Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a baj, hogy nálunk se szinkron se felirat nem volt :-).
???
Mindegy, így is klasz volt! Persze sok a kérdõjel...
A végén úgy nézett össze Kate és Jack, mintha valamit megbeszéltek volna, nem???
mikor hal már meg Jack??? vagy elmehetne megkeresni valamit hogy eltûnjön pár részre (mit Micheal)

Mayday
En is felirat parti vagyok, de ez akkor is eleg furcsa, hogy igy adtak.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

quack
miért ekkora baj hogy levették azt az okádék szinkront és helyette feliratozták? inkább sokkal jobb szvsz...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

akkor ez az AXN eléggé sz*r, ha az utolso (2) rész nem szinkronos.....
fistin
ha visszaolvasol kiderülhet hogy nem

viszont végignéztem én is a 2. szezont, jó volt nagyon, kiwi vok a 3. ra, de vajon meddig húzzák még ezt a tudatlanságot, remélem nem lesz belõle 8 szezon <#gonosz1>

nem adták le magyarul, szinkronnal?
de volt felirattal is
azt irtak sokan, hogy angolul adtak.

Feltételezem a magyar 2 23-24 részhez volt a kérdés, a végéhez...
Mármint a felirat ügyében.
Viszont mi a helyzet a magyar utolso résszel?
Mert még nincs fenn az FTP-ken...<#wow3>
fistin
már van :]

fistin
hali hol találok a 23-24es részekhez feliratot?

The FlashBack
Üdv!

Most Vasárnap volt az AXN-en az évadzáró, ugye?
23 rész, ha jól tudom?

Zs0lt1
cdcovers.cc

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Minstrel
az első és második évad dvd borítóját tudnátok linkelni? 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

nálam is. ezek voltak az évad uccsó részei?
daxan
Nem volt felirat? Érdekes nálam volt <#smile><#smile><#smile>

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

quack
olvassátok el a subtitle-t .D

RelakS
Najó, most lett vége a 2. évadnak, de asszem most már szart sem értek 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
szintén fibernet?

Nálunk is felirat nélkül ment az AXN-en tegnap is és most is. Nem tudja valaki, hogy miért???
Köszi!
RelakS
Ehh, letolják az uccsó részt is? 😄

RelakS
Nem volt rajta felirat :/ Ma semmiképpen

Újsreek44
az rtl-en, ja

Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com

Újsreek44
felirattoal volt az AXN-en vasárnap, most meg az ismétlése, az elõbb

Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com

RelakS
ehh...

Mi volt az a sziklaláb? Milyen fertõzésrõl beszéltek? Meg egyáltalán: MI VAN?!?
(elvileg a második évad utolsó elõtti részét emlegetem)

RelakS
Mé megy angolul feliratok nélkül??!

mind1... legalább ma megismétlik még 1x. majd azt megnézem 😛
dupla resz volt majdnem 9-ig.

volt 1 ami negyed 8-kor kezdõdött az angol volt magyar felírattal és utána is volt 1????
2 rész volt tegnap????
kill3r22
egy részröl lemaradtál 7 kor kezdték de nem magyarul volt

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

quack
sokkal jobb angolul, magyar felirattal

Ma most 2 resz volt az axn-en? mert en csak 8 korul kapcsoltam be es akkor kezdodott de 7korul kellet volna kezdodni. Az 7kor kezdodo osszefoglalas volt mit szokott lenni?
Amugy megint AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA volt a resz 😊
Iszonyat jol epitit fel a feszultseget a tittkokkal, aztan meg ahogy kesobb elmagyarazzak.

May the force serve you well!

Sland
a gecik már!!!! nem lesz meg a teljes gyûjtemény 😞(((

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kill3r22
bazz a finálé feliratos volt az AXN en b@sszák meg

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

lele
ha jol tudom akkor szeptember elején kezdik vetíteni a 2. évadott

sziasztok! Imádtam a Lost-ot amig adta az RTL klub, jah meg amig Boon meg nem halt😄
Nem tudjátok h mikor fogja adni az RTL klub a második évadot?
nincs mit😄

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

Mayday
Nah, ugy tunik talaltam egy kis infot, a Lost (es a Szuletett felesegek is) szeptember elejen fog megjelenni dvd-n, kishazankban.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hunnenkoenig
Jaj, ne kötözködj mar!
Ugyis haldoklik a topik.

Szerintem tök jo volt. En elolvastam mindent. Es akkor is, ha többször van leirva ugyanaz, megis jo mert több forrasbol szarmaznak az infok.

Szoval köszi Totya!

IMYke2.0.0.0
Nem értettél meg. Íme, erre gondoltam:

Infók, Damon Lindelof, Carlton Cuse és a szereplõk interjúiból:
A harmadik évadban megismerjük
- Desmond elõéletét ,
- a sziget múltját ,
- Jack, Kate és Sawyer tartózkodási helyét,
- Jack tetoválásának történetét,
- Locke tolószékességének indokát,
- Libby múltját
- a Dharma történetét.
A 3. évad az emberi kapcsolatokra fog építeni. Három új szereplõ is megjelenik, Henry pedig állandó szereplõ lesz. Ana Lucia sem tûnik el teljesen – visszaemlékezésekben szerepelni fog. Michael továbbra is keveset szerepel majd. Walt felcseperedését is követhetjük majd. Állítólag néhány színész háttérbe szorul majd, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogjuk látni õket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
En orulok, hogy tagolva irta.

(Plusz, ha egy bekezdesbe irja az egeszet, sokan, talan eppen Te is, abba kotnek bele, hogy "nem-e lehetett volna tagolni?")

Sztem sokkal atlathatobb, olvashatobb igy.

Mayday
<#eljen> Koszi! 😊

IMYke2.0.0.0
Egy bekezdésbe is belefért volna.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nfók, amiket Damon Lindelof és Carlton Cuse adtak: A harmadik évadban megtudjuk, mi is történt valójában, mikor Desmond aktiválta a berendezést. Desmond tehát visszatér a történetbe. A nézõk tudni akarják, miért volt börtönben, és hogy mi történt vele, Ekoval és Locke-kal, mikor elfordította a kulcsot… tudjuk, hogy a Sziget látható volt egy pillanatra a kulcs elfordítása közben, mint ahogy akkor is, mikor lezuhant a gép. A négyujjú lábszobor a Sziget múltjára, történelmére utal. Az új évad fényt derít rá, hogy mi történt a Szigeten, mielõtt a Dharma megérkezett a 70-es években, és hogy ki volt ott. A fekete füst is biztosan megjelenik majd.

A Többiek miért és hova vitték el Jacket, Kate-et és Sawyert? Ezekre a kérdésekre választ fogunk kapni az elsõ 6 epizódban. Nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a karakterek közti kapcsolatokra, mint a titkokra. Meg fogjuk tudni, hogy Locke hogyan került a tolószékbe, vagy hogy mit jelentenek Jack tetoválásai.

3 új szereplõ bukkan fel a 3. évadban, valószínûleg azok a túlélõk közül kerülnek ki, akik eddig háttérbe szorultak: egy 30-as nõ vezetõi képességekkel, egy 20 év körüli vonzó nõ, és egy rejtélyes, 20 év körüli, latin-amerikai férfi.

Az új évad elsõsorban a Többiekrõl fog szólni. A titokzatos Henry Gale (akit Michael Emerson alakít) csatlakozni fog rendszeres szereposztáshoz. Mr. Cuse elmondta, hogy a következõ évad végére kierül a Többiekrõl, hogy kik õk, hányan vannak és hogy mi a céljuk.

A harmadik évadban több szerepet kap a romantika - és a rejtélyes Többiek. „A Többiek az új évad egy fontos része, sok rejtély kapcsolódik hozzájuk, és sok kérdést vet fel a jelenlétük. A nézõk kíváncsiak a válaszokra, ezért nézni fogják a harmadik évadot is.” - mondta egy interjúban Carlton Cuse producer. „És a dolgok, amiket fel fogunk tárni…” - kezdi Cuse - „Biztosan lesz néhány új karakter... Michael Emerson, aki Henry Gale-t játssza, jövõre fontos szerepet kap.” Megjelenik egy új karakter, aki sok rejtélyt fel fog tárni: Penelope Widmore, akit Sonya Walger alakít. <...> „A harmadik szériában a szeretet is megjelenik.” - mondta Bryan Burk producer - „A túlélõk több mint 60 napja a szigeten vannak. Mostanra nyilvánvalóan megismerték egymást… A szeretet fogalma ott van, és… ez vezet minden embert a szigeten. A harmadik évadban ez sokkal nagyobb jelentõséget kap.”

Carlton Cuse elmondta: „A következõ évad a Többiekrõl szól majd. Sok rejtélyt és kérdést hagytunk velük kapcsolatban, ezekre adunk választ. Alexet sokszor láthatjuk az új szériában.”

A Hollywood Reporter szerint a Lostban két új színésznõ is fog feltûnni, hiszen a második évadban meghalt szereplõket (Ana Lucia és Libby) gyorsan pótolni fogják a sorozat készítõi.

Ana-Lucia sem tûnik el teljesen a sorozatból, a nézõk a többi túlélõ visszaemlékezéseiben láthatják még. „Ana történetének vége. A nézõk végül megtudhatják, mi történt Cindyvel.” – mondja Cuse.

Harold Perrineau (Michael) nem lesz állandó szereplõ, már a második évadban sem volt az. Idõnként megjelent (Walt miatt), de nem folytonos tagként.

Michael Emerson (Henry Gale) állandó szereplõként tér vissza a következõ évadban.

A 3. szezonban új helyszínek és új karakterek jelennek meg. Felröppent a hír, hogy Desmond teljes értékû tagként csatlakozik a szereposztáshoz, de a producerek nem kommentálják. Az évad témája idõszerûnek, tekeredõnek, és rémítõnek hangzik. Lindelof elõrejelzése az új évaddal kapcsolatban: „Mi kontra õk. De ki az a ’mi’, és ki az ’õk’? Meg fogjuk tudni.”

Damon Lindelof: Libby rendkívül titokzatos háttértörténetet kapott, és ez csak a jéghegy csúcsa. Tudjuk, hogy Hurleyvel együtt voltak az elmegyógyintézetben, és a Michael gyilkossága elõtt alkalma volt arra, hogy megmagyarázza, hogyan jutott oda… van egy remek tervünk, hogyan fogjuk elmesélni a történetet. A nézõk a következõ évad során visszaemlékezésekbõl fogják megtudni a válaszokat. Tehát nem vagyunk készen Cynthiával, de Libby halott.

Lindelof & Cuse: Malcolm David Kelly (Walt) növekedését kísérhetjük végig a harmadik évadban. Rousseau-ból is többet láthatunk majd jövõre. A kutatóhajója története is megjelenik, de nem garantált, hogy sokat megtudunk róla. Új karaktereket fognak bemutatni a harmadik évadban, úgyhogy egészen új visszaemlékezéseket láthatunk. Az eredeti karakterek visszaemlékezéseibõl valószínûleg sokkal kevesebbet kapunk. Jövõre a másik túlélõk közül néhányról meg tudunk majd egyet s mást. Az új karakterekrõl szintén. Remélhetõleg a finálé végéig mindent megtudunk róluk.
Állítólag néhány színész háttérbe szorul majd, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogjuk látni õket.

Javier Grillo-Marxuach producer elmondta: „A legnagyobb rejtély a szigeten a Dharma. Az új évadban többet tudhatunk meg róla. A ’Dharma Initiative’ egy kutatóintézet volt a szigeten. Tudósok és szabadgondolkodók jöttek a szigetre, hogy különbözõ kutatásokat végezzenek: pszichiátria, állattan – a tájékoztató filmben megemlítik az állattant is, a szigeten pedig jegesmedvéket láttak a túlélõk. Állatfajokkal kísérleteztek, és pszichológiai kísérletek sorát végezték el embereken. A Dharma Initiative -t ketten alapították, olyan diákok, akik megpróbáltak végére járni emberi viselkedés rejtélyeinek. Hat bunkert létesítettek a szigeten, és ezekben végezték kutatásaikat. A Dharma rengeteg lehetõséget nyújt, hogy kíváncsivá tegyük a nézõt, mi is történt ott valójában, milyen kísérleteket végeztek. A Dharma azóta már valószínûleg tönkrement. Sok minden történt a szigeten, és ez még mind semmi...…”

Damon Lindelof: Lesz olyan visszaemlékezés is, ami megmagyarázza Jack tetoválását: mit jelent? Mikor kapta?

www.lost.click.hu

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

PiszkosFred
Még több kérdéssel ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Az others team megismerésével

Dave9214
ezaz 3. évad, amugy 2007.01.01 tõl emgy szinkronosan, szeritnetek mivel folytatodik a köv évad?

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Hunnenkoenig
Irnék én, de mit írjak?

A Lost-tal kapcsolatban többet nem tudok mondani. Kérem kapcsojja ki!