Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
???
Mindegy, így is klasz volt! Persze sok a kérdõjel...
A végén úgy nézett össze Kate és Jack, mintha valamit megbeszéltek volna, nem???
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
viszont végignéztem én is a 2. szezont, jó volt nagyon, kiwi vok a 3. ra, de vajon meddig húzzák még ezt a tudatlanságot, remélem nem lesz belõle 8 szezon <#gonosz1>#gonosz1>
Mármint a felirat ügyében.
Viszont mi a helyzet a magyar utolso résszel?
Mert még nincs fenn az FTP-ken...<#wow3>#wow3>
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Köszi!
Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com
Ma van karácsony? igen.. vagy nem??:O ha nem tudod eldönteni, nézd meg ezt: www.isitchristmas.com
Mi volt az a sziklaláb? Milyen fertõzésrõl beszéltek? Meg egyáltalán: MI VAN?!?
(elvileg a második évad utolsó elõtti részét emlegetem)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Amugy megint AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA volt a resz 😊
Iszonyat jol epitit fel a feszultseget a tittkokkal, aztan meg ahogy kesobb elmagyarazzak.
May the force serve you well!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Nem tudjátok h mikor fogja adni az RTL klub a második évadot?
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ugyis haldoklik a topik.
Szerintem tök jo volt. En elolvastam mindent. Es akkor is, ha többször van leirva ugyanaz, megis jo mert több forrasbol szarmaznak az infok.
Szoval köszi Totya!
Infók, Damon Lindelof, Carlton Cuse és a szereplõk interjúiból:
A harmadik évadban megismerjük
- Desmond elõéletét
- a sziget múltját
- Jack, Kate és Sawyer tartózkodási helyét,
- Jack tetoválásának történetét,
- Locke tolószékességének indokát,
- Libby múltját
- a Dharma történetét.
A 3. évad az emberi kapcsolatokra
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(Plusz, ha egy bekezdesbe irja az egeszet, sokan, talan eppen Te is, abba kotnek bele, hogy "nem-e lehetett volna tagolni?")
Sztem sokkal atlathatobb, olvashatobb igy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Többiek miért és hova vitték el Jacket, Kate-et és Sawyert? Ezekre a kérdésekre választ fogunk kapni az elsõ 6 epizódban. Nagyobb hangsúlyt fektetnek majd a karakterek közti kapcsolatokra, mint a titkokra. Meg fogjuk tudni, hogy Locke hogyan került a tolószékbe, vagy hogy mit jelentenek Jack tetoválásai.
3 új szereplõ bukkan fel a 3. évadban, valószínûleg azok a túlélõk közül kerülnek ki, akik eddig háttérbe szorultak: egy 30-as nõ vezetõi képességekkel, egy 20 év körüli vonzó nõ, és egy rejtélyes, 20 év körüli, latin-amerikai férfi.
Az új évad elsõsorban a Többiekrõl fog szólni. A titokzatos Henry Gale (akit Michael Emerson alakít) csatlakozni fog rendszeres szereposztáshoz. Mr. Cuse elmondta, hogy a következõ évad végére kierül a Többiekrõl, hogy kik õk, hányan vannak és hogy mi a céljuk.
A harmadik évadban több szerepet kap a romantika - és a rejtélyes Többiek. „A Többiek az új évad egy fontos része, sok rejtély kapcsolódik hozzájuk, és sok kérdést vet fel a jelenlétük. A nézõk kíváncsiak a válaszokra, ezért nézni fogják a harmadik évadot is.” - mondta egy interjúban Carlton Cuse producer. „És a dolgok, amiket fel fogunk tárni…” - kezdi Cuse - „Biztosan lesz néhány új karakter... Michael Emerson, aki Henry Gale-t játssza, jövõre fontos szerepet kap.” Megjelenik egy új karakter, aki sok rejtélyt fel fog tárni: Penelope Widmore, akit Sonya Walger alakít. <...> „A harmadik szériában a szeretet is megjelenik.” - mondta Bryan Burk producer - „A túlélõk több mint 60 napja a szigeten vannak. Mostanra nyilvánvalóan megismerték egymást… A szeretet fogalma ott van, és… ez vezet minden embert a szigeten. A harmadik évadban ez sokkal nagyobb jelentõséget kap.”
Carlton Cuse elmondta: „A következõ évad a Többiekrõl szól majd. Sok rejtélyt és kérdést hagytunk velük kapcsolatban, ezekre adunk választ. Alexet sokszor láthatjuk az új szériában.”
A Hollywood Reporter szerint a Lostban két új színésznõ is fog feltûnni, hiszen a második évadban meghalt szereplõket (Ana Lucia és Libby) gyorsan pótolni fogják a sorozat készítõi.
Ana-Lucia sem tûnik el teljesen a sorozatból, a nézõk a többi túlélõ visszaemlékezéseiben láthatják még. „Ana történetének vége. A nézõk végül megtudhatják, mi történt Cindyvel.” – mondja Cuse.
Harold Perrineau (Michael) nem lesz állandó szereplõ, már a második évadban sem volt az. Idõnként megjelent (Walt miatt), de nem folytonos tagként.
Michael Emerson (Henry Gale) állandó szereplõként tér vissza a következõ évadban.
A 3. szezonban új helyszínek és új karakterek jelennek meg. Felröppent a hír, hogy Desmond teljes értékû tagként csatlakozik a szereposztáshoz, de a producerek nem kommentálják. Az évad témája idõszerûnek, tekeredõnek, és rémítõnek hangzik. Lindelof elõrejelzése az új évaddal kapcsolatban: „Mi kontra õk. De ki az a ’mi’, és ki az ’õk’? Meg fogjuk tudni.”
Damon Lindelof: Libby rendkívül titokzatos háttértörténetet kapott, és ez csak a jéghegy csúcsa. Tudjuk, hogy Hurleyvel együtt voltak az elmegyógyintézetben, és a Michael gyilkossága elõtt alkalma volt arra, hogy megmagyarázza, hogyan jutott oda… van egy remek tervünk, hogyan fogjuk elmesélni a történetet. A nézõk a következõ évad során visszaemlékezésekbõl fogják megtudni a válaszokat. Tehát nem vagyunk készen Cynthiával, de Libby halott.
Lindelof & Cuse: Malcolm David Kelly (Walt) növekedését kísérhetjük végig a harmadik évadban. Rousseau-ból is többet láthatunk majd jövõre. A kutatóhajója története is megjelenik, de nem garantált, hogy sokat megtudunk róla. Új karaktereket fognak bemutatni a harmadik évadban, úgyhogy egészen új visszaemlékezéseket láthatunk. Az eredeti karakterek visszaemlékezéseibõl valószínûleg sokkal kevesebbet kapunk. Jövõre a másik túlélõk közül néhányról meg tudunk majd egyet s mást. Az új karakterekrõl szintén. Remélhetõleg a finálé végéig mindent megtudunk róluk.
Állítólag néhány színész háttérbe szorul majd, de ez nem azt jelenti, hogy nem fogjuk látni õket.
Javier Grillo-Marxuach producer elmondta: „A legnagyobb rejtély a szigeten a Dharma. Az új évadban többet tudhatunk meg róla. A ’Dharma Initiative’ egy kutatóintézet volt a szigeten. Tudósok és szabadgondolkodók jöttek a szigetre, hogy különbözõ kutatásokat végezzenek: pszichiátria, állattan – a tájékoztató filmben megemlítik az állattant is, a szigeten pedig jegesmedvéket láttak a túlélõk. Állatfajokkal kísérleteztek, és pszichológiai kísérletek sorát végezték el embereken. A Dharma Initiative -t ketten alapították, olyan diákok, akik megpróbáltak végére járni emberi viselkedés rejtélyeinek. Hat bunkert létesítettek a szigeten, és ezekben végezték kutatásaikat. A Dharma rengeteg lehetõséget nyújt, hogy kíváncsivá tegyük a nézõt, mi is történt ott valójában, milyen kísérleteket végeztek. A Dharma azóta már valószínûleg tönkrement. Sok minden történt a szigeten, és ez még mind semmi...…”
Damon Lindelof: Lesz olyan visszaemlékezés is, ami megmagyarázza Jack tetoválását: mit jelent? Mikor kapta?
www.lost.click.hu
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent