Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem hiszem...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
15 : Maternity Leave 3/1/2006
16 : The Whole Truth 4/5/2006
17 : Lockdown 4/12/2006
Feltéve ha az elkapott ember az Others közé való, akik megegyeznek a fertõzötteknek tituláltakkal, és nem egy harmadik szervezõdés a sziget(nek látszó) akármin.
Egyedül Sawyert nem értem. Megszerezte a puskákat. Bevallása szerint k..utyára elege lett abból hogy a két okostóni mindig elmondja hogy mit merre. Nomeg zokon vette, hogy amíg hajócskáztak Mikivel, Jinnel és a Walttal, addig elvitték a cuccait. Úgyhogy õ meg elvette a fegyvereket, amelyre elvileg majd biztos hogy szükség lesz, de õ semmi pénzért sem adja vissza. Ha baja esne, akkor is lõttek a fegyvereknek. Nem kér érte semmit cserébe, egyszerûen csak elvette tõlük - jelen állás szerint. Lehet én siklottam át valamin, de ezt nem értem, miért tette. Eddig is látszólag utálta mindenki - kivéve a Kate-t, aki meg tudattalatt vonzódik hozzá, amolyan zsák a foltja eset - de azért figyelnek rá, és nem közösítik ki. Jack még az életét is megmenti a tutajos rész után, sõt ha baj van, akkor õ is megy a csapattal. Ha gáz van, azonnal odaadta a gyógyszereket, az alkoholtartalékot, elemeket, stb - amiket összelopkodott az elején. Vagyis nem értem Sawyert, nálam egyszerûen a két véglet között hullámzik. Jó embernek tûnik, sértett, megnemértett lelkivilággal, és olyan hatalmas büszkeséggel amely meggátolja hogy bárkivel is megossza a problémáit. De a másik pillanatban bárkin átgázol, szemrebbenés nélkül, gátlástalanul és magasról tesz rá. És akkor most hogy van egy rakás fegyvere, ami miatt esetleg változna a helyzet - semmi sem változik. Elmegy békáravadászni, aki felriasztotta kis délután sziesztájából... Nem lennék meglepve, ha a következõ pár részben fõszerepet vállalna - nomeg örülnék neki, nem Jack baromságait kellene hallgatni, mert tõle meg lassan kiráz a hideg (csak egy glória kellene a fejére, és alapíthatna egy egyházat).
a masik, hogy igen fikazok, ha valaki letesz valamit az asztalra (1. evad), akkor igenis tartsa magat es ne csinaljon ilyen reszeket. a 2. evad elso par reszetol eltekintve semmi sem tortent. jo, oke, nem a cselekmenyre koncentralnak, de akkor minimum egy Legyek Urat varok, ez igy olyan semmilyen. csak az idegeimmel jatszanak. ez az en velemenyem, igaz, nem tetszik nem kell nezni.
Azt akarom kérdezni, hogy ugye most abbahagyják az RTL-en a sorozatot, és hogy mikor fogják folytatni?!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
www.armed-assault.hu
Ja, hogy te is írtad. 😛
A sors útjai kifürkészhetetlenek.... de komolyan. Erre saját példát is tudok mondani. Egy nap alatt 2 súlyos autóbalesetet is láttam, rá fél órára engem ütött el az autó... Figyelmeztetés akart lenni, vagy valami olyasmi...
Kate fényképét. A muksó Kate apja... Lassan nincs olyan ember a szigeten aki a repülõgép baleset elõtt ne találkozott volna valamelyik sorstársával illetve annak valamelyik családtagjával. (vagy éppenséggel a tv-ben látta) Azért ez durva. 😊
Ezt írtam már korábban, hogy ez az a pont ami nekem kezd túlzás lenni. Minden szereplõ találkozott már a többi szereplõ egy családtagjával, akár futólag pár szó erejéig, akár komolyabb beszélgetésig. Na most azért a sorozatos véletlenen ez már túlmutat. És akkor most jön a Kate apja és Sayid... És még a végén kiderül, hogy a szakállsa "Zeke" barátunkat is ismeri valaki, valahonnan...
Észrevetted, hogy az apja volt, akivel a korábbi részekben már találkoztunk? 😊
www.armed-assault.hu
Plusz ugye ott volt a "gazdag voltam". Alapbol ezt ennyi ido utan meg nem mondana az emebr mult idoben, legalabbis en igy erzem.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Na akkor kezdjük:
Bennem pont 50% annak az esélye annak, hogy hazudik az emberünk, mint annak, hogy nem. Mert Sayidnak valamennyire igaza van abban, hogyha elveszítesz valakit, akit szeretsz, pláne ha nem régen történt, akkor emlékezned kellene a részletekre is. Ugyanakkor ha sokkos állapotba kerülsz, akkor nem biztos. Ráadásul Sayid ugye elveszítette az eszét, amikor elkezdte ütni a faszit, mert közvetve õt látta bûnösnek amiatt, hogy Shannon meghalt és szerintem ez hiba volt. Inkább okosan kellett volna vallatni tovább, figyelve a részletekre, mert ha az ember hazudik, akkor általában egyszer ejt egy hibát és onnantól kezdve megfogható. Szerintem az, hogy nem emlékezett arra, hogy hol és milyen mélyre ásta a nõt, az nem biztos, hogy kamu. Persze Sayid megnézte a kezét is, nyilván a körmein és a kezén is nyoma marad az ilyen dolognak, hát szóval tényleg nemtom 😊)
Amúgy nekem nagyon tetszik az, hogy végre nem csak Jack diktál. Hogy Locke és Jack egyre jobban széthúznak... Szóval végre elkezdõdött valami. Nekem a Lost nem csak egy rejtélyekkel teli történet, hanem nagyon tetszik az, ahogy az emberek személyiségét bemutatják. Azt, hogy egyes emberek különféle helyzetekben mennyire meg tudnak változni, hogy a jókból is lehetnek rosszak, stb... Szóval nekem még mindig nagyon tetszik, sõt!
mondhatjuk 2x10 - Revalation (egy napon volt a normális 2x10-el a The 23rd Psalm-al)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meglepodtem, hogy az osszegyult hozzaszolasok nem talalgatasokrol szolnak, hogy mit gondoltok a tortentekrol, vajon hazudik-e az emberunk, stb., hanem mindenki "szar" jelzokkel dobalozik, meg olyan dolgokat elemez, hogy mit basztak el, milyen bakik vannak, stb.
Igy tutira nem lehet elvezni egy filmet sem, ezzel a hozzaallassal! A sajat szorakozasotokat rontjatok el, hogy olyan hulye aprosagokra figyeltek, ami tok mellekes, mint pl. hogy milyen az ut.
Tenyleg, regebben ebben a topicban teoriak mentek, agyalasok, ma meg mar fikazas, vagy flem.
Kit erdekel, hogy xy bejelenti, hogy szerinte unalmas, nem nezi tovabb? Tessek, ne nezd, a te dontesed!
Szamomra ez tovabbra is egy szuperjo sorozat, aztan ha valakit meg a sztori is erdekel, nem csak a bakik, az irjon batran rola!
Ezzel nem szeretnek flemet inditani! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
tudod a fórum azért fórum, hogy az emberek beszélgessneke
ha valami nem tecc, akkor bye
ha jól tudom van még más lost fórum, és azok akik idejárnak biztos azért járnak ide, mert itt jobb a társaság ls nem azért, h ne kelljen sokat gépelni, az elérhetõségért
szal bárki mondhat akármit, ekkora hazaszeretet senkibe nincs, h embereket kínozzon meg, persze ez akkoriban nem is ezért ment.
na nagyon elkalandoztam a témától abbahagyom😛
Irna valaki majd a 2x14 résszel kapcsolatban?
Pl. mik is a jelek a kijelzön...
tisztelem azokat az embereket, akik, ijennel foglakoznaK, MINT A TÛZVÉDELEM, HISZ A SAJÁT ÉLETÜKET TESZIK FEL A MÁSIKÉRT... ami kevés embernek sikerül, de vannak kivételek...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Akit meg érdekel a dolog bõvebben annak tudom ajánlani a Kuwait tüzei c. IMAX filmet (DVD-n kapható, de más forrásból is be lehet szerezni, habár nem egyszerû). Már csak a látványért is megéri, elképesztõ ahogy mindenfelé csak a lángokat látni ahogy ég a földön szétfolyt olaj, az eget meg teljesen befedi a füst, azt sem látni hogy milyen napszak van.
na.. ez komoly??
Összefoglalva az út, az égõ kút a háttérben ésatöbbi teljesen reális, csak nem annyira Irakban hanem a szomszédban. Itt hibáztak egy kicsit.
A háttérben lángoló olajkutak voltak. Saddam Hussein annak idején, hogy ne kerüljenek a megszálló amerikaiak kezére, több ezer (!) olajkutat gyújtatott fel. Több hónapig égtek! Késõbb, az oltásukhoz magyar egységek segítségét is kérték / kapták akkoriban, és a világon egyedülálló módon, a magyarok kiszuperált MIG-hajtómûvekkel nyomták a lángoló kutak szájára a speciális oltóhabbal kevert vizet! A többit a logikádra bízom...
Természetesen, az egész háttér díszlet és számítógépes animáció volt, ahogy az egész amerikai bázis is, a felette elrepülõ helikopterrel [ami még lehetett igazi, ám kétlem, hogy a Lost kedvéért felépítettek egy iraki várost, vagy kiutaztak, hogy valódit rögzítsenek...]