Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com
Bár, az igen messze van még, hisz amíg az emberek átverhetõk ilyen eseményláncolattal, addig a forgatókönyvírók sem erõlködnek a szálak kibogozásával, helyette inkább az egyre kacifántosabb, "jól hangzóbb", látványosabb és a megszokotthoz kicsit hasonlító, bevált trükközésekkel.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
- Bármilyen filmet, sorozatot, zenét letölthetsz
- Mindezeket meg is oszthatod, de csak kis közösségnek (ez pedig nem definiált, tehát ha te torrenten csak 2 embernek töltöd fel -tõlük szedik a többiek-, akkor az is teljesen legális, vagy ha csak másolsz egyet a szomszédoknak, az is legális)
Az persze, hogy te pénzért másolgass bárkinek is nem legális, sõt még a warezolók körében is undor tárgya, lévén te más által készített Rip-et adsz el pénzért
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
na nem akartam nagyon okoskodni, csak hátha más is olvassa, nem árt tudni...
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Es ha mar peldat hoztal fel. Itt nem kell hogy adjanak egy tolmacsot ket melosnak. Itt mar van egy tolmacs. Mas a szitu ;] De mind1 is, ez csak egy aprosag amin mindig mosolygok a film kozben, nem biztos hogy meger ennyit ;]
Viszont hidd el (sajat tapasztalat), hogy a valosagban ez igy van. Ket egyszerü melosnak nem fognak tolmacsot adni es addig, amig el kell vegezni a munkat es nincs ott egy harmadik melos, aki tudja a nyelvet, a belföldi bizony kemenyen fogja nyomatni a külföldinek.
Szerinted en hogy tanultam meg nemetül? Mutogatasbol es hangutanzo szavakbol?
De nem bántó szándékkal mondtam, egyszerûen csak furcsa, hogy még midnig úgy beszélnek szegény Jinnek, minta perfekt angol lenne, és a végén mindig az a vége, hogy az egyik fél legyint vagy otthagyja a másikat. ;]
#szerk: vártam a pillanatot, hogy Jin is megszólal angolul és kiderül, hogy õ is érti/beszéli a nyelvet, de az említett jelenetben felvázolt "makogás" után már nem sok esélye van ;]
Ha a munkahelyedre jön egy szenegáli gyerek, aki egy kukkot nem ert belöle, hogy mit mondasz, te azert meg magyarul fogsz hozza beszelni, nem?
Az mas dolog, hogy atmesz Tarzanba es "En tarzan, te Jane" stilusban nyomod (amit szerintem csak a bunkok csinalnak...), esetleg mutogatassal alafested, de azert nem neman fogsz neki magyarazni...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Erdekes, hogy a kutya pont abban a reszben tunik fel a szinen, ujra, amikor visszajon a mikigyerek. Oke hogy eddig is ott volt, de szinte egyetlen kepen sem szerepelt - ha jol emlexem nem nagoyn lattam - igy gondolom nem veletlen az ujboli megmutatasa. Meg akkor is, ha ez illett a "tarsak" dramaturgiai reszbe, az egyedulallo Sawyer miatt.
- Sawyer felelmetes a hasonlataival, szinte nincs olyan elo vagy halott "celeb", akihez ne hasonlitott volna valakit a 2 honap alatt ;]
- Miki feltunese meg roppant bargyu huzas, amennyiben "tudatos". De mivel ekkora ongolt csak nem rugnak a sracok, biztos hogy lesz valami simli a dologban.
- Kate es Jack? Hat nemtudom, minden tortenetbe kell egy szerelmi szal, az ilyen baromsagok marmar kotelezoek. Azt meg egyszeruen nem ertem, hogy miert kerulgeti egymast ennyire a ket jomadatr egy "lakatlan" szigeten, civlizaciotol tavol. Ennyire azert nem felszeg es pipogya egyik sem, ezt lehetett mar latni a sajat flashbackjukben.
- Rose tortenete pedig kivalo volt. Nemtudom mi az unalmas benne. Talan azok mondjak, akik tenylegesen Rose&Bernardra koncentraltak, es nem az egesz tortenetre. Szerintem fontos volt ezt igy elmagyarazni.
- Kate nenenk, a nagy turazo, Sayid es Locke utan a legjobb nyomolvaso egy egyszeru kis csapdat ilyen szinten benez - hat ez nocomment. De Jack batyank lovese sem, ami miatt John Wayne is elszegyelte magat odafenn.
- Az ilyen elletmanyok megmagyarazzak szerintem a francia tyuk vadiuj cipojet, amit kb fel eve magyarazok. Persze lehet sima rendezoi baki is ;]
- Henry pedig kivalo szinesz, legalabbis az arcmimikaja kivalo.
- Locke nemtudom pontosan mit is akar rajzolni az ajton latott abrabol, de csodalkozom hogy nem tunt fel neki, hogy az abrak az ajton es az egyszer mar majdnem vegzetes execute soran felbukkano abrak az "oraban" megegyeznek. Vagy legalabbis asszem. Ez csak tipp.
- Es a kedvencem, hogy mindenki ugy beszel Jinnek, 2 honap utan is, mintha ertene szerencsetlen. Tetszett az a resz, amikor Jin szemen (fulen) keresztul hallottuk a lakokat. Szoval jol elvannak vele... 😄
Ennyi hirtelen. Jo kis resz volt, nekem tetszett.
Hany resz van a szunetig?
(amugy akkor a videofelvevo eleg nagy hatranybol indult volna ha sajat celra illegalis a felvetel😛)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
azt bárki rögzíthati saját célra nem?
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
REAL MADRID
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
ezt hogy lehet elmenteni a gepre?
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nem tudom hogy pontosan mibõl következik hogy elkapták, holott ugyanazt az elõzetes láttuk.😊
igazából felesleges errõl vitázni, mert majd úgyis kiderül.Cvd meg jól mondja, hogy az sem biztos, hogy elfogták...
Szerintem a kezebe nyomtak egy faklyat, aztan meglöktek abba az iranyba, amerre szaladni kell.
Hogy az iramot növeljek, valszeg meg meg is fenyegettek valamivel. Pl, hogy waltot kicsinaljak, ha nem szerez valamit meg (mondjuk henry-t) 24 oran belül...
Es maris fennall a "Snake Plissken situacio"...
ébresztõ!!!