Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Egyébként én azért gondoltam, mert mostanában úgy húzzák, mindig 1-2 hét szünet, és gondoltam ez lesz ezután is, így nem tudják ennyi idõ alatt lenyomni.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Episode 2.17: Lockdown
April 5:
Episode 2.18 - Dave
April 26:
Episode 2.19 - S.O.S.
May 03: Episode 2.20
May 10: Episode 2.21
May 17: Episode 2.22
May 24: Episode 2.23
Mert mivel a 2x16 -nál járunk, elég nehezen lesz akkor 2x23.
Ne huncutkodj!!<#ejnye1>#ejnye1>
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Lost 2.23 (két órás befejezõ rész)
"Everything that happens, happens for a reason"
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Koszonom azert mindenkinek 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ez a Media Player Classic, plussz bennevan a RM kódek. Nálam csak ez van a gépen, és le tudok játszani mindent.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mikor is lesz következõ epizód?
http://hosszupuska.freeweb.hu/main.php
bunkerben ettõl halucinálnak
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Mégis érdekes.
Ezek után próbálj meg hozni pár példát amellett hogy miért is baj az hogy nem szerepeltetik minden részben? 😊
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Szal nekem nincs bajom vele, bírom hogy semmi sem egyértelmü, meg nem derül ki minden az elején...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Lovacska, jegesmaci, meg a leghülyébb ötlet: a doki találkozott a stadionban futkosva egy másik manussal, na persze ez a faszi ül a szigeten a bunkerban és nyomkodja a gombokat.... 😊)))
Szvsz ez hihetõen megmagyarázhatatlan lesz.
😄
😊
Néha haragomban kiosztanék néhány pofont a készítõinek komolyan....
Pl. a fekete köd. A legdúrvább.
Úgy el van felejtve, mintha semmi sem történt volna (mikor elkapta Lockét vagy szembenézett Eckoval). Ez nálam arra utal, hogy az íróknak fingjuk sincs, mit fognak kihozni a történetbõl. Belekapnak ebbe-abba, hogy majd jóóóóóleszazt késöbb magyarázgatni, amikor már nem lesz ötletük semmire.
Egyébként tökéletes a Lost mint SOROZAT. Állandóan nézed, hogy végre megtudj valamit. Közben lófaszt se tudsz meg, inkább feldobnak még 2-3 rejtélyt. A flash-eket eleinte nagyon szerettem, de már egyre-jobban utálom õket. Nem is tudom, hogy kire haragudjak:
-magamra, mert olyan hülye vagyok, hogy mindig megnézem az aktuális részt, hátha megtudok valamit az eddigi rejtélyekrõl (persze nem)
-a készítõkre, hogy pszichológiailag szivatnak a sorozatukkal..
😛