22323
-
#10293 Nem lesz....nem testvérek -
Cmdr #10292 Mert 100%, hogy lesz valami ilyesmi! -
#10291 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Locke faterja egy csaló ugye, és elcsábította Sawyer anyját, és a pénzét is elvitte amire Sawyer faterja nagyon begurult, megölte a feleségét és saját magát. Locke faterja ekkor Tom Sawyernek adta ki magát, és Sawyer ezért vette fel ezt a nevet...stb. Szal Locke és Sawyer nem testvérek. -
#10290 Ezt meg honnan a bánatból vetted? nem testvérek -
Lyan Kyj #10289 ÁÁÁ, hogy lehet így vége??? Azt hittem még 20 perc hátravan!
Tetszett, ahogy kifigurázták a purgatórium-elmélet gyártókat:) -
#10288 Ugyan mér' lennének testvérek? -
Cmdr #10287 Sajer és Lokli testvérek? Hát ez egyre nevetségesebb! -
#10286 még mindig kérdések tömkelege, remélem válaszok is lesznek... -
Larvin #10285 Fú ez a rész nagyon tetszett!!!
Ez tényleg nagyon ütős volt. -
homeless #10284 A múltheti cirkusz után még azt se merem leírni, hogy jó vagy rosz rész volt e, nehogy valakinek elrontsam az élményét. -
#10283 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát ez megint egy ütős rész volt! :)
Most már végkép fingom nincs arról, hogy mi a fene folyik itt. Mi a fene lehet az a metafórikus varázs doboz? Hogy érti Ben, hogy Lock hozta az apját a szigetre? Mi a fenét tud Jack és Juliet amit nem mond el senkinek?
Azt legalább már tudjuk, hogy Naomi-t Desmond-ért küldte Peni. :) De még mindig nem tiszta a kép...
Valahogy azt érzem, hogy a szezonfináléban rendesen arcon leszünk csapva! :D -
Lyan Kyj #10282 na, új rész? vélemények?:) -
#10281 ettől függetlenül szerintem is dupla lesz... -
#10280 Ja bocs, azt nem néztem, csak a kérdésedet olvastam el:P -
#10279 Neked nem úgy tűnik, hogy a 22 és a 23 a dupla, mivel egynapon van, meg a címe is ugyanaz? -
#10278 Szerintem az utolsó dupla lesz. Az előző évad is duplával fejeződött be. -
#10277 Ez az évad miért csak 23 részes?
Vagy csak nincs még kiírva?
67 The Brig 5/2/2007 319 Reviews 0.00
68 The Man Behind the Curtain 5/9/2007 320 Reviews 0.00
69 Greatest Hits 5/16/2007 321 Reviews 9.82
70 Through The Looking Glass (1) 5/23/2007 322 Reviews 0.00
71 Through The Looking Glass (2) 5/23/2007 323 Reviews 0.00
Még a hónapban vége lesz ezekszerint. -
#10276 ez tetszett :-p -
#10275 lehet el is felejtették:P Bár mondjuk hogyha tényleg csak egy asztali naptár akkor nem sajnálom annyira mintha valami nagy volna:) -
Rohamoszti #10274 Gerbill: kezdek aggódni az ajándékunk miatt :P Jó nagy lehet ha ennyi ideig hozzák :D -
Larvin #10273 Itt 1 másik:
BrokeBack island
Ezt a videót Evangeline Lilly is említi egy showban, hogy tetszett neki -
Larvin #10272 Bocs, ha volt már:
paródia
(Enyhe spoiler, de nem vészes, és angol!) -
sorrow #10271 Az is lehet, hogy egy-két roncsdarabot messzire sodort a víz, amit megtaláltak. Azokból beazonosították az Oceanic 815-öt, és ebből a külvilág messzemenő következtetéseket vont le (mi mást tehetett volna). -
sorrow #10270 Az alkatrészeknek is (legtöbbnek) van sorszáma vagy gyáriszáma, az alapján be lehet azonosítani őket.
De igazad van, én is úgy gondolom hogy egészen másképp értette a csaj vagy úgy is mondhatnám hogy nem részletezte, eseteleg hazudik!. -
#10269 nem szeretem ezeket az összeesküvés gyártást de:
a gép az óceán fölött volt és ha nincs a sziget akkor az összes darabja az óceánba hullik....innentől kezdve nem nehéz aztmondani, hogy nincs túlélő.....most jön vki és megcáfolja az én elméleteme mer vmi hibádzik, de legalább gépeltem egy pársort :D -
#10268 Bocsi, boeing, ha jól tudom, nem boing. -
#10267 Nem tudom, én nem vagyok szakértő a témában, de ha van mondjuk egy boing, ami lezuhan, és ugyanolyan légitársaság feliratával szerzel valahonnan egy ugyanolyan típusú boinget, akkor honnan tudják meg, hogy ez a gép nem AZ a gép? A feket dobozon kívül szerintem semmilyen megkülönböztető jelzés nincs a gépeken. De szerintem ha nem is a következő részben, előbb vagy utóbb úgyis kiderül, hogy nem is úgy gondolta azt a csaj, ahogy mondta. Pont mint ahogy valaki lentebb a Jack-es példánál mondta. Sosem volt még rá példa ebben a filmben, hogy ha valaki elsőre mond valamit, az tényleg úgyis lenne, főleg nem ilyen horderejű dolgoknál. És különben is, senkisem mondta, hogy holttesteket is találtak, csak hogy nem volt túlélő. Ha találtak gépet, és már eltelt 90 nap, valószínűleg nem keresik már őket, hanem halottnak nyilvánítottak mindenkit. -
sorrow #10266 "valóban az others-ök intézték el, hogy mindenki azt higgye"
Ez csak akkor lehetséges, ha az összegyűjtött roncsokat ők vizsgálják meg, másképp nem lehet eltussolni, hogy fake a roncs.(sőt, a nemzetközi médiát is kontrollálják) -
sorrow #10265
Azt tudjuk, hogy a gép letért a megadott útvonalról tehát nincs hol keresni...nincsenek roncsok.
De a nő azt mondta, hogy: "megtalálták a gépet, nem volt túlélő, mind meghaltak."
Vagyis valaki-k nemcsak fake híreket gyártottak hanem hamis roncsot is. -
Lyan Kyj #10264 áhh!Na, látszik a sok kérdés miatt már kiesnek részletek:) -
#10263 Desmond nem volt a repülőn... -
Lyan Kyj #10262 miért kerestetné Desmondot, ha úgy tudják, h nem volt túlélő? - bár ez inkább költői kérdés volt -
#10261 Srácok, azt szokták mondani, hogy a nők bonyolítanak túl mindent, de szerintem most ti teszitek azt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért nem lehetséges az, hogy valóban az others-ök intézték el, hogy mindenki azt higgye, meghaltak a járat utasai? És pedig nem azért, hogy kísérletezhessenek rajtuk, hanem azért, mert nem akarták, hogy bárki is tudomást szerezzen az ő kis szigetükről, márpedig ha tovább keresték volna őket, nagy esély lett volna rá. Szerintem ennyire egyszerű. A képből lehet Desmond csaja is kapott egyet, vagy lefénymásoltatták. A csajt biztos ő küldte Desmond után, ahogyan az előző évad végén kiderült, továbbra is keresi őt. -
#10260 persze, biztos az odafelé vezető úton tudta meg, hogy mi történt... -
#10259 nah még csak most néztem meg. Elég lötty-mötty rész volt,de a vége vazzeg...
Grrrrrr :-p -
#10258 vagy csak szimplán azt mondták neki, hogy mondja ezt..... -
#10257 Vagy lehet, hogy a nő rádiót halgatott a helikopteren, és akkor az othersek manipulálták a rádiót, és bemondták, hogy megtalálták a gépet stb. -
#10256 igen szerintem is ez lehetett... -
#10255 szerintem meg nem volt semmilyen fake roncs, egyszerűen kamu híreket mutattak mondjuk a tv-ben és kész... -
#10254 nem szarják le, de nem hiszem, hogy a nézők faszságai alapján alakítanának egyes részeket....