Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ne mondd, hogy te a rész elején már tudtad, hogy pisztolyt szerez és lelövi Ana-t meg Libby-t!!! <#guluszem1><#gun>

magus
amugy mikor jon a finale? hany reszes lesz ez az evad? vagy nezzem meg neten... igaz...

magus
na most nem vagom mi van...

Michalet visszakuldtek, odaig tiszta, gondolom a fia miatt. Szerintem is jo teoria az, hogy Henryt jott kiszabaditani, de Henry akkor nyilvan nem direkt epult be, csak kihasznalja a helyzetet, mint ahogy Locket is szerintem csak hulyitette. Azt sem vagom, hogy a multkori reszben Libby ott volt a szanatoriumban, akkor most lelovik es kesz, azt nem valaszoljak meg? eleg egyszeru megoldas h mindenkit megolnek es nincs tobb valasz...

(bar varhato volt, hogy Michael mit fog csinalni szerintem mar a resz eleje ota...)

amugy meg jogos, a promo elott tegyetek mar ki a spoilert, en se nezem meg a topicot mig nem lattam a legujabb reszt, de a promora nem vagyok kivancsi utana sem...

mrzed001
Egyetértek.
Akkoriban persze nem tudtam, hogy nem amcsi, csak az tûnt fel, hogy nagyon nem olyan mint a sok Nyálliwoodi dõlyfösdíva.
Sztem Delenn szerepét nem is tudta volna egy amcsi sem úgy eljátszani, mint õ (és nem csak azért mert tényleg legalább annyira kívülálló volt, mintha Mimbari lenne) ... talán mert olyan igazi a mosolya.
A lost-ban kellett egy európai (azaz nem-mûmaca-amcsi) vadasszony. Hát, elég jól adja 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Hozzá kell tenni: õ elsõsorban színpadi színész - gondolom, te is elolvastad a biográfiáját is. 1991-ben férjével emigráltak USA-ba, mert színészi munkásságukat, életüket veszélyeztette a politikai hozzáállásuk.
Mondanom sem kell: Mi, sorozat- és filmnézõk jártunk jól - de az ottani színházlátogatók sem panaszkodhatnak. Nem véletlenül zsebelt be ott is elismeréseket és posztokat.

Amúgy meg, bár a Babylon 5-beli elsõ szereplése óta eltelt 12 év, azok a szemek és az a száj... kész! <#szeret>

Hunnenkoenig
Erdekes filmografiaja van.
Örülök, hogy ismet egy szinesz, aki öregbiti a kelet europai-balkan orszagok hirnevet.

Mindig felemelö erzes, ha egy ilyen orszagbol valaki nemzetközi hirnevre tesz szert. A horvatok gondolom meg büszkebbek ra.

Amugy eleg csinos (pont az esetem), bar a lostban jol leamortizaltak <#nyes>

Ha Pécsre jönne, akkor tuti láthatnám... de fogadjunk, hogy csóri Budapestre megy... MINDEN ott van... <#levele><#levele><#levele>

mrzed001
Mira Furlan? Hova?
Mellesleg szomszéd, Zágrebi

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Igen, és most májusban MO-ra jön - az átjáró napra.
majd tömegsírt ásnak alá 😄

Eko tuti, hogy nem fog meghalni... neki még szerepelnie kell, a fatemplomát pl. még nem is mutatták...
Amse
a másik Goodwin...

Ja, az egy nõ volt.

Careful what you look for. You just might find it.

rage
Arra emlékszem, hogy Eko kinyírt kettõt, de erre nem.
De biztos így van, ha emlékszel rá.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Az egyik vaszonruhas emberukre akit megolt amikor a jo embereket koltoztettek.

rage
Amikor Henry azt mondja Ana Lucianak,hogy te vagy a gyilkos, mert megöltél kettõt közülünk, akkor ki a második, akire gondolt?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Szánlak, hogy fizikai fájdalmat okoz neked az, hogy szabadon azt írok a fórumba / topikba, amit akarok. De ez továbbra is a te fájdalmad.

sadvagabond
mi is megvagyunk nélküled.
de nézzél be máskor is <#wave>

Ha van jobb dolgod is akkor adok egy jótanácsot amivel még egy kicsit több idõd marad rá: használd a keresõt, esetünkben sokkal hamarabb rájöttél volna hogy "feleslegeset" írsz, mint ameddig a hsz beírása tartott.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Mhosah Myth
A promot hol tudom megnézni? Csak mert lentebb volt egy link de ott nem indul el valami miatt... :S

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Nem hobbym 6300 HSZ-eket olvasgatni szabadidõmben. A topikok böngészgetése helyett van jobb dolgom is. Néha benézek, de tudok nélkülük (nélkületek, topiklakók, topikfüggõk) élni.

Ezek szerint nem túl rég olvasgatod a topicot. Volt már itt téma, asszem többször is.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

A Babylon 5-ben õ Delenn.

Mivel eddig még nem láttam, elkezdtem a Babylon 5-öt nézegetni.
Számomra az újdonság erejével hatott, amikor az Internetes Filmadatbázisban megnéztem a stáblista tagjainak filmográfiáját...
Mira Furlan - a Lost-ban õ a "francia tyúk".

rage
Szerintem Libby egyáltalán nem biztos, hogy meghalt, attól, mert összeesett,pláne,hogy épp maga elõtt szorította a takarót, amirõl majd jövõ héten kiderülhet, hogy felfogta a golyót valamelyest...

Hunnenkoenig
Fu, tenyleg? Nem hiszem el! <#wow1>
(bocs, csak unatkozok)

Hali. Láttátok már hogy a 2x02 részben mikor a egy cápa köröz michael tutaja alatt a cápába bele van égetve a dharma jele.

Ati

Óvoda 2...

Lasagne
<#nevetes1><#beka2>igen VNM néha az is kell

Hunnenkoenig
<#beka3>

Óvoda...

Lasagne
Hunnenkoenig<#action>

precision
itt is mikor s01 ment rtlklubon, a részek végén mindig volt egy "mi lesz jövõhéten" pár másodperces bejátszás...fel kellett volna jelenteni rtlklubot hogy miafakkért spoilerezik 😊

Bazinga!

Hunnenkoenig
Tekintsd magad leugatva <#nyes>

mukika
odakint a promot a részek után egybõl bemutatják... szevasz a legtöbbször csak egy kis ízelítõ a hangulatból, és a fele sem úgy történik ahogy elgondolod, ahogy látod.

Lasagne
nincs értelme ezen agyalni,úgyis nektek van igazatok
mivel az aktuális részt már láttam ezért jöttem ide,csak nem szeretem ha egy állítólagos poént lelõnek,ENNYI..ugassatok le

mukika
na az a rész ütött... <#wow2><#worship><#vigyor2><#eljen>

PiszkosFred
Ha en kibirom nap mint nap latva a ketszamjegyu "uj uzenet"-et a Lost topik mellett, akkor mas is kibirja hogy ne nezzen be ide, csak ha latta az aktualis reszt. Ilyen egyszeru. Jo dolog a spoiler, egy jatek kapcsan bizony az elejen hasznos lehet, de egy sorozatnal, amelynek reszeit szinte egyszerre nezi mindenki, felesleges. En sem jovok be ide addig, amig nem latom az aktualis reszt. Ha elhuzodik es kesobb nezem meg, es kijott kozben mar az uj resz is, akkor van hogy hetekig csak figyelem a novekvo piros szamot a topik mellett, de nem jovok be. Ennyi.

A promo meg mubalhe, kar a szoert. Ennyi erovel ne menj moziba, mert a filmed elott latsz meg 3-4 masik film trailert, ami poengyilkos lenne? Vagy ne nezz tevet, mert neadjisten leadnak egy musor reklamot, amit latva megint csak poenokat gyilkolnak? Ugye hogy hulyeseg errol beszelni ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hunnenkoenig
Ha meg nem tudod, hogy egy forumon az emberek szeretnek a legujabb dolgokrol beszelgetni es nem feher kockakat nezegetni, akkor ne gyere be.

Egy promo egy promo. Azert van, hogy felcsigazza az erdeklödest. Nem tudsz meg belöle semmit, amit egy heten belül ugyse tudnal. Nem mintha a sorozat poenjat löne le, szoval nem kell csinalni itt a müfesztivalt.

Lasagne
én is egyet értek azzal :nem igaz hogy nem lehet használni azt a rohadt spoiler jelzést jó megnéztétek a promót,eldicsekedtek vele mint egy ovis "Bibiiii én már láttaaaam és elmondom mert nem tudom magamban tartaniii" elcseszitek az egész élményt!Szeretek forumozni de az ilyeneket utálom..Ha meg nem tudod hogy kell használni a spoiler jelzést akkor bazi nagy betûkkel írd elé tájékoztatásul.

a 20.rész nálam 5/5

petee
<#banplz>igazad van

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Hunnenkoenig
Nem szeretem, mikor ilyen okokbol ölnek meg valakit.

Ha a törtenet megköveteli, hogy meghaljon, az OK, de igy...

A legdurvabb, mikor a szinesz elmegy es ugyanazt a szerepet atveszi egy amsik szinesz, aki meg közel sem hasonlit az elözöre, de ez nem zavar senkit a sorozatban... <#mf1>

Hülye picsa. Nem volt jo neki a Lost? Jatssza itt az agyat. Aztan a masik sorozat majd biztos valami olcso brazil daily soap lesz, amit egy ev utan abbahagynak, mert a kutyat nem erdekli. Akkor majd szeretne visszamenni a Lost-ba, de mar nem lehet, mert meghalt. Nem kap mas munkat, alkoholista lesz es csoron fog meghalni valahol egy colas dobozokkal teli bevasarlokocsit tolva, mint a regi superman-böl a föszereplö csajszi...

(just kidding)

A sorozatjunkie-n már szerepelt áprilisban, hogy a Libby-t alakító színésznõ aláírt egy új sorozathoz, így a Lost-ból történõ kiválása szinte törvényszerû volt.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

attol meg szerepelhet.

Kár...Akkor honnan tudjuk meg hogy Libby miért került az elmegyógyóba?
mostanaban ketten halnak meg (persze lehet, hogy kesobb tobben is)

PiszkosFred
Hát nemtudom. Jack anyja egy barna hajú nõ (Veronica Hammel - régebben a Hill Street Bluesban játszott ügyvédnõt, én onnan ismerem legalábbis (egyébként egyik kedvenc rendõrsorozatom mai napig, még akkor is ha '80-as években készült;])). Ez a mostani valami kaland lehet, egy szeretõ, vagy esetleg újra nõsülés utáni második/sokadik feleség. Nem emléxem már, hogy meghalt e az anyja Jacknak vagy csak elváltak, vagy mi lett. De mintha élne, és mintha õ hívta volna fel Jacket hogy meghalt az öreg, passz, majd meg kell nézni. De a lényeg, hogy akit látni akart, az az öreg lánya, Jack (fél?)testvére, és aki - meg mernék rá esküdni - hogy ismert arc lesz a szigetrõl, ha kiderül hogy ki is õ ;]

Finálé után újra kell nézni a teljes sztorit, aztán a holtszezonban lehet keresni az összefüggéseket. Csak idõ kellene rá ;]

PiszkosFred
Spoilerek...

Azért vicces volt ebben a részben, ahogy szerencsétlen Sawyerre rányítja az öreg az ajtót ;]

A 20as rész végén én is azt mondtam, hogy "WTF?!, álljuk már meg egy percre hééé". Aztán megnéztem a 21es promot ;] Nagyon durva finálé lesz, az már egyszer tuti. De egyúttal félek is tõle, hogy a sorozat milyen irányba fog továbbmenni, military vagy misztikus, most ki fog derülni...

Tudom, sokan írták már hogy utálják Rodriguezt, tõlük elnézést, én kedvelem, ezért én sajnáltam hogy ki(ny)írták. Ennyi erõvel - és ismert múlttal - Sawyernek is reszeltek. A vicces dolog az egészben az, hogy Ana saját csapdájába sétált bele. Ha nem akarja a bosszút a Henry ellen, és nem lopja el a stukkert, és nem viszi be a bunkerbe Mikinek, akkor még most is élne. Talán. Vicces hely ez a sziget... ;]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pedig meghal. jovore masik sorozatban jatszik

PiszkosFred
http://www.mininova.org/tor/300169