22323
-
Cike #7949 figy nem tudtok egy jo és megbizhato oldalt ahol le lehet szedni a 2. évad ősszes részét vagy ti nem szerettek ieneket és ne dcc s legyen valami rendes oldal multkor haverom talált egy oldalt de az elveszett és még egy hány szériás lesz mert én is nagyon szeretem és szoktam nézni 3. ugye már tuti de lesz e még??előre is kőszi -
#7948 Ezért érdekes a sorozat, hogy olyan logikusnak, menetekben haladó bonyolúltságnak tűnik, mert az is, de tulajdonképpen az egysezrűséget felossztják izgalmakkal, és ezért olyan jó. -
#7947 Ha az írók úgy gondokodnak ahogy én, akkor a sorozatból még ki lehetne többet hozni. Bár jómagam nem vagyok író, mégis csómó ötletem van...és szerintem másoknak is. Sokan kérdezték, hogy mi lehet az a fekete füst ami géphangot ad ki, szerintem az egy idegen életforma ami a játékhoz kapcsolódik, és akiket megfertőzött ez a lény. A bunker szerintem az egy kísérleti dolognak készűlt, ahogy mondták...aztán a füstös lény csak utána jöhetett ami megkeverte a dolgokat. A kutyulásból két részre oszthatnánk fel: a bunker és az idegen.
Szerintem:) -
technopeter #7946 Hát ma volt időm és meglestem a 2.évas végét. hát mit ne mondjak a végén kicsit izgalmas dolgok történnek:D -
Daveee #7945 hát szökésből magyarul csak 2 részt tucc még elszedni :S:S -
#7944 Kösz!
Szökés után ezeket is letöltöm majd! -
FLeK0 #7943 Mindkettő 23, 2 órás fináléval. -
Lyan Kyj #7942 Első évad 26x40 , második 24x40 perc -
#7941 Hány részes az első illetve 2. széria? -
Balázs 17 #7940 www.letoltomalostmasodikevadot.net/freedownloader.php74=4556678 -
Daveee #7939 www.google.com -
#7938 Hi all!
NEm tudja kvi, honnan is lehetne letölteni a 2. évadot? Ha nem az egészet,legalább a tegnapi, RTL klubon leadott részeket
thx előre is -
#7937 szerintem meg jó ötlet ez a film, csakhát szerintem sem nagyon tudják még elhúzni 3 évadon át jól, meg ugye azt nemnagyon lehet megcsinálni h minden országban csak akkor adnák le amikor már lement az összes rész, ha meg nem így adnák akkor meg semmi értelme usa-n kívűl, és az ottani néző bázis ami kb 15millio ember az sem nagyobb bevetel mint 60milko ami meg gondolom nem eleg nekik :\ -
Balázs 17 #7936 valamivel elkell húzni odáig a sztorit:DD
még találnak egykét rejtett bunkert, esetleg még fel is tűnik vmilyen új szereplő
de a filmet én már soknak érzem, a játék még tán belefér, de ennyire azért nemkéne... -
#7935 5 évad? Szerintem már a mostani részekben is annyira csűrnek csavarnak minden szálat, hogy kezd egyre nevetségesebb lenni. Én 6-8 részt láttam, s tudom nem lehet ennyiből megítélni, de szerintem ennek a sorozatnak nagyobb a füstje, mint a lángja.............vélemény, nem fikázásból mondom :) -
Daveee #7934 "Amerikában egyébként a sorozat 3. évada októberben veszi kezdetét és egyelőre - bár nem tartozik a legnézettebb sorozatok közé a széria - várhatóan még jó pár évig fog folytatódni. Igaz, Damon Lindelof, a sorozat fő agya elejtette, hogy az 5. évad végén szívesen lezárnák a Lost - Eltűnteket egy mozifilmmel. Kérdés, hogy így alakulnak-e majd a dolgok, hiszen, ha a siker tartós lesz, akkor az alkotókat biztosan rá tudja beszélni a csatorna még annyi évadra, amennyi mindkét félnek anyagi és erkölcsi hasznot hajt." -
#7933 En benne vagyok :-)) -
Daveee #7932 én azt olvastam itt az SG-n, hogy 5 évad lesz, és amikor lefut az 5. évad akkor egy mozifilmel akrják lezárni a lost-ot! -
#7931 Pedig olykor az az érzésem, hogy simán betennék a sorozatba. Annyi "rejtély"-es dolog van ebben, amire nincs is magyarázat, s csak azért van, hogy legyen valami... -
#7930 Tévétörténelmet írna a sorozat, ha a Lost túlélői és problémái közé beszabadulna Jack kapitány :D Azt hiszem rekordnézettséget hozna, nomeg teljes káoszt, ahogy Jack barátunkat ismerjük... -
#7929 Ha ennyire lusta vagy visszaolvasni az összefoglalóig, úgy kell neked... -
#7928 Majd valamikor biztosan lesz.
Ez csak egy mondas olyasmire, amit az ember nem akar elmondani: "Vard meg/olvasd el a könyvet" -
#7927 Azt nem mondtad, hogy te összefoglalni akarsz. Te azt mondtad, hogy ezekröl szeretnel tudni.
Ez nekem ugy jött le, hogy mi mondjuk el a megoldasokat.
Azzal viszont max a forgatokönyvirok tudnanak szolgalni...vagy meg ök sem...
Szoval hülye kerdesre hülye valasz.
Peace.
-
Balázs 17 #7926 trisztin: ha nem láttad a 2. évadot akkor minek kérdezősködsz?
azért van a sorozat, hogy nézzed és megértsed a dolgokat -
Balázs 17 #7925 hát Ana visszatér majd élőhalottként, és elvileg a 4. évadban találkozunk egy Rex-el, ami felzabálja Hörlít, aztán jön jack sparrow a kincsért és megpróbálja megmenteni őket, majd poseideon haragja elsodorja a hajót és így ő is ottmarad a szigeten, és így fog bővülni a jelenlévők száma, mert már biztos unják egymást -
#7924 szerintem olvasd el újra a #7905 -ös kommentet még mielőtt neked van bajod az ilyen hszekkel
ufó már van benne (füst), dínó helyett meg csak jegesmackóra futotta -
FLeK0 #7923 dínók csak a zombi évad után lehetnek. -
#7922 "Már várom, hogy mikor lesznek a sorozatban ufók és dínók...... :)"
hát sokáig várhatsz az az érzésem :/ -
#7921 Nekem tök mindegy ez, lehetne akár karika nélkül is, ezt csak úgy megállapítottam :) Különben nagyon nagyra volt az rtl klub, hogy 2 részt adnak le.......Az egyik az eheti részek összefoglalása volt......Már várom, hogy mikor lesznek a sorozatban ufók és dínók...... :) -
#7920 Nagyon dúrva volt a ma esti rész. az a csávó van a fülkébe akivel régen jack együtt futott :S -
#7919 Hú most néztem abba a tévébe ezt a lósztot. A traktorját nekijje milyen egy film ez. -
#7918 nagy probléma... -
#7917 A pali frankón felrobbant. Ilyenkor csodálkozom, hogy 12-es karika van csak rajta.....Sok "olyan" jelenet van/volt benne, hogy szerintem inkább lehetne 16-os..... -
#7916 Jól van na... tévedtem... harapjátok le a fejemet... inkább azzal törödjetek amit kértem... foglaljuk össze a sziget érdekességeit..de úgy látom egyesek,csak másokba tudnak belekötni...
thx mindenkitől a pozítiv hozzáállást -
Balázs 17 #7915 nem ő csinálta fel, az egy dolog, hogy elrabolták, mert kellett nekik egy gyerek... hol láttad, hogy az ágyban vannak ők ketten, mert nem emlékszem, igaz régen láttam már:D -
#7914 hát mivel a szigeten van ezért a szigeté -
FLeK0 #7913 Nem ugyanaz, nem is ugyanaz a színész játsza őket. -
technopeter #7912 Hol tok lostos cuccokat rendelni?? sokat! illetve a könyv az hol redelhető meg? -
#7911 nem tom visszanézni ,mert most nincs nálam a dvd -
#7910 ethen vagy ki volt a strác ,de az nem az aki a claire emlékében volt ,ez hülyeség
mert akkor claire felismerte volna