Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
Spoiler

Észrevettétek kit bámul a fényképen az amcsi katona aki megkérdezi Sayidtól, hogy van családod? 😮)))))

Vajon mit jelentenek ezek az ábrák?

Akárki akármit mond, nekem tetszett ez a rész is, meg az elõzõ is. Jó nem mondom voltak benne irtózatosan nagy baromságok, de legalább történt valami...

Nekem a betonon az tûnt fel, hogy aszfalt :-)
Nagyon sötét inkább fekete volt, és vizes!!! Gyanítom arrafelé nem esik túl gyakran ;-) továbbá mikor otthagyták Sayid-ot ahogy állt ott, mintha egy üveglapon állt volna annyira egyenes és fényes volt a felület, rohadtul zavart....
Egyébként elég uncsi rész volt, bár nem tudom mik voltak azok a hieroglifák a számok helyén mikor lejárt a 108 perc.
PyRex
Naja, de ha ennyire nem tudnak mit kitalálni, akkor tényleg nem lesz belõle 8 évad (még 4 sem 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Húú a sivatagos rész az nagyon computeres lett, annyira látszik, hogy kamu, meg amikor elfogják Sayidot és elrepül a bázis felett egy ehlikopter, na az sem valódi. Eddig most látszott szerintem elõször szembetûnõen olyan jelenet, ami nem valós.

PiszkosFred
...habár nem voltAM ott sosem és lehet hogy errefelé ilyenek...

kimaradt, így pontos a félreértések elkerülése miatt

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Az sem volt semmi, hogy a 16éve a szigeten bújkáló Daniellet meg tudta lepni Sayid, fényes nappal, sötét ruhában a szép zöld ritka növényzetben. Jacket is egyre több nézõ pofozná fel egy péklapáttal. Meg kell nézni majd újra egy-két részt, mert nekem ez a pittyegés túl gyorsan eltelt, és kezdett el szírénázni, mintha több percig pittyegnek a vészjelzés elõtt - de lehet rosszul emléxem. Az iraki betonozott nyílegyenes országutat én is megmosolyogtam, habár nem volt ott sosem és lehet hogy errefelé ilyenek ;], de mindenesetre furcsának tûnt. Sawyer és Hurley párosának semmi értelme nem volt, de tényleg. Ennyire fontos hogy Hurley lopja a kosztot? Akkor lenne ennek értelme, ha esetleg talált volna egy másik bunkert, oda beköltözött volna, és azt a kaját enné. De így, túl hosszú volt ez az egész.

Ennek ellenére 45percig kikapcsolt, és várom a következõ részt. Sajnos az értelmi képességeimet itt-ott meghaladja hogy kitaláljam, mit is akarnak a készítõk most mondani vagy éreztetni vagy egyáltan "ennek mi értelme", de ez már az én bajom...

IMYke2.0.0.0
Mit is akarunk?! A Lost alkotói besöpörték a sorozattal a célul kitûzött bevétel többszörösét, mellé még díjakat, elismeréseket, jelöléseket is, jó ajánlólevelet kaptak a háttérmunkások, a szereplõk - aki kezek után még gagyibb mûsorokban is résztvehetnek, õk akkor is a "tudod-õ-volt-a-Lost-ban" lesznek...
Szóval, most már magasról szarhatnak a rajongók fejére, életben tartják a sorozatot, mint egy kamion-gázolt haldoklót a lélegeztetõ gépen...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atipapa
Ez a S02E14 megint egy irtózatosan semmit mondó szar rész volt, most pedig, hogy olvastam, kint megint leadják a pilot részeket, hááát, erõsen elgondolkoztam, hogy ez az egész már a pénzre megy ki...

...Komolyan mondom néha inkább sírni lett volna kedvem, de annyira blõd jelenetek voltak benne. Pl. Annak, hogy Sawyer meg Hurley a fél dzsungelen át üldöznek egy kis békát mi célja volt...Hogy kitöltse az idõt?!
Raádásul a Sayid-os visszaemlékezõs rész is milyen tré lett már...ÁÁÁ...persze mikor kivitték a sivatagba, ott meg nyílegyenyes aszfaltozott út a semmiben...LOL😄

Egyedül az tetszett, amikor Locke nem tudta idõre beütni a kódot, és aranyos kis pingvinek kezdtek lepörögni, persze utána még beüthette a kódot😄

Ezek az új részek már nem eléggé összerakottak, fogadjunk, hogy majd a S2 végén benyomnak egy jó befejezést(mondjuk erre nem kell fogadni, mert biztos így lesz), úgy mint anno az elsõ évad végén(imho az tényleg jól sikerült), aztán leül megnézni a nép a 3. évadot...

Azt hiszem inkább keresek egy másik sorozatot.

HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett

ZilogR
Jahh... Mint a LOST... <#conf> Anno amikor még jó könyveket is adtak ki, élvezettel tudtam olvasgatni. Most - mert már az NGC "tudományos" csatornán is ez folyik - beszerváltam egy DaVinci kód-ot, hadd mûvelõdjek. Na, az pont ilyen rakás ...., apró kis morzsákból nehezen beinduló sekélyes valami. Néha azt éreztem (és akkor ezzel a mondattal be is lettem skatulyázva mint LOST-ellenes személy, pedig nem!), ha nem lenne a sziget, mint természetes díszlet (ami ugye ócsó és még szép is), akkor ez egy nagy üresjárásos semmirõl nem szóló lapos történet lenne. Nincs megtöltve tartalommal, túl sok a "majd meg fog történni". Ugye mindenki legjobb barátja az a személy, aki csak ígéri, hogy majd meglesz a dologgal... Meg kell nézni a "Nikol Kidmen"-es kísértetfilmet a két gyerekkel és a kísértetcselédekkel. Na, az mozi! A spanyolok ösztönösen tudnak ilyet csinálni még. Az amerikaiak rég reklámban és "bámuld minél tovább, te barom"-ban utaznak.

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

IMYke2.0.0.0
Ez összeszedett volt! <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZilogR
Emlékszem, az elsõ RTLKlubos rész elejére 2-3 perc késéssel értem haza és hót' ideg voltam, hogy nem láttam... Aztán kb. az 5. résztõl nem követtem - mert 1 hét távlatában nem tudom annyira beleélni magam, másrészt annyira vontatott és (kezdetben) nem összefüggõ utalások vannak, melyek élvezhetetlenné teszik a kb. 45 perces kis epizódokat - nem beszélve a levegõben lógó befejezetlen jelenetekrõl (abszolút kivülállóként kezdetben arra gyanakodtam, hogy a kissrácnak van olyan képessége, hogy az egészet "elképzelteti" a többiekkel - tekintve, h. mit keresnek "jegesmedvék" egy trópusi szigeten, ráadásul pont ilyen képregényt olvasott, és a visszaemlékezésében is effélét csinált egy madárral).

Az ilyen sorozatokat természetesen úgy kell vetíteni, hogy csinálnak neki egy TV csatornát, elkezdik egyik nap emberi idõben (fõmûsoridõben) az elejétõl és a nap végéig egyhuzamba' - hadd szóljon. És másnap folytatni 1 résszel eltolva (tehát a 2-tól az n+1-ig) és így is ki fog tartani jóideig, aki meg meg akarja nézni, lesz rá ideje bõven. Persze az a legjobb, ha valahonnan letöltöd, kipakolod egy memókártyára vmilyen még élvezhetõ felbontásban és egy kis Palm-on végignézed az egészet miközben a büdös városban zötykölõdsz.

Ami érdekelne: Vhonnan le lehet szedni a sztorit? Nem a film érdekel, úgysincs annyi idõm, hogy végigüljem - bár szívesen megtenném - csak az érdekel, hogy egy véletlenül bekapcsolt mikrosütõ van a földben, vagy az egészet Pamela álmodja és nem is halt meg Bobby, vagy egy meteoron utaznak igazából és az Orion övén játszódik a sztori, vagy mittudom én, csak ne lenne ilyen csigalassú... <#whatever>

Egyébként ez olyan, mint a Twin Peaks? Anno 8 részt vetített a királyi TV, majd amikor vége lett májusban, akkor jelentették be, hogy nincs ám vége, mert van még pontosan 22 rész, amit majd augusztustól fognak vetíteni... És amikor azt végigültem és még a Twin Peaks Tûz jöjj velem-et is megnéztem a moziban vagy kétszer, akkor is David Lynch életrajzokat meg interjúkat kellett hozzáolvasnom, hogy úgy ahogy felfogjak belõle valamit...

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

rágógumi
végre hogy végevn má..

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

koppim
http://www.hosszupuska.freeweb.hu/

Itt fent van

Láma!
pontosan hol?

Most raktam ki retekre az új feliratot!

koppim
Dinamitnál én se látok semmit.
Szerintem azért robbant fel mert elég hirtelen tartotta fel.

koppim
Lost FULL Sezon 1 ..::: RMVB :::..

Ezt keresd

koppim
http://www.xsharex.info

Legalább is az 1 es epizód összes része.

Movie alatt a TV sectionnél keresd.

Csacsi
SPOILER

Jaja....elég nagy szívatás folyik a készítõk részérõl. Nekem sem tetszik már ez a hozzáállás. megtudjuk, mi lesz, ha nem nyomják meg a gombot. Hát persze, hogy nem.

Most megint 1 hét szünet, aztán lemerem fogadni, hogy egy teljesen mással folgalkozó unalmas rész lesz.

Lassan abba fogom hagyni a sorozatot.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

magus
nagyon nem akarnak eldurvulni a keszitok, pedig mar nagyon ideje lenne, ez, hogy beharangozzak, hogy durva dolgok fognak tortenni, aztan semmi nem mukodik mar egy jo par resz ota. most is, egyszeruen idegesit, hogy nem kinozta meg rendesen, igy em jut senki egyrol a kettore

magus
kiszivhatjak a vererest mar komolyan, nem ertem miert csinaljak

meg ugy altalaban, megint MAJDNEM tortent valami, de vegul semmi, a kov reszben gondolom megint semmi sem szolni arrol, hogy mi lett ezzel az emberrel akit elkaptak. Es azt sem ertem, hogy miert nem kinozta meg. Elkezdte utni, na bumm

Nem lehet tudni...

AMD Norbee
Lost S02E14 *HDTV* *XViD*

Végre😊

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

AMD Norbee
SPOILER

Srácok megvan az eddigi összes Lost, igaz nem láttam az elsö évadból 1-2, kérdésem az lenne hogy hogy kerültek a szigetre azok a "kalózok" akik elrabolták Walt-ot meg a többi embert???

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

kirol
Ebben tökéletesen igazad van, ha a tv -t nézzük.
Nincs rajta egy értelmes film, mindig a 100 éves 20x leadott filmet harangozzák be szupermozinak. Rettenetes.

Egyedül a sorozatok jók pl. Lost, Született feleségek, Nyomtalanul, A Grace klinika.

Rendes film igen ritkán akad. <#shakehead>

IMYke2.0.0.0
Igen, kétszer.
Idõm nem sok van, de munka után, amikor az embernek még nincs kedve mást csinálni, de azért szeretne valami olyat csinálni, ami nem hasonlít a munkájához, akkor jól jön egy olyan 3/4 óra, ami szórakoztató történetet tálal fel.
Mivel csak sorozatokat nézek mostanában - az "egésze stés" film kínálat több, mint szar - , így ilyenre mindig szakítok idõt.
Kedvencségi sorrendben ezekt szoktam nézni:
- Battlestar Galactica
- Desperate Housewifes
- Prison Break
- Lost
- Joey
- The Shield
- Firefly

kirol
Kétszer is megnézed?<#wow3>

Vagy nagyon elszánt vagy, vagy sok idõd lehet.<#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Engem a személyeskedései zavarnak bennük, ja és irritálnak azok a Tzupp -ok is...
Igaz, elõbb mindig angolul nézem meg a részeket, a letöltés napján, s csak utána, önellenõrzésképp a megjelent felirattal is... <#vigyor1>

kirol
Úgy látszik, kezdik nagyon elhúzni a dolgot.
Szerintem ha így haladnak, tartanak majd 1 hónap síszünetet is.

elmehetnek már a picsába...<#wilting>

kirol
<#nyes>

Pharaoh
Hogy a hallásérülteknek is jó legyen.

Amse
felirat szokásosan ma este vagy holnap W3ND1G0 által?
azt mondjuk nem értm W3ND1G0 felirataiban, hogy hangutánzó szavakat minek rak bele...

mukika
jövõhéten a Pilot 1 & 2 fogják leadni! :[

várhatunk 2 hetet az új részre megint!

mukika
akkor np. 😊

kirol
Bocsesz, én nem cikizni akartalok, hanem irigyelni, csak elszúrtam a smile-t, és szerkeszteni meg nem lehet.

mukika
köszönöm, hogy osztozol az örömömben! <#puszis><#gunyos1>

kirol
Az igen!<#sniffles>

PiszkosFred
Szintén, amíg meg nem nézem utolsó kattintás volt, esélyt sem adok a "poéngyilkosoknak" ;]

Csacsi
Úgyhogy mostantól topic látogatása felfüggesztve 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nekem is....de délutánig várnom kell, mert meló van 😞

mukika
már itt is csücsül az új rész a vinyómon. <#szeret><#finom>

kill3r22
ahogy megnéztem a 5.részböl a képeket....látom megtalálják a másik bunkert...sztem minden bunkerba mást csinálnak....amit elsöre találtak a mágneses mezövel foglakozik foglalkozott a videoban a faszi felsorol kb 4dolgot...psyhologia állattan mágnesesség satöbbi....
kiváncsi vagyok amit a 15be megtalálnak az mi lesz....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
igen ma este lesz a TVbe...aztán holnap sztem fönt is lesz!!!

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

PyRex
Hmm.....😊

14 rséz lessz holnap??

ALien

kill3r22

kill3r22
nem is beszálve a következö képsorokrol:
ORIENTATION --STATION 3 -- THE SAWN
SZAL TÖBB ÁLLOMÁS IS VAN A SZIGETEN..DE UGYE EZT TUDJUK...😊

kill3r22
ha figyelemesen megnézitek a S02E03 mas részt mikor megnézik a szalagot a Bunkerba ez a Szalag kezdöképsora:
THE DHARMA INITIAVITE 3OF6 ORIENTATION
Ezek szerint ez a hármas video és van még ezen kivül 5 video!! ez szol a gombnyomkodásrol vajon a többi miröl vagy hol vannak....érdekes a dolog nagyon....😊

kirol
Ma este lesz Lost ugye?