Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Észrevettétek kit bámul a fényképen az amcsi katona aki megkérdezi Sayidtól, hogy van családod? 😮)))))
Vajon mit jelentenek ezek az ábrák?
Akárki akármit mond, nekem tetszett ez a rész is, meg az elõzõ is. Jó nem mondom voltak benne irtózatosan nagy baromságok, de legalább történt valami...
Nagyon sötét inkább fekete volt, és vizes!!! Gyanítom arrafelé nem esik túl gyakran ;-) továbbá mikor otthagyták Sayid-ot ahogy állt ott, mintha egy üveglapon állt volna annyira egyenes és fényes volt a felület, rohadtul zavart....
Egyébként elég uncsi rész volt, bár nem tudom mik voltak azok a hieroglifák a számok helyén mikor lejárt a 108 perc.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
kimaradt, így pontos a félreértések elkerülése miatt
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ennek ellenére 45percig kikapcsolt, és várom a következõ részt. Sajnos az értelmi képességeimet itt-ott meghaladja hogy kitaláljam, mit is akarnak a készítõk most mondani vagy éreztetni vagy egyáltan "ennek mi értelme", de ez már az én bajom...
Szóval, most már magasról szarhatnak a rajongók fejére, életben tartják a sorozatot, mint egy kamion-gázolt haldoklót a lélegeztetõ gépen...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
...Komolyan mondom néha inkább sírni lett volna kedvem, de annyira blõd jelenetek voltak benne. Pl. Annak, hogy Sawyer meg Hurley a fél dzsungelen át üldöznek egy kis békát mi célja volt...Hogy kitöltse az idõt?!
Raádásul a Sayid-os visszaemlékezõs rész is milyen tré lett már...ÁÁÁ...persze mikor kivitték a sivatagba, ott meg nyílegyenyes aszfaltozott út a semmiben...LOL😄
Egyedül az tetszett, amikor Locke nem tudta idõre beütni a kódot, és aranyos kis pingvinek kezdtek lepörögni, persze utána még beüthette a kódot😄
Ezek az új részek már nem eléggé összerakottak, fogadjunk, hogy majd a S2 végén benyomnak egy jó befejezést(mondjuk erre nem kell fogadni, mert biztos így lesz), úgy mint anno az elsõ évad végén(imho az tényleg jól sikerült), aztán leül megnézni a nép a 3. évadot...
Azt hiszem inkább keresek egy másik sorozatot.
HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ilyen sorozatokat természetesen úgy kell vetíteni, hogy csinálnak neki egy TV csatornát, elkezdik egyik nap emberi idõben (fõmûsoridõben) az elejétõl és a nap végéig egyhuzamba' - hadd szóljon. És másnap folytatni 1 résszel eltolva (tehát a 2-tól az n+1-ig) és így is ki fog tartani jóideig, aki meg meg akarja nézni, lesz rá ideje bõven. Persze az a legjobb, ha valahonnan letöltöd, kipakolod egy memókártyára vmilyen még élvezhetõ felbontásban és egy kis Palm-on végignézed az egészet miközben a büdös városban zötykölõdsz.
Ami érdekelne: Vhonnan le lehet szedni a sztorit? Nem a film érdekel, úgysincs annyi idõm, hogy végigüljem - bár szívesen megtenném - csak az érdekel, hogy egy véletlenül bekapcsolt mikrosütõ van a földben, vagy az egészet Pamela álmodja és nem is halt meg Bobby, vagy egy meteoron utaznak igazából és az Orion övén játszódik a sztori, vagy mittudom én, csak ne lenne ilyen csigalassú... <#whatever>#whatever>
Egyébként ez olyan, mint a Twin Peaks? Anno 8 részt vetített a királyi TV, majd amikor vége lett májusban, akkor jelentették be, hogy nincs ám vége, mert van még pontosan 22 rész, amit majd augusztustól fognak vetíteni... És amikor azt végigültem és még a Twin Peaks Tûz jöjj velem-et is megnéztem a moziban vagy kétszer, akkor is David Lynch életrajzokat meg interjúkat kellett hozzáolvasnom, hogy úgy ahogy felfogjak belõle valamit...
-=ZR=-
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Legalább is az 1 es epizód összes része.
Movie alatt a TV sectionnél keresd.
Jaja....elég nagy szívatás folyik a készítõk részérõl. Nekem sem tetszik már ez a hozzáállás. megtudjuk, mi lesz, ha nem nyomják meg a gombot. Hát persze, hogy nem.
Most megint 1 hét szünet, aztán lemerem fogadni, hogy egy teljesen mással folgalkozó unalmas rész lesz.
Lassan abba fogom hagyni a sorozatot.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
meg ugy altalaban, megint MAJDNEM tortent valami, de vegul semmi, a kov reszben gondolom megint semmi sem szolni arrol, hogy mi lett ezzel az emberrel akit elkaptak. Es azt sem ertem, hogy miert nem kinozta meg. Elkezdte utni, na bumm
Végre😊
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Srácok megvan az eddigi összes Lost, igaz nem láttam az elsö évadból 1-2, kérdésem az lenne hogy hogy kerültek a szigetre azok a "kalózok" akik elrabolták Walt-ot meg a többi embert???
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Nincs rajta egy értelmes film, mindig a 100 éves 20x leadott filmet harangozzák be szupermozinak. Rettenetes.
Egyedül a sorozatok jók pl. Lost, Született feleségek, Nyomtalanul, A Grace klinika.
Rendes film igen ritkán akad. <#shakehead>#shakehead>
Idõm nem sok van, de munka után, amikor az embernek még nincs kedve mást csinálni, de azért szeretne valami olyat csinálni, ami nem hasonlít a munkájához, akkor jól jön egy olyan 3/4 óra, ami szórakoztató történetet tálal fel.
Mivel csak sorozatokat nézek mostanában - az "egésze stés" film kínálat több, mint szar - , így ilyenre mindig szakítok idõt.
Kedvencségi sorrendben ezekt szoktam nézni:
- Battlestar Galactica
- Desperate Housewifes
- Prison Break
- Lost
- Joey
- The Shield
- Firefly
Vagy nagyon elszánt vagy, vagy sok idõd lehet.<#vigyor5>#vigyor5>
Igaz, elõbb mindig angolul nézem meg a részeket, a letöltés napján, s csak utána, önellenõrzésképp a megjelent felirattal is... <#vigyor1>#vigyor1>
Szerintem ha így haladnak, tartanak majd 1 hónap síszünetet is.
azt mondjuk nem értm W3ND1G0 felirataiban, hogy hangutánzó szavakat minek rak bele...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
kiváncsi vagyok amit a 15be megtalálnak az mi lesz....
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
ALien
ORIENTATION --STATION 3 -- THE SAWN
SZAL TÖBB ÁLLOMÁS IS VAN A SZIGETEN..DE UGYE EZT TUDJUK...😊
THE DHARMA INITIAVITE 3OF6 ORIENTATION
Ezek szerint ez a hármas video és van még ezen kivül 5 video!! ez szol a gombnyomkodásrol vajon a többi miröl vagy hol vannak....érdekes a dolog nagyon....😊