22323
-
#7909 ez komoly? :D
összes részt már többször láttam de ez még nem esett le :/ -
#7908 ne mondjátok már...hiszen úgyan az a srác,mint aki a Claire emlékeiben is benne van... az akasztja fel a Charliet és veri meg a Jacket... ennyire nem emlékezhetek félre...
ghost2 - mágneses mező sokmindenre gyógyír,de azért járni nem tanít meg!!
De különben köszi a válaszokat... jah és és a füst minek a fédelmi rendszere?? -
2.)Fekete füst ... és a benne állítólag látható képek... -védelmi rendszer
3.)Madár [1.évad utolsó részében...]lényegtelen
6.)Mitől gyógyultak meg hirtelen az emberek [pl.: Lock]a mágneses mező miatt
7.)Hogy került Claire felcsinálója a szigetre ???hm ez nekem uj ,melyik részben láttad?
8.)Miért jó a többieknek,hogy átverték Lock-ot... [beírták a ... /a többiek,sztem nem a darmához tartoznak -
FLeK0 #7906 nem ő volt. -
#7905 ehh... te annyira kedves vagy,hogy az már fáj...
A szigeten már senki nem csinálta fel... felcsinálva érkezett..de ha fel is dolgoztad volna azt amit láttál,akkor emlékeznél,hogy az első évadba elraboltál Clairet...és az a srác volt, aki Aaron apja...de semmi gond...
Úgy látom neked is el kellene olvasnod a könyvet... -
#7904 lesz könyv??? -
#7903 Ja, amugy ki az a szigeten, aki szerinted felcsinalta Claire-t? Mert en barhogy is gondolkodom, nem tudok rajönni... -
#7902 JA, csak ennyit szeretnel tudni?!
Mi tudjuk am a valaszt, de ugyse mondjuk el!
Majd olvasd el a könyvet, ha megjelent. -
#7901 Amikről szeretnék még többet megtudni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1.)Jegesmedve???
2.)Fekete füst ... és a benne állítólag látható képek...
3.)Madár [1.évad utolsó részében...]
4.)Tengerből a sziget belsejébe tartó vezeték
5.)Hogy került a sziget közepébe a Fekete Szikla
6.)Mitől gyógyultak meg hirtelen az emberek [pl.: Lock]
7.)Hogy került Claire felcsinálója a szigetre
8.)Miért jó a többieknek,hogy átverték Lock-ot... [beírták a számokat vagy sem]
Ha esetleg kimaradt valami,vagy tudod a választ légyszike ird meg :)
Várom a kiegészítéseket... -
#7900 Mivel kint is heti egy rész van ezért ezt elég nehéz lett volna abszolválni nyár előtt, most meg pont van időd hogy pótolj a szízön 3 startig, de te tudod -
#7899 Bírom a fejét :) -
Lyan Kyj #7898 Ez a Sawyer akkor arc! Olyanokat nyomat 2. évadban, szétröhögöm az agyam:) -
Totya15 #7897 a tévében volt az AXN-en is:D -
#7896 Mi az hogy csak?:) inkább tvből nézem, mint hogy leszedjem netről és 1 nap alatt megnézm. :) -
#7895 szerintem ne kérdezősködjenek azok akik még csak az első évadot látták mert nem fogják élvezni a második évadot -
FLeK0 #7894 21:10-től lesz az rtl-en egy összefoglaló a 2. évad kezdete előtt, ott megnézheted a lényeget.
vagy itt egy leírás angolul. -
#7893 Sziasztok! A fenébe, lemaradtam az utolsó két résztől. Valaki legyen olyan szíves és írja le mi történt bennük, kérlek! -
Brutus13 #7892 Nah most lelőttél magadnak egy "poént"...ez mire jó szerinted? Rontod az élményedet vele nézés közben? Most nem lenne jobb akkor megtudni ezeket, amikor nézed? -
Daveee #7891 2006. Szeptember 1 21:10 től kezdődik a Lost 2. évada!
Minden jéten 1x-eri adással, minden pénteken 21:10!
RTL Klubb -
#7890 #7862 -
#7889 Akkor jó. Jónak ígérkezik a 2. évad :) Holnap kezdődik ugye? és akkor megint hetente lesz a lost? :( ugye még ma lesz délután? -
Daveee #7888 jaja -
#7887 a 2. évadból? -
Daveee #7886 igen, csak ők a sziget másik végébe zuhantak le, igy aki az Északinn zuhantle azok jack ék, akik a délin, eko ék! majd kb 5-6 résznél lesz ez! -
#7885 Én még őt nem láttam. Azok is túlélték akik a másik részben ültek_? -
Daveee #7884 Mr.Eko
Az aki a gép másik részében ült! -
#7883 Akkor ki az a néger tata a banneren? Új szereplő? -
Balázs 17 #7882 szerintem nem ment el... -
CsőKujts #7881 Mert szar csávó és el is ment. -
Balázs 17 #7880 májkül ménincs a banneren? -
#7879 sry -
#7878 -
Balázs 17 #7877 LOOOOOOL, powaaaa :DD: -
#7876 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Egerwin #7875 Látom kicseréltétek a bannert. Egész jó, de nekem a régebbi jobban bejött. Na mind1 az a lényeg, hogy minél hamarabb kezdődjön a 3. season :)
Sawyer01: én a helyedben megnézném a 2. évadot, mert így a kérdezgetéssel, hogy mi lesz benne csak az élményt rontod el. -
Daveee #7874 azmár lepörgött!
De pénteken RTL-en 21:10 től megy -
#7873 mikor kezdődik a 2. évad? azért azt is ki lehetne irni:( -
#7872 nah a tesóm is Lostos figyelő lett :D
bár csak softcore :D
amit lát a TV-be és tőlem hall annyiból követi a sorozatot és a évadzárókat megnézi :D
így is képben van :D -
#7871 kit érdekel hogy nem tud írni? Én se tudok... -
#7870 Hamarabb repül az illető, mintsem flém legyen belőle. Legkevésbé sem hiányzik most ez a fajta "szórakozás"...