Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán ott van ez a szinte már nevetséges fényjelenség... ekkora fényimpulzust csak atommáglyával lehet elõidézni, amit a felszín felett kell felrobbantani! S az így lett volna, akkor a történetünkben mindenki halott kellene, hogy legyen a másodperc töredéke alatt hamuvá égve...
Ha pedig ezt valami mesével hárítják, akkor ez az egész sztori egy nagy mese, nulla realitás-alappal - akkor pedig miért kéne komolyan venni akár csak egy magyarázatszerûséget most és késõbb?
Aztán ott van az ENERGIA kérdése... Sehol egy
S ha nagyon megerõltetném magam, még találnék számos ilyen "bakit", ami miatt egyre csak csökken a sorozat nimbusza nálam.
El is felejtettem - nem is volt jó eleme a záró epizódnak.
Ellenben a Prison Break-kel, de még a Született feleségek is beelõzte nálam.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A sorozat alkotoi elmondtak, mar az elso evad kapcsan is, hogy ez a sorozat nem azoknak keszul, akik egybol valaszokat akarnak, meg rogton meg akarjak tudni, milyen "leny" van a szigeten, stb. Ez sokkal tobbrol szol, emberekrol, karakterekrol. Igazandbol azokhoz szol, akik emiatt nezik, nem az elozo csoporthoz. Sajnos itt sokan vannak, akiknek "nem ez valo", en ezt elfogadom.
Szamomra ez a sorozat meg mindig nagyon sokat jelent, fantasztikus hangulattal, fantasztikus karakterekkel. A felesegemmel nagyon sokat tudunk rola agyalni, beszelgetni ket resz kozott. Mindig van valami talalgatnivalo. Ilyet nekem meg film (akar mozi, akar sorozat) nem adott a Lost elott.
3 sorozatot neztunk most folyamatosan, a Lost, a Prison Break, es az Invasion. Nagyon szerettuk a masik kettot is, de a Lost MAGASAN a tobbi felett van szamomra, lehet egy PB folyamatosan izgalmas, szemben ezzel, nekem nem volt eleg, hogy a Lostot megusse. Irta itt valaki, hogy azert nem utott akkorat a Lost szezonzaro, mert elotte latott PB zarot. Nos, az sem volt rossz, de azt sikerult ugy elfelejtenem mar, hogy majd lesz, jol van, de a Lost azota is az agyamban motoszkal, sokkal tobbet tudnak az alkotoi, mint - eddigi ismereteim alapjan - barmely mas sorozat alkotoi.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na akkor hangosan elnyomtam egy b*zmeget... :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(spec én is csak nézzek hogy ezt mondja de ez részlet kérdés...)
(spec én is csak nézzek hogy ezt mondja de ez részlet kérdés...)
Hogy ezt miert erzik kötelessegüknek mindig itt bejelenteni...?
Már alig várom, hogy vége legyen, a két utolsó rész van hátra, de kétlem, hogy felkelthetné az érdeklõdésem az esetleges folytatás iránt.
Már izzadtságszagú az egész, lényegében részrõl részre újabb bunkereket fedeznek fel és ritkítják a nõszereplõket. Senem izgalmas, senem drámai, viszont bugyuta, és nem akar végetérni...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
üdv.: TapiR
a cikket ma írta sixx
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
többet nem kérdezem meg... 😄
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
---más---
melyik rész volt, amikor Charlie elvitte a kisbabát, és a tengerparton találtak rájuk? Tudom, hogy kérdezttem már, de nem találom a válasz hsz.-t...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
összefoglaló?
mondjuk nekem már a filmekben sem tetszett, mindegyikben ilyen tul beképzelt figurát játszik...ugynézki életben se különb
Bazinga!
nõ
olyanokat mondott hogy az összes rajongoja bekaphatja 😄
<#levele>#levele>
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"hajj...aranyanyám, a Jockie már nem szûz" <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
bárcsak megérné a 8. évadot... (nem értem mi ebben a sz*patás. ha két évad lenne és vége, akkor megérteném, no de ha 8? überkirályság lenne, nem sz*patás.)
de nem is értem. nem tudom, hogy más hogy van vele, de ha csak 5-6 részes lett volna már az is megérte volna, mert nem igazán tudok összekapni mostanában 3 filmet, ami annyira szórakoztaott volna, mint az elsõ 6*45 perc. és azóta még volt negyvenegynéhány rész, tuti heti 45 perc fun.
te megmondtad (ezen még most is röhögünk😊, nem nézed, nem tetszik, jó neked. más meg nézi és tetszik neki, ennyi. (de hogy mindezt egy olyan kritikára reagálod, ami ez alsõ pár rész után készült...😊)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”