keresõ. torrentoldalt kért. ott is vannak rossz, fake torrentek.
quack
mininova.org

Captain Sparrow
megvan a 01 is de azt sem játsza le..
de midnegy elkeztem másik torrentrõl szedni csak msot úgy hogy nem egybe a 9 részt hanem külön külön..
de nem tudtok valami jó torrent oldalt? mert eddig a leggyorsab amivel töltött az kb 30 kb/s volt most is 10el tölt

quack
egyebkent ez a 00 ez csak ilyen összefoglalo ha jol tudom, annyira ne sirasd
pl a 01 már lentvan es az mûködik?

mila69en
esetleg valami codec hiba?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

IMYke2.0.0.0
Bizony ám...

mila69en
ja😄DDDD kicsit félre néztem

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Captain Sparrow
ez torrent 9 részbõl áll..és én letöltöttem az elsõ részt és már ottvan aviban..de a többit még nem szedte le..attól még elkéne indulnia nem? vagy az egésznek lekell jönnie?

Captain Sparrow
ezaz..
mondo hogy már avi-ban van

mukika
éppen ezért írta, hogy avi a kiterjesztése... <#wilting>

mila69en
nemá😄DD a befesezetlen fájlok kiterjesztése a bc vagyi amit nem töltöttél le teljesen<#falbav>

Captain Sparrow
és a francia tyúk?

PiszkosFred
Azért Michelle nénénket se feledjük season2tõl... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Captain Sparrow
<#whatever><#zavart1>

mukika
<#falbav>

az összes részt torrentrõl szedem, mint a topikba járók 3/4-e.

Captain Sparrow
de akkor nem avi lenne hanem bc a kiterjesztése

Captain Sparrow
hátaztán te ezt hol látod??
max ha amerikában élsz vagy leszeded torrentrõl