22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Scrat
    Hmm...asszem kezd sokminden kiesni, mint pl ez a szakállas fickó dolog.

Imádom ezt a sorozatot, de lehet hogy el kellene kezdeni megnézni előről, hátha sokmindent megértene az ember másodszorra!

De mondjuk az tényleg durva hogy vannak olyan dolgok amik az ELSŐ részben voltak és a mai napig nincs rá válasz! (jegesmedve, géphang-máig nem tudjuk pontosan miaz) Lock tudja mert látta, de nem mondja meg! :-)
    Ha a füst csinálja, miért akarta lehúzni valami láncos izé a föld alá?

Meg amikor anno Lock valami kencét kent Boone fejére (ha jól emléxem) és olyan látomása volt hogy Shannon meghal???

Vagy nekem esik ki egyre több dolog, vagy tényleg szét szivatnak minket a készítők! De nem baj, nekem tetszik!!! LOST POWAAA! :-)))
  • fureszlap
    megerősítették anno h dzsekk nem hal meg.
    esetleg szójer, vagy csárli. vagy a titokzatos valakiakinagyonmeglepminketazzalhogymeghal
  • Larvin
    meg a hullazsákot :D
  • Magoo
    Lock semmikép se legyen....ő a legjobb karakter! Viszi a hátán a sorozatot :)
  • Lyan Kyj
    remélem Jack:)
  • fureszlap
    <b>SPOILER</b>

<i>I’m told that when we see the “<u>game-changer</u>”, which the show’s writing team is calling “the snake in the mailbox,” at the end of the May 23 season finale, we will understand why the show cannot go longer than 48 more episodes.</i>

<i>The game-changer involves <u>Jack and someone else<>/u. A fan favorite will sacrifice himself for the good of the rest of the Losties. Source: Kristin on E!Online</i>

én tippem Lokkbá lenne, mert arról volt szó korábban, hogy kettejük között lesz <i>showdown</i>
    vagy Lokkbá, vagy Szójer. eh
  • fureszlap
    ma éjjel megkapjuk a magunkét.
  • bcrics
    ugyan már a barátok közt is itt rohad már jó pár éve, ugyhogy a lost akkor főleg 2010 biztos hogy lesz!!
  • Casper007
    Tudna valaki mondani egy olyan torrentes oldalt, ahonnan magyarul le tudom tölteni a 3. szezon 11. részét?
  • LasDen #10404
    sorozatjunkien írt róla winnie....
  • Ramore
    Attól még, hogy most a topon van a sorozat, nagyon könnyelmű kijelentés a 2010-es befejezés, hiszen nagyon gyorsan el lehet rontani, és ez által veszíteni a nézőket. Persze remélem, hogy ez nem fog bekövetkezni.
  • Ramore
    Attól még, hogy most a topon van a sorozat, nagyon könnyelmű kijelentés a 2010-es befejezés, hiszen nagyon gyorsan el lehet rontani, és ez által veszíteni a nézőket. Persze remélem, hogy ez nem fog bekövetkezni.
  • fureszlap
    hol olvastad h még 3 évad és egyenként 16 rész??? ez hülyeség. 2 évad, a maga 24 részével...
  • B@ldrick
    Én minden percét élvezem, hihetetlenül jól össze van rakva, olyan apró momentumoknak is van jelentősége (hateccik válasz) mint pl. kezdőjelenetben Juliet lelkiállapota a tükör előtt, de lehetne sorolni, s mindezek a dolgok átszövik az egész sztorit vegyítve misztikussággal, homorral, remekül kidolgozott karakterekkel estébé.
    Amúgy 3.szezon eddig mindent visz :P
  • PyRex
    Nekem sem tetszett az SG-1 amikor bejött az a majom új színész, de aztán megszoktam és a harc az Ori ellen szerintem rohadt jó.
  • Magoo
    Egyetértek.
    Pl sztem a Csillagkapu volt az egyik sorozat ami nagyon "elkurvult" az idők során! Akkora baromság lett belőle, hogy én a 7. évad végén abbahagytam a nézését. Azóta nem is érdekel az SG-1 sorozat....az sem, hogy cancelezték...nem izgat már semmi azzal kapcsolatban. Pedig nagy rajongója voltam. Atlantis-t se nézem
    A LOST eddig nagyon jól tartja magát. Ezért becsülendő az alapos kidolgozottság és a precizitás!
  • homeless
    Ha nem lenne sikeres, akkor már a 3. évad végén lezárnák a storyt. Vagy csinálnának egy fél évadot lezárásnak. De sikeres, ezért nyomatják. És örülök neki, hogy csak 6 évad lesz. Az ilyen sikeres sorozatokat SOKKAL tovább szokták húzni, aminek legtöbbször bukás a vége.

És lehet, hogy sokan elpártoltak a sorozat mellől, de sokan csak a 2. vagy 3. évadnál kattantak rá. Én pl. a 2.-nál. Tv-be összesen kb 2 részt láttam, ami alapján megtetszett és leszedtem a többit. Sokan vannak így vele.

Lehet, hogy neked unalmas a 3. évad, de szerintem meg messze a legjobb évad az eddigiek közül.
  • Magoo
    winnie-nek kell szólni...ő a spíler ilyen téren! :D
  • kirol
    Csak félő, hogy ez se fog menni 2010-ig. Gondolj már bele, addig még majdnem 4 év van hátra.

Én már egy csomó olyan embert ismerek, akik elkezdték nézni mert hűde jó meg minden, aztán belefáradtak a pöcsölésbe.

Tudunk most nézni egy nézettségi adatot a kezdetektől mostanáig?
    Mert ha tudsz egy linket megnézhetnénk, kíváncsi lennék!
  • Magoo
    Ellenkezőleg. Egyre több dolog történik, és egyre több a kérdés.
    Sztem becsülendő, hogy nagyjából minden sorozatnak hátat fordítva kitűztek egy VÉGE dátumot! Ilyet más sorozatnál nem látsz.
    Általában az a trendi, hogy felhalmoznak egy rakás hülyeséget, majd rányomják a sorozatra a Cancel-t és mindenki hülyén marad mikor félbeszakad az egész...
  • kirol
    Hát nem tetszik de nézem, ha már ennyi időt elcsesztem rá, akkor már csak muszáj megnézni, de ne mond már azt nekem, hogy sokminden történik, mert ezt a hülye is látja, hogy nem.

Lassan már azt is megtudjuk, hogy Sayid ősnagyapja hogyan sérült meg a mamut elejtése közben, de hogy a szigetről az egyes részekben kb 5 perc a viszonylag hasznos infó az is biztos.
  • LasDen #10392
    sokminden történik......ha nem tetszik ne nézd....
  • kirol
    Hát szerintem elég szar, hogy ezek a köcsögök 2010-ig el akarják húzni.

Remélem, hogy már 2008-ban se fogja nézni csak kb a kezdeti nézők 17,6 %-a. A f@sz kivan már velük, így se történik semmi.
  • LasDen #10390
  • henman
    Nem tudom mennyire új nektek az info de gondoltam szólok!!
    2010-ben lesz vége a Lost-nak úgyhogy még 3 rövidített (16 részes) évad lesz.Tehát összes 117 részes lesz!!
    http://www.origo.hu/teve/20070508megharom.html
  • Szolnokboy1
    És valójában nem szakállas :)
  • MilaWRC
    A neve Tom.
  • LasDen #10386
    az a csávó aki a műtőben is ott volt mikor Bent műtötték....Jack-kel dobálta a labdát... :D
  • bcrics
    itt az utolsó részek egyikében amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a faterját akarták megöletni vele,mondta a főkolompos hogy locke hozta a szigetre az öregjét!!csak lock nem emlékszik!!nyilván lehet átvitt értelemben is de a sorozat nem arról híres:o

• Scrat
    Na most lehet hogy megköveznek a fanatikus rajongók, de nekem az jutott eszembe hogy ki az a szakállas fickó aki közli Jackékkel hogy ez a mi szigetünk és csak azért lehettek még itt mert megengedjük!
    Aki a hajón közli hogy nekik csak a fiu kell (Walt)

Régen volt...lehet hogy csak kiesett...
  • Toodmayne
    "és a 2évad elején amikor lemennek a katakombába desmond amikor meglátja locke-ot azt mondja hogy te vagy az?-hát eljöttél!!!
    vagyis akkor már télleg járt a szigeten locke ahogy azt ben mondta!!!"
    azért mondta h te vagy az?, mert azt hitte, hogy leváltják, és elmehet, nem azért mert felismerte Locke-ot. És mikor mondta azt Ben h Locke már járt a szigeten? én ilyenre nem emlékszem
  • jax
    Sztem nem. De rohadt jó!
  • Mayday
    Az egy tok masik szerep, ez tutisan kizart. A 28 hettel kesobb-ben is fog szerepelni, akkor a Lost meg majd zombikrol szol? :)
  • bcrics
    biztos volt már de ez a michal/walt faterja/játszotta a matrixban 2-3ban az egyik söfőrt a hajón!!!eheh a rasztás fickó volt az...ezis easter eggg->lehet hogy a lostis 1fajta matrix????az kicsit durva lenne!!!

és a 2évad elején amikor lemennek a katakombába desmond amikor meglátja locke-ot azt mondja hogy te vagy az?-hát eljöttél!!!
    vagyis akkor már télleg járt a szigeten locke ahogy azt ben mondta!!!

• Shaman
    Russo lánya Alex nem biztos,hogy a szigeten született,nem?
    Sztem hamarabb,s Russo-ékkal került oda,vagy nemtom....
  • Mayday
    Jajdejo, akkor remelem, nekunk is megjon a heten!
  • AntiHero
    VÓTMÁN?
  • MilaWRC
    :) Inkább Jack,Locke,Juliet,Sawyer,Kate...Még akár Ben és Tom is jöhet..:D
  • AntiHero
    Hát ki a fenének kéne Rousseau:)
  • Gerbill
    Ezt úgy értettem, hogy nincsenek többen. Pl nincs Juliet, Rousseau, Alex stb