Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Egyetlen szóról megfeledkeztél a nagy hévben: "valószínûleg"... nézd csak meg jobban a hozzászólásomat!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez a "valószínûleg ez meg az" pontosan az a belebeszélés amivel engem vádolsz. Semmi alapja nincs annak hogy pl. valami növényt keresett volna. Ha ennyire hiányzott volna neki az anyag akkor azonnal meglékeli az elsõ szobrot. Habár a leszokását tényleg nagyon egyszerûen rendezték le, de ettõl függetlenül egyáltalán nem utalt semmi arra hogy visszaszokna (arra ugye adott magyarázatot hogy miért rakta el a szobrokat, és a tények azt igazolják amit mondott, nem mást).
Ennyi erõvel kijelenthetném hogy nem szokik vissza soha, sõt a szigetrõl megszabadulva a dalai lámával és a pápával hármasban a világ összes drogosát kigyógyítják. Pontosan ugyanannyi alapja van ennek is mint annak amit te mondasz.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

IMYke2.0.0.0
Tény, hogy "civilizált" környezetben annyi anyag nagyon sok hasznot hozott volna Charlie-nak, ha nem maga nyomta volna be magának vénásan...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

OFF
Látom lejárt a mai mûszak a portán

Olvastam tõled néhány oldalt ahol a többszázkilós haverjaidat és a "balhékat" emlegetted elég primkó hangnemben....Sajnálom, de utálom a fajtádat túl sokat látok hallok belõle.
A fenyegetõzésedet meg leszarom de bármikor kiállok veled egy mûveltségi vagy IQ tesztre...

Hunnenkoenig
Hat Charlie leszokott es vegülis semmi nem bizonyitja, hogy elvesztette volna az önuralmat.

Mondjuk szerintem tul egyszerüen inteztek el a leszokasat, mert azert 20 nap alatt nem szokik le senki a kemyn narkorol, de hat a sorozat nem erröl szol...

Viszont szerintem nem akarta ujrakezdeni, csak gondolom a megszokas hatalma meg a "jo lesz meg valamire kesöbb" gondolata vihette ra, hogy eldugja a figurakat.

Könyörgöm fogd már fel, hogy a gép azért zuhant le mert Boone KIVÁNCSI volt és balfasz módon az elejébe ment. A többit majd holnap...

IMYke2.0.0.0
Na, azért ne próbálj ilyen dolgokat is belebeszélni a történetbe! Charlie eleve narkós volt (ezt mindenki tudhatja) - s ha történetesen nem "pottyan" az ölébe a lehetõség, akkor valószínûleg maga keresett volna valami növényt amit el tudott volna rágcsálni a kábulat érdekében, vagy rárontott volna az idõközben összeszedett orvosi felszerelésre...
Tehát, az "újradrogozik és az összebalhézott Clair-rel és a csapattal"-dologhoz elég volt Charlie egymaga, segítség nélkül.

Hunnenkoenig
*leggagyibban

Amolyan Jurassic Park Los Angelesben stilus...

Hunnenkoenig
a 4400 nagyon jo! Az atfogo sztori kereteben különallo reszek mindig a 4400 ember egyikevel foglalkozik. Amolyan X-aktasan. Mindig törtenik valami.

Az invasion az kicsit vontatottnak tünt a szamomra az elsö nehany resz alapjan, amit lattam. De azert izgi.

Treshold erdekes, de ugy tudom, mar abbahagytak. Inkabb akcios volt.

A surface-böl csak 2 reszt lattam es az nezett ki a keggagyibban...

Azt meg csak most gondoltam végig hogy Boone halálának egyetlen jelentõsebb folyománya az hogy Charlie újra cucchoz jutott. Vagyis éppen Locke mûve az hogy jelenleg megint narkósnak nézik, és megint meg kellett küzdenie a kísértéssel, meg hogy összebalhézott Claire-el, ésatöbbi, ésatöbbi.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Zs0lt1
hát már bocs, de azt mondani, hogy Locke találta a bunkert elég bátor dolog.
tök véletlen vették észre Boone-nal, mikor ugye leesett a zseblámpa a földre.
abban viszont megegyezhetünk, hogy Locke-nak nagy szerepe volt a bunker 'kinyitásában'.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Öregem neked a nagy eszed mellett azért komoly gondjaid vannak már egy mondat elolvasásával is:
"ez alapján nem hiszem, hogy bármilyen civilizált helyen fejbelõtték volna Lockot. Mert ugye cvd szerint azt érdemelné" - olvasd már el öreg, nem azt írtam hogy szerintem fejbe kellene lõni, sõt eleve kérdésként tettem fel. De ha valaki 3 pofánverést kap azért mert semmi maradandó kárt nem okozott, arányosan akkor mi jár annak aki szánt szándékkal életveszélybe (halálba) csal egy másikat? Mégsem kapott érte az égvilágon semmit, erre aztán éppen õ az aki úgy dönt hogy fegyelmezni kezd.

"Aki meg másodszorra lop el egy gyereket az anyjától és vízbe akarja folytani mert ugye ettõl egy hajszál választotta el a csecsemõt azt meg simogatni kell. " - elõször is egyszer lopta el a gyereket tudatosan, az elsõ esetben az alvajárásnál nem tehetett a dologról. Másodszor meg nem akarta vízbe folytani, meg akarta keresztelni, aminek a hagyományos módja az hogy beállnak a vízbe a mûvelethez. Ezzel szerintem rajtad kívül tökéletesen tisztában van mindenki.

"A tábor felgyújtásáról nem is beszélve.." - Talán nézd meg rendesen a dolgot, nem a tábort gyújtotta fel hanem vagy 30 méterrel arrébb a bozótot.

És ezzel a felfogóképességgel meg megfigyelõtehetséggel akarsz te oktatni? Nevetséges. Inkább nekem küldj egy olyan félelmetes privátot helyette. Azt nem tudom garantálni hogy egy hétig nem alszok helyette, azt viszont igen hogy a fékezhetetlen röhögés lesz az oka.

mrzed001
A fejbelövés persze durva lenne, de azért jobb megjegyezni, hogy nem szent Locke (ugyanolyan gyilkos, mint Kate, semmivel sem jobb).
Charlie pedig nem akarta vízbe fojtani a gyereket, hiszen éppen, hogy kifelé hozta a vízbõl (a látomásában is).
Az ütés pedig inkább olyan volt, hogy mitképzelezakispöcs, nem indulatból, meg nem óvó szándékkal, nem nevelésként, meg nem is a baba féltése miatt csapott

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Locke hisz abban hogy a sziget teszi õket próbára. Azt is látta elõre a látomásában hogy Boone megsérül. A sziget meg ugyan foglalkozik velük, de senkit nem kényszerít semmire, Locke is dönthetett volna úgy hogy nem viszi oda Boone-t. Elég világos és egyértelmû a dolog. Boone is belement persze egy olyan helyzetbe ami veszélyes is lehet (volt is) de ettõl még tény marad hogy Locke vitte bele annak tudatában hogy baj lesz belõle. Ha te beküldesz valakit egy olyan helyzetbe ahol tudod hogy baj fogja érni akkor csak az a bûnös aki bement, te nem mi?

nekem elég bizarrnak tûnik ez a Claire- Locke páros. sztem Claire inkább segítõt lát Locke-ban, aki pedig szívesen vigyáz a kismamára és a gyerekre, ha már õ "el lett szakítva" a szüleitõl.

más:
amúgy annyira nem volt gyenge ez a két rész. mivel az elsõ 28 részt szinte egybe néztem, kevésbé tûnt fel, ha az egyik nem volt túl izgalmas. sokkal jobb volt úgy nézni, mint most, amikor heteket kell várni egy részre😞 így kevésbé összefüggõ, és jobban kivesézem azokat a részleteket, amikre az elején csak a topicban hívtátok fel a figyelmemet
Ezért meg sory, tényleg arogáns volt..

Hát ezt már csak a készítõk tudják. Mindenesetre Locke jobban megérdemli Claire-t már ha csak a múltját nézzük szerencsétlennek akkor is. A kor pedig mint tudjuk manapság nem számít. Mindenesetre kiváncsi vagyok... Ezt az esetet kb. csak úgy tudja tisztázni ha tényleg megmenti a gyereket. De ha a látomás igaz volt akkor azt már megmentette. Szal most lehet jön a mosolyszünet. Majd meglátjuk.

IMYke2.0.0.0
Jó amerikai filmsorozat-szokás szerint, lesz tuti egy rész, mikor Charlie egy hõstettet hajt végre, visszanyerve a bizalmát a többieknek és szerelmének, Clair-nek is... <#wilting>

A másik pedig, hogy Locke megadta a bizalmat. Totálisan jó csávó volt Charlie-val, és még véletlenül sem ítélte el a drog miatt, sõt segített neki a legnehezebb pillanatokban. Szerintem ez a három jobbos is csak atyai volt, hogy térjen észhez. Charlie örülhet ha most nem közösítik ki teljesen.

<#vigyor>

Careful what you look for. You just might find it.

Amúgy meg ha Locke nem lenne már lehet az egész bagázs feldobta volna a talpát, vagy legalábbis az elsõ hetekben figyelemre méltó fogyáson mentek volna át a kedves szigetlakók. Arról nem beszélve, hogy a bunkert is õ találta meg ami nélkül legyünk õszinték mostmár esélyük se lenne. Szal Locknak köszönhetik, hogy van lyuk a seggükön...

IMYke2.0.0.0
<#eljen> De remélem, nem ugyanolyan UFO-s baromságok, mint a 4400, meg az Invasion... [X-Akták klónok - az X-Files imádtam, etalon, mások ne utáénozzák!! Már az Y-Akták létezésétõl is hányingerem támad... <#vomit>]

Ebbe van valami de ez alapján nem hiszem, hogy bármilyen civilizált helyen fejbelõtték volna Lockot. Mert ugye cvd szerint azt érdemelné. Aki meg másodszorra lop el egy gyereket az anyjától és vízbe akarja folytani mert ugye ettõl egy hajszál választotta el a csecsemõt azt meg simogatni kell. A tábor felgyújtásáról nem is beszélve..

mrzed001
Nézz be a topicjaikba, egyik jobb, mint a másik 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

mrzed001
Tehát figyelmeztetve is volt Locke. Szerintem tudta, hogy meg fog halni Boone, mégis odavitte (a szokásos mert ez a sorsa baromság).
És nem figyelmeztette, hogy "azt láttam hogy csuromvérvagy ezért légy extraóvatos", szóval ha innen nézzük igen, >50%-ban Locke ölte meg.

IMYke2.0.0.0
<#taps><#eplus2> <- a második mondatra>

IMYke2.0.0.0
Az Invasion nagyon ratyinak tûnt nekem az elsõ 3 rész alapján...
Ahogy a 4400 is. Egy-kaptafa az egész... <#schmoll2><#alien>
A Surface és a Treshold nem került még az életembe. Off keretében tudnál róluk ízelítõt adni?

Csak még annyit szeretnék kérdezni ezzel kapcsolatban ha neked azt mondják ugorj bele a kútba akkor beleugrasz? Ha jól tudom az a kis kretén aki ráadásul a féltestvérét kezelgette már elmúlt 18..

Hunnenkoenig
Tököm kivan, hogy most ket hetet kell varni a következöre... na mindegy, addig legalabb tudom tovabb nezni a surface-t, az invasion-t meg a tresholdot...

"Locke miatt halt meg. Ha Loscke nem viszi oda a nem hal meg, világos?
És most az elméleted: igen, a sziget vette rá Locke-ot a lábán keresztül arra hogy odavigye Boone-t." <#nevetes2> "Locke is megtehette volna" <#nevetes2><#nevetes2> És még én vagyok az idióta... Szerintem mélyedj magadba és nézd meg még1-szer az elsõ epizódot mert látom elsõre nem esett le.

IMYke2.0.0.0
Jól. Volt neki lelkiismeretfurdalása rendesen...

mrzed001
Jól emlékszem, hogy Locke a repcsis látomásánál/után Boone-t is látta csupa véresen ?

OFF

Figyelj drága Dia. Ha már valakit fikázni akarsz akkor tedd stílusosan. Ezen kívül a két darab megnyílvánulásodon kívül én még nem sok hozzászólásodat láttam. De mindekettõ magáért beszél és tulajdonképpen téged minõsít. Sajnos te vagy az IQ 0 és még izmaid sincsenek mellé. Úgyhogy jobban teszed ha megszünsz baker mert kapsz tõlem egy olyan privátot hogy a héten tuti nem fogsz aludni...

IMYke2.0.0.0

Challanger
Tegnap néztem meg a Twin Peaks 2. évadjának 2. részét és Cooper úgynök is említi a Dharmát. Az elején dumált róla valamit. Idézem: "A buddhizmus elõször a Krisztus utáni V. században bukkant fel Tibetben. Az elsõ király, kit a Dharma megérintett, Hathatha Rignamputsan volt."
Nem tudom hogy ez mit jelent, csak gondoltam érdekességként beírom.
Bocsi az off miatt.
Én úgy vagyok vele hogy ha addig süllyednék szellemileg hogy egy arrogáns idióta magyarázatára lenne szükségem (aki állítólag piszkosul vágja a dolgokat, de arra is képtelen hogy egy teljesen egyszerû mondatot értelmezzen) ahhoz hogy megértsem a dolgokat akkor inkább nem nézem a sorozatot, márcsak az önbecsülésem végett sem.😊

The FlashBack
oh thank you:-)

Zs0lt1
tessék, link
de hogy segítsek is, itt egy másik link is.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

vágod már a filmet hé?😊)
Ha nem, segít static az izomagyú iqhuszár😊))

magus
hat, sztem a gyuruk uraban senki sem alakitott olyan fergetegeset, hogy azutan megerdemeljen egy nagyobb szerepet, eszre sem vettem ott. Itt szerintem sokkal jobb, van is eselye megmutatni mit tud

IMYke2.0.0.0
Sültgalamb?

The FlashBack
link?

Légy szíves ha egyszer belefogsz egy elméletbe akkor ne addig menj vele ameddig téged igazol, hanem a végéig. Elõször is nem azt mondtam hogy Locke ölte meg hanem azt hogy Locke miatt halt meg. Ha Loscke nem viszi oda a nem hal meg, világos?
És most az elméleted: igen, a sziget vette rá Locke-ot a lábán keresztül arra hogy odavigye Boone-t. De az is nyilvánvló volt hogy ennél komolyabb áldozatra lesz szükség, hisz ha csak annyi lett volna a próbatétel hogy Boone felmászik-lemászik (szerinted ugye csak eddig terjed Locke felelõssége), abban semmi kihívás, Locke is megtehette volna. És ha valaki ezzel tisztában volt akkor az éppen Locke, aki folyton nyomatja a magasröptû dumát a témáról. Az ordibálás meg nem bizonyít semmit, vészhelyzetben persze hogy ordibál, de ha annyir féltette akkor minek külde fel a bármikor lezuhanható gépbe? Egyébként is Locke tökéletesen tisztában volt azzal hogy õ okozta Boone halálát (sõt mondhatjuk akár azt is hogy õ ölte meg), elvégre hazudott a többieknek egészrõl, márpedig ha balesetnek vette volna akkor nincs oka hazudozni. Ha lehet akkor ne úgy ferdíts dolgokat ahogy neked jó mert engem meg az idegesít.

Dynamic
És erre a "stratégia lépésre" mi a bizonyíték?Nem biztos, hogy te is jobban érted mint mi.Jó, hát lehet elméleteket gyártani meg magyarázkodni, hogy tudatosan csináltak egy gyenge részt, a tényen akkor sem változtat, hogy ez egy szar epizód volt.
Pharaoh
Torrent?

The FlashBack
Hali

magyarul le lehet szedni valahonnan?
feliratos is jöhet

juventus02
Hy All! megszeretném kérdezni hogy vki nem tudja nekem meg mondani ennek a számnak a pontos címét "heard and soul" a 1X20-részben ment....elõre is thanx???!<#conf><#guluszem1><#worship>

JUVENTUS02

Hunnenkoenig
Oké, hozzad fogunk fordulni mester! <#worship>

Ha valamit nem értetek csak szóljatok.. 😊

De nem ám! Ez egy testvéri megérzés, mondja is neki, hogy mi vagy te jós? Az aranyfogú pedig azért rúgja mellbe amikor fel akar szállni a gépre mert úgy érzi a testvére révén elárulta a ganget. Õ csak ott akarja hagyni a rendõröknek, más kérdés, hogy ezzel megmenti az életét.