22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • H0ri
    hát eddig kettőt láthattál :/
  • Lyan Kyj
    Eh, megnéztem a 2. évadot, hát tömören ennyi:

?????????????????????????????????????? A legjobb évadzáró volt, amit láttam!
  • Balázs 17
    lost holocaust
  • FLeK0
    zzz
  • Hunnenkoenig
    Es spin off-kent beinditjak a "Született Eltüntek"-et...
  • PiszkosFred
    ...de mivel az átélt élmények miatt nem tudnak már maradéktalanul beilleszkedni a való világba, ezért egy helyre költöznek, és egymás szomszédságában élik tovább mindennapjaikat. Az ezt megörökítő sorozat pedig a "Megtaláltak közt" címmel aratnak osztatlan sikert ;]
  • Hunnenkoenig
    Utana lehetne egy csatlakozo sorozat FOUND nevvel, amiben is bemutatjak, hogyan probalnak a szigetlakok visszailleszkedni a valosagba. Persze jo sok flashbackel a szigetre :-))
  • lele
    nem szeretném hogy a lostbol 8 évad legyen... Félek elrontják és ülyeség lesz belöle(akárcsak a stargate) Jo nem valoszinü de a csucson kell kiszálni...sztem 4 évad böven elég... aztán találjanak ki valami mást :D
  • macgyver8
    Igen, a pénz beszél...és azt hiszem, hogyha töb producer és okostojás teszi össze a fejét, akkor még sokat ki lehet hozni a sorozatból, a LOST-ból:)
  • Balázs 17
    thx a kielégítő, befejező szavaaidat:DD
  • Hunnenkoenig
    Hat engem a 24 peldaul a masodik szezon utan nem tud lekötni...

Meg a masodikat se neztem vegig...

Izgi volt meg minden, de valahogy megsincs meg bennem az a drive, ami a lostnal viszont igen...

Szoval en is mehetnek a 24 topikjaba ilyen hülye szövegekkel, megsem teszem.

ugy hogy, ha nincs mit konstruktivan hozza tenned.... Shut the fuck up!
  • Balázs 17
    mégha minden rész olyan lenne mint a 2.évad szezonzáró része, még akkor sem érne a 24 nyomába
  • Lyan Kyj
    2x17

Végre!!! Minden résznek ilyennek kellett volna lennie...akkor talán felvehetné a versenyt a 24-gyel is. Elég kétesen érzések keringenek bennem e sorozatról, mert egyrészt rengeteg lehetőség rejlik a témában, kalandos, érdekes, de az a kellő izgalom, amitől igazán szeretek egy adott sorozatot, csak ennél a résznél bukkant fel bennem igazán. Félreértés ne essék, a többi rész is jó volt, de lehetett volna sokkal jobb is.

Ha nem arról szólna egy-egy rész, h visszaemlékezünk és tökölünk a dzsungel mélyén és várjuk, h történjen valami, hanem a dolgok elé mennének, akkor mégnagyobb izgalmakat lehetett volna a sorozatba csempészni. Ez a 2x17 végre olyan volt, amire tényleg azt mondom, h zseniális. A többi részre meg csak egy nagyszerűt mondok
  • FLECK
    Érdekel.
  • bauer15
    én tudom honnan lehet leszedni őket szinkronnal a 2.évadot akit érekel írjon privátot
  • FLECK
    Én leszedném torrentről, de 4 óra alatt el sem kezdte, pedig nekem elég lenne a 10-20kb is.
  • Hooligan666
    Vagy ha alig nézik a 3. évadban akkor 4. évad se lesz. Film meg pláne...
    ugyanmár... ha továbbra is nézik, és tartja, esetleg emeli nézőszámát, lesz mgéitt 7-8 évad is... és mindenki azt mond amit akar, de a pénz beszél...
  • lele
    4 évad de ha marada siker akkor lesz 5...ésfilmmelzárják..
  • Hooligan666
    Ott van pedig a mininován is...
  • fradis
    thx megnyugtattál akárhiszed akárnem kersetem már torenten is ott se találom magyul nekem a tornt is tökéletes lenne...
  • Hooligan666
    le
  • fradis
    valki az első évad ucsó részét és a második elsőjét lelehet valhonnan szedni?
  • Hooligan666
    Ööö... ezek csak találgatások voltak.
    Szerintem winnie meg tudja erősíteni, hogy az első és második évad nézettsége között volt egy kis különbség amcsiban. Az hogy itthon mi a helyzet, a reptéri kutyát se érdekli, én az amcsi helyzetről beszéltem.

Az meg hogy: "itthon aki LOST rajongó nagyrésze letölti, és ezért csökken elméletileg a nézettség de gyakorlatilag nem, mert gépen megnézik"

ez a mondat és a tartalma akkora baromság mint egy ház. Gyakorlatilag CSÖKKEN, mert NEM a tévében nézi!!! Az hogy te most ipodon, laptopon vagy akármin nézed nem változtat semmit. Vagy ha mondjuk itthon csak 100 000-ren fogják nézni a lostot (neadjisten) akkor majd írj egy levelet a retekklubbnak, hogy: "bazze mi nézzük dévédén, megvan a nézettség!!!"
  • Daveee
    honann veszed hogy csökken a nézettség? Amerikában már rágesrégen lepörgött a 2. évad, itthon aki LOST rajongó nagyrésze letölti, és ezért csökken elméletileg a nézettség de gyakorlatilag nem, mert gépen megnézik
  • Hooligan666

-----------------

Az évadokhoz meg annyit, hogy felesleges találgatni. Túl sok a változó.
    Tegyük fel, hogy kegyetlenül csökken a nézettség. Bukó. Cancel. Mi meg megszoptuk, mert nem derül ki semmi.
    Tegyük fel, hogy emelkedik a nézőszám, jópézé újabb évadok... soha a büdös életbe nem tudjuk meg mi a vaker.

Szóval ez az 5 évad is találgatás.

(én akár 10 évadig is elnézném, egyik legszínvonalasabb sori...)
  • FLECK
    Lol, valaki ezt írta ki msnjére: FOST - Kakiltak.
  • macgyver8
    Én fokoznám a természetfölötti dolgokat...mégjobbá. Hogy elképzelhetetlenségben legyenek az emberek a sorozatot illetően, hogy csak azt hiszik most, hogy csak az a fekete füst van ami olyan természetfölötti, de azt hiszem egy szigeten sokminden tőrténhet ami nem oda való:)
    Kár, hogy nem vagyok producer:)
  • Trisztin
    Totya15 arra gondolt,hogy a sorozat befejezése egy mozifilm lenne...én sorozatjunkie-n olvastam,hogy felmerült egy ilyen megoldás... de hát soshem lehessen tudni ezekenél az amcsi tévéknél
  • macgyver8
    Hát, hogy mozifilm...szerintem az már nem tud olyan érdekes lenni...hiszen a sorozatban minden titok és fantázia, rejtély feltárul. Aligha lehetne újat kitalálni, amikor így is egy kis darabból képesek három részt csinálni, és húzni halasztani -ami jó- de,hogy film is legyen...Én örülnék, de kételkedem, hogy olyan jó lenne, mint a sorozat.
  • Totya15
    tán 5, és utána egy mozifilm de nem biztos...
  • macgyver8
    Vajon hány évad lesz? Ki tud erről....az írjon:)
  • Mayday
    En is torrenten szedem az altalam nezett sorozatok uj reszeit, ha meg valamit kezdek, tehat akar evadokkal vagyok lemaradva, akkor dobok egy sms-t, es lehuzom onnan, de nem varok sultgalambra...
  • Fenrir
    Nem tudom, hogy mi a baj a torrenttel. Persze hogy lassú akkor ha a sok láma letölti a fájlt aztán gyorsan le is állítja, nehogy másnak visszaseedelje. Egy normális torrentoldalon (ami persze meghívásos) nagyon jó sebességek szoktak lenni és minden 1x úgyis le fog jönni.
  • Hunnenkoenig
    Miert unom mar ezeket a "honnan szedhetem le, de ne torrent legyen" nyavajgasokat?
  • macgyver8
    Én dc-ről szedem...bár lassú, de türelemmel elérem a célt, hogy teljesen letőltsem:)
  • Nick01
    ott van egy csomo smsweb (gyors ftp elérés) ,ahol fent van !néz körül a loogoos toplistán
    500ft vagy mennyi az sms
  • Trisztin
    vagy dc-ről még lassabban...
  • Amse
    Nekem is ismerős :D

N3rg4l:
    Mellesleg nemtudom mit vársz. Senki nem fog neked egy korlátlan sebességű ftp címet adni. Legyen már egy kis türelmed és szedd le torrentel 40-50 k-val...
  • Trisztin
    OFF: mintha ezt már máshol is olvastam volna...
  • N3rg4l
    honnanlehet letolteni az oszzes részt szinkronnal??? lehetolerg ne torrent legyen. koszi