Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kéz:
kepfeltolxxx.hu/051207/snap-akez2_www.kepfeltolxxx.hu_.jpg

PyRex
Na akkor nem csak én vagyok vak 😄 valaki csinálhatna screenshotot arról, amit látnunk KELLENE 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

fifi
a dinamitosnál nem látok semmi különöset...
sry

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

kill3r22
és is alaposan megnéztem a dinamitos jelenetet de semmi különöset nem láttam...kockárol kockára néztem....a Logo télleg valoszinü de mivel nem ismertem a gépet ezért nem tudtam mi az Oceanic logoja csak azt lehet kivenni hogy kerek...😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

PyRex
Tudom, hogy melyik jelenet. Mondom most kockéztam ki, nekem nem tûnt fel semmi, ott dumál és picit megemeli a dinamitot miközben beszél és akkor robban fel, de akkor közeliben mutatják a faszit, aztán vált a kamera, akkor távolról mutatják, miközben robban, de nekem ott sem tûnt fel, hogy elszállna valami mögötte.

majd kifényképezem.
Annál a résznél amikor megtalálják a dinamitot és a faszi megpróbálja bebugyolálni vagy mi és a kezében felrobban

PyRex
de nem látom, most néztem meg kockáról kockára

ott is pont a robbanás pillanatában.

PyRex
A dinamitosnál nem látom, pontosan hol húz el?

fifi
nade az nem "fénygömb"...
na mindegy, ugyanarra gondolunk 😊

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Nem fölötte suhan el rászáll és pont akkor robban amikor hozzáér majd elhúz felfelé. Ugyanaz a dinamitnál.
Mindkettõ kilassítva látszik jól.

fifi
a hajtómû robbanásnál az a fekete köd látható, ahogy elsuhan fölötte. volt is ide betéve a képsor GIF-ben.

ott is van az a fénygömb ami a hajtómû robbanásnál.

fifi
a dinamitnál mi van?

Érdemes még megnézni az elsõ részt amikor a lezuhant gép hajtómûve felrobban, és a dinamitosat amikor a talált dinamit felrobban a faszi kezében...

mNzJean
Az viszont tényleg érdekelne ,hogy mit keresett Locke a könyvek között olyan serényen , miközben mindenki a kinai csajszival volt elfoglalva .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Thadius
igen,tuti hogy az

sk8 4 fun

Pharaoh
Lehet, bár én nem látok semmit, lehet mozgó lépen jobban látszódna.
Amúgy akkor lehet ez:

Thadius
az az oceanic logo sztem😛

sk8 4 fun

Pharaoh
Itt van.
[/img]

Pharaoh
Én csak egy UFO-t látok a képen.

kill3r22

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22

kill3r22
Gyerekek feletébb érdekes dologra lettem figyelmes!!!
a S02E07 es rész elején mikor zuhan le a gép farka...ha lelassitjátok és képkockánként megnézitek a gép farkán mindha egy Dharma logo lenne...töbször megnéztem tisztán nem látni de elég érdekes....

kill3r22
Nem kell hogy levonza....elég ha megzavarja a gép irányitását illetve müszereit.....

Sztem ha olyan erõs mágnese erõt hozna létre hogy egy repülõt elvonz 1000 mérföldre azt nem bírná ki egy ember sem a szigeten.
kill3r22
Bár másik forumba belekötöttek abba hogy a Trailerbe szereplö számláló máshogy néz ki mint korábban az episodokba....de állitolag a készitök megerösitették hogy az ugyanaz a számláló!!! vagy nem...😊

kill3r22
SPOILER!!
hi all! na a héten megszereztem majdnem minden részt és ma neki ültem!
s01e26-s02e11 ig néztem meg ma egyhuzamban és eccerüen böszme egy film...
kiváncsi vagyok hova fog kijukadni az egész...ha jol figyeltem a legujjabb rész elözetesében megáll a számláló mert nem ütik be a kodot! vagyon mi lesz?
nekem van egy tippem: sztem aktiválodik egy kibaszott nagy mágnesen mezö és 108 percig lesz aktiv...és a gépr mért zuhamt le? sztem azért mert a dráge desmondunk elfelejtte a kodot beütni a baleset idején és a mágneses mezö miatt zuhantak le!!! erre gondolok én...Sztem!! 😛

asysoft
LimeWire.

/*WTF?!*/

Pharaoh
Majd mindja itt az új rész, akkor egy kicsit felpezsdül az élet.

sadvagabond

nagy itt a csend mostanában...

mukika
hetente D:

ez a mostani csak egy kis pihi volt...

Zs0lt1
kösz.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

néha kihagynak 1-1 hetet 😊
Sland
hetente van egy rész? nem 2 hetente van?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mukika
2x13 szerdán (azaz csütörtök reggel) jön a 2x14

Sland
S2E13

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

AMD Norbee
Melyik az elérhetõ legfrisebb rész?

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

Sland
LOST MAGAZIN #1

a hivatalos magazin elsõ száma!

torrent

palesz191
nem tud valaki egy helyet ahonna le lehet szedni a LOST eddigi részeit???

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

The FlashBack
:-)

én is találtam egy-két érdekes dolgot. de ezek már annyira apró részletek, hogy...

1x19 17. perc: Jack nagyon ügyesen váltogatja hátizsákjait, miközben Sawyerrel beszél😊
2x05 29. perc: az Othersek közül, aki másodikként jelenik meg, az utolsó elõttiként is elhalad a kamera elõtt (figyeld a lábát), sõt, aki a macit hurcolja magával az az elsõ képen hosszú nadrágot visel, majd hirtelen 3/4-eset
Sland
az nekem is feltûnt. azt hittem mikrofon

Jó😊
Van néhány hiba a sorozatban nem figyeltek vágásnál..
volt a lovas résznél is az erdõben belátszott az idomár keze.

Sland
1. kép

2. kép

3. kép

4. kép

5. kép

ugyan olyan sorrendbe mint ahogy a #4795 - ben kellene lennie.

Pharaoh
Én se látom, lehet neked temp-bõl tölti be.

Sland
ém látom a képeket

sadvagabond
sajna nem megy,lehet h halál béna vagyok(tuti) de nem tudom milyen képet nézzek meg.az ingyennet-reklámon kívül semmi nincs...

sadvagabond
még valami...az egyik hozzászólásom szõrén szárán eltünt.miért?valaki tudja ezt?