Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyarul és röviden: beígérnek mindent amit csak el lehet képzelni. Senki sem az akinek látszik, sokmindenre fény derül de nem az lesz amire eddig bárki is tippelt volna, ésatöbbi, ésatöbbi. Elmenne választási ígéretnek.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Zs0lt1
felirat van már a 16-hoz? :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

kill3r22
magyarul jobban érteném.....😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

na igen,mostantol porogni fog a tortenet 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Henry's true identity is going to be the topic of a lot of contention on the show. We plan on heaping twist upon twist upon twist with that! Henry is a character that the fans are going to have to watch very closely, because he carries great meaning for the future of Lost and the castaways in general. On the island, his ultimate faith is going to affect everyone on the show. the Others where they have drawn a line on the island. You can expect that situation to get a lot worse. There are going to be some surprises that are going to be some very dark turns, that at least one of the characters is going to make. One of the characters is going to have some shocking destiny! The focus of the season is how do we co-exist with the Others. Their intentions are very obscure. The , both through circumstance and willingly, are going to step over line The results of that are what the rest of the season is going to be about. We are building towards a serious moment of chaos. What happened to Michael, who did he see, who was communicating with Michael, and how does Michael's story resolve itself is going to be a major concern of the last third of the season. The Others are by no means anything that we think they are. What is going to be interesting is how that unfolds -- that is something we are going to be giving you some very definte hints about towards the end of this season, but the full picture of who the Others are, why they're here, and what they're doing, is going to remain a mystery for a while. is one of those characters who is always going to be in the periphery of events. You can expect that to be unresolved for a while to come! In response to , Locke is going to go to some new places that we have not seen that character go to before.

kill3r22
SPOILER
Itt a 2x17 Trailere:
BRUTÁLIS:
Vagy ez...
vagy esetleg innen

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Hunnenkoenig
En is megutaltam a picsat.

Ausztral akcentussal eddig nem igazan volt dolgom, ezert en is britnek azonositottam be.

Kösz a felvilagositast :-))

Mr Csé
ja az télleg 😊

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Jah. Haverral ketten neztuk a lostot es mindkettonket idegesitet. Mintha a francia csaj nem tudna leoltani egy zuzassal a rinya pinat. Ezzel szemben, meg ott kemenykedett vele

IMYke2.0.0.0
A csecsemõ rinyálása természetes - igényeit másképp nem is tudja kifejezésre juttatni. A baj az lenne, ha nem sírna.
Az anyja viszont egy rinyagép. Na, azt törölném arcon egy bajonettel...
Fõképp akkor akadtam ki, amikor játszotta az agyát a francia tyúkkal szemben!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
Hat igen, a csecsemok mar csak ilyen sirosak...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mr Csé
bazz a csecsemõ végig sír ami kurva unalmas és idegesítõ az annyánnak meg a
sirós pofáját 20 részen keresztül nézni maga a halál

egyébként jó a sorozat csak ez lehuzza

Sland
bithun kint van a lost 16. része 2 féle verzióval!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

sehonnan, 3-tol adjak tv-ben, utana lesz.

Lécci linkeljétek be hogy a S02E16 ot honnan lehet lestölteni elõre is kösziii !!!!
sadvagabond
na,akkor úgy néz ki hogy az ausztrál akcentust is szeretem.de király😊
sayd-ba meg az a jó(mármint abban ahyogy beszél) hogy minden szavát értem.

De azért jól néz ki!<#ravasz1>
IMYke2.0.0.0
<#nyes>
Angol akcentussal amúgy Charlie beszél.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Asszem itt az ideje eloszlatni a tévhitet, mert már nem elõször hallom: Claire nem angol akcentussal beszél hanem ausztrállal. Hasonló a kettõ de azért meg lehet különböztetni.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

sadvagabond
én imádom az angol akcentust,de ez a csaj nekem se túl szimpi.de imádom mikor bezél.
OFF egy másik ilyen kedvencem a jóbarátokban emily,ross egyik volt-felesége...
ON a gyerekkel semmi baj nincsen...kedvelem a gyerekeket,csak néha hangosak meg elég sokszor nyálasak meg ilyesmi 😊)))

IMYke2.0.0.0
Az anyját én is utálom - egy hülye rinya-pics... <#nyes>

Mayday
Mindenki utal valakit, es ha mindet kiirnak, akit valaki utal, nem lenne tobb szereplo...
A csecsemot meg az anyjat eddig egyedul Te utalod itt, asszem 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mr Csé
de utálom az a rohatt csesemõt ménem irják már ki az annyával eggyüt a storybol
a fenébe grrr

kirol
De jó, esze új Lost ugye?
Remélem jó lesz.

quack
nem is ahhoz kért ^^

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Challanger
Köszi a javaslatot. Nem akarok beleolvasni a topicba, nehogy lelõjjek valamien poént. Nincs olyan magyar oldal, ahol rövid ismertetõt adnak(spoiler nélkül) a különbözõ sorozatok tartalmárol? Amolyan "magyar tv.com".
mrzed001
Tényleg ütõset akarsz? Esetleg legyen egy kis bölcsesség és emberi hülyeségek (társadalom és jellem) kritika is benne?
The Outer Limits (Végtelen határok)
Minden rész akkorát üt, mint egy buldózer ;]

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Csacsi
nem hinném,h ogy mondjuk a 2. évad 13. részének fent van a szinkronja, mer tazt még le sem adták itthon.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

quack
dehogynem...
most így konkrétan nem tudok oldalt mondani de biztos hogy van

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Csacsi
Szerintem biztos.....csak remélem azzal, hogy huhh de jó rész volt, végre kiderült egy csomó minden. Nem pedig azzal, hogy de szar volt, megint csak az idõt húzták 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

közben szívbajt hoznak a Lost rajongókra😊
Holnap megint élénkül a topik remélem

Csacsi
Szerintem van topicja annak sorozatnak, csak gondolták most hoy pangás elfér itt. 😊)

Akkor kell nyitni egy kórház a város szélén topikot DDD

IMYke2.0.0.0
Valóban más sorozatról beszéltünk. Bocs a félrevezetõ írásért...

Csacsi
Más sorozatról beszélnek(kés alatt), csak elfelejtettékl kiírni, hogy off. Jók az ismereteid. 😄

Én maradtam le valahol? Az ismereteim szerint a 2. évad 15. részénél tartunk most és ma lesz az uj rész nem????

Csacsi
Külön szinkront nem lehet letölteni. Az eddig AXN-en leadott részek szinkronosan nagyobb magyar torrent oldalakon fent van.

a losthoz nem tudjátok honnan lehet tölteni megyar szinkront?
elõre is kössz.

IMYke2.0.0.0
3. évad 3. rész. - Én a netrõl töltöm, sajna TV-n közvetlenül nem tudom nézni.
Most direkt abbahagytam a 3. évead 1. része után, hogy maradjon még két rész... kínzom magam, fenntartom a hangulatomat és szeretnék minél több részt összegyûjteni, hogy majd megint egyszerre nézzem meg õket...
Túl gyorsan néztem meg és fogyott el az elsõ 2 évad ... <#eplus2><#hehe><#schmoll2>

kirol
Mármint évad/rész tekintetében, tartalmat tudom.

kirol
Én is nézem a Viasat-on! Tuti kis film.<#eljen>
Most ott hol tartanak?

PiszkosFred
Nemnem, addig nem jövök amíg meg nem nézem ;] Addig sosem járok az adott sorozat topikjába, amíg nem vagyok "naprakész" én is.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kill3r22
ha visszaolvasol mostanában senkit nem érdekel a Spoiler kiirása....holnap estefele olvasgass itt...majd meglátod mi lesz ha kint lesz a 2x16....😊

MikX
Naja, csak míg ott leadnak egy részt, mindenki megnézte már az ABC-t...
Meg a magyar szionkronból nekem egy részt is elég volt mrgnézni még az RTL en...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

amugy minden vasárnap este mennek az új részek az axn-en!ha van vkinek kábeltv.
PiszkosFred
Elvileg szerdán.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lesz a héten új rész?
Nem igazodok ki az amcsik tvmûsorában.<#zavart2>

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

Ez jó!<#taps><#taps><#taps><#vigyor2><#hawaii><#nyes>
IMYke2.0.0.0
A Nip/Tuck -sorozatról van szó. A ViaSat-on "Kés alatt"-ként nyomják.

kórházsorozat lesz a Lost folytatása? Vagy rossz topicba tévedtem?

IMYke2.0.0.0
Egy véleménynek jó, és el is fogadható.
Én azonban nem a mellek és mûtéteik, meg a kórházi míliõ miatt szeretem.
Olyan elementáris erõvel mutatja meg az emberi kapcsolatokat, amire még a Lost sem volt képes.
Meg is szereztem a teljes 1-2 évadot + a 3. évad 1. és 2. részét.
S hogy mennyire jó a sorozat?
Múlt hét péntek délután fél 6 környékén töltöttem le az 1 órás Pilotot FTP-rõl. Utána 1 órán belül lenn volt a 2 évad és mindössze 4 órát aludtam szombat hajnalban és az egész szombatot Nip/Tuck-kal töltöttem. Vasárnap hajnalra végeztem is 23 rész megnézésével...!

Most fejezem be az eddigieket.