Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Biztos, fogalmam nincs melyik hónap "számít".
És május 24 után 2007-ben lesz legközelebb.

Nézõpont kérdése. Szvsz pl. a Sun és Jin találkozásáról szóló flashbackes rész volt az egyik legjobb, pedig az égvilágon semmi köze nem volt a szigetes dolgokhoz.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Zs0lt1
jó, azt aláírom, de nem mondhatod azt, hogy mennyire izgik a flesbekkek az utóbbi epizódokban. mert szerintem iszonyat unalmasak és érdektelenek.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

24 részt el kell osztani valahogy 52 hétre. nyilván a március-április uborkaszezonban nem fognak sok részt adni, ellenben februárban és májusban minél többet kell adniuk, mert azok a hónapok számítanak.
jaja😊 én mindig csodálkozom ezen, hiszen, ha valamelyik évadban nem történt semmi, akokr az az 1. (persze ott is rengeteg minden volt, de közel sincs a másodikhoz.)
kirol
Örülök neki, hogy legalább te kitudtad számolni! <#falbav>

Egyébként én azért gondoltam, mert mostanában úgy húzzák, mindig 1-2 hét szünet, és gondoltam ez lesz ezután is, így nem tudják ennyi idõ alatt lenyomni.

Az is érdekes hogy csak olyanok vádolják a sorozatot leüléssel akik az elsõ 20-30 epizódot egyben látták. Az is felmerül hogy csak jönnek az újabb rejtélyek, holott ez is az elsõ évadra volt sokkal jellemzõbb, most inkább a magyarázatok jönnek, habár lassan. Node kérdem én, nem lehet hogy nem objektíven nézik a fent említett nézõk a dolgot? Meg aztán kíváncsi lennék mit mondanának ha visszatérne az elsõ évad módszere (sok új rejtély, minimális magyarázat), hisz nyilvánvalóan ez tetszene nekik, elvégre az elsõ évadot nem fikázták.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ritka nehéz matek kiszámolni, hogy addig még 9 hét van.
lol, a flesbek a lényege a sorozatnak.
March 29:
Episode 2.17: Lockdown
April 5:
Episode 2.18 - Dave
April 26:
Episode 2.19 - S.O.S.
May 03: Episode 2.20
May 10: Episode 2.21
May 17: Episode 2.22
May 24: Episode 2.23

kirol
Lost részek:

2x17: 2006.03.29 Lockdown
2x18: 2006.04.05 Dave
2x19: 2006.04.26 S.O.S.

kirol
Ez 2007-akar lenni?
Mert mivel a 2x16 -nál járunk, elég nehezen lesz akkor 2x23.
Ne huncutkodj!!<#ejnye1>

mindig ilyen lesz, errol szol.

Zs0lt1
végre vége lesz ennek a szar évadnak. jövõre remélem sokkal jobb lesz. kevesebb flesbekk, több sztori.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

kirol
HM?

MÁJUS 24.
Lost 2.23 (két órás befejezõ rész)

"Everything that happens, happens for a reason"

Pontosan ugyanezek a gondolatok érlelõdnek bennem már jó ideje. Köszi, hogy szavakba öntötted, teljes mértékben egyetértek! <#eljen>

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

IMYke2.0.0.0
Sajnos, a teljes szinkron gagyi - rossz hangok lettek összeválogatva... <#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kill3r22
ma hozzájutottam pár szinkronos Season 2 részhez...gyereke Mr.Eko nak nagyon fos hangja lett...phujjj

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

IMYke2.0.0.0
Pedig ott van, amikor telepíted és felajánlja, hogy milyen összetevõket telepítsen... gördülj le végig a listán!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
Ezt feltettem, igy mar zsir 😊
Koszonom azert mindenkinek 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Hat, hallod, <#lama> vagyok, de K-L uninstall, ujrainstall, es nem talaltam benne ezt meg 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Azért, mert a K-L telepítésekor kivetted az Real Alternative elõl a pipát...

NeoMaN
Real Alternative viszi simán.
Ez a Media Player Classic, plussz bennevan a RM kódek. Nálam csak ez van a gépen, és le tudok játszani mindent.

kirol
Én felraktam a realplayert amíg megnéztem, majd le is töröltem.

Mayday
Hat, nekem K-Lite van, 2.71-es, tan az a legfrisebb (en is K-Lite "rajongo" vagyok), de nem viszi nekem a Classic Media Player 😞((

csutortokon.

sadvagabond
azért akárhogy húzzák,jó ez a sorozat.nem lassabb mint volt,annyi a baj hogy méhinkább csak sejtéseket hagynak mint mondjuk az elõzõ évadban.ennek az epinek a vége elég jól oda lett téve.meg vagyok gyõzõdve hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a faszi a bunkerben nem az othersek közül való.pont az jutott eszembe mikor odaértek nekem is mint amit elmondott,de szerintem megtalálják a lufit.nem sok poén lenne benne ha tényleg others lenne,úgyse mondana semmit.nem tudnák használni sem szerintem...de majd meglátjuk

mikor is lesz következõ epizód?

kirol
Köszi

IMYke2.0.0.0
K-Lite Mega Codec Pack 1.52 a gépeden van akkor Classic Media Player simán lejátsza neked!

realmedia

kirol
Azt az *.rm -et mivel lehet lejátszani?

Mayday
Ebbol a brutalis s02e17 trailerbol nincs valahol valami nem .RM formatum? Barmi mas... 😊

Itt a magyar felirat
http://hosszupuska.freeweb.hu/main.php
MAgyar feliratot talált már valaki? MErt a feliratok.hu-n nincs!<#help>
Mr Csé
azok a mágneses anomáliák miatt van amit a filmben elmondtak amit találtak a
bunkerben ettõl halucinálnak

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

kirol
De ha vesszük pl. az Inváziót, ott mindig haladunk elõrre, valami mindig kiderül!
Mégis érdekes.

Nem az összképet látod.😊 Ezer helyen el lett mondva hogy eléggé átfogó magyarázat lesz szépen arról hogy mi is folyik a háttérben. Ennek egy picike része a fekete füst. Namost érthetõ hogy sokan hiányolják mert mégiscsak az egyik legérdekesebb dolog, de logikus hogy nem szerepelhet folyton, ha egyszer nem rajta van a lényeg. Az is logikus hogy nem adhatják ki a szerepét csak úgy hirtelen mert egyrészt kapásból a béka s*gge alá esne az érdekessége ami nem jó, másrészt valszeg idõ elõtt elárulna a lényegbõl is valamit, ami megint nem jó. Ha meg csak úgy minden magyarázat nélkül rendszeresen szerepelne, akkor hozzászoknának a nézõk, ami megintcsak nem jó (milyen fikázás lenne abból is már elõre látom: "Biztos kifogytak az ötlekbõl!").
Ezek után próbálj meg hozni pár példát amellett hogy miért is baj az hogy nem szerepeltetik minden részben? 😊

Van sub.

petee
te, sztem ez olyan mint a dallas régen.😊 mindenki nézte, pedig nagyon unalmas volt már a vége felé.😊)

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

MikX
Jahh, bár ennek ellenére, vagy inkább emiatt 😄 nézzük, és nézik sokan...
Szal nekem nincs bajom vele, bírom hogy semmi sem egyértelmü, meg nem derül ki minden az elején...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

nekem is pont ez a véleményem!<#eljen>

NeoMaN
Meg a következõ rejtélyek:
Lovacska, jegesmaci, meg a leghülyébb ötlet: a doki találkozott a stadionban futkosva egy másik manussal, na persze ez a faszi ül a szigeten a bunkerban és nyomkodja a gombokat.... 😊)))
Szvsz ez hihetõen megmagyarázhatatlan lesz.
😄

IMYke2.0.0.0
Tökéletesen összefoglaltad amit én is érzek - szívembõl szóltál!

NeoMaN
Szal ezzel azt akartam kihozni, hogy nálam egyre jobban unalomba fullad és rétestészta jelleget ölt az egész, de mégis nézem már-már csukott szemekkel majdnem elaludva, vége után káromkodva, hogy má megint nem derült ki semmi!
😊
Néha haragomban kiosztanék néhány pofont a készítõinek komolyan....

NeoMaN
Nagyon sok furaság van a sorozatban, olyan dolgok, amit csak úgy hipp-hopp elfelejtenek...
Pl. a fekete köd. A legdúrvább.
Úgy el van felejtve, mintha semmi sem történt volna (mikor elkapta Lockét vagy szembenézett Eckoval). Ez nálam arra utal, hogy az íróknak fingjuk sincs, mit fognak kihozni a történetbõl. Belekapnak ebbe-abba, hogy majd jóóóóóleszazt késöbb magyarázgatni, amikor már nem lesz ötletük semmire.
Egyébként tökéletes a Lost mint SOROZAT. Állandóan nézed, hogy végre megtudj valamit. Közben lófaszt se tudsz meg, inkább feldobnak még 2-3 rejtélyt. A flash-eket eleinte nagyon szerettem, de már egyre-jobban utálom õket. Nem is tudom, hogy kire haragudjak:
-magamra, mert olyan hülye vagyok, hogy mindig megnézem az aktuális részt, hátha megtudok valamit az eddigi rejtélyekrõl (persze nem)
-a készítõkre, hogy pszichológiailag szivatnak a sorozatukkal..
😛

vki ad egy cimet ahonnan letom szedni a 16.ik részt?
mukika
angol már, van. gondolom ma estére illetve legkésõbb holnap estére már magyar is lesz.

van már felirat a 2x16 hoz??? ha van linkeljétek be hogy hol!!!
kill3r22
sz franko akkor

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)