22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • FLeK0
    minden lehet
  • winnie
    ezt sajnos nem tudhatjátok. lehet, hogy már 10-nél leállítják és lehet, hogy plusz részeket fognak rendelni, vagy plusz részeket forgatnak, mint az 1. évadban.
  • Daveee
    24. :D
  • FLeK0
    igen, a 3. is
  • Gerbill
    A második évad is 23 részes igaz?
  • macgyver8
    Végül is okkal ütötte meg Charliet, lehet, hogy nála ez érzékeny dolog, mivel apjának adta az egyik vesélyét, ha jól tudom, ott számára a vílág kissé érzékenyebb lett. Talán még van valami a múltjában amiért ilyen agresszívan vette a dolgot, de majd úgyis meglátjuk a 3. évadban, ha erről lesz szó, gondolom igen:)
  • ZsirosKenyer
    én azt a részt anno még az rtl-en láttam és nem tudtma mire vélni. Azt hittem Alien az arc v ilyesmi :D
  • ZsirosKenyer
    Kate-re nézett.
  • Kalóz Pepi
    Nem, az tényleg valami gyümi volt, ez tuti, mert tökre ledöbbentem rajta, annyira idegen és nemodaillő volt ez az egész, és Locke abban a pillanatban bekerült az érdekes, riasztó, kissé pszichopatikus, visszatetsző-szereplő kategóriába.

Ahol egyébként azóta még sokan szoronganak.
  • FLECK
    Vagy csak sokat kávézott és cigizett :)
  • Kalóz Pepi

Vagy a kissrácra vigyorgott így?
  • Kalóz Pepi
    Egy narancs ( vagy mandarin )..az első évad legelső részeben a lezuhanás után csinálta ezt, amikor a vöri csajszi egy hulla lábáról húzta le épp a cipőt és összenézett Locke-kal.
  • Balázs 17
    ilyenre nem is emlékeszem:DD
  • Hooligan666
    Hát gyümölcs. :) Azzal szórakozik, illetve próbál jobb kedvre deríteni valakit...
  • ZsirosKenyer
    végignéztem a 2 seasont és ez az a rejtély ami a leginkább megfejthetetlen számomra =D
  • Lyan Kyj
    sztem gyümölcs. de lehet ilyen fogvédő cucc:PPP
  • ZsirosKenyer
    srácok, mondjátok már el hogy mi a franc az Locke szájában! :O

• Lyan Kyj
    sztem te is így cselekedtél volna, majd meglátod
  • hentesferi
    thx :D de nem gondoltam volna hogy ilyenért leüti :D
  • Lyan Kyj
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2. évad spoiler!! Azért ütötte le, mert az éjszaka közepén elvitte Claire kisbabáját a tengerhez.
  • hentesferi
    Cike : kicsit ha lejebb olvasol akkor megtalálod a linket :D de csak egy picit kell lejebb olvasnod.
    Gerrbill : sajna a 2. évadbol még csak 1 részt láttam :D és Locke miért ütötte le Charliet ? nem nézném ki Lockebol hogy le ütne vkit :S
  • macgyver8
    Nekem aki "kedvenc", mert belsőleg kicsit hasonlítunk az Sawyer. Csak annyi külömbséggel, hogy nem vagyok tolvaj, és nem csaptam be soha senkit.
    Csak az a belső feszűltség, meg az, hogy néha szeretném ha megútálnának...talán ez az életvonalam miatt lehet. Na de mind1, végül is ezér lett a kedvenceim egyike, mert hát van több is...talán mindenki a maga rigojáival...:)
  • Cike
    figy honnan szedted le mindegy ha torrentes csak légyszi add meg!!!
  • Gerbill
    Amúgy már várom a harmadik szezont, hátha abban nem csak a dzsungelben tartanak mentőakciót, meg a bunkerban késik le majdnem mindig a gombnyomogatást.
  • Gerbill
    Az első évad végén nekem is locke volt a kedvencem, de utána volt pár dolog, ami miatt gyengült a helyezése:)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kár hogy olyan sok szereplőt megöltek, az első részben Boon volt a legnagyobb veszteség(Shanon valahogy nem hiányzik a sorozatból:D), a másodikban meg Analucia(nem tudom hogy kell írni). Nekem Locke ott vált ellenszenvessé egy kicsit mikor Charliet leüttötte a tengerparton. Jack pedig egyre idegesítőbb lesz. Sawyer nem olyan rossz fej, csak a fegyveres móka volt kicsit erős a készítők részéről, szerintem ott eltúlozták a rosszfiú szerepet. Charlie meg alig szerepelt a második szezonban. Michael meg már az elején sem volt a kedvencem, mindig neki voltak a legunalmasabbak a visszaemlékezései, meg a két koreainak. A visszaemlékezésekben a pálmát Charlie és Locke viszi nálam
  • hentesferi
    jah igen xDD amúgy amikor az 1. évad ment akkor még eggyáltalán nem szerettem a LOST-t és amikor láttam az 1.évad utolsó részét nagyon megtetszett :D azóta fan vok xD ja amúgy Locke powa ( sztem az a legjobb fej :D )
  • Daveee
    ugyhogy magyarország fejlödö ország :D és ide később jönnek be a sorozatok :O
  • hentesferi
    ja ok :D azt megtudod mondani hogy hogy van az hogy most kezdödött el a 2. évad de oktoberbe már jön a S3 ?!?! :D
  • Daveee
    semmi baj, :D
  • hentesferi
    ................. de tudom használni a google-t csak gondoltam ha már itt vagyok akkor megkérdezem... amugy ismerem a felirat.lap.hu-t...

és sry hogy valamit megkérdeztem...
  • Geeryy
    te tudod most tenyleg nem tudod hasznalni a google-t ?
  • FLeK0
  • FLeK0
    www.feliratok.hu
    ?!
  • Geeryy
    igy soha nem lesz onallo.
    off eye.i7
  • hentesferi
    És az első találatos linknen magyarul van feliratozva ? vagy tudtok olyan oldalt mondani ahol vannak feliratok a részekhez ?
  • Daveee
    érdekes elöbb még aztmondtad hogy ingyen lesz meg, de még elötte fontolgattad az én ajánlatomat is XD
  • FLeK0
    első találat.
  • macgyver8
    Én döntöttem, és megvettem 8800ft-ért a Lost 1. évadját. Letőltöttem, de úgy nem a legjobb mínőség. Csak az a baj, hogy mire a 2. évad kijön dvd-n addigra már a harmadik készen van, levetítik.
    Nekem a 2. évad kellene:) Valahogyan.
  • H0ri
    gondoltam egyébként
  • Lyan Kyj
    Úgy érthettem, h az általam eddig látott sorozatok közül. (van pár)