22323
-
homeless #10253 Nem csak konkrétan a fórumokra gondolok, hanem az egész közvéleményre. Szerinted a készítők leszarják, hogy a rajongók mit gondolnak? Szerintem kúrvára nem és ha az előre betervezett csattanójukat már rég kitalálták, akkor én elképzelhetőnek tartom, hogy megváltoztassák. -
sorrow #10252 Ha abból indulunk ki amit a csaj mondott, hogy: "megtalálták a gépet, nem volt túlélő, mind meghaltak.
Nos igaz hogy jól hangzik pláne az epizód végén.
De azt nem tudjuk, hogy találtak-e holtesteket a kutató-mentő hajók és helikopterek vagy csak néhány roncsdarabot.
A repűlő a sziget közelében kezdett szétesni tehát az összes! darabja a szigeten vagy a sziget körül az óceánba kell hogy legyen.
Vagyis egy Fake Oceanic 815 repülő roncsokat kellett szétszórnia valakinek több száz kilóméterrel arrébb, az elterelő hadművelet részeként. Ami megintcsak necces mert az összegyűjtött darabokat be lehet azonosítani. -
#10251 biztos aszerint alakítják a részeket.....ez elég nagy hülyeség sztem.... -
homeless #10250 Ja mégvalami: Ez a mondtad kb ugyanaz, mint amikor Jacket láthattuk vidáman játszani az othersékkel. Ott az volt a cél, hogy mindenki azt higgye, hogy Jack átállt, aztán kiderűlt, hogy mégse. Itt is szerintem ez a helyzet. Túl feltűnően akarják sugallni ezt a más dimenzió/purgatórium vonalat, hogy igaz legyen. -
homeless #10249 Ha meghaltak, akkor, hogy kerűltek át egy "másik jelenbe"? Ha meghaltak volna, akkor max a hullájuk kerűlt volna át. És, hogy kerűlt oda Juliet?
Szerintem a csaj mondata csak egy fricska annak a rengeteg embernek akik azt gondolják, hogy a sziget=purgatórium. Gondolom a készítők is olvassák a fórumokat és a szerint alakítják a részeket, hogy minél nagyobbat üssön. Persze minden évadra van egy alapkoncepció, amit nem fognak megváltoztatni, de simán el tudom képzelni, hogy 1-2 dolgot megváltoztatnak, mert az eredeti ötletre túl sokan gondoltak.
Amúgy meg az otherék el tudták intézni, hogy Juliet exférjét elüsse egy busz, ahogy azt Juliet kivánta, meg minden kis szar titkukat kiderítették az összes utasnak. Gondolom nem volt nehéz elintézniük, hogy az egész világ halottnak higgye az utasokat. -
#10248 nem lehet repülégép ronycskat hamisitani ugy hogy a holttestek is ott legyenek...sehogysem lehet az nagyon extrém lenne... a csaj azért mondta h mindenki meghalt mert mindenki meghalt. ez van :D ez másik jelen másik térben holtbiztos...emlékeztek ez egy elcseszet földtanikisérlet volt!!! -
#10247 Én már feladtam, hogy megértsem... :) -
Lyan Kyj #10246 de a gép is a szigeten van:) -
#10245 mivel a gép emlékeim szerint letért az útról, így a szigeten sosem keresnék őket. -
#10244 de figyelj már... Mi az hogy eltűntették a nyomokat? Hol tűntették el? A gép a szigetre zuhant a fele meg az óceánba. A szigeten nem tüntettek el semmit, hiszen a gép egyes részei még mindig megtalálhatóak Jack-ék táborában. Mellesleg a szigeten senki sem kereste őket. Szóval még mindig nem értem, hogy miről beszélsz... -
#10243 a nyomok eltűntetése alatt azt értettem, hogy az others company félrevezette a lezuhant gép keresőit, talán úgy állították be az esetet, mintha mindenki meghalt volna. ez által eltüntették a nyomaikat, és az esélyt arra, hogy tovább keressék, és persze, hogy valaha is megtalálják őket. -
#10242 Ezt én sem értem... -
#10241 Milyen nyomaikat tuntettek el? -
Lyan Kyj #10240 lehet h a repcsi "megtalált" darabjai voltak, amiken nem voltak túlélők, és erről beszél a csaj. Szal nem a szigetre bukkantak rá, hanem a kamurepcsi roncsaira -
#10239 Én is azokat a kutatókat várom már nagyon, akik jelezték Des csajának, hogy találtak valamit. Hihetetlen, hogy immáron 18 részen vagyunk túl, és még csak meg sem említették ezt a szálat. Hacsak nem most a helikopterrel és annak túlélőivel. -
#10238 Szerintem miután leesett a repülő, az othersek eltüntették a nyomaikat és ezzel azt a látszatot keltették, hogy mindenki meghalt. -
#10237 lool -
#10236 oké oké -
#10235 egy cégnek aminek van egy szigete nem hiszem hogy nehéz lenne kifizetni egy xxl pizzát egy infomrmatikusnak, hogy keresse meg mindenki életrajzát -
#10234 lesz 5 évad? -
Dave0092 #10233 az 5. évad utolso részére kb 15 rejtély kifog derülni... -
#10232 Szerintetek amúgy lesz valami megoldás, ami télleg megmagyarázza a legtöbb rejtélyt (az összesre magyarázatot nem is várnék...), vagy csak minden részben újabb és újabb rejtélyekkel bonyolítják a sztorit következmény nélkül? -
#10231 meg talán mikhailnak is mondta hogy részletes leírást kér mindenkiről -
Dave0092 #10230 egyszer Ethantol...
mert ő irta össze a neveket, adatokat...
-
#10229 Meg arra sem volt még válasz, hogy a többiek honnan szerezték meg a lezhant gép utasainak életrajzait meg adatait. Tudjátok, mikor elkapták Jack-et, akkor ott mesélt Juliet,h mi mindent tudnak róla. -
#10228 Amikor leesett a repülőjük Ben-ék is meglepődtek, és rögtön rögtönzött, amikor közéjük külde Eathen-t, szóval szerintem nem az othersek irányították magukhoz a repülőt. Ők csak kihasznál(ják)tát őket. -
#10227 OFF
Király a logód!
ON -
#10226 biztos van egy út :D -
#10225 Ahhoz kepest szepen odavittek Julietet nem egeszen 3 eve, a folyamatosan ledobalt "lufis" Dharmas ellatmanyrol nem is beszelve ;] -
#10224 Na ja! Vártam hogy azért egy részt áldoznak arra is a készítők hogy mi lett Waltékkal.Meg amúgy az a "doboz" is ott van azt sem tudo hova tenni. -
#10223 Mondjuk ha nem is pontosan ez, de valami hasonló lehet a megoldás, hiszen az többször elhangzott, hogy sem elmenni, sem a szigetre visszatalálni nem lehet (kérdés, akkor Walték hogy mentek el?) -
#10222 Az othersek nem lehettek...azt se tudják hol vannak...ezt Ben is elmondta.
A Sziget összes tulajdonsága hogy meggyogyulnak az emberek, a terhes nők meghalnak, nem lehet daganat, minden összefügg. És valószinű azzal magyarázható hogy a mágneses dolog valóban meggörbiti a teret és máshol vannak én ezt látom realisnak és rengeteg dolog összefügg benne. tök jól összelehet rakni. NeM???
Dynamic egyébként épp erről beszélek hogy ezért gyogyunak meg az emberek... -
#10221 Jó a sorozat,nagyon jó.Én is arra gyanakszom hogy vagy az a nő is others vagy az othersek szervezték. -
#10220 azért eddig úgy jött le, hogy meglepődtek mikor jött a repülő, nem hiszem, hogy gyorsan gyártottak egy fake ocean flight 815-t és elrakták máshova... -
#10219 Én is erre gondoltam h othersék csinálták, hogy véletlenül se keressék őket. -
#10218 Hja, a szepen szaporodo sirok meg csak a diszlet reszei... ;] -
#10217 El tudom képzelni, hogy azt az Other-ök szervezték....ötletem sincs hogyan, de talán megtehették. :)
Na jó ehhez túl gyorsan, és túl nagyot kellett volna tenni.
Akkor én sem tudom. Ezek után már csak valami Qrvára tudományos-fantasztikus lehet csak a válasz! :D -
#10216 Durva!
Valahogy a repülő robbanásakor két párhuzamos dimenzióban folytatódott tovább a történet, az egyikben a szigetre zuhant a gép, a másikban meg máshova, amit meg is találtak?
-
#10215 "lock is azért tudd lábrálni mert alternativ jelenbe érkezett"
Na ja, és még véletlenül sincs köze ahhoz a tényhez, hogy mindenki meggyógyul valamiért a szigeten:P -
#10214 rohadt egyszerű gyerekek...
Itt a mágneses basszás miatt meggörbül a tér..emiatt lát desmond a jövöbe és emiatt volt a cégnél a nagy titkolozás is tulajdonképpen a othersek sem tudják h mit keresnek ott :D Illetve nem biztos h tudják...
engem még mindig nagyon érdekel a második évadvégén az az orosz kutatóbázis a sarkörön jelenet...lock is azért tudd lábrálni mert alternativ jelenbe érkezett majd ha frissebb leszek leirom normálisan a gondolataimat addigis