Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hat mindegy mert modok ugysem jarnak erre...
Itthon: 19"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
haladni kell a korral...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
A 2 évadhoz vannak már magyar címek, és ha igen akkor leirnátok nekem?
Elöre is köszi
Careful what you look for. You just might find it.
Köszi elõre is<#worship>#worship>
És bocsi mégegyszer, ha volt már.
Ja és Hunnenkoenig nagyon fasza a banner amit csináltál.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Magassag meg kell ennyi... Nezd meg a diablo topikot, mekkora bannerjük van...lol
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
múltkor csináltam én is egyet(csakhogy legyen 1 perc alatt megcsináltam), de még jó, hogy nem tették be. 😛
Mar en is leszedtem nehany kepet, hogy majd összemontirozok belölük valami jot.
(ezen a héten még ráérek)
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Gyermekkoromban Breki, Brekkancs, Beki, (söt meg pumpa is, bar ugy csak egy haverom szolitott), Machine meg ki tudja meg mi minden volt a nevem, epp hol hogy ismertek... :-)))
BECENEV.
Irjatok be gugliba: Elizabeth Libby
Eleg sok Elizabethet beceznek Libbynek, ugyhogy sztem ez pipa 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Talán Russo régi csapatából megmenekült valaki és a kinti világban senki nem hitt neki? Vagy egy volt Dharmás kattant be? Bár valami olyasmi dereng, mintha azt mondta volna a bolondokházában, hogy egy halászhajóval járt arra és hallotta a számokat a rádióban... de talán ezt már csak azért mondja, mert a másik sztorit, az igazit nem hitték el neki...
És miért sugározták a szigetrõl a számokat (amíg Russo meg nem változtatta)?
Mondjuk en mar a jelenetnel neztem, hogy "aha, teljesen valoszerü, hogy egy kocsmaban valaki csak ugy felajanl egy par millio ertekü hajot egy vadidegennek".
Szoval biztos terv van mögötte.
A Libby eléggé nyakatekert, erõltetett becézése az Elizabeth-nek.
Ez olyan, mintha a magyarul használt Gabriella-nel Lilló lenne a becézése...
sawyer azért titkolja az igazi nevét mert csaló, hurly meg azért mert nyert a lottón párszázmilliót... a többiek mind a saját nevüket használják
de majd biztos kapunk rá magyarázatot a s3 -ban
(arra már nem is merek gondolni, hogy mivel 'megszünt' Libby szerepe, ezért ugyanaz a színésznõ játsza el Elizabeth szerepét is...az 'picit' gagyi lenne...)
Bazinga!
"Itt senki sem az, aminek látszik..."
<#hehe>#hehe>
A szigeten mindenki tiszta lappal kezd(hetett) - ezt ugye Locke hangsúlyozta is. Vélhetõleg, mindenkinek volt / van egy kedvenc neve, amit szívesen viselne, ha olyan helyzetbe kerülne, hogy változtathatna a meglévõn... néhányan éltek vele, néhányan nem. Néhányuknak okuk volt nem a valódit használni, néhányuknak a kedvenc becenevük jutott eszébe bemutatkozáskor.
Az gondolom mindenkinek feltûnt, hogy senki sem tudja a másik vezetéknevét...
Desmond az O segitsegevel jutott a szigetre. A dilihazba "bejutottak" a szamok, ahol Libby szinten felbukkant. Szerintem Libby nem "csak" egy siman ugy bukkan fel a multban, mint a tobbi szereplo talalkozasa, hanem konkretan szerepe van (volt) a cselekmenyben.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Arra lennék kiváncsi, hogy vajon Desmond meghalt-e? Mert ugye attól még kereshetik. Úgy fordította el a kulcsot, hogy marhára feláldozta magát az emberiség érdekében.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ez a szabály. Azzal hogy te tüntetõleg nem használod, megszeged ezt a szabályt. Nem mások nyûgjére lennél tekintettel ha használnád, nem szivességet tennél nekik, egyszerûen csak betartanád a szabályt. Persze megteheted hogy nem tartod be, de akkor egy szó nélkül illene viselni a következményeit legyen az konkrét büntetés, vagy csak a folytonos figyelmeztetgetés a többi topiclátogatótól. Az hogy nem használod a spoilert (szabálytalanul, nem szabadon választott dolog ez), majd még vitába is szállsz azzal aki ezt felrójja, valljuk be õszintén eléggé gyerekes szint.
Elegem van abbol, hogy mindig en figyeljek masokra. Basszak meg. Figyeljen mindenki magara. Es föleg ne egy forumon kelljen mindig masok nyügjere figyelnem. Annyira tizedrangu egy dolog, hogy most megtudtal-e valamit egy szar tv sorozat következö reszeböl, vagy sem.
Szoval parejsag vagy sem, lasd mint az alairasomban.
Es igen. Tulspirazod.
Meg kell kerni valami szakit itt a forumon, hogy irja be a topik cimebe a nem letezo banner ala, hogy csak akkor jojjon ide az ember, ha latta a legujabb reszt az ABCn vagy AXNn. Lassan asszem utobbi is eler a s2 vegere..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”