Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ennyi erõvel kijelenthetném hogy nem szokik vissza soha, sõt a szigetrõl megszabadulva a dalai lámával és a pápával hármasban a világ összes drogosát kigyógyítják. Pontosan ugyanannyi alapja van ennek is mint annak amit te mondasz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Látom lejárt a mai mûszak a portán
Olvastam tõled néhány oldalt ahol a többszázkilós haverjaidat és a "balhékat" emlegetted elég primkó hangnemben....Sajnálom, de utálom a fajtádat túl sokat látok hallok belõle.
A fenyegetõzésedet meg leszarom de bármikor kiállok veled egy mûveltségi vagy IQ tesztre...
Mondjuk szerintem tul egyszerüen inteztek el a leszokasat, mert azert 20 nap alatt nem szokik le senki a kemyn narkorol, de hat a sorozat nem erröl szol...
Viszont szerintem nem akarta ujrakezdeni, csak gondolom a megszokas hatalma meg a "jo lesz meg valamire kesöbb" gondolata vihette ra, hogy eldugja a figurakat.
Tehát, az "újradrogozik és az összebalhézott Clair-rel és a csapattal"-dologhoz elég volt Charlie egymaga, segítség nélkül.
Az invasion az kicsit vontatottnak tünt a szamomra az elsö nehany resz alapjan, amit lattam. De azert izgi.
Treshold erdekes, de ugy tudom, mar abbahagytak. Inkabb akcios volt.
A surface-böl csak 2 reszt lattam es az nezett ki a keggagyibban...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
tök véletlen vették észre Boone-nal, mikor ugye leesett a zseblámpa a földre.
abban viszont megegyezhetünk, hogy Locke-nak nagy szerepe volt a bunker 'kinyitásában'.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
"ez alapján nem hiszem, hogy bármilyen civilizált helyen fejbelõtték volna Lockot. Mert ugye cvd szerint azt érdemelné" - olvasd már el öreg, nem azt írtam hogy szerintem fejbe kellene lõni, sõt eleve kérdésként tettem fel. De ha valaki 3 pofánverést kap azért mert semmi maradandó kárt nem okozott, arányosan akkor mi jár annak aki szánt szándékkal életveszélybe (halálba) csal egy másikat? Mégsem kapott érte az égvilágon semmit, erre aztán éppen õ az aki úgy dönt hogy fegyelmezni kezd.
"Aki meg másodszorra lop el egy gyereket az anyjától és vízbe akarja folytani mert ugye ettõl egy hajszál választotta el a csecsemõt azt meg simogatni kell. " - elõször is egyszer lopta el a gyereket tudatosan, az elsõ esetben az alvajárásnál nem tehetett a dologról. Másodszor meg nem akarta vízbe folytani, meg akarta keresztelni, aminek a hagyományos módja az hogy beállnak a vízbe a mûvelethez. Ezzel szerintem rajtad kívül tökéletesen tisztában van mindenki.
"A tábor felgyújtásáról nem is beszélve.." - Talán nézd meg rendesen a dolgot, nem a tábort gyújtotta fel hanem vagy 30 méterrel arrébb a bozótot.
És ezzel a felfogóképességgel meg megfigyelõtehetséggel akarsz te oktatni? Nevetséges. Inkább nekem küldj egy olyan félelmetes privátot helyette. Azt nem tudom garantálni hogy egy hétig nem alszok helyette, azt viszont igen hogy a fékezhetetlen röhögés lesz az oka.
Charlie pedig nem akarta vízbe fojtani a gyereket, hiszen éppen, hogy kifelé hozta a vízbõl (a látomásában is).
Az ütés pedig inkább olyan volt, hogy mitképzelezakispöcs, nem indulatból, meg nem óvó szándékkal, nem nevelésként, meg nem is a baba féltése miatt csapott
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
más:
amúgy annyira nem volt gyenge ez a két rész. mivel az elsõ 28 részt szinte egybe néztem, kevésbé tûnt fel, ha az egyik nem volt túl izgalmas. sokkal jobb volt úgy nézni, mint most, amikor heteket kell várni egy részre😞 így kevésbé összefüggõ, és jobban kivesézem azokat a részleteket, amikre az elején csak a topicban hívtátok fel a figyelmemet
Careful what you look for. You just might find it.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
És nem figyelmeztette, hogy "azt láttam hogy csuromvérvagy ezért légy extraóvatos", szóval ha innen nézzük igen, >50%-ban Locke ölte meg.
Ahogy a 4400 is. Egy-kaptafa az egész... <#schmoll2>#schmoll2><#alien>#alien>
A Surface és a Treshold nem került még az életembe. Off keretében tudnál róluk ízelítõt adni?
És most az elméleted: igen, a sziget vette rá Locke-ot a lábán keresztül arra hogy odavigye Boone-t." <#nevetes2>#nevetes2> "Locke is megtehette volna" <#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2> És még én vagyok az idióta... Szerintem mélyedj magadba és nézd meg még1-szer az elsõ epizódot mert látom elsõre nem esett le.
Figyelj drága Dia. Ha már valakit fikázni akarsz akkor tedd stílusosan. Ezen kívül a két darab megnyílvánulásodon kívül én még nem sok hozzászólásodat láttam. De mindekettõ magáért beszél és tulajdonképpen téged minõsít. Sajnos te vagy az IQ 0 és még izmaid sincsenek mellé. Úgyhogy jobban teszed ha megszünsz baker mert kapsz tõlem egy olyan privátot hogy a héten tuti nem fogsz aludni...
Nem tudom hogy ez mit jelent, csak gondoltam érdekességként beírom.
Bocsi az off miatt.
Ha nem, segít static az izomagyú iqhuszár😊))
És most az elméleted: igen, a sziget vette rá Locke-ot a lábán keresztül arra hogy odavigye Boone-t. De az is nyilvánvló volt hogy ennél komolyabb áldozatra lesz szükség, hisz ha csak annyi lett volna a próbatétel hogy Boone felmászik-lemászik (szerinted ugye csak eddig terjed Locke felelõssége), abban semmi kihívás, Locke is megtehette volna. És ha valaki ezzel tisztában volt akkor az éppen Locke, aki folyton nyomatja a magasröptû dumát a témáról. Az ordibálás meg nem bizonyít semmit, vészhelyzetben persze hogy ordibál, de ha annyir féltette akkor minek külde fel a bármikor lezuhanható gépbe? Egyébként is Locke tökéletesen tisztában volt azzal hogy õ okozta Boone halálát (sõt mondhatjuk akár azt is hogy õ ölte meg), elvégre hazudott a többieknek egészrõl, márpedig ha balesetnek vette volna akkor nincs oka hazudozni. Ha lehet akkor ne úgy ferdíts dolgokat ahogy neked jó mert engem meg az idegesít.
JUVENTUS02