Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Ausztral akcentussal eddig nem igazan volt dolgom, ezert en is britnek azonositottam be.
Kösz a felvilagositast :-))
Az anyja viszont egy rinyagép. Na, azt törölném arcon egy bajonettel...
Fõképp akkor akadtam ki, amikor játszotta az agyát a francia tyúkkal szemben!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
sirós pofáját 20 részen keresztül nézni maga a halál
egyébként jó a sorozat csak ez lehuzza
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
sayd-ba meg az a jó(mármint abban ahyogy beszél) hogy minden szavát értem.
Angol
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
OFF egy másik ilyen kedvencem a jóbarátokban emily,ross egyik volt-felesége...
ON a gyerekkel semmi baj nincsen...kedvelem a gyerekeket,csak néha hangosak meg elég sokszor nyálasak meg ilyesmi 😊)))
A csecsemot meg az anyjat eddig egyedul Te utalod itt, asszem 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
a fenébe grrr
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
The Outer Limits (Végtelen határok)
Minden rész akkorát üt, mint egy buldózer ;]
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
most így konkrétan nem tudok oldalt mondani de biztos hogy van
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Holnap megint élénkül a topik remélem
elõre is kössz.
Most direkt abbahagytam a 3. évead 1. része után, hogy maradjon még két rész... kínzom magam, fenntartom a hangulatomat és szeretnék minél több részt összegyûjteni, hogy majd megint egyszerre nézzem meg õket...
Túl gyorsan néztem meg és fogyott el az elsõ 2 évad ... <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#schmoll2>#schmoll2>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Meg a magyar szionkronból nekem egy részt is elég volt mrgnézni még az RTL en...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Nem igazodok ki az amcsik tvmûsorában.<#zavart2>#zavart2>
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Én azonban nem a mellek és mûtéteik, meg a kórházi míliõ miatt szeretem.
Olyan elementáris erõvel mutatja meg az emberi kapcsolatokat, amire még a Lost sem volt képes.
Meg is szereztem a teljes 1-2 évadot + a 3. évad 1. és 2. részét.
S hogy mennyire jó a sorozat?
Múlt hét péntek délután fél 6 környékén töltöttem le az 1 órás Pilotot FTP-rõl. Utána 1 órán belül lenn volt a 2 évad és mindössze 4 órát aludtam szombat hajnalban és az egész szombatot Nip/Tuck-kal töltöttem. Vasárnap hajnalra végeztem is 23 rész megnézésével...!
Most fejezem be az eddigieket.