Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Elöre is köccc!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Lehet, hogy megis 3 banda van? (Es a Henry bandaja berli fel Michaelt a mezitlabasok kiiktatasara a lezuhant tarsasaggal mondjuk? ) 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Careful what you look for. You just might find it.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Én a 20-as részben Michaelt teljesen azonosítottam a sw3-as Anakin Skywalkerrel...
nekem a tetteibõl egybõl ez ugrott be! A cél szentesíti az eszközt, ezért akit kell, azt legyilkolja<#boxer>#boxer><#violent>#violent> és mindezt a szerettéért..
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Mickey az a Michael beceneve es szinten semmi köze a mikloshoz...
[merlinw.org]
http://www.starwars.com/community/news/rocks/f20060505/index.html
So cry me a fuckin river, bitch!
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Viszont arra kíváncsi leszek, hogy Miki beszámolója az Othersrõl (mit látott, milyen tábort, stb) mekkora szerepet kap a késõbbiekben. Mert biztos nem véletlen a dolog. Más kérdés, hogy azóta páran akik voltak a másik bunkerben Claire-rel (az orvosiban), tudják hogy ez nem igaz. Amit viszont Miki nem tud, hogy tudják hogy nem igaz, hanem csak álruha. Vagyis akármennyire is figyelik a csapatot, úgy látszik nem tudják hogy leleplezõdött az álruha meg álszakáll, amelyet Miki próbált ecsetelni ;]
De mindez persze csak okos skodás, pár rész és talán megtudjuk. A finálé híreit figyelve, lesz magyarázat pár dologra, bõségesen. Gondolom úgy, hogy épp elég kérdést vessen fel a szünetre, amin aztán agyalhatunk. ;]
Gondolom gyorsan kellett neki is improvizalnia, mikor nem lathatatlanul tudta megoldani a dolgot.
Mondjuk lehetett egeszen mas is a celja, es valoban csak hülyiti öket, bar szerintem Locke bizalmaba akar ferközni valamiert es azt akarja elerni, hogy inkabb öt tekintse baratnak, mint a többieket.
Szoval a kettö nem zarja ki egymast. Tehat alapbol el akarta hurcolni (ami nem sikerült volna, ha kicsit is ismerik Locke-t), most meg inkabb el akarja csabita a sötet oldalra, hogy vele menjen.