22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • scorpeeon
    Lost(RTL Klub) - ezmiez? Ezt az rtl dolgot nem értem h mért kellett az ABC helyett...
  • bcrics
    http://www.lostfeliratok.extra.hu/

HOPPÁCSKA ,BOXZSÁKOCSKA
  • magus
    najah, lost 5. evad, kis Claire és kis Jin öszefog a szemét kis Sawyer ellen a homokozóban
  • magus
    lol milyen igaz
  • raymond01
    Arra a félrefordításra én is gondoltam! Csak olaszul nem értek vagy hgy beszélt, de utána meg eléggé jól lökte angolul, a következőben biztos nem lesz szó a többi túlélőről sztem!
  • bcrics

nempont erre gondoltam azé'kösz!!!
  • zorden
    "Juliette" (a szineszno) meg mindig jol jatszik, szerintem jeletosen hozzajarul a hangulat fokozasahoz.

Spoiler: Ne gyerekeskedjetek mar. Aki nem akat elotte semmit tudni, ugyanigy nem olvasgat itt, mint a hivatalos honlapon, ahol a reszek tartalmat irjak le.
  • PyRex
    Ez a másik, a bevágott felirat...
  • PiszkosFred
    A vicc az, hogy idokozben bevagtak a forumba egy felirat reszletet, amely lenyegesen nagyobb spoiler mint az, amirol mar orak ota megy a vita ;] Az egyik mod irja a fejlecbe, hogy szombat delelottig spoilerezzen mindenki (marmint hasznalja a taget), utana meg mehet siman. Tenyleg kezd unalmas lenni, mindket fel makacsul ragaszkodik a sajat igazahoz, ebbol nem lesz ugysem kozos nevezo...
  • PyRex
    Milyen megjelenés utáni napon?

Hajnali 2-kor került ki és a srác AZNAP délelőtt 11-kor írt róla... Szerinted hétköznap kinek van arra ideje, hogy már reggel azonnal megnézze? Tudod van aki, tanul, dolgozik, stb. nem abból áll az élete, hogy otthon élvezkedik az édes semmittevésben...
  • PyRex
    "holott nem is volt spoiler amit írt."

Ne idegelj már fel te is, HOGY A FRANCBA NE LETT VOLNA SPOILER? Én NEM néztem a trailert és nem tudtam, hogy mi lesz ebben a részben. Így meg megtudtam, hogy azon kívül, hogy megtudjuk ki Sun gyerekének apja (spoiler1) meg a végén az ütős beszélgetésen kívül (spoiler2) nem történt semmi különös (spoiler3).

Én nem úgy akarok leülni lostot nézni, hogy tudom, hogy 2 fontos dolog lesz az epizódban és azt is tudom, hogy ezek mik, vagy mikor történnek. Hihetetlen, hogy ennyire értetlen vagy.
  • homeless
    1. Aki végképp semmit nem akar megtudni az adott részről mielőtt megnézni, az nem értem, hogy minek jön be a topicba pont a megjelenés utáni napon ha még nem látta. Mit gondol, hogy még mindig 3 héttel ezelőtti rész a téma?

2. Az a hozzászólás mit lőtt le? Ezt még mindig nem értem, és valószínüleg soha nem is fogom, mert túl paraszt és buta vagyok hozzá:(

3. Amikor az s03e18 promo után beírta valaki, hogy dejó, a következő részben végre megtudjuk, hogy ki Sun gyerekének az apja, azt miért nem basztatta senki? Talán azért mert nem volt spoiler? Vagy amikor az összes részt a 3. évad végéig leírták, hogy miről fog szólni, sőt még azt is, hogy a 4. évad összeségében mivel fog foglalkozni? Ezekkel mivan?

Trailer = kedvcsináló
    Trailer != spoiler

itt egy spoiler:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jin a gyerek apja
  • Cvd
    Akkor idézem az itteni megfogalmazását, egyébként hűen fedi a jelentését:
    "Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget."

Namost jópáran vannak akik úgy akarnak nekiülni az adott epizódnak hogy semmit nem tudnak arról ami jön. Ott és akkor akarunk meglepődni, örülni vagy bármi amikor bekövetkezik a dolog, és nem előre tudni hogy mi lesz az a pár furdulat, ami egyébként a legnagyobbat üti a részben. Vagyis az ilyen hozzászólások tökéletesen megfelelnek a Spoiler fogalmának, vagyis az SG szerint is használni kellene. És ez nem érzésre megy, éppeszű ember ezt könnyen fel tudja fogni.
    Ja és ha már lelövi valaki a dolgokat előre, a minimum az lenne hogy ne a semmiért tegye mint a mostani esetben is. Szvsz ez az egyik legnagyobb bunkóság a többiekkel szemben amit el lehet követni a fórumon.
  • homeless
    "vagy rettenetesen fogalmatlan vagy ha nem tűnt még fel"

Te vagy a fogalmatlan, ha neked ez spoiler. Azzal van ki a faszom, hogy az olyan nagyokosok, mint te minden szarra ráfogják, hogy "spoiler", és azt a fórumozót akit nem ismernek, rögtön jól le is basznak érte, holott nem is volt spoiler amit írt. Nembaj ezentúl is kössél bele mindenbe, hogyha téged az elégít ki, hogy játszhatod a moderátort, akkor rajta, de ne felejtsd előtte használni a spoiler tag-et, mert nem mindenki kiváncsi a kötekedésedre.

Én mindig használtam spoiler-t, azoknál a postoknál, amik tényleg spoilert tartalmaznak, de az ilyen kis szarokat, amit kb már mindenki tud SOHA nem fogom spoilerbe tenni!
  • Cvd
    Meg hogy hozzá is tegyek a témához érdemben,

Állítólag mikor Mikhail fordítja a sebesült csajt a többieknek, akkor csúnyán mást mond mint a csaj, ami pedig fontos infó. Amit köszönöm-nek fordít, ott a csaj azt mondja hogy vannak más túlélők is a helikopterből.

• Cvd
    Mit milyen szokás? Vagy most kezdtél a fórumban, vagy rettenetesen fogalmatlan vagy ha nem tűnt még fel. Talán told vissza a parasztot és figyelj jobban.
    A "kibaszott" hozzászólásban pl. benne volt hogy megtudjuk ki a gyerek apja, meg hogy lesz egy erős csattanó a végén. Ilyeneket nem akarok pl. én személy szerint előre tudni, mert közel sem üt akkorát ha tudom hogy lesz és nem ér meglepetésként.
    Abba meg hogy a TV-ben lelövik a poénokat a beharangozókban nem lehet mit csinálni, de nekik legalább van rá indokuk, ezekkel lehet a nézettséget növelni. Egyébként az ittenieknek nem lőnek le semmit, tekintve hogy jóval előrébb járunk. Abszolút nem ugyanaz a helyzet mintha valaki beböfög ide valamit úgy hogy a fórumozók döntő része nyilvánvalóan nem látta még az epizódot. Ja és semmi saját gondolat hozzá, csak lenyomja hogy mik a főbb események, nyilvánvalóan valami szánalmas felvágási vágyból, de akkor legalább csak annyit írna hogy "Én már láttam, bibibi!". Ez ellen lehet tenni, szemben a TV-vel.
  • Lyan Kyj
    Nesze:
  • bcrics
    ha lesz subtitles vki belinkelné!?!
  • homeless
    Igen Kate.
  • raymond01
    Kate?
  • raymond01
    ÍGY VAN!!!!!

itt inkább a lostról beszéljünk!

.....481
    00:40:01,160 --> 00:40:03,410
    A többi nőtőI való minták megszerzésén
    még dolgozom.

482
    00:40:03,450 --> 00:40:05,540
    Austené is hamarosan meglesz.

Ezt Juliet jelentette Bennek! Ki Austen?
  • PiszkosFred
    Nem lehetne ezt az egeszet egy kulon topikban folytatni, valahol, barhol, csak nem itt? Mert sosem lesz vege. Orok vita ez, mindig elojon barmely olyan topikban, ahol a forumozok a netrol szedett ripeket nezik, es nem a teveben kovetik, ahol a resz utan szinte kozvetlenul jon "a kovetkezo resz tartalmabol/in the next week(wednesday a Lostot illetoen)...blabla" 30seces promo. Nem volt spoiler Magoo kommentje, hiszen ha valaki a teveben kovetne a dolgot, es nem netrol szedne a megvagott anyagot, mar tudta volna a mult heten, mirol fog szolni ez a resz. De ugy latszik, valakinek ez is spoiler, szal innentol kezdve akkor erre is tekintettel kell lenni, es maradjunk a feher topiknal, a promot illetoen is. Es akkor nem lesz gond...

..egeszen egy-ket hetig, amikor megint jon valaki, ir egy kommentet, amely valakinek spoiler gyanus, es megint kezdodik a vita elorol... ;]
  • mNzJean
    Fogd már fel ,hogy nem a tartalommal van a gond hanem a szándékkal , neked lehet ,hogy nehéz ezt felfogni de ha a többség szépen megkér valamire akkor miért nem lehet azt normálisan betartani? Amúgy sem az volt a gond , amit beírt hanem ,hanem ,hogy utánna még ő akarta leugatni azt a ki szólt neki.Az itt fórumozók 90 % -a szeretné ha nem lenne előre lelőve minden lényeges rész a filmből ,mit nem lehet ezen felfogni ?

Én pl a hozzád hasonló gondolkodásu fórumozók miatt mindíg csak az adott rész megnézése után merek feljönni , pedig ennek nem így kéne lennie.
  • homeless
    Milyen szokás bazdmeg? SEMMI spoiler nem volt abban a kibaszott hozzászólásban! Nem ismerem Mangoo-t, de már komolyan engem idegesít, hogy mindenki őt basztatja a semmiért.

Mehetsz reklamálni, akkor az rtl klubhoz, tv2-höz, hogy hogy merészelnek hetekkel előtte bemutatókat leadni, pl heroes-ról!

Ha leírta olna, hogy ki a gyerek apja, vagy elmondta volna, hogy mi van a végén, akkor megérteném a felháborodásotokat, de így...
  • Cvd
    Van egy hatalmas különbség a külföldi újságírók, a színészek, a következő részek trailerei vs közted. Az előbbiekbe az fut bele a fórumról aki szándékosan akar, amit te írtál minden jelölés nélkül abba meg minden fórumozó. Ki van ugyan írva hogy itt minden spoileres lehet, de mégiscsak van egy olyan szokás hogy az aktuális részről illik spoiler tagban írni 2-3 napig. Erre számítva jön az is aki még épp nem látta a legfrissebbet és nem is érdeklődik előre (a legtöbben ilyenek), nyugodtan olvasgat mindent a fenti szokás miatt ami nincs spoilerezve, ebbe rondítasz te bele. Veheted személyes sértésnek, de ezt mindenki megkapja aki nem képes ennyit megtenni. Tartsd be a szokást a jövőben, akkor senki nem fog nekedugrani.
  • gabesz012
    Nekem kezd kicsit összállni a kép (ezt hányan mondták már és hányszor... :D). Szerintem nincs itt semmilyen purgatórium, másik dimenzió*. Ez egy marha nagy átbaxás, az otherék egy szervezet, ami nem csak a szigeten működik (ez igazándiból már ki is derült), mindenkit figyelhettek már egy jó ideje, mindent előre megszerveztek, a gép megtalálása lehet igaz, de akkor azt is ők "kerítették elő", vagy valóban a csaj is csak egy átbaxás. Olyan volt, mintha Mikhail már várta volna, egyből megjelent a jelzőrakéta kilövése után... Én már ebben a terhes nők meghalnak storyban sem hiszek (gondolom ezzel sem fedeztem fel a spanyolviaszt). Ezen a szigeten a tökéletes embert akarják létrehozni, volt itt pszichológiai kutatás, a zoológia is választ adna erre (az ösztönök kutatása), a terhes nők, stb. ...
  • Magoo
    Ja és a színészeknek is bünti jár, mert egy interjúban előre mondták, hogy a D.O.C. epizódban megtudjuk ki Sun gyerekének apja.
    Gyerünk...szidjátok őket is.
  • Magoo
    Na most aztán elég a szapulásból!
    Ha már engem baxogat mindenki, akkor verjetek az összes külföldi újságíró körmére aki már 1 héttel ezelőtt megírta, hogy mivel fog foglalkozni az epizód. Ja és aki csinálta a következő rész bemutatóját. Na ő is milyen gerinctelen, hogy egyáltalán valamit is megszellőztett a következő részből, nem?
    Röhej amit csináltok.
    Már az első 10 másodpercből kiderült, hogy mire fog kihegyeződni az epizód. És most komolyan ezért van itt a harc? hát akkor igen...marha nagyot vétettem és tényleg a világ legnagyobb spoilerét írtam le. Mekkora tahó is vagyok... :(
  • Mayday
    Visszavehetnel, mert tenyleg nincs igazad.

Ez a csilagokkal valo dobalozas, meg hogy ki milyen a valo eletben meg gyerekes dolog, nem eroltetnem, mert az itt olvaso forumozok szemeben ezektol csak Te csuszol lejjebb...

Nem banto szandekkal irtam, de ezek tenyek.
  • precision
    mondom hogy mátrix az egész
  • mNzJean
    Én meg az ilyeneket nem bírom mint te , megkérnek szépen ,hogy ne közvetítsd előre ,hogy mi lessz az álltalad már látott részben ,de te csak azért is.. no comment . Ha meg valaki szól akkor meg jössz ezzel a való világ izomszagu dumával.Hagyjuk már , ha nem vágod a topic alapvető illemszabályait akkor nem csillagok hanem büntipontok virítanak majd a neved mellett.Az meg ,hogy kinek mi a spoiler azt ne te döntsd el.
  • PiszkosFred
    A "Desmond es baratnoje" fele foto (308as reszben ami keszult) is eleg arulkodo lehet. Erdemes figyelni, hanyadik darab "kopia" tunik fel itt-ott belole, pedig elvileg csak egy darab keszult ;]
  • Dave0092
    akkor ezek szerint ők vmi másik dimenzioba lennének?
    mert a végén aztmondta hogy megtalálták a gépet, cska mindeki halott volt
  • Rohamoszti
    Ahoz képest hogy "minnél hamarabb" küldik a cuccokat már több mint 1 hete szopnak :P
  • Magoo
    Ahhoz képest elég nagy arcod van...
    Na mindegy...gondold csak nyugodtan, hogy te vagy itt a felsőbbrendű, hogy mindekit kioszthatsz. Bírom az ilyen geek-eket mint te, akik neten nagy emberkék, magán életben meg bexari kislányként viselkednek. :)
    Nyugodtan legyél csak az erős ember a fórumon...tied a pálya.
    Szólj mindenkinek, hogy csak spoiler tag-gel lehet beszélni olyan dolgokról amik már nem spoilerek többé!
  • PyRex
    Te idefigyelj kisfiam: az, hogy paraszt módjára nem használsz spoiler tag-et, annak köze nincs ahhoz, hogy az én nevem után vannak-e csillagok, vagy nincsenek. VELEM nem beszélted meg, hogy mi lesz ebben a részben. Én nem nézem a trailereket (direkt a spoilerek miatt) - mint ahogyan gondolom sok más ember sem. Részemről a vitát lezártam, ilyenekkel, mint te, úgysem lehet mit kezdeni. Maradj ilyen nagyon okos és jóindulatú...

(Egyébként milyen érdekes: mindenki a csillagokba köt bele - talán azért mert egyesek előbb bannoltatják magukat, még mielőtt sok csillagocskát gyűjthetnének... És NEM, én nem erre élvezek, hogy mennyi csillagom van :)
  • LasDen #10177
    hát én csak röhögtem az utolsó mondaton :DDD
  • homeless
    Igen az is lehet, hogy a csaj is egy "other". Erre nem is gondoltam:)
  • homeless
    Hát az, hogy mit azonosítanak, meg hogy mit mondanak a tv-be az 2 külön dolog.
  • quack
    vagy ő is other és csak szivatják desmondékat, azért nem hiszem hogy véletlenül került oda az orosz csávó