Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001

Honnan veszed, hogy az Others-ek a többi bunkerban vannak.
Lényegében eddig 3 bunkert fedeztek fel, és ebbõl egyben sem voltak (illetve a mûtõsben ideiglenesen, de már nem)

Sõt abból ítélve, ahogy az ipse reagált sztem foggalmuk nem volt ennek a bunkernek a létezésérõl/szerepérõl (ebben a bunkerben lévõk meg a többi bunkerrõl és azok szerepérõl nem tudtak) szóval nem biztos, hogy egyáltalán tudnának a bunkerekrõl az Others-ék (vagy bármi közük lenne hozzá)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Lesz, de nekünk csak csütörtökön.
Mayday
Szoval lesz e heten is? Az kiraly 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem kizart, mert az utanpotlas miatt zart le valszeg a bunker, Henry meg be volt zarva lezaraskor!
Egyebkent amikor elkezdtuk a felesegemmel nezni, es bezart a bunker, O megjegyezte, hogy lehet, hogy most fog jonni az utanpotlas 😊 Nekem meg eszembe sem jutott volna. Okos no, imadom 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

szerdán

sztem most már igazán levehetnék a polcról waltot meg az apját vagy desmondot mert már nagyon régen nem hellottunk róluk nem ? !
Egyébként nem lehet hogy (Henry) amikor elért a számítógéhez akkor õ kérte az utánpótlást hisz nem csak számnyomkodásra lehet még használni az a számítógépet nem? hisz beszélgettek vele !
Megtudjátok mondeni mikor lesz a következõ rész???
Majus 10-en lesz egy "?" cimu resz, majd kiderul.
Az others tarsasag meg a tobbi bunkerben dolgozik, igy nem hiszem hogy volt gondjuk azokkal akik eredetileg a hattyu allomason voltak.

mrzed001

Érdekes volt a kép az ajtón.
Be volt jelölve rajta, hogy I am here (itt vagyok), és a többi bunker is.
Valamint valami a középen?

Lehet, hogy a bunker két õrzõje közül egyik néha elhúzott az erdõbe?
És miért nem kapták el az Others-ek?

A kaját a bunker közelébe dobták, egyértelmû, hogy a (eredet?) bunkerlakóknak

Repcsit meg persze, hogy nem hallottak. Gondolom preciziós dobás, nagy magasságból, csomagon célzó-irányító berendezés ....

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Lehet hogy kicsit szelsoseges vagyok, de Jack helyeben ha Sawyer legkozelebb kap egy golyot akkor nem kuzdenek erte es ezt meg a tudtara is adnam, hogy felfogja hol a helye 😊

A fegyveres epizod ota nem csipem Sawyert, Charlie-t meg egyenesen utalom (bar mar korabban se birtam).

(Spoiler)

Mayday: nagyon jól össszefoglaltad. <#vigyor0>

Hunnenkoenig: "Mi az hogy igazi Sawyer meg nem igazi Sawyer?" A szigeten lévõ Sawyer-t valójában James-nek hívják (Locke kérdezte is tõle egy korábbi epizódban, hogy ha James, akkor miért Sawyer), csak használja a Sawyer nevet. Tehát õ a nem igazi. Az igazi, The real Mr. Sawyer, ha minden igaz, egy gonosztevõ, akitõl James kölcsönözte a nevet. Na most, úgy fest, hogy ez az igazi Mr. Sawyer nem más, mint Locke apja.

Careful what you look for. You just might find it.

Mayday
Azert Sawyer talalkozasa Jack apjaval nem mondanam, hogy nem volt ertelmezve!
Eppenseggel nagyon is fontos volt. Jack apjanak sohasem volt eselye bocsanatot kerni a fiatol, gyava volt hozza, ahogy Sawywernek elmondta. Igy halt meg, ez maradt Jack emlekeiben.
Azonban Sawyernak elmondta az erzeseit, hogy a fianak mennyire igaza volt, csak gyava volt elmondani - es Sawyer ezt tudta "tolmacsolni" Jacknek. Igy a halott apa emlekei meg tudtak valtozni benne. Szoval sztem ez igenis fontos momentum volt, ami ertelmezve lett, es le is lett zarva valami, tovabb azt a temat valoban nem kell ragozni.

Hunnenkoenig
Imyke, nem akarok szemelyeskedni, de azert igy kijelenteni, hogy a szinesz (Henry) nem jo szinesz, eleg durva.

Maximum szerinted nem jo. Szerintem nagyon is jol jatszik.
A szineszi jatek megitelese eleg szubjektiv dolog.

@Dögg:
Amugy nem ertem, mi az hogy Locke apja az igazi Sawyer.
Most mi van?
Mi az hogy igazi Sawyer meg nem igazi Sawyer?

Amugy az ilyen összefedeseknek szerintem nem szüksegszerüen kell ertelmüknek lenni.

Mikor Locke a repülöteri motelben van es elszall felette a gep, egyböl tudtam, hogy van rajta valami Dharma cucc, pedig nem lattam, de tudtam, hogy a neten talalok majd kepet, amin latszik vagy valami szam, vagy logo vagy valami mas...

Ilyesmivel ki is tapetazhatnak a sorozatot, annyira egyszerü ide-oda beszurni. Ha meg is magyarazzak mindet, vagy legalabbis a nezö szamara ertelmet nyer valamilyen formaban, akkor kiraly, de szerintem nem fog.

Ha Locke talalkozasa Sayid baretnöjevel kesöbb ertelmet nyer, annak örülni fogok, de Sawyer talalkozasa Jack apjaval sem lett kesöbb ertelmezve, csak annyira, hogy beszolt Jacknek, aki aztan furcsa modon nem feszegette a dolgot...

sadvagabond
úgy alakul itt a hangulat mintha ti lennétek egy szigeten összezárva...ne basztassátok már egymást légyszi

Zs0lt1
ez a #5688-re ment bocs :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
meg egyébként is 4, 8, 15, 16, 23, 42

Ja nekem magyarázta!😊 Így már tudom énis! CSak nem ugrott be, jogy a 815-ös járat...bocsi...kövezzetek meg!<#worship><#falbav>
kill3r22
#5689 re válaszoltam...tudom h amugy mindenki tudja

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Papirzacsi
Spíler... izé. szal az a szó
A trezor száma pedig 1516 volt, ha már itt tartunk. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

IMYke2.0.0.0
Hú, te aztán most megmondtad... tudod, akik ezt a topikot lakják, ezzel (is) tisztában vannak ám! <#ejnye1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kill3r22
Hát a repülönek a száma 815!!!
itt találsz leirást a számokról és elöfordulásukrol a sorozatban!!!

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Arrol a pszihiatriarol egy ember ahol kezeltek.

Mert hol van még 815-ös szám?
kill3r22
Nézétek meg a 17 es részben mikor Sayid mutatja Hanry Gale jogsiját azon is rata van egy Szám.....815...érdekes...😊

Es arrol a feher kopasz csavorol nem lehet tudni semmit , akit hurley lat ? ( BBC trailereben )
Vagy az csak az o illuziojanak a resze ? vagy hogy van ez , nem tudjatok ? mert nekem az a kopi csavo nem nagyon ugrik be egyik elozo reszbol sem ...

Szerintem a te hozzászólásaid nem is csak súrolják. 😊 A spoiler feliratot pedig használd mert te vagy az egyetlen aki élményt rontottál. Engem még egyáltalán nem érdekel mi lesz a 18-ban. Remélem megértettük egymást.

Hát azért te is mondod a furcsa kis elméleteidet....<#ejnye1>
Arra való egy fórum hogy ilyeneket meg lehessen vitatni..<#action>
majd meglátjuk hülyeségeket inkább ne mondjunk mert már télleg azt súrolja némeik hozzászólás !
Csacsi
Vagy az is lehet, hogy az otherséknek jött a kaja.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Az is lehet hogy az othersek rakták oda a kajarakást, hogy félrevezessék õket valamilyen okból.
Hja. De tényleg elég érdekes hogy nem hallottak semmi repülõzajt....biztos megmagyarázzák hogy az ûrbõl jött vagy vmi....<#wilting>
Hello.
Akkor jól gondoltam hogy az Sayid barátnõje, igaz egy kicsit már túlerõltetik ezt a mindenki ismer mindenkit...
Érdekes volt ez a rakás kaja az erdõben.Ez azt jelenti hogy a Dharma még létezik és még dolgoznak a projecten.Ezért dobálják még le még a kaját a gomb-nyomogatóknak.Az lenne a poén ha egy ember is jött volna a csomaggal, ellenõrizve hogy hogyan halad a munka.<#hehe>
LasDen
az elõzetes alapján nem lesz olyan ütõs rész mint ez...........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fenrir
Nah végeztem az elsõ évaddal, jó kis sorozat ez <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

feliratok.hu

Szisztok
Valaki megtámogatna esetleg egy exodus1 felirattal?
vagy én vagyok béna, de sehol nem találom, a feliratok.dyn.hu pedig nem jön be...

Törölt felhasználó
Az ez jó poén,Wendigo részérõl.
Ha azt a nevet mondja amit eredetileg mond Sawyer,azt sem tudjuk mirõl van szó.
Magyarosította a nevet 😊
mukika
akkor jó. 😊

ja és amikor a feliratban Sawyer, Korda Gyurinak hívja a dokit(amikor pókeroznak), sírtam a röhögéstõl kb. 😄DDd

nem

mukika
ez a rész überfasza volt tényleg. 😊

nekem is egybõl ez ugrott be amikor kimondta az átverés szót... csak nem akartam beírni, mert elõször hülyeségnek tartottam, de most már akkor megnyugodtam, hogy nem csak én gondoltam erre. 😛

azért nem semmik ezek az apró részletek. már rengeteg ilyen kapocs van a szereplõk között.

a másik kérdésem pedig, amire nagyon várok, hogy kiderült-e már Locke miért volt tolószékes???? úgy emlékszem nem, de lehet, hogy csak én nem emlékszem rá.

A tortenet biztos nem er veget, es ketlem hogy abbahagynak mostanaban.

Azért kérdezem mert itt sokan írják, hogy szeptemberben kezdõdik a 3. évad.
Remélem május 24-én végleg bezejezõdik a 2.évaddal

"Everything that happens, happens for a reason"

Nem.

Biztos, hogy lesz 3. évad?

sadvagabond
SPOILER
nem tudom,a 17-es epiben volt egy olyan elszólása a faszinak,hogy egy utolsó nagy átverés.emiatt?szerintem nem voltak olyan konkrét utalások,vagy nem emléxem.de ettöl függetlenül elképzelhetõ hogy így van.
aki kinéz a mûtõböl az tényleg henry?nem tudom visszanézni,ha valaki megtette,mondja már mizu?

Zs0lt1
húú ezt mibõl lehet gondolni???

celja nincs, csak a rajongoknak felfedezni valo erdekesseg.

sadvagabond
nagyon izgalmasak meg érdekesek ezek az átfedések,egybevágások,de vajh mennyi belõlük az ami már esetleg az elejétöl a készítõk fejében van és mennyi a hirtelen ötlet.szóval céllal vannak ezek vagy csak -nagyon hatásosan-ezzel akarnak némi plusz izgalmat belecsempészni a sorozatba?

Törölt felhasználó
SPOILER

És az is elég nyilvánvaló,hogy Locke "apja" ,vagyis a nagy átverõ (The big con) ,az igazi Sawyer!
Legalábbis én igy gondoltam,de más fórumon is hasonló meglátások voltak!