Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt mar akkor sem ertettem mire jo, mikor a TV-ben jöttek delutan minden adon a mellmüteteket mutogato müsorok...
egyszer meg talaln erdekes es az ember elfolytja az undorat, de 30x egymas utan minden csatornan nem akarom nezni, hogy hogyan tömik ki rusnya nök löttyedt csöcseit...
A Nip/Tuck nalam ugyanebbe a kategoriaba sorolodott sajna.
Meg amugy is gyülölöm az orvosos/korhazas sorozatokat.
Nálam ez letaszította a Lost-ot.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(az pedig nem véletlen, hogy a high concept sorozatok, mint a lost, prison break vagy az invasion jóval népszerûbbek, mint a többi)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ez meg van írva,nem improvizáció a 70százaléka...
mellesleg elég agyas film,ok vannak agyasabbak is,de azért mégis.nem egy esmeralda.
Na ennyire én nem vagyok sorozat kedvelõ,mert azért mindennek meg van a határa.
A 24 nálam a best (nem mintha rengeteget néztem volna rajta kivül).Ott nagyon jól el tudom fogadni,hogy egy évad 24 részében kapok egy (nagyjából) kerek történetet,aminek van eleje,vége,mondanivalója,története (meg a szereplõk,események is tetszenek,de ez most másodlagos kérdés).Aztán hogy egyes események átcsúsznak,folytatódnak esetleg a következõ évadban,az nem baj,sõt még jó is,mert az nem baj ha vannak összekötõ szálak az elõzõ részekel.
De akkor ezek szerint én alkalmatlen vagyok a LOST tipusú,brazil szappanopera méretû,és évekig húzódó történetekre.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az Invasion milyen? Retek klubon még nem láttam.
Ajánljatok már nagyon jó sorozatokat. Õsszel szoktamrá a sorozatok nézésére és eddig nagyon bejött mindegyik.
Eddig ezeket láttam:
Twin Peaks (végignéztem)
Lost (nézem)
Prison Break (nézem)
24 (nézem)
Ezekhez hasonló ütõs sorozatokkal szeretnék megismerkedni. És nem fontos, hogy új legyen, lehet a 90-es évekbõl is. A lényeg, hogy jó legyen.
Elõre is köszi a segítséget.
Mi a túró az a Destination Lost? Ezt a 2. évad elsõ részével adták egy napon. Azt hiszem. Ez is egy összefoglaló? Ugyanis én még nem láttam ezt a részt és teljesen el is kerülte a figyelmemet.
Eddig ilyenekbõl láttam kettõt:
Lost: The Journey
Lost: Revelation
Ez most egy harmadik összefoglaló lenne?
The Whole Truth 3/22/2006
Lockdown 3/29/2006
Dave 4/5/2006
S.O.S. 4/26/2006
Egy sorozat arra valo, hogy szorakoztasson. Ha stresszeli magat miatta az ember, akkor ne is nezze.
Szerintem egy ilyen sorozat meg mindig jobb, mint egy semmiröl sem szolo brazil daily soap...
Aki nem birja ezt a stilust, az nezzen inkabb X-aktakat, JAG-et, Sex & the City-t vagy Star Treket, ahol minden resz le van zarva.
Amugy meg a sorozat felepitese eleg ugrabugralos. Mindig megmutatajak az aktualis resz elejen, hogy melyik elözö törtenesekhez fog csatlakozni a törtenet.
Altalaban 2-3 resszel elözö szalakat folytatnak, nem pedig folyamatos, de van benne rendszer.
Aki ezt nem csekkolja a masodik evad közepen sem, az ne nezzen ilyen filmet, mert nem neki valo...
Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.
Nagy Andreának hívnak. Ha meg szeretnétek ismerni, írjatok kakartok ismerni, írjatok privátot.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
szerintem is gyenge volt, mert én arra számítottam, hogy sokkal nagyobb lesz a cliffhanger. befejezésnek sokkal jobban nyitva kellett volna hagyni egy kérdést, de itt csak a rablás és az ajtónyitás volt. (az más kérdés, hogy így volt jó, mert nem lehetett volna sokkal jobb, ha bevesznek valamit a 2x01-bõl - szerintem)
Hát a szereplõkrõl valóban tudunk meg dolgokat,csak a központi kérdésekhez nem kapcsolodik semmi sehogy.Legalábbis egyenlõre...
a szereplõk a központiak, a sziget csak mellékcselekménnyel szolgál. ez egy erõs karakterközpontú dráma, rengeteg szereplõvel.
Az hogy mások is vannak a szigeten az szerintem elég hamar egyértelmûvé
de már láttad is õket. vagyis többet tudsz.
Hogy mi van a lejáróban.Mért tudjuk?
jóval többet tudunk, nem?
Annyit tudunk hogy azt kell beutni a számláló visszapörgetéséhez
vagyis máris többet tudsz, mint az elején
,de hogy ennek mi köze van a dagadt srác örökös ballszerencséjéhez
nem értem mi ez a kényelem? miért akasz minden választ rögtön? akkor miért nézed? elolvasod valahol vagy megkérsz valakit, hogy írja le neked, ha meglesz.
majd szép lassan meg fogod tudni. neked kell döntened, hogy filmet nézel vagy sorozatot.
ezek képesek ugy megcsinálni hogy az se mondjon semmit,és generáljon 3 újabb kérdést...
inkább 30-at, de ez a lényeg. nem a lezárás, hanem a folyamatos haladás.
#szerintem
Hát a szereplõkrõl valóban tudunk meg dolgokat,csak a központi kérdésekhez nem kapcsolodik semmi sehogy.Legalábbis egyenlõre...
Az hogy mások is vannak a szigeten az szerintem elég hamar egyértelmûvé vált,csak az volt a kérdés mikor milyen formában hozzák össze õket.
Hogy mi van a lejáróban.Mért tudjuk?Mert szerintem a lejáróval csak egy újabb titok jött a visszaszámláloval.Akkor ott volt a 2 videószallag,amirõl azt hitte az ember,na jön valami magyarázat,de semmi.
Mi a jelentõségük a számoknak.Mért tudjuk?Annyit tudunk hogy azt kell beutni a számláló visszapörgetéséhez,de hogy ennek mi köze van a dagadt srác örökös ballszerencséjéhez,vagy miért mondogatta a bolond haverja örökké ezeket a számokat az korántsem tiszta.(más magyarázat is volt?mert már lehet elfelejtettem <#vigyor4>#vigyor4> )
Viszont ha valóban kiderül miért zuhant le a gép,na az talán elõrelépés lesz.Bár ezek képesek ugy megcsinálni hogy az se mondjon semmit,és generáljon 3 újabb kérdést...<#vigyor4>#vigyor4>
egyrészt épp ez az, hogy mennyi választ kapunk ebben az évadban, rengeteg mindent megtudunk. az, hogy a válaszok újabb kérdéseket generálnak, az másik dolog. (mennyi dolgot megtudtunk már a szereplõkrõl, arról, hogy mások is túlélték, arról, hogy még mások is vannak a szigeten, arról, hogy mi van a lejáróban, arról, hogy mi a jelentõségük a számoknak, arról, hogy mi volt az a jel a gépen a 1x03-as részben (dharma), stb.)
másrészt - ezt miért nem az elésõ évadban mondtad? akkor pláne nem volt semmire válasz, csak a kérdések hada gyûlt.
pl. májusban még azt is megtudjuk, hogy miért zuhant le a repülõgép.
Ezt igy tényleg el lehet vinni a végtelenségig.De ki lesz rá kiváncsi?
Én is szeretem magukat a részeket,meg néha a visszaemlékezések is jók (kezdetben ugy tünt azoknak döntõ jelentõségük lesz,ebben már egyre kevésbé hiszek),de lassan azért konkrét dolgoknak is ideje lenne kiderülni,igy a 40-45.rész felé haladva erõsen...<#vigyor4>#vigyor4>
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
És milyen idõpontban van?
tudom, hogy nemegyszerû, de senki sem lehet olyan báb, hogy akarata ellenére valamit nézessenek vele. én pl. szeretem a részeket a lostban, de akinek tényleg csak a megoldás a fontos, annak nem tudok az utolsó résznél vagy a végén a rákérdezésnél jobbat ajánlani. (végig kell gondolni, hogy az utóbbi 5 részbõl, ha egyet nem lát, akkor mennyit veszít. ha nem sokat, akkor nem kell mindet megnézni, max az beharangozóban tudatják vele a történéseket😊
arra a szopatásra épül, hogy azt hiszik megtudják mi lesz a vége.Mondjuk én is
elhiszem - mondom, tapasztalatlanok😊 idõvel bele fogunk szokni.
nem csúszik. uborkaszezon van, márciusban inább ismételnek meg el kell osztani valahogy a 22 részt az 52 hétre.
Hát ez nem ilyen egyszerû.Sokan azért ragadtak a sorozat elõtt mert kíváncsiak voltak a rejtély megoldásásra, vagyis hogy mi lesz a vége.Ha azt mondanád az átlagnézõnek, hogy soha nem lesz vége a sorozatnak és semmi nem fog kiderülni, valószínûleg hagyná a francba az egészet és átkozódnak, hogy eddig is elszart rá feleslegesen 30-40 órát.Állítom, hogy az emberek nagy része azért is nézi a sorozatot, mert arra a szopatásra épül, hogy azt hiszik megtudják mi lesz a vége.Mondjuk én is ezért kezdtem anno de ezek tudatában(na nem most tudtam meg ezeket) ez egy felesleges és fõleg céltalan mókuskeréknek érzem, aminek megvárom a 2.évadbeli végét aztán valószínû én is a hagyom az egészet.
nem ertem miert csuszik az ABC.n a sorozat :S