Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
welcome back ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mi aza OMG ?

OMG!

TENK JÚÚÚÚ ! ÍGY RÁFÉR 2 DVD RE DIVX BEN FELIRATTAL ! JEEE !

Csacsi
24 részes lesz, de az utlsó kettõ egyben lesz (23-as, 24-es)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csá ! Nemtuggya valaki hogy a Lost 2. évad hány részes lessz ?
Elöre is köccc!

Csacsi
Azt ne töltsd le, mert biztos fake. Csak ma hajnalban mutaják be usában

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

rar-ban már van 21!
Emlékszem a mezítlábasokra a macis gyerekkel, de lehet hogy az egy másik "tesztcsapat", vagy vannak köztük ilyen "közlegények" beetetésképpen, tehát kb. annyira szakadtak amennyire a kalózok szakállasak:-) Michael azt pl. tudja hogy mezítlábasokkal Ana Luciáék találkoztak, tehát azt el fogják hinni hogy Azok így néznek ki. De tripla csavarra én is fel vagyok készülve😊, csak gyártom az elméleteket mert annyira furcsán viselkedett.
Mayday
Holnap hajnalban mar toltheto lesz 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

kill3r22
sztem a mezitlábasok a francia nöhöz tartoznak akiket ö halottnak hissz..de kitudja mi lessz itt mikor lesz a 21?

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Mayday
Azert ne felejtsuk el, hogy volt egy "others" banda, akiknek csak a labukat lattuk, es tenyleg civilizalatlan "benszulotteknek" tuntek!!! (2. evad eleje fele)

Lehet, hogy megis 3 banda van? (Es a Henry bandaja berli fel Michaelt a mezitlabasok kiiktatasara a lezuhant tarsasaggal mondjuk? ) 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Kétségtelenül, ez egy hihetõ elmélet, de lehet, hogy még nagyobb csavar lesz ebben a dologban.

Careful what you look for. You just might find it.

PiszkosFred
Érdekes a dolog, a neten megjelent promok közül jónéhány fake a TTS szerint. De a jövõ évi szereposztás is rejteget meglepetéseket... Francba már, jöhetne a finálé gyorsabban ;]

Néha furcsa a hangulat itt a fórumon, félve mégis megjegyezném hogy szerintem Michaelnek Waltért cserébe be kell csalogatnia a többieket vmi csapdafélébe. Amit az "Othersrõl" mondott az tudjuk hogy nem igaz, ill. Henry Gale is mondta hogy "Azok" ki vannak készülve Ana Luciára mert eltette láb alól 2 emberüket, így felmerült bennem hogy Michaelnek talán ezért kellett õt kinyírnia. Nem tudom egyébként hová tenni a viselkedését. Szóval Michaelt igenis "cserébe" engedték vissza hogy ha Waltot akarja akkor dolgozzon nekik egy kicsit.
A Miki csak magyarul Miklós. In English Miklós=Nicholas, Nick, stb. Mike=Michael=Mihály. Bocs nem kötözködni akartam csak kikívánkozott.
A linkben le vannak írva az utalások egy táblázatban.
Ahh, persze, hoyg nem Jack mondta, hanem Sawyer... VIP-jog hiányzik...

Jack rá mondta, hogy Csuvi, az tény... ettõl még nekem Jack a csuvis, ugatós majom 😊))))

PiszkosFred
Jinre mondta Sawyer asszem, amikor osszevissza hablatyolt koreai nyelven. Vagy mittomen milyen nyelven, talan koreai ;]

Jack... <#hehe>

mrzed001
És ki lehet Csubakka ? <#idiota>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

A készítõk star wars rajongók??! Akkor már értem <#taps>
Én a 20-as részben Michaelt teljesen azonosítottam a sw3-as Anakin Skywalkerrel...
nekem a tetteibõl egybõl ez ugrott be! A cél szentesíti az eszközt, ezért akit kell, azt legyilkolja<#boxer><#violent> és mindezt a szerettéért..
Csacsi
www.mininova.org

Risu Führer
csá.mondtanátok egy linket vagy egy torrenthonlapot ahonnan le lehet tölteni az összed lost részt.dánke

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Hunnenkoenig
Lehet neked is azt kene tenned, hogy ne legyel ennyire telitve es ne a szex töltse ki minden gondolatod... :-)

Hunnenkoenig
Es tulajdonkeppen ezt az egeszet maszturbalas közben kepzeli el, mert erre gerjed, mi? <#idiota>

PiszkosFred
Érdekes teória, asszem Walt elsõ jelenete után azonnal betiltaná az ortt ;]

fináléban kiderül hogy Locke transzexuális és az egész sziget csak az õ nõi és férfi nemi képzelõdése volt, Dharmástul mindenestül <#nevetes1><#nevetes1>
PiszkosFred
Ha Bubunak hívta volna, akkor bubunak írnám én is ;] A lényeg hogy könnyebb volt Mikit írni (Sawyer hülyeségét követve), mint mindig Michael-t. Lusta ember vagyok, na, akinek nem tetszik, az így járt... De például Kate helyett nem fogok Freckles-t írni, a Kate szép rövid és egyszerû, ahogy a többi név is, hál'stennek ;]

Risu Führer
csá.mondtanátok egy linket vagy egy torrenthonlapot ahonnan le lehet tölteni az összed lost részt.dánke

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Hunnenkoenig
es a Mickey az pedig Májki...

@Mukika: Nem is neked mondtam, hanem a comic rajzolojanak...

Hunnenkoenig
Most mi van? Ne kavarjal mar te is :-)

Mickey az a Michael beceneve es szinten semmi köze a mikloshoz...

MerlinW
Ööö de a Michael - Mihály, Mickey - Miklós 😊 Lényegen nem változtat ugyan, Sawyer lökött😄

[merlinw.org]

Nekem Sawyer Star Wars-os beszolásai tetszettek.Amúgy tudtátok hogy a készítõk is mély SW rajongók?<#vigyor2>

http://www.starwars.com/community/news/rocks/f20060505/index.html
Jaja, az zseniális beszólás volt 😊

So cry me a fuckin river, bitch!

mukika
az a pár szmájli nem véletlenül volt ott az én hozzászólásom végén...

Hunnenkoenig
Ha-ha-ha <#szomoru2>
Remelem most kellett nevetni...

magus
mostani reszben you too Brutuson rohogtem egyet^^

PiszkosFred
Michael - Mickey - "Miki"... Sorry, de Sawyer szólította így egyszer, nem én találtam ki vagy fordítottam a nevét ;] Sawyer jó szokása, hogy idióta nickeket ad mindenkinek, én csak õt követtem (könnyebb Mikizni, mint kiírni mindig hogy Micheal) Sz'al Miki nem Miklós becézve, hanem Mickey. Reklamálj Sawywernél ;]

mukika
Lost - A Metróban is<#wilting><#idiota><#wilting><#guluszem1><#wilting>

Hunnenkoenig
Ja, Miklos az Nicolas

Michael magyarul Mihály, nem Miklós...

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

PiszkosFred
Locke elég sokat járt eleinte a vadonba vadászni, vagy csak kóborolt magában keresve a dolgokat, ha nagyon el akarták volna kapni, 2-3an simán el tudták volna, amikor egyedül volt. A farokrész csapatát már az elsõ napon "megtizedelték", vagyis Locke-ról is biztos tudták, hogy "kell nekik". Feltéve, ha igaz Henry állítása.

Viszont arra kíváncsi leszek, hogy Miki beszámolója az Othersrõl (mit látott, milyen tábort, stb) mekkora szerepet kap a késõbbiekben. Mert biztos nem véletlen a dolog. Más kérdés, hogy azóta páran akik voltak a másik bunkerben Claire-rel (az orvosiban), tudják hogy ez nem igaz. Amit viszont Miki nem tud, hogy tudják hogy nem igaz, hanem csak álruha. Vagyis akármennyire is figyelik a csapatot, úgy látszik nem tudják hogy leleplezõdött az álruha meg álszakáll, amelyet Miki próbált ecsetelni ;]

De mindez persze csak okos skodás, pár rész és talán megtudjuk. A finálé híreit figyelve, lesz magyarázat pár dologra, bõségesen. Gondolom úgy, hogy épp elég kérdést vessen fel a szünetre, amin aztán agyalhatunk. ;]

Hunnenkoenig
Hat henry azt mondta, hogy akkor esett csapdaba, mikor uton volt ide, hogy elvigye Locke-t.

Gondolom gyorsan kellett neki is improvizalnia, mikor nem lathatatlanul tudta megoldani a dolgot.

Mondjuk lehetett egeszen mas is a celja, es valoban csak hülyiti öket, bar szerintem Locke bizalmaba akar ferközni valamiert es azt akarja elerni, hogy inkabb öt tekintse baratnak, mint a többieket.

Szoval a kettö nem zarja ki egymast. Tehat alapbol el akarta hurcolni (ami nem sikerült volna, ha kicsit is ismerik Locke-t), most meg inkabb el akarja csabita a sötet oldalra, hogy vele menjen.

Nem sok új. <#hehe>

mukika
ha ez a befejezés ilyenre sikerült, akkor nem is merek belegondolni, hogy mi lesz itt a szezonzáró epizódban... 😮

Hát én azthittem hogy csak céltalanul visszajött, sejteni se mertem volna hogy durva fog történni a finale-ban....<#eplus2>
magus
azt nem, de erosen sejtettem, hogy cellal jott vissza, sot meg azt is, hogy valami durva fog tortenni mikor visszajon, ha nem most akkor a kovetkezo reszben