Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
már megtaláltam.

5 nap van hátra a következõ részig ugye?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
A 22-es promot honnan tudom leszedni? a lenti link nekem nem jó!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

PiszkosFred
Egyébként jó lenne már választ kapni a jegesmedvére is, meg Walt/Hugo egykori spanyol képregényére is. ;] Mármint konkrét választ, nem találgatást. Lassan egy éve várok erre...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hunnenkoenig
Azert ugye tudod, hogy te egy mystery series-t nezel?

Nem mintha ezek az almok vagy latomasok nem lettek volna az elsö resz ota jelen a sorozatban...

IMYke2.0.0.0
A 20-as vége után ez a rész lanyha volt.
A misztifikálás már erõltetett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

EmThor
2x21 spoiler nélkül

pöndörödött a kuki, ez 10/10 gyerekek 😄

PiszkosFred
ABC

ti az axn-an kívül hol nézitek még a sorozatot?
Hja a következõ hatch-ben meg már dvd lejátszó lesz!<#hehe><#vigyor>
Köszi a segítséget, majd akkor megcsinálom valamelyik videokonverterrel.<#smile>

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

PiszkosFred
Köszönöm.

jovo heten mike flashback, aztan finale.

PiszkosFred
Na idõközben már kiderült, hogy ugyanaz a fickó, mindkét esetben õ neki köszönhetõ hogy Claire és Eko "gépre szállt"...

Lesz szünet? Vagy jövõ héten s2 finálé, a duplarésszel?

PiszkosFred
SPOILER (ep21)

Kérdés? A farmon a csaj (aki "feltámadt" boncolás közben) apja, ugyanaz a fickó, akinél Claire járt az adoptáció körül, még a season 1 derakán? Aki azt akarta hogy megtartsa mindenáron, asszem jósolt neki vagy ilyesmi, és asszema jegyet is õ vette meg Clairenek? Ugyanaz? (elõ kell keresnem azt a részt, addig gondoltam megkérdezem)

Locke vicces egyébként - persze átvitt értelemben. Lassan már rutinból nyitják az újabb "hatch"-t, és már eltûnt a kezdeti lelkesedés? Pedig itt már színes felvételek is vannak, videómagnóval, nem pedig vacak filmszalagok... ;]

Na! Megnéztem énis az utolsó 2 részt!<#falbav>
Basszák meg a köcsögforgatókönyvírók!!!<#falbav> Hogy a picsába lehet a legjobb csajt kinyírni???Rohaggyon meg a feka Michael is mékellett kinyírnia a Michele Rodrigezt? ÁÁÁÁÁÁ! Basszák meg!<#falbav><#violent><#bdead><#gonosz2>

Egyébként bittos ezt mondták a Michaelnek, hogyengedje el a csávót aztán akkor elengedik a porontyát! Köcsög!
2x21: elég jó volt. Lehet majd agyalni 1-2 dolgon. <#vigyor0>

thaliazu: nézd meg az adatlapomat. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Nem néztem a sorozatot de az imdb szerint játszott benne.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ha jól láttam a vadak urában Emilie az erdõ szelleme vagy mi.nem?
Ha már ez a téma, én meg Emilie de Ravint láttam tegnap az MTV-n a The Hills have Eyes c. horrorremake trailerében. Aki egyébként szintén játszott anno egy CSI:MIAMI epizódban, valami diszkós lotyót.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

szerintem nem kérdeztem se bántót, se túl személyeset, ha nem akar, akkor nem válaszol rá. ja tényleg most jut eszembe NEM IS TÕLED KÉRDEZTEM
Geeryy
szerintem azt is kerdezd meg hogy milyen szinu zoknit hord...
az ilyen jellegu kerdesek mehetnek privibe.itt probalj inakabb a lostrol irni, vagy ami meg jobb lesz szerintem _maradj csondbe_

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

lost forever<#vigyor2>
WTH te lány vagy fiú vagy?
igaz csak a végét láttam, õ volt a gyilkos
Én õt nem, hanem nemrég, szintén a miami helyszínelõkben a Shannon-t. <#vigyor0>

tegnap láttam ian sommerhaldert a viasat3-on a miami helyszínelõkben. ki látta még?
Nem az a lényeg a méret szempontjából hogy ráégeti a feliratot, hanem hogy eközben lejjebb veszi a felbontást vagy a video/audio sávszélességet az újratömörítés közben, ezért lesz kissebb. De ezt akármelyik videokonverter megcsinálja, nem kell hozzá egy konkrét progi.

IMYke2.0.0.0
Hiszed vagy sem, én mindig így írok... <#nezze>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gondolom most nagyon büske vagy magadra hogy ilyen frappánsat tudtál írni<#oooo>
IMYke2.0.0.0
Akkor olvasd el, hogy hányadik a hozzászólásod ebben a topikban, s rájössz, hogy nem egyedül írogatsz ide... nélküled is van élet. <#beka2>

csak nem rég csatlakoztam, még új vagyok itt
The FlashBack
LoL
dehogy

senki sincs itt? olyan egyedül rajongok a lostért!😞
igen, ott nézem, csak tanultam, és legutóbb nem láttam. volt vmi nagyon lényeges történés benne?
Szevasztok!
Nekem megvam a 2. évadból eddig az összes rész (1-21) felirattal.
De az a baj, hogy egy rész 350 mb. De olvastam valahol (endless & skyline), hogy van valami feliratráégetõ progi, amivel egy rész nem 350 mb-s lesz hanem csak 190 mb. Na nekem ez a progi kéne, szal ha valaki tud róla valamit, linket az lécci írja meg. Elõre is köszi😊

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

kill3r22
már rájöttem jól beszoptam...😛

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

<#hehe>

A 3 perc az epizod cime 😊

Amse
az axn-en nézed?

sziasztok imádom a lostot, de a legutóbbi részt nem láttam.vki elmondaná mi volt benne? köszi
Sland
#6354 miatt írtam de mind1. egyébként nekem már reggel 6 óta megvan, de tök8

kill3r22
akit érdekel és látta a 21est
2x22 3 perces promo
letöltési link

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Geeryy
mar lassan 10oraja.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Sland
tényleg van 21. rész már!
Lost.S02E21.HDTV.XviD-XOR

www.tv.com/lost, mindig rajta van hogy mikor lesz köv. adás ill. az episode summary is
Hunnenkoenig
Nem kiabalunk a forumon...

Aligha. Emlékezz a macira. <#vigyor0>

Pontosan erre gyanakszom én is, hogy valami nagyobb csel van itt. <#vigyor0>

Geeryy
azt akarta irni h akkor fér rá ha .OMG. egy uj fajta tomoritese eljaras melynek a lejatszasahoz a lemeze behelyezese utan finnul kell szamokat mormolni,es a jobb kezeddel megfogni a bal terde es kozbe forogni.ha nem jatszana le probalj meg minden masodik kor utan leguggolni es tapsolni a fejed folott.

IMYke2.0.0.0
<#papakacsint>