Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csatlakozom azokhoz, hogy ez egy nagyon jo kis resz volt, es meg mindig ezt tartom a legeslegjobb sorozatnak az altalam ismertek kozul. Ilyen hangulatot mas filmsorozat szamomra meg soha nem nyujtott. Ennyit filmen meg nem agyaltam, total magaval tud ragadni. Es meg egy cseppet sem unom, szamomra nem retesteszta 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
-Nem akadályozták meg, hogy elhyadják a szigetet, csak nem kellett volna jelzést adni a tutajról és akkor mehettek volna tovább is😊
-Valószínû, hogy Michael nem véletlenül keveredett pont most oda, hanem elengedték, vagy elmenekült, mert hallotta a kiabálását Jack-nek.
-Nemtom nekem nem jött le Sun arcáról, hogy nem Jin a gyerek apja, de majd visszanézem.
-Walt Clair-nek adta a kutyát (vagyis azt mondta vigyázzon rá) és Clair meghalt szóval úgy néz ki Sawyer az örökös 😊
az meg h Michael kijott sztem felfoghato a csereakcio rajukeso reszekent is.
amugy akinek nem volt egyertelmu h nem Jine a gyerek annak most az lett, Sun nezese mostmar tenyleg egyertelmu volt.
Amugy figyeltetek, hogy akinel a kutya van az meghalt/eltunt? Most Sawyernel volt^^
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
En megertem, hogy Hawaii strandjait nem csufithatjak el evekig repülögeproncsokkal, a CGI meg draga lenne, de akkor miert nem a tengerbe zuhantattak öket, azt kiusztak volna...a hasznalati cuccokat meg kimosta volna a viz...
Vagy legalabb lett volna egy resz, amiben vagy 2 napot vandorolnak egy masik helyre, hogy ne kelljen latniuk a sok roncsot, mert bantja a szeperzeküket...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azert eleg szepen eltakaritottak az összes cuccot. Kivancsi lennek hova raktak öket es mivel, illetve hogyan?
A tengerbe hajigaltak? Büdös környezetszennyezök...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Node félre a csipkelõdéssel. Szvsz a sokak által bántott Kate-Jack játékot kifejezetten élveztem. Valahogy az ilyen ide-oda játékok sokkal jobban tetszenek (pl. a JAG-ben vagy az SG-ben is) mint az egyszerû, tiszta, de nyálas romantikus szálak.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ezt írod:
Persze lehet valami jelet csinálni...de igazából sok értelme nincs..
Erre írtam, amit írtam.
Kapj már a fejedhez, kisfiú! <#mf3>#mf3><#lama>#lama>
Nekem sem tetszett ez a rész annyira. Sok újdonságot nem mondott.
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Énis biztos megpróbálnék a legkényelmesebben berendezkedni egy ilyen szigeten...Persze lehet valami jelet csinálni...de igazából sok értelme nincs..
Én biztos egésznap a dzsungelbe nyomnám, mint anno Lock...😄
A viszontagsagos körülmenyek ellenere is több a pozitivum sok ember szamara, ezert kezdik magukat otthon erezni, illetve esetleg mar beletörödtek, hogy ha 2 honap utan nem talaltak rajuk, ezutan sem fognak.
Valoszinüleg egyesekben az is felmerült, hogy ha mar elelmet dobnak le nekik, akkor biztosan tudnak roluk, s ha megsem viszik el öket innen, akkor annak valoszinüleg oka van.
Mondjuk en nem szeretnem magam kiserleti patkanynak erezni egy szigeten, pont ezert tennek meg mindent, hogy eltünhessek onnan.
Azt nem ertem, hogy a francia tyuk 16 eve van a szigeten, megsem tud a kajaszallitmanyokrol... ha meg tud, miert nem szolt roluk a többieknek?
Ö nem ugy nez ki, mint aki beletörödött a sorsaba, akkor logikus lenne, hogy megosztja a tudasat a többiekkel, miutan mostmar valamennyire megbiznak egymasban.
Egy friss velemeny, nezöpont sokat lendithet egy zsakutcaba került projekten...
Szoval vannak azert logikai buktatok ebben a sorozatban is rendesen, de talan egyszer majd minden kiderül...
Lost
Tököm tele van nekem is azzal, amit Bernard is szóvá tett: mindenki hosszútávra rendezkedik be...
Másrészt, az ilyen "Henry bedurvul" dolgok is általában másképp sülnek e la filmben - lásd Hurley esete...
Max. annak a filmnek a trailerét nézem meg amirõl nem tudom eldönteni, hogy akarom e látni. Moziba se szeretem amikor nyomatják. Csökkenti az élvezeti értékét> Az ilyen Henry bedurvul szövegek elé meg nyomjatok már be egy szimpla spoiler feliratot nem hiszem, hogy leesne a kezetek.
http://www.thetailsection.com/lost.2.20.two.for.the.road.divx.avi
- I'm not... Do you mind, if i grab your titts?
- Oh, don't hesitate...
<#eplus2>#eplus2>
Bocs, csak rohadtul unatkozom es szenvedek...
Ennyire dedós, átlátszó és hatásvadász fogással behülyíteni az arra fogékony nézõket már szinte agysejt-gyilkosság! Meg ez:
- I'm sorry I kissed you...
- I'm not.
S utána a hatásvadász csókolódzáshoz készölõdés. Broáffff. A sötétarcú testvér érkezése annyira kiszámítható volt, hogy szinte fájt - ugyanis két esélyes volt: vagy õ, vagy a porontya
Amugy Kate egy hülye ribanc szerintem...egyszer sawyer, egyszer Jack... jol be kene dobni a közösbe, azt akkor talan tudna valasztani...
Szándékosan töltik ki olyan elemekkel, amelyeket korábban simán elintéztek volna egy csettintéssel. Jack és Kate - hánynom kell.
Lassanként teljesen elhidegülök ettõl a sorozattól.
Az, hogy a vegen Michael felbukkant, elegge megrendezett dolognak tünt. Vagy az othersek rossz rendezök, vagy a az amerikaiak...
Amugy volt benne egy resz, ahol a vago illetve a kameras egy szarvashibat es raadasul egy n00b hibat követett el.
Mikor bernard tolja a kocsit, a kep bal oldalarol veselkedik neki, mivel az auto eleje jobbra mutat.
A közeli insertekben a kerekröl viszont az auto rossz oldalat filmeztek, mivel jobbrol balra akart kihajtani a hobol (es hajtott is ki a vegen).
Igy nekem vegig az volt az erzesem, hogy a kocsi Bernard fele tolat.
Ha a kameras, a rendezö es a continuity nem vette eszre, legkesöbb a vagonak kellett volna a hibat eszrevennie es a kep tükrözesevel megoldani a hibat...