22323
-
#10454 Látnád mekkora vita volt itt emiatt a múltkor...majd leszedték a fejem amikor olyan szöveget írtam ami a részt véleményezte és még csak spoilert sem írtam bele :) -
#10453 Miért? Ott van a bannerban, ide csak az jön, aki már látta. Ez evidens nem?
Vagy én értelmezem rosszul azt a nagybetűs szöveget a piros alapon? -
Lyan Kyj #10452 EZ tetszik nekem, összefűzték a repülős jeleneteket. -
#10451 ezt a szart..... :D -
Thomas Hangmen #10450 Híradó, melyben közlik, hogy lezuhant az 815-ös járat.
Videó -
#10449 Ezért téged páran ki fognak herélni,mert nem spoilerbe írtad.... :-p -
Lyan Kyj #10448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azon filózom, hogy ha átjáró lenne, ahogy te írtad, akkor Bent, vagy bármelyik negatív szereplőt miért nem bűnteti meg mondjuk a füst vagy vmi. Ha a füst természetfeletti, akkor reagálni kell az emberekre...na mindegy, sztem hagyjuk, úgysem az lesz, amit várunk:D -
#10447 Hát szerintem itt tuti valami olyan van a dologban, hogy valami átjáró van a holtak és az élők világa között. Mert már elég sok halott van a szigeten, akik élnek, meg ugye olyan is akit csak simán vittek, tehát ő nem halt meg elvileg.
A füst meg lehet hogy Jacod, de akkor ő a halál vagy valami ilyesmi, és a füst, meg minden ide kapcsolódhat.
Tényleg érdekes, hogy miért nem öregedett, de én rögtön azt hittem, hogy ők mind nem öregszenek. -
Lyan Kyj #10446 EZT VALAKI GYORSAN SPOILERBE!!!
bár ez mondjuk régi infó, de így akkor is! -
#10444 miről is??? -
Lyan Kyj #10443 Amindenit, Danielle nem hazudott anno... -
#10442 nekem annyira nem jött be ez a rész....term kiemelkedő, de nem....az lehet a hiba, hogy túl sokat vártam ettől az epizódtól....de mégis már nézném a köv részt.... :D -
kolp #10441 már nem azért de alig látszik jacob-ból valami. sötétben mutatnak belőle 2 centit kb
??? -
Egerwin #10440 Tényleg nagyon hasonlít :) -
#10439 Ugyan az nekem is. -
homeless #10438 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az is lehet, hogy a csávónak, akivel találkozik Ben az erdőbe volt egy fia, aki most ott van a többiekkel. Az öreg meg lehet, hogy Jacob. Bár nemhiszem, hogy ilyen gagyi dolgot követnének el, hogy az apa meg a fia ugyanúgy néznek ki. Vagy az is lehet, hogy ő egyben a füst, Jacob, meg aki ott van a többiekkel. Amúgy amikor Locke eszi a gyümölcsöt és indúlnak Bennel Jacobhoz, akkor a háttérbe a néger úgy néz ki, mint Michael:) -
#10437 Bocs, hogy ennyit írok de most gyűlnek az infók...szóval új ötlet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jacob talán Alvar Hanso! Marhára hasonlít rá! Ezt csekkoljátok: http://lost-n-found.dharmasecrets.com/wp-content/uploads/2006/09/finalmessage.jpg
Ő a Dharma atyja :) -
#10436 Ilyet nem basznának el...elhiheted ;) -
Egerwin #10435 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért is lehet, hogy nem öregedik, mert nem volt elég szereplő, vagy mert ezt el...ták a készítők :D
De legalább már volt egy epizód Bennel is már épp ideje volt :)
-
#10434 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Apropó! Ez a Jacob, nem hasonlít picit Jack apjára? -> http://img521.imageshack.us/img521/657/shadowedjacoblostrf5.jpg -
#10433 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És mivan ha Ben azzal hogy lelőtte Lock-ot, csak azt akarta elérni, hogy bizonyos módon újjászülessen Lock? Hogy olyasmi figura legyen belőle mint Jacob. :) Nem hiszem hogy azért csinált volna ennyi mindent Ben és Lock, hogy aztán Ben egy golyóval véget vessen mindennek! Ez akár lehet egy újabb teszt is.
De továbbra is bassza a csőrömet az a nem öregedő Richard. El tudom képzelni, hogy ő vagy nem ember, vagy pedig ő is halott.... :D
Most komolyan mondom. Nem lehet? :D -
Larvin #10432 Legalább azt már tudjuk mit keresett ott az a kocsi a dzsungelben sörrel megrakva :D és, hogy mi lett a Dharmásokkal. A rész közepefelé már azt hittem megszerettetik velünk Bent. -
#10431 Én azt se értem, ki keresné a gépet 2000km-el odébb, mint az eredeti útvonala? :S -
#10430 A felesegem is jelzett, nekunk is ma jott meg a csomag :) -
Rohamoszti #10429 Gerbill: megjött a nyereményem (1 db fekete AXN póló, mágneses matrica az összes szereplő képével, és valami Szárított Dharma fagyi egyenesen a hattyú állomásról...) Neked is hasonló kincseket küldtek?:D -
#10428 Hat, kulobozoek vagyunk, talan az altalad emlitett dolog miatt nem is kozeliti meg nalam a PB a Lostot :)
(Persze nem olvastam a Spoilert a resz megtekintese elott.) -
#10427 Ezért szeretem jobban a Szökést azt legalább értem nincs benne semmi bonyodalom :D -
#10426 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fubazmeg....most aztán már végkép nem értek semmit! De ha Lock meghal akkor kinyírják a legjobb karaktert! Nagyon remélem hogy "A SZIGET" megmenti majd John-t....vagy talán Jacob fog rajta segíteni?
Apropó....mi a fene ez a Jacob? Nagyon durva mit ki nem találnak....már nagyon várom a magyarázatot mindenre! :)
Ráadásul mi a fenét csináltak a szigeten ezek az eredeti lakosok? Mert ugye ők nem Dharmasok, hanem ők a Sziget eredeti lakói.
Ja és még valami...ez a Richard nem öregedik? Mert eléggé állandó kinézete van. 20 év alatt szart se változott.
És miért lett Ben a vezető? Mi a fene történt vele? Hova vitte Richard mikor rátalált gyerekként az erdőben?
ŐRJÍTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ :D -
#10425 Egy Dharma fokhagymas nyalokat :) -
bcrics #10424 és mit nyertem? -
#10423 Jogos, bar az utobbi reszek tekinteteben nem is kell kulonlegesnek lenni, lehetett Walt "dobozaban" is a medve, mint ahogy Jack apja valamelyik elso reszben Jack "dobozaban", vagy Hurley elmegyogyintezetes "kollegaja". -
#10422 gabesz: Ben csak a mostohaapja Alexnek -
#10421 a dobogó 3. fokára férsz csak fel.... D: -
bcrics #10420 "2010-ben befejeződik a "Lost-Eltűntek"
Már csak három széria lesz a Lost-Eltűntek című sorozatból, 2010-ben pedig végleg befejeződik - jelentették be az ABC tévécsatorna illetékesei hétfőn.
Az alkotók "egy sokkoló" befejezést terveznek a világszerte népszerű sorozatból, amely az utóbbi időben az Egyesült Államokban több millió nézőt vesztett. Az ABC azért döntött úgy, hogy a harmadik évad májusi befejezése után már csak háromszor 16 részt készít a "Lost"-ból, mert úgy gondolják, hogy még többen fordulnak el tőle, ha nem zárják le a cselekményvonalakat. Tavaly ősszel csak 6 új részt adtak le, majd idén februártól 16 résszel folytatódott a széria: a többhónapos kihagyás miatt több rajongót vesztett a "Lost-Eltűntek". A két ötletgazda, Damon Lindelof és Carlton Cuse producerek maradnak a stábbal 2010-ig.
A sorozat csúcspontján több, mint 20 millióan nézték a szigetre került, repülőgépkatasztrófát túlélők kalandjait, de mostanában 12 millióan követik az eseményeket."
FORRÁS:Szabolcs-Online
-
Lyan Kyj #10419 ...
Szted minek a ketrecébe zárták Sawyert meg Kate-et? A dagi, akivel jack labdázgatott, mondta is nekik, h medvéké volt.. -
#10418 A jegesmedvét Walt képzelte oda a szigetre !!!
Tudjátok volt 1 rész, amikor még otthon lakott az anyjával, és 1 madárról olvasott a könyvében, amikor nem figyelt rá se az anyja, se a nő pasija, és ekkor egy pont olyan madár csapódott az ablaknak.
A szigeten meg Walt a képregényében látott jegesmedvét, szal tuti h ő képzelte oda. Szó is volt arról, hogy "ő 1 különleges fiú". -
gabesz012 #10417 Én kb. egy hete kezdtem el az elejétől, és valóban poénos így (vissza)nézni.
Pl.: az erdőben lévő hangok is mekkora misztikumnak tűntek akkor, most meg már simán meg lehet magyarázni, hogy az otherék csinálták, mivel a technikai hátterük megvan hozzá+mindenkiről tudnak mindent.
Egyébként számomra Danielle homályos még egy csöppet, jó lenne róla is többet megtudni... Lehet, hogy ő is other, csak kitagadták. Ugyanis elviekben Alex apja Ben. Az s01e09-ben viszont Danielle azt mondja, hogy egy tudós csoport tagjai voltak, hajótörést szenvedtek. Roger volt a szerelme, illetve volt a lánya, Alex (azt nem lehet kivenni belőle, hol született). Ben nem lehet Roger, mert Ben a szigeten született.
A másik: találkoztak a "hordozókkal" a Fekete sziklánál, akiktől a társai betegek lettek és mind meghaltak. Erről sem tudunk még sokat; Desmond társa is ezzel a betgséges dumával etette be és tartotta a bunkerben Desmondot. Meg Ben-ék sem betegek... -
#10416 még így is jó, hogy legalább kaptunk vmi befejezési dátumot....a legtöbb ilyen sorozatnál nem tudni, hogy a fővonalat meddig akarják húzni.... -
goger #10415 én örülnék ha már vége lenne, pedig nagyon szeretem a sorozatot viszont az időhúzást nem igazán, ok tudom erről szól és ne nézem, de nem feltétlen kéne a végsőkig feszíteni akkorsem, főleg ez a 2010. ... hát nem igazán szimpatikus. azt hogy nem nézem meg szintén nem tehetem meg mert érdekel mi lesz ebből az egészből persze gondolom rendesen kitalálják majdm hogy az összes kérdésre az utolsó 2 részben kapunk választ :S -
#10414 a géphang az a füsté volt, de az maga a rejtély......a jegesmedva a dharma kutatásához tartozott....az kence meg sztem lényegtelen....