Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Elöször is jol szetkurtad a homokot, masodszor pedig a feny le van vagva, aminek igy nem sok ertelme van...

De hat mindegy mert modok ugysem jarnak erre...

The FlashBack
szerintem nagy volt:

IMYke2.0.0.0
Munkahely: 17" - 1280*1024/60
Itthon: 19" - 1280*1024/75

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hunnenkoenig
Vegyel nagyobb monitort. Az en 17-es TFT-men 1280x1024-ben meg kicsi is. <#vigyor1>

haladni kell a korral...

IMYke2.0.0.0
Én továbbra is nagynak tartom - itt, a melóhelyi 17"-es LCD-n látszik csak igazán, hogy mekkora batár... <#ravasz1><#vigyor1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mukika
nekem tetszik... mondjuk azt, hogy nyertél, tetesd be a modikkal. 😊)

Köszi szépen<#worship>

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Sziasztok
A 2 évadhoz vannak már magyar címek, és ha igen akkor leirnátok nekem?

Elöre is köszi
The Mamas & The Papas : Make your own kind of music

Careful what you look for. You just might find it.

Lehet, hogy már kérdezte valaki, de ezen az oldalon még nem látom és nincs kedvem visszaolvasni több oldalt, szóval azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudja-e valaki, hogy mi a címe annak a zenének amit Desmond hallgatott a bunkerben, miközben Lockék berontottak a bunkerbe egy kis dinamit segítségével?

Köszi elõre is<#worship>
És bocsi mégegyszer, ha volt már.

Ja és Hunnenkoenig nagyon fasza a banner amit csináltál.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Hunnenkoenig
Szelessegben beleillik a headerbe.

Magassag meg kell ennyi... Nezd meg a diablo topikot, mekkora bannerjük van...lol

Hunnenkoenig
Ön nyert. Atvehet egy hangszorot.

Hunnenkoenig
Modok meg basznak bejarni a mod topikba... Mar orakkal ezelött szoltam, hogy töröljek a hianyzo kepes hozzaszolasaimat...

PiszkosFred
Desmond jele Lockenak, amikor próbálta feltörni a bunkert, Boone-nal, season1ben. Vagy egy fénykard, easter eggként... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

magus
sztem meg mindig nagy^^

(amugy mi az a fenycsova?)

Hunnenkoenig
Picit meg javitottam rajta. Bocs a spamert, csak mindig elhamarkodom a dolgokat...

IMYke2.0.0.0
Túl nagy. Még a 19"-esemen is.

Hunnenkoenig
Hozzatennem, hogy a tengerpart pontosan beleolvad az SG szinebe, ha felkerül a bannerba :-)))

mukika
ez jó ötlet. 😊

múltkor csináltam én is egyet(csakhogy legyen 1 perc alatt megcsináltam), de még jó, hogy nem tették be. 😛

Hunnenkoenig
Csinaljunk bannerkeszitö versenyt.
Mar en is leszedtem nehany kepet, hogy majd összemontirozok belölük valami jot.

RaZoK
ha gonolod készíthetek ide egy bannert...
(ezen a héten még ráérek)

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Hehe, átmentünk kinek-mi-a-beceneve topicba! 🤣 😄
Hunnenkoenig
Mondjuk a netes nickeket az ember maga valasztja maganak...

Gyermekkoromban Breki, Brekkancs, Beki, (söt meg pumpa is, bar ugy csak egy haverom szolitott), Machine meg ki tudja meg mi minden volt a nevem, epp hol hogy ismertek... :-)))

IMYke2.0.0.0
i2k-nak hívatom magam, miközben Imre vagyok - nagy kaland 😊))

Hunnenkoenig
Ja. Nekem is Hunnen a becenevem, oszt közbe' Attilának hivnak :-)))

Mayday
Pontot teszek ezen vitanak a vegere 😊))

BECENEV.

Irjatok be gugliba: Elizabeth Libby

Eleg sok Elizabethet beceznek Libbynek, ugyhogy sztem ez pipa 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

quack
másrészt pedig miért ne lehetne Libby a beceneve...nem feltétlenül kel hasonlítania a keresztnevére, nekem van egy Pál keresztnevû ismerõsöm akinek Potyi ( :SS ) a beceneve

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

És miért kerülhetett Libby a bolondokházába, azután pedig Hurley -nek miért pszichiáterként mutatkozott be? Mármint a többieknek is, de a Hurley -vel való kapcsolata érdekesebb. Meg ki volt az a fickó, aki a számokat ismételgette?

Talán Russo régi csapatából megmenekült valaki és a kinti világban senki nem hitt neki? Vagy egy volt Dharmás kattant be? Bár valami olyasmi dereng, mintha azt mondta volna a bolondokházában, hogy egy halászhajóval járt arra és hallotta a számokat a rádióban... de talán ezt már csak azért mondja, mert a másik sztorit, az igazit nem hitték el neki...

És miért sugározták a szigetrõl a számokat (amíg Russo meg nem változtatta)?
IMYke2.0.0.0
Mert nyilvánvaló, hogy nem a saját nevével mutatkozik be, ha eléggé gyanús módon egy US/AUS dollárban is több milliós hajót ajánl fel egy vadidegennek . Ebbõl adódik, hogy SEHOL sem a valós nevével szerepelt a mi kis ügynöknõnk...

precision
Tudom hogy ugyanaz a szerep...a kérdés az volt hogy miért más a neve akkor

Bazinga!

Hunnenkoenig
Nem uyganaz a szinesznö jatssza el LElizabethet, hanem ugyan az a szerep.

Mondjuk en mar a jelenetnel neztem, hogy "aha, teljesen valoszerü, hogy egy kocsmaban valaki csak ugy felajanl egy par millio ertekü hajot egy vadidegennek".

Szoval biztos terv van mögötte.

IMYke2.0.0.0
Elõször nekem is ez ugrott be, de aztán gondolkodtam, és elvetettem. Inkább Beth-nek, Betty-nek, Lis-nek vagy Lisa-nak becézik az Elizabeth-eket.
A Libby eléggé nyakatekert, erõltetett becézése az Elizabeth-nek.

Ez olyan, mintha a magyarul használt Gabriella-nel Lilló lenne a becézése...

precision
ez viszont lehetséges...de eléggé erõltetett becézés 😊

Bazinga!

precision
nemhiszem hogy mikor lezuhantak tudatosult bennük ez a tiszta lap dolog
sawyer azért titkolja az igazi nevét mert csaló, hurly meg azért mert nyert a lottón párszázmilliót... a többiek mind a saját nevüket használják
de majd biztos kapunk rá magyarázatot a s3 -ban

(arra már nem is merek gondolni, hogy mivel 'megszünt' Libby szerepe, ezért ugyanaz a színésznõ játsza el Elizabeth szerepét is...az 'picit' gagyi lenne...)

Bazinga!

Az Elisabeth szerintem becézhetõ Libby -nek, simán... Eli --> Li --> Libby vagy Lisy --> Libby
IMYke2.0.0.0
A Babylon 5-bõli G'Kar nagykövet mondata ugrik be:
"Itt senki sem az, aminek látszik..."
<#hehe>

A szigeten mindenki tiszta lappal kezd(hetett) - ezt ugye Locke hangsúlyozta is. Vélhetõleg, mindenkinek volt / van egy kedvenc neve, amit szívesen viselne, ha olyan helyzetbe kerülne, hogy változtathatna a meglévõn... néhányan éltek vele, néhányan nem. Néhányuknak okuk volt nem a valódit használni, néhányuknak a kedvenc becenevük jutott eszébe bemutatkozáskor.
Az gondolom mindenkinek feltûnt, hogy senki sem tudja a másik vezetéknevét...

precision
logikus 😊

Bazinga!

quack
azert mer Hurley-t Hugonak hivjak, Sawyert meg Jamesnek

quack
csütörtök este már volt magyar sub, addig meg nem hiszem el hogy nembirod megallni azt hogy rakttints a topikra, ha egyszer tudod hogy mennek a jeloletlen spoilerek...

precision
De akkor miért Elizabeth -nek hívták és miért nem Libby- nek?

Bazinga!

Az aligha lehet véletlen, hogy találkozik Desmond-dal, és épp' van egy felesleges hajója is. <#vigyor0> Valszeg az öreg küldte.

Mayday
Viszont ujra elovehetjuk Libby szerepet is:

Desmond az O segitsegevel jutott a szigetre. A dilihazba "bejutottak" a szamok, ahol Libby szinten felbukkant. Szerintem Libby nem "csak" egy siman ugy bukkan fel a multban, mint a tobbi szereplo talalkozasa, hanem konkretan szerepe van (volt) a cselekmenyben.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Ezért tettem bele az általad is idézett részbe a "biztosan" szót. Azt nagyon valószínû hogy Desmond a lényeg az eddigiek alapján, de teljesen 100%-ra nem lehet kijelenteni. Konkrétan nem hangzik el hogy õt keresné, és a témáról is nagyon keveset tudni, semmi nem zárja ki azt hogy nem õmiatta keresi a szigetet. Simán félrevezetõ is lehet a dolog mint a promo-k esetében csinálják. Én mindenesetre nem jelenteném ki hogy tutira Desmond miatt keresteti a szigetet.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

De. <#rolleyes> Viszont a következõre akartam célozni. Azt írod, hogy "de semmi utalt arra hogy biztosan Desmondot keresteti" - semmi sem biztos, fõleg a Lost-ban nem, de azért a fináléban szerintem gyakorlatilag minden arra utalt, hogy Desmond-ot keres(tet)i. Ezt akartam kifejezni azzal, hogy ha sziget, akkor is Desmond - feltehetõen.

Arra lennék kiváncsi, hogy vajon Desmond meghalt-e? Mert ugye attól még kereshetik. Úgy fordította el a kulcsot, hogy marhára feláldozta magát az emberiség érdekében.

Az a helyzet, hogy nagyon tettszik az õszinteséged, de ha mindenki így áll hozzá akkor az általad említett emberek aránya csak nõni fog...

És én nem ezt írtam a 2. mondatban?😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

"Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget."
Ez a szabály. Azzal hogy te tüntetõleg nem használod, megszeged ezt a szabályt. Nem mások nyûgjére lennél tekintettel ha használnád, nem szivességet tennél nekik, egyszerûen csak betartanád a szabályt. Persze megteheted hogy nem tartod be, de akkor egy szó nélkül illene viselni a következményeit legyen az konkrét büntetés, vagy csak a folytonos figyelmeztetgetés a többi topiclátogatótól. Az hogy nem használod a spoilert (szabálytalanul, nem szabadon választott dolog ez), majd még vitába is szállsz azzal aki ezt felrójja, valljuk be õszintén eléggé gyerekes szint.

magus
jah az lenne a legtisztabb, ki kene irni h spoilerveszely

Hunnenkoenig
Tudod az utobbi idöben, lehet, hogy csak kiegtem, de mostanaban ugy vagyok vele, hogy az emberiseg forduljon fel ott ahol van. Annyi suttyo paraszt önzö ember van a vilagon, hogy hanyingerem van, ha ki kell mennem az utcara.

Elegem van abbol, hogy mindig en figyeljek masokra. Basszak meg. Figyeljen mindenki magara. Es föleg ne egy forumon kelljen mindig masok nyügjere figyelnem. Annyira tizedrangu egy dolog, hogy most megtudtal-e valamit egy szar tv sorozat következö reszeböl, vagy sem.

Szoval parejsag vagy sem, lasd mint az alairasomban.

Es igen. Tulspirazod.

PiszkosFred
igy van, tulreagalod ;]

Meg kell kerni valami szakit itt a forumon, hogy irja be a topik cimebe a nem letezo banner ala, hogy csak akkor jojjon ide az ember, ha latta a legujabb reszt az ABCn vagy AXNn. Lassan asszem utobbi is eler a s2 vegere..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”