Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michalet visszakuldtek, odaig tiszta, gondolom a fia miatt. Szerintem is jo teoria az, hogy Henryt jott kiszabaditani, de Henry akkor nyilvan nem direkt epult be, csak kihasznalja a helyzetet, mint ahogy Locket is szerintem csak hulyitette. Azt sem vagom, hogy a multkori reszben Libby ott volt a szanatoriumban, akkor most lelovik es kesz, azt nem valaszoljak meg? eleg egyszeru megoldas h mindenkit megolnek es nincs tobb valasz...
(bar varhato volt, hogy Michael mit fog csinalni szerintem mar a resz eleje ota...)
amugy meg jogos, a promo elott tegyetek mar ki a spoilert, en se nezem meg a topicot mig nem lattam a legujabb reszt, de a promora nem vagyok kivancsi utana sem...
Akkoriban persze nem tudtam, hogy nem amcsi, csak az tûnt fel, hogy nagyon nem olyan mint a sok Nyálliwoodi dõlyfösdíva.
Sztem Delenn szerepét nem is tudta volna egy amcsi sem úgy eljátszani, mint õ (és nem csak azért mert tényleg legalább annyira kívülálló volt, mintha Mimbari lenne) ... talán mert olyan igazi a mosolya.
A lost-ban kellett egy európai (azaz nem-mûmaca-amcsi) vadasszony. Hát, elég jól adja 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mondanom sem kell: Mi, sorozat- és filmnézõk jártunk jól - de az ottani színházlátogatók sem panaszkodhatnak. Nem véletlenül zsebelt be ott is elismeréseket és posztokat.
Amúgy meg, bár a Babylon 5-beli elsõ szereplése óta eltelt 12 év, azok a szemek és az a száj... kész! <#szeret>#szeret>
Örülök, hogy ismet egy szinesz, aki öregbiti a kelet europai-balkan orszagok hirnevet.
Mindig felemelö erzes, ha egy ilyen orszagbol valaki nemzetközi hirnevre tesz szert. A horvatok gondolom meg büszkebbek ra.
Amugy eleg csinos (pont az esetem), bar a lostban jol leamortizaltak <#nyes>#nyes>
Mellesleg szomszéd, Zágrebi
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Careful what you look for. You just might find it.
De biztos így van, ha emlékszel rá.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Számomra az újdonság erejével hatott, amikor az Internetes Filmadatbázisban megnéztem a stáblista tagjainak filmográfiáját...
Mira Furlan - a Lost-ban õ a "francia tyúk".
Ati
Bazinga!
mivel az aktuális részt már láttam ezért jöttem ide,csak nem szeretem ha egy állítólagos poént lelõnek,ENNYI..ugassatok le
A promo meg mubalhe, kar a szoert. Ennyi erovel ne menj moziba, mert a filmed elott latsz meg 3-4 masik film trailert, ami poengyilkos lenne? Vagy ne nezz tevet, mert neadjisten leadnak egy musor reklamot, amit latva megint csak poenokat gyilkolnak? Ugye hogy hulyeseg errol beszelni ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egy promo egy promo. Azert van, hogy felcsigazza az erdeklödest. Nem tudsz meg belöle semmit, amit egy heten belül ugyse tudnal. Nem mintha a sorozat poenjat löne le, szoval nem kell csinalni itt a müfesztivalt.
a 20.rész nálam 5/5
Ha a törtenet megköveteli, hogy meghaljon, az OK, de igy...
A legdurvabb, mikor a szinesz elmegy es ugyanazt a szerepet atveszi egy amsik szinesz, aki meg közel sem hasonlit az elözöre, de ez nem zavar senkit a sorozatban... <#mf1>#mf1>
Hülye picsa. Nem volt jo neki a Lost? Jatssza itt az agyat. Aztan a masik sorozat majd biztos valami olcso brazil daily soap lesz, amit egy ev utan abbahagynak, mert a kutyat nem erdekli. Akkor majd szeretne visszamenni a Lost-ba, de mar nem lehet, mert meghalt. Nem kap mas munkat, alkoholista lesz es csoron fog meghalni valahol egy colas dobozokkal teli bevasarlokocsit tolva, mint a regi superman-böl a föszereplö csajszi...
(just kidding)
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Finálé után újra kell nézni a teljes sztorit, aztán a holtszezonban lehet keresni az összefüggéseket. Csak idõ kellene rá ;]
Azért vicces volt ebben a részben, ahogy szerencsétlen Sawyerre rányítja az öreg az ajtót ;]
A 20as rész végén én is azt mondtam, hogy "WTF?!, álljuk már meg egy percre hééé". Aztán megnéztem a 21es promot ;] Nagyon durva finálé lesz, az már egyszer tuti. De egyúttal félek is tõle, hogy a sorozat milyen irányba fog továbbmenni, military vagy misztikus, most ki fog derülni...
Tudom, sokan írták már hogy utálják Rodriguezt, tõlük elnézést, én kedvelem, ezért én sajnáltam hogy ki(ny)írták. Ennyi erõvel - és ismert múlttal - Sawyernek is reszeltek. A vicces dolog az egészben az, hogy Ana saját csapdájába sétált bele. Ha nem akarja a bosszút a Henry ellen, és nem lopja el a stukkert, és nem viszi be a bunkerbe Mikinek, akkor még most is élne. Talán. Vicces hely ez a sziget... ;]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)