Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

juj de várom már mikor lesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ha jól nézem, még angol sincs! 😞

Ha lesz majd magyar felirat a S02E18 hoz akkor linkeljétek röggvest lécci 😊
Nincs.
Zs0lt1
2x18-hoz van már magyar sub skacok?

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Köszi keresem

Nem leszedtem, hanem kaptam, most viszont meg szeretném nézni, ezért kértem segítséget, de bocsi ha zavart a kérdésem.

EmThor
Lost 2x18

Hurley + a nõje simán õrült volt "véletlenül" kerültek ide, de ez az õrültes dolog csak félrevezetés, összeesküvés elmélet kimagyarázás... Henry szerintem viszont télleg nem nyomta meg a gombokat!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ha nem others akkor micsoda? 007-es ügynök? Egy normál embert így péppé vernek mindent elmond és csakis az igazat. Ha nem others akkor valami nagyon nagy rejtegetnivalója van. Bár kétlem mert tuti az.

A filmbõl csak annyit tudtál hogy Niobe-ék kiütötték az erõmûvet a végén - a játékban lejátszhattad a dolgot a helyszínen. A filmbõl csak annyi tudtál hogy Niobe-ék megjelentek az autópályás durvulásnál a legjobbkor - a játékból kiderül hogy miért, és hogyan kerültek oda. Ésatöbbi, ésatöbbi. Lehet hogy neked ezek semmit nem adtak a filmhez, és az is lehet hogy te a filmet nézve ezeket hozzáálmodtad, mindenki másnak hozzátett az ETM a Reloaded-hez.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

bocsánat eltévesztettem a linket... merre találom a lost fórumot ?

IMYke2.0.0.0
Márpedig, az ETM semmit sem mondott a 2. és 3. részrõl... és mivel Niobe-vel és a mittoménmármianeve pasi kalandjairól szólt, így aztán még inkább nem értem mirõl vitatkozunk.
A filmbejátszások pedig direkt ködösek voltak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az ETM hozzatesz a filmhez, az animatrix csak felvezet 2 percben, ha nem lett volna nyilvan a filmbe is belefert volna az a jelenet. A tobbi kisfilm mar csak olyan dolgokat magyaraz meg valamennyire (igen igenyesen persze), amik nelkul is nagyon jol meglennenk, legfeljebb agyalnank rajta magunkban.
A matrix online tortenete meg mar csak egy leragott csont, a revolutions utan folytatjak, morpheus probal meg lazadozni, de csupa uj szereplo van, nem tul erdekfeszito.

Mayday
Hat, mondjuk ellent kell mondjak, konkretan az ETM-nel a keszitok kihangsulyoztak, hogy a jatek egesziti ki a filmet!!! Ha rakeresel regi cikkezesre, pl Hardwireden, ennek nyomat fogod latni!

Emellett az AniMatrix ELSO kisfilmje vezette meg fel a filmet, a tobbi kisfilm mar csak torteneteket meselt el a vilagban, amiknek mar a fo szalhoz nem volt kozuk.

A Matrix Online kapcsan mar nem tudok ilyesmit, de hogy az Enter The Matrixnak volt ilyen celja, az 100%. (Konkretan irtak a keszitok, hogy a jatek vegigjatszasaval lesz csak teljes a kepunk!!!)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Játszottam vele, és - még egyszer elmondom - semmi köze nem volt a filmekhez: egyáltalán nem mutattak semmi olyasmire, amit ne tudtál volna, vagy ne gondoltál volna.
Ellenben az Animatrix konkrétan azért készült, hogy felvezesse a 2. és 3. részt, azaz, kitöltse a hézagokat és megmagyarázza az in medias res készült elsõ rész keltette légörvényt!
Szögezzük le, egyszer és mindenkorra: az Enter the Matrix és a Matrix Online nem adtak hozzá a filmekhez semmit és mivel a filmek hatására készültek, ezért érthetõ módon szerepelnek benne azok, amik / akik a filmekben is szerepeltek... ellenben az Animatrix-szal...
Animatrix nélkül pölö nem tudhattuk volna, hogy Zion honnan tudott a gépek fúrásáról...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jatszottal te vele? Mert filmreszletek voltak benne (rendesen, a film szineszeivel, nem animacio), es a reloaded alatt, illetve utana jatszodott a tortenete.

IMYke2.0.0.0
Te mirõl beszélsz?!
Az Enter the Matrix az egy offline játék - semmi (komoly) köze nem volt a filmekhez!
Az Animatrix ellenben megmagyarázta a Mátrix születését, a gépek célját, Neo fontosságát, és elõkészítette a 2. résznek a terepet .

kill3r22
az enter the matrix csak a Matrix 2 öt segitette jobban megérteni illetve levetitette az eseményeket a többiek Niobe stbstb szemszögéböl

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

http://thepiratebay.org/search.php?q=LOST
Ahonnan a többit is leszedted!<#ravasz1>
Sziasztok!

Kereném a 16 és 17 részt, honnan tölthetném le?

ugybizony...az animatrix egészitette ki a filmeket

IMYke2.0.0.0
Kavartok...

Matrix-ok... + volt egy animációs filmecske - emlékeim szerint - 7 külön kis történettel, 7 különféle technikával, melynek a címe Animatrix volt. Az volt az, minek megtekintése elég sok szálat megmagyarázott az elsõ és a második rész között!
A Matrix Online-nak semmi köze a sorozat megértéséhez.

Mx0-rol meg szo se volt akkor, enter the matrix-rol esetleg. De abban is csak 2 mellekszereplo tortenete volt foleg, meg 1-2 dolog ami osszefuggott a filmmel.

Hunnenkoenig
Ja, amugy meg a Wakowsky testverek a Matrix 2-3-at eleve ugy terveztek (amit ki is jelentettek), hogy csak azok fogjak teljesen erteni, akik jatsszak a Matrix Online-t.

Szerintem ez inkabb durva, mint egy ilyen kis video, marcsak azert is, mert ha valaki netezik is, nem biztos, hogy jatszik a Matrix Online-nal...

Hunnenkoenig
A video lehet igazi, mivel nem lenyegretörö informacio van benne, hanem csak egy kis bonusz azoknak, akik a neten is foglalkoznak vele.

A DVD-k bonusz anyaga is csak azoknak elerhetö, aki megveszi a DVD-t.

A te elmeleted alapjan ilyennek nem is szabadna leteznie, mert nem jut el mindenkihez, föleg nem azokhoz, akik majd csak a TV-ben nezik meg a filmet a mozi premier utan 1-1.5 evvel.

Amugy feltünt valakinek, hogy Sun flashbackjeben, amikor a doki azt mondja, hogy a ferje a termektelen, akkor az angol feliratban egy gyakori angol nyelvtani (helyesirasi) hiba van?

A "Your husband" helyett "You're husband" van irva... eleg kinos...

kill3r22
meg lényegében a filmben lévö videoban is ezt mondja el a faszi csak nem ennyire részletesen......

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Csacsi
Én nem jelentettem ki, hogy kamu video. Azt írtam, hogy "szerintem" fake. 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Azt persze senki nem állítja hogy minden nézõ neten is foglalkozna vele, de egy részük biztosan. És ezt a részt ne a magyar netezõkbõl kiindulva becsüljük meg, a fejlettebb országokban (nagyrészt ott nyomják úgyis a sorozatot) nagyobb arányban neteznek az emberek, így nagyobb részük nézi a netet a sorozattal kapcsolatban is.
De hogy más irányból is megközelítsük: a filmben nem nagyon van olyan dolog ami ne lenne tudható a sorozatból egyébként is, pár apróságot kivéve, ami az agyalós nézõknek szólhat. Õk meg egyébként is nézik a netet (mi is itt vagyunk ugye). Lehet hogy értelmetlen lenne ezt a filmet a neteseknek kitenni, de akkor értelmetlen lenne a hivatalos "kamuoldal" (a link nem jut eszembe) fenntartása is, ahol ugyanilyen apró de nem túl lényeges infókat rejtettek el. Mégis létezik az oldal. Ha az megy, akkor ezzel az indokkal nem lehet kijelenteni hogy kamu a video. Persze attól még lehet.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Csacsi
Azt ne mond nekem, hogy a több millió nézõ, aki minden héten megnézi, és várja, hogy mi lesz. felmegy a fórumokra, és olvasgatni kezdi, majd megnéz egy videót. Ezt te sem gondolod komolyan.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Ha túlélõ, akkor bízik benne hogy elõbb-utóbb megmentik õket, a valódi személyazonosságával pedig gond van mert körözik valamiért, ami kiderülhet mikor megmentik õket. Kate is ugyanettõl tart. Azonfelül éppen annyira egyszerû magyarázat mint az hogy Other. Vagy egy másik, a Dharma "jó" feléhez tartozik (tartozott), aki visszajött, talán csak megfigyelni az aktuális helyzetet jó magasból. Ott az Othersek nem férnek hozzá, azonfelül a hõlégballonnál megoldható hogy fém alkatrészek teljes mellõzésével készüljön, a füst (vagy bármi ami leszed az égbõl is akármit) ugyancsak tehetetlen ellene. Ez megintcsak egy egyszerû és hihetõ verzió, és még az is benne van hogy miért lehet késõbb kulcsfigura, hisz tisztában van mindennel. És ezeken nem is kellett sokat agyalni, a második pl. most jutott eszembe ahogy a hsz-t írtam. Ezenfelül még jópárat ki lehet találni ha akar az ember.😊

Sztem ez egy videó amit megtudakoltak a szerkesztõktõl hogy melyik bázison mi folyik azt betették egy ilyenbe és kész nem több ez !legalábbis sztem
ez a kis video a vegefele a legnevetsegesebb, amikor azt a szakallas faszit mutatjak, tisztara olyan mint valami Al-kaida tuszbemutato filmben. amugy attol meg nem profi a video, mert direkt remegtetik a kepet es amugy is a 90 szazaleka csak felirat. mindegy hogy 'fake' vagy sem.
Henry Gale-re visszaterve mi mas magyarazhatna azt hogy kitalalta maganak ezt a szemelyazonossagot mint az hogy o is Other.
Hunnenkoenig
Gondolod te.

Szerintem tul profi ahhoz, hogy fake legyen.

Hallottal mar a Blare Witch Project cimü filmröl?
Az is a neten kezdödött.

Manapsag a net mar ugyanolyan media, mint a TV. Nem vagy kivaltsagos vagy magasabb rendü, azert, mert te hasznalod.

A 47 eves kömüves csaladapa is ugyanugy hasznalja, hidd el.

Csacsi
Szerintem fake.....már rágebben is ki volt tárgyalva. Meg ez egy sorozat. Tv-nézõ közösségnek. Nem fognak interneten magyarázatokat osztogatni a készítõk. Mert akkor a sima TV-nézõk nem értenének semmit.

mrzed001

Az Others-ek közel sem tökéletesek. Rengeteg hibát ejtenek, illetve már eddig is elég sokan elhaláloztak közülük.
Szóval én kapásból elfogadom, hogy fedõsztorinak jó az a sír, és hogy Sayid-on kívül max még Locke lett volna annyira tökös a szigeten, hogy kiássa, hogy ki is van benne.
Hogy Henry Others-e? Gondolom majd csinálnak valami hatalmas nagy fordulatot a forgatókönyvírók, amibõl kiderül, hogy nem az (addig úgy veszem az).

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

kill3r22
SPOILER
sztem se fake...érdeks és lényegre törö....és a 17 ben látott képet is hasonloképpen vázolja!
a Legjobb a "MATRIX MECHANISM THEORY"
mi lesszitt...😊

vagynem

nem fake, neten rejtettek el a keszitok.

jo kis fake video
kill3r22

Én Henry-t (valós név hiányában) továbbra sem venném other-nek. Hazudott a személyazonossága felõl, de ennek ezer más oka is lehet. Egyébként sem tartom valószínûnek hogy ha az igazi Henry-t fedõsztorinak temetik oda, akkor nála maradt volna a jogsija. Elvégre ha az igazi Henry other volt akkor miért tartotta volna magánál egy szigeten, ha meg nem az hanem elkaptak valami idegent akkor majdnem biztos hogy elvették volna tõle. Plusz ott a nyilatkozat hogy szándékosan rájátszanak arra hogy a fogoly hol othernek tûnjön, hol nem. Jó darabig még értelmetlen a hovatartozásáról kijelenteni bármit is.

Nektek nem az jött le, hogy a DHARMA Iniciatíva folyamatosan területet vesztett? Ahogy a dátumokból és a feliratokból kiderül, aktiválták a Cerberust, vagy felébresztették. Az meg, akármi is legyen valójában, teljesen intelligens módon, vagy pusztán csak ragadozó ösztöntõl hajtva mintha megnövelte volna a vadászterületét. Mindenhol azt írják, hogy kiürítés MEGNÖVEKEDETT Cerberus aktivitás miatt. Kissé Michael Chrichton, de mégis... Akármit is csináltak a DHARMA fiúk, egyre jobban visszaszorultak és a végén el kellett hagyniuk mindent, még a medvéiket is (Ursus vmirõl is ír a térkép). És a fõ kérdés: Mi van a Sziget közepén, amit kérdõjellel jelöltek?

Mit gondoltok?

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Nektek nem az jött le, hogy a DHARMA Iniciatíva folyamatosan területet vesztett? Ahogy a dátumokból és a feliratokból kiderül, aktiválták a Cerberust, vagy felébresztették. Az meg, akármi is legyen valójában, teljesen intelligens módon, vagy pusztán csak ragadozó ösztöntõl hajtva mintha megnövelte volna a vadászterületét. Mindenhol azt írják, hogy kiürítés MEGNÖVEKEDETT Cerberus aktivitás miatt. Kissé Michael Chrichton, de mégis... Akármit is csináltak a DHARMA fiúk, egyre jobban visszaszorultak és a végén el kellett hagyniuk mindent, még a medvéiket is (Ursus vmirõl is ír a térkép). És a fõ kérdés: Mi van a Sziget közepén, amit kérdõjellel jelöltek?

Mit gondoltok?

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Dave
Hunnenkoenig
Megjobb, ha megveszi DVD-n a collectors editiont...

a szerdai epizódnak mi lesz a címe ?
<#taps>
nincsenek, ki kell venni a videotekabol!

sufnituning
hali. Nem tudjátok hogy fenn vannak e valahol az eddig levetített részek a neten? Le lehet e azokat tölteni?

For sale: thedronewebshop.com