Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos semmi idõm nincsen kutatni. Ha valaki tudna egy linket ahonnan le tölthetõek a II. évad 10,11,12. részek az tegye már be. Nem baj ha fizetõs.
Hálás köszönet elõre is!
Üdv
Buscemi
Amit viszont idéztem az szvsz nem áll meg. Charlie visszaadta a gyereket félig-meddig önszántából, és nyugodtan állt a helyén, semmiféle lecsillapításra nem volt szüksége, végképp nem úgy hogy figyelmeztetés nélkül lezúzzák. Az mindenképpen hatalmas parasztság volt Locke-tól, ráadásul ez a hirtelen felindulás egyáltalán nem jellemzõ a karakterére, így szvsz hatásvadászat volt az a momentum semmi más.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
A Wikipedia szerint: "According to the British National Formulary edition 50, diamorphine hydrochloride may be used in the treatment of acute pain, myocardial infarction, acute pulmonary oedema, and chronic pain."
A google-ban talalsz meg nehany leirast.
Amúgy tuja valaki, hogy jövõhéten miért ismételnek? :[
De csárli dorgos, és már több ízben hazudott a környezetének.És így már én is kétketve foaganá ma szavait, fõleg akkor mikor ilyen furcsán viselkedik, és ráadásul kiderül, hogy azt állított elégettek minden szobrot a repülõn, és utánna talál vagy 6-ot úgy, hogy csárli éppen a drogot szorongatja.
Sztem is csárli nem azért vette elõ a drogot ,hogy használja, de ezt már nem fogjuk megtudni, max gyaníthatjuk. De csárli álmait csak mi láttuk, és ha jól emlékszem EKO-n kívül senkinek se mesélte. Így senki sem tudhatja, hogy csárli milyen családcentrikus, miket álmodott stb.
De ha már itt tartunk. Csárli kérte, hogy ne mondja el Klernek ami történt, hogy drogot talált nála. És nem tette meg, pedig megtehette volna.Ha olyan pöcs, meg szemét akart volna lenni, akkor elmondta volna, és ezzel egy életre ellehetetleníti csárli kapcsolatát Klerrel.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Es gany felreforditasok tenyleg vannak. Lasd a Légcsavar feliratait, amit en csinaltam meg azutan normalisan, hogy a ket masik feliratnak köze sem volt a filmhez. De komolyan.
Hiszen õ is átélt, érdekes dolgokat itt már. Látomásokat (mikor álmodott), és õ volt az aki Boonet is "elvarázsolta". Õ mondta, hogy valmit adni kell a szigetnek, hogy a sziget is adjon valamit. Õ mondta, hogy minden út a bunkerbe vezet... Õ az aki a szigeten 4 év után újra a saját lábán járt. És ebben a részben, tényleg pöcs volt.
Én úgy gondolom Charlie a szobrokat, nem véletlen vitte el, ez az õ próbája volt. Neki tudnia kellet a repülõröl, neki el kellet vinnie a szobrokat, hogy Aaron életben maradhasson. Ki tudja, mit tett volna, ha Locke nem lép közbe, és nem viszi el a szobrokat. (Szerintem tényleg szétszórta volna a drogot, mert õ vallásos volt valaha, és ezek a látomások, neki elég sokat jelenthettek most...)
Mint kiderült, a testvére szarban hagyta. Ha akkor összefognak, Charlie sem lett volna tovább drogos. De neki hiányzott a család... Most újra úgy érzi, hogy van családja. Locke meg pöcs és kész. Szerintem meg fog õrülni pár részen belül...
Így én inkább csárlit taposnám szét, mert azt állítja, hogy nem akar többet dorogzni, meg tiszta, de vmiért mégis eltette a szobrokat. Gyanítom nem azért mert templomot akar építeni a szigeten, és kellenek bele szobrok.
Bár én lock helyében elégettem volna a szobrok tartalmát, és ne ma páncélszobába teszem. Lehet az egész sziget rózsaszín elefántokat látott volna, ami ha belegondilunk a jegesmedvék után nem is olyan hihetetlen. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Mellesleg már nagyon unom, hogy azt játszák a nézõvel, hogy minden részben mást kell valamiért utálni (persze egyik sem szent)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ezért az alakításáért legszivesebben szájbataposnám<#gonosz1>#gonosz1>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A feliratok.hu-n is rengeteg a szemét felirat, az biztos.
Mostanában (utóbbi egy év) viszont nekem úgy tûnik, hogy emelkedett a színvonal (nem engedik a töketlen majmokat fordítani)- igaz, csak a reflektorfényben levõ filmeket szoktam nézni.
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
3 évig voltam a kollégiumomban
A feliratokkal nem egyszer projektoros vetítésekre is sor került.
Ne tudd meg, volt, hogy mi, a barátommal égtünk a fordítók helyett szégyenünkben, olyan balgaságokat
Szóval, ne szálljon el senkinek az agya a F.hu-tól...!
Tehát a reteksubra is van igény!
Versenyrõl szó sincs.Hozzánk küldik a feliratokat,a feliratok.hu-n pedig a minõség miatt idõigényes a munka,tehát nincs semmi verseny.
De ezt lehet nem itt kéne megbeszélni 😊
"film címe" alatta FORDÍTÁS ALATT BY valakinekaneve
Ezért is akartam feltenni a frissen elkészült fordítást...
De mindegy, a feliratok.hu nálam leírta magát.
Viszont hozzánk bármikor elküldheted a felirataidat.
Bocs az offért!
Ha nincs kedvük/idejük csinálni, adják át valaki lelkesebbenek ....!
Amúgy meg tök minden hogy milyen a maygar SUB, csak legyen !!! Olyan durva félrefordítás nem hiszem hogy lenne ...
Amúgy meg mi a fontosabb ? Van egy fimed/sorozatod, és várod hogy megnézed , de nincs felirat egy hétig(feliratok.hu) , vagy aznap amikor letöltöltötted meg is tudod nézni magyar sub-bal (retek) ...
Mindeki választhat .... ennyi !
Na, erre arcomba nyögi a lap, hogy csak egy adatlap kitöltésével és a feliratot e-mailben elküldve kerülhet fel, ha méltóztataja valaki egyáltalán elolvasni, megnézni, eldönteni ...
Ennek ellenére, mindent lépésrõl lépésre megtettem, e-mailben elküldtem a feliratot, korrekt leírással. Sosem került fel!!!
4 nap múlva felnézek a felirat.hu-ra, s mit látok... elod munkája ki van téve...
A benyomásom: csak néhány embernek a munkáját teszik ki, a többiek mehetnek a búsba, a lap szerkesztõje / szerkesztõi szerint...
Ezért engedtem meg, hogy a Battlestar Galactica 2x12-es felirat-fordításom
Szemléletváltásra volna szükség a felirat.hu-nál és akkor nem lenne gond, hogy most kitõl, honnan kerül egy-egy filmecske magyar felirata a gépünkre...
Elhiszem, hogy a reteksubon a gyorsaságra mentek rá, de a feliratok.hu-ra is feltölthednéd a feliratot gyorsan -> szóval elég versengés szaga van a dolognak.
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Amugy Jack eleg sokat log a rendörcsajjal együtt. Gondolom ezzel akartak erzekeltetni, hogy tervezik a dolgot.
Majd visszaternek ra 2 resszel kesöbb.
En ezt ugy fogom fel, hogy 2-3 resz is törtenhet ugyanazon a napon, csak mas szereplöket mutat be. Ugye ebben a reszben is eleg nagy ugrasok voltak a napszakokban is.
Majd legközelebb onnan latjuk, amikor Jack a rendör bigevel kavar az erdöben, meg Ecko jelölgeti a fakat meg Sayd epitgeti azt a valamit, amit epitgetett...
Kritikus és lényeges dolog történik de nem foglalkoznak vele a köv. részben.
Ilyen volt a csapó ajtó a földben, amikor találkoztak a francia nõvel és ott volt minden ami kellhet áram, fegyverek, felszerelés, vagy most az "ellenség".
Ez idegesít.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Helyesirast meg talan elnezem, mert senki sem tökeletes es ha csak egy ket aprosag figyelmetlensegböl, az elmegy, de azert amikor egesz masrol van szo a feliratban, mint a filmen, az azert ne legyen mindegy.
Ezt a részt simán ki kellett volna hagyni 😊
Fenyegetes nyomasaval felszentelt pap az en szememben nem pap.
Ha elolvastad volna es föleg felfogtad volna amit irtam (amit eddig sosem tettel meg, csak a szadat jartattad anelkül, hogy tudnad miröl), akkor tudnad, hogy miröl beszelünk.
Teljesen fölösleges. Ebben a temaban nincs ertelme a konkurrencianak. Jobban jarna mindenki, ha nem olyanok forditgatnanak, akik bekepzelik maguknak, hogy ertenek hozza, hanem olyanok, akik ertenek hozza es komolyan gondoljak es azon kevesek öszefogott erövel dolgoznanak egy über oldalon.
Ezt a felfogast, hogy versenyezzünk, meg csinaljunk honlapot, hogy a csajok bukjanak rank, mar a jatekok forditasanal sem birtam.
Megnezheted, hany gány csapat alakult kisgyerekekböl, akiknek köze nem volt az idegen nyelvekhez es mit adtak ki a kezeik közül.
En a feliratok.hu-t azert szeretem, mert winnie ott bizony tartja a minöseget.
Amugy meg azoknak, akik a "csinalj jobbat, vagy kussolj" szövegekkel jönnek, azoknak annyit tudok mondani, hogy csak nezzenek szet a neten, milyen forditasokat talalnak a Hunnenkoenig névvel fémjelezve, aztan utana lehet pofazni...
Felszentelt pap. A testvere felszentelte oket.
Valszeg miutan a gep elment rajta a meglott testverevel (aki mellesleg meg akarta menteni) es a katonak megtalaltak, papnak neztek utana szemleletet valtott.
Ez nagyon gyakran elõ szokott fordulni a lost-ban, pl mikor megtalálák a munkert akkot is részekig szó se volt utána róla.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nyugodtan regisztrálj hozzánk :-D.
Miért baj az, hogy van némi konkurencia a két oldal között? Ez csak jó, nem?
És ahhoz képest, hogy ezt hallás alapján csinálta a fordító, szerintem egész jó.
/ui.: köszi a segítséget, amit a feliratok.hu-n szoktam tõled kapni, a las vegas fordításhoz/
Nekem inkább az tûnt furának, hogy teljesen ellszált az elõzõ rész végén megfogalmazott "alakítsunk hadsereget" hév Jack-bõl (mintha mi sem történt volna)
És ami kérdés, hogy vajon az a fekete füstszerû valami miért nem bántotta elõzõ részben Ecko-t? Mert pap, megkeresztelt, vagy bandita vagy mi lehet az oka?
Ha azért mert megkeresztelt (Locke ugyebár nem, õt meg is támadta a dinamitos részben), akkor ugyebár ezáltal Áron is védett lesz ellene.
Abban igazad van, hogy amikor felszallt a repülö, öt "atyam"-nak szolitotta a katona es akkor esetleg törtent egy fordulat az eleteben. Na majd meglatjuk.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.