Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem olvastam csak ez is egy összefüggés sztem !
sadvagabond
szerintem most megint beindul a sorozat,újra lehet majd idegbetegnek lenni minden rész végén...

Hát tényleg érdekes. De valószínüleg igaz is talán, mert senkinek nem jutna eszébe hogy összehasonlítsa a kettõt, kivéve, ha olvasta egy spoilerben hogy ez fog kiderülni...
Amse
Nagyon jó rész volt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sejtettem, hogy ez lesz.Sayid helyében én is kiástam volna a hullát, mert én sem elégednék meg a ballonnal(de ezt írtam már)

IMYke2.0.0.0
Köze nincs hozzá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Télleg nem lehet hogy azért zárták le a bunkert ilyenkor mert jött az utánpótlás és ezzel jelzik hogy mikor nem nyomták meg a gombot mert nem tudták.Sztem ez lehet a magyarázat rá nem?
http://www.thehatchonline.com/ itt van fenn a 18 as rész 2 verziója is (trailer) Itt van a spoilereknél hogy henry az az ember ! nézd meg érdekes !
ott nagyon nem latszik senkinek se az arca.

Már fenn avn a neten a 18 as rész trailere !Hurley bekattan benne !
Én tudom ki az !!!õ volt a mûtõben amikor a Claire elmenekül a mûtét elõl akkor õ néz ki a mûtõbõl (aki henry volt most már nem az) volt !!!! õ az tuti !Nézzétek vissza !
Basik ez télleg sayid barátõje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! azta kurva kis összefüggések vannak !!! sawyer meg jack apja most meg ez !!! kegyetlen ! kiváncsi vagyok mi lesz a következõ ilyen ! 😊
quack
😮OOO
telleg 😮

végre, ez egy nagyon fasza rész volt

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Törölt felhasználó
Ugye azt figyeltétek,hogy az a csaj akinek Locke a házánál volt,az Sayid barátnõje!?!?
Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Spoiler s02e17

Mondjuk durva, hogy Sayid kiásta a hullát...Ugy látszik mindent megterveztek az ádörszék, hogy Henry beépülhessen.
+Végre kiderült, honnan van kaja, bár érdekes, hogy repülõt nem hallott senki...

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

sadvagabond
de jó volt a 17-es.a sok Jóforma most nem panaszkodhat hogy unalmas meg semmi nem történt.ez az epi hozza szerintem a régi színvonalat.csak a következõben folytassák amit elkezdtek.ami mikor is lesz???

PiszkosFred
17? Már kijött a ep17? Valamit én nagyon elnéztem akkor, azt hittem a 16os az utolsó...

#szerk: és tényleg, uh, szent meggyõzõdésem volt hogy pár napja szedtem le a 16ost. De most kapcsoltam, hogy nem, korábban, csak most néztem meg. Sorry a hülyeségem miatt ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jó rájöttem. kösz. 😊
mukika
ez gyors volt. thx. <#vigyor2><#finom>

mukika
használj egy torrent klienst esetleg. <#wink>

köszi, a részt megtaláltam, de arra hogy hogy kell letölteni, nem tudok rájönni. Már megpróbálkoztam mindennel,de csak nem tudom leszedni sehogy.
Törölt felhasználó
www.mininova.org
Törölt felhasználó
Már kint is van.
Próbáltam megkeresni, de nem találtam linket a 17-es rész letöltéséhez. Tudtok ilyet?
Tegnap haverom vmi oldalról szedte.

thx
Törölt felhasználó
Ma már kint lesz a felirat.
Az rtl klubon az elso evad vegen hagytak abba. A the journey nem resze az evadnak, csak egy osszefoglalo. Sayid a 8. reszben kinozta meg, ha erre gondolsz.

The FlashBack
Szisztok Kedves Fórumozók!
Lenne egy kérdésem; ugyanis mostanában teljesen összekavarodtak a részek <#idiota>

Az s01e21 az ugye nem az a rész ahol sawyert kínozzák?
mert nekem az, de valamiért rémlik hogy az a tizen valahanyadik rész volt, nem a 21 <#confused>
Aztán melyik a Locke epizód? Mert szintén itt a huszadik részen túl nekem az van.....
Az s01e21 rész (The Journey)
És az utolsó kérdésem, a reteklubbon hol hagyták abba a sorozatot?
Ha valaki segítene rendett tenni, annak megköszönném😊

Zs0lt1
és amelyik oldalra ez most éppen nem érvényes 😄D

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Inkább mondjuk úgy, nem egyértelmû, hogy elmondják-e egymásnak. Vki megtud vmi fontosat, pl azt hogy az others bandavezér álszakállban rohangál és alapesetben akár normálisan is nézhet ki, de aztán nem derül ki, hogy ezt most megosztották-e egymás között, esetleg el is merengtek-e rajta vagy mi van 😊.

www.armed-assault.hu

Mert a következõ részben már úgy hívják?<#fejvakaras>
Érdekes hogy mit fognak ezzel kezdeni....meg hogy hozzák elõ, mert elképzelhetõ szntem hogy"Henry" hozta elõ, csak kamuzik! Bár azt is eltudom képzelni hogy John nem mondja el senkinek...Mert ebben a sorozatban az van,ha valaki találvalami érdekeset, akkor nem mondja el a másiknak, hanem titkolózik...Szerintem egyébként ez egy baki is. Mert biztos hogynem íygviselkednénekaz emberek. Jó persze most majd megkapom hogy de ez egy fikció, stb... Nekem ez akkor sem tetszik.
Dave? 😊

Igen megverném énis a Henry-t! Vagy most már hogyis kell hívnom?
<#ravasz1>
Igen jó volt ez a rész!!! Régen nem tetszett már ennyire egy rész sem!
petee

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Reggel ota lehet tolteni, de ha ezt megnezted akkor nagyjabol mindent ellottel ami erdekes van benne..

sadvagabond
baszkikám ez jó rész lesz...tegnap volt ugye?akkor lassan lehet tölteni?királyság

csak osszefoglalo a tegnapi reszbol.

magus
kimaradt jelenet? vagymi?

Láma!
Mr Csé
hát faszság

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

brucelee
Sziasztok

Az lenne a kérésem, hogy linkelje már be valaki legyen szíves azt az oldalt, ahol megcsinálják gyorsan a magyar feliratot a Lost aktuális részéhez mert nem találom sehol. Elõre is köszi.

SPOILER persze

Az ABC-n most hanyadik resznel jarnak? Maradt a 17. vagy e heten leadtak a 18-at is? Bar igazabol kezd egy kicsit komolytalanna valni a sorozat a szunetek miatt es nalam rendesen veszt is a nepszerusegebol.

Mikor lesz a következõ rész ??? lécci írjátok meg !
Erre a reszre aztan tenyleg nem lehet panaszkodni 😊

Szerintem amikor azt írták itt hogy valaki valami szörnyû dolgot fog csinálni, az szerintem egy újabb gyilkosság lesz...Aztse tartom elképzelhetetlennek hogy Henry-t nyírják ki..
2-3 resznek mindig megvan a leirasa elore.