22323
-
#10373 Ez kemény :) -
#10372 "hűtőmágneseken meg pont azok a szereplők vannak, akik a bannerban."
Ki a fene gondolta volna:) -
#10371 olyan hely nincs ahol fent lenne a 17-23-ig... -
#10370 A fényképező gép most nncs kéznél, úgyhogy csak egy telefonos képet katok:P. Ez a fagyi papírja:
maga a fagyi meg egy tégla test, amit ha a szádba veszel akkor egyből olvadt fagyi lesz belőle:) A szigeten biztos örülnék neki, de pénzt nem adnék érte:D. A póló sajnos nem Lost-os, hanem AXNes. Egy fekete póló, egy AXN logóval. A hűtőmágneseken meg pont azok a szereplők vannak, akik a bannerban. -
#10369 Fotótttttt -
#10368 Végre megjött az ajándék. Egy AXN-es póló, egy rakat hűtőmágnes a főszereplőkkel, meg egy "Dharma Intézet fagyasztva szárított fagylalt". -
#10367 Nem FTP de.... -
#10366 Hali!Tudna valaki adni1 FTP szerver címet,ahol le lehetne tölteni a Lost 3.évad 17-23 részeket?A 16.ig már megvan....THX előre is! -
#10365 Hát elfujta szél -
Pozzo001 #10364 Azért az elég fura, hogy a Sydneyből Los Angelesbe tartó gépet Bali partjainál találták meg, ami baromira nem esik útba de végülis mind1 majd ezen is átsiklanak később :) -
#10363 igaz -
#10362 De így mégis csak lesz Lostunk még 3 évig:) -
#10361 16 rész egyben levetítve? Az fasza, majd mindig várunk 8 hónapot a folytatásra, ehh... -
#10360 Igy akkor a keszitok orome is megvan, nem nagyon szethuzni a tervezett 100 reszt, meg az ABC is orulhet, mert harom evadot kap meg a sorozat.
Szerintem ez igy oke, bar kesobb kapunk "vegeredmenyt".
Koszi a hirt Neked is es Winnie-nek is termeszetesen! :) -
#10359 "Hogy hisszük-e vagy sem, az más kérdés, de a meglebegtetett végdátum bejelentés megtörtént. Az ABC több éves többmilliós szerződést kötött Damon Lindelof-fal és Carlton Cuse-szal, a két Lost-atyaúristennek, melynek tartalma szerint a két showrunner a fináléig a Lost-tal marad. A fináléig, amely 2010-re lesz várható, ami még plusz 3 évadot jelent, vagyis összesen 6 Lost-évad kerülne a nagy sorozatos könyvbe.
És a forma? 3 évad, évadonként 16 résszel, ismétlések nélkül, azaz mindösszesen 48 rész. (Annyi, amennyi az első 2 évadban volt összesen.) A kezdési dátumról nincs hivatalos bejelentés, de a február és a május fontosságát elnézve a 16 rész ismeretében szinte biztos, hogy 2008. februárban fog indulni a 4. évad."
szerző: winnie
forrás: http://www.sorozatjunkie.hu/2007/05/05/lost-mizeria/ -
#10358 Ha a Többiek se tudnak kommunikálni a külvilággal, mivel Locke felrobbantotta a házat, és a tengeralattjárót is, akkor ha eseleg Naomi egy egy olyan emberük volt, aki épp nem tartózkodott a szigeten, hogy szóltak volna neki, hogy szerezzen egy helikoptert, és tettessen balesetet? Meg amúgyis elmondta h Desmondot keresi, ha a Többiekhez tartozna, biztos nem ilyen mesét talált volna ki... -
#10357 naomi nem ádör, tényleg kutató, meg ilyesmi
kövrészben dzsékob, akiSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!állítólag ben kpzeletbeli "barátja", a trailerben van egy faragott botocska. ha figyelembe vesszük, hogy azt állították dzsékob még nem szerepelt a sorozatban, és hogy még nem hírdették ki játssza- elég valószínűnek tűnik -
#10356 már nem azért de a készítők már hetek/hónapok óta minden lehetséges médiumban megcáfolják a purgatórium-elméletet... tehát az KIZÁRVA. sokadszorra. -
#10355 annyit láttunk, hogy Juliet-et elkábították, majd felébredt a már nem mozgó tengeralattjárón... salz nem biztos, hogy azzal vitték a szigetre. de annyi biztos sztem is, hogy nem purgatórium, ezt eléggé kifigurázták a legutolsó részben. -
sorrow #10354 Az is lehet, hogy Naomi others...ergo hazudik.(előkészíti a camp megtámadását?...szigeten a sebek gyorsan gyógyulnak...)
Lock apja meg csak azt mondta amit a tv-ben hallott, a bizonyára manipulált false híreket.(már ha nem a párhuzamos dimenzió elmélet lesz a nyerő) -
#10353 Az utolsó mondattal teljes mértékben egyetértek, meg úgy nagyjából a többivel is. -
#10352 Hát én nem tom... Láttuk ahogy a Többiek látták, hogy a gép a szigetre zuhant le, nem pedig egy tengeri árokba. Nem tom hogy, de az a gép, amit megtaláltak, sztem nem az igazi. Hiszen a szigeten kísérletek folytak, és az elektomágneses izé miatt zuhantak le, amikor Desmond nem nyomta meg a gombot...
És Juliet? Őt idehozták tengeralattjáróval...nem halt meg.
Szóval sztem nem purgatorium.
Sztem megint van egy mondat, amin elgondolkodik mindenki, mindenki elméleteket gyárt, aztán majd lesz rá egy tök egyszerű magyarázat. -
#10351 Szerintem nem purtagatórium
1. Locke apja soha nem került volna oda, hanem egyenesen a pokolba.
2. Ha mégis a purgatóriumba került volna, jó sokáig bánhatta volna bűneit.
3. Nagyon úgy nézett ki, mint aki egyik cselekedetét sem bánja, ez pedig egyenes út a pokolba.
Szerintem a Dharma csinált valamit a szigettel és majd a 4. évadban ki is derül, hogy mit. Mivel a 18-19. században még rabszolgákat is foglalkoztattak itt, tehát hajóval is eltaláltak ide a gyarmatosítók, így feltételezem, hogy majd csak a foundatin kísérletei folytán válik egyfajta bermuda háromszöggé. -
#10350 Szerintem a kövi rész a Dhramasok múltjáról fog szólni. -
Lyan Kyj #10349 mindenre nem tudnak tudományosat adni, ott a meteor, a számok, stbstb..nekem is amúgy ez a más dimenziós lét a legszimpatikusabb, főleg az "only fools are trapped between time and space" óta. -
#10348 de amennyiben a készitök tudományos választ akarnak adni és tagadják hog ez purgatorium (állitolag ezt mondták) abban az esetben a leglogikusabbnak a tér manipulálását látom, ami magyarázza azt hogy az emberek miért gyogyulnak a müszerek miért halnak meg, a mágneseal is dolgokkal is egybe lehet huzni illetve azzal is hogy a szigetet nem találják ez rengeteg dolgot megmagyarázna( még a második évadban desmond haverja bunkerben mondja hogy itt földtani kisérletek voltak és ez az a mágneses dolog)
és akkor érthetö lenne az is hogy a gép kilépett a térböl... -
sorrow #10347 Hát Lock apja mondta, hogy leszorították az útról és balesetet szenvedett,
és a mentős rámosolygott miközben beadta az infúziót.
egyébként is szerinte a pokolban ébredett fel ezért se nagyon zavartatta magát s elmondott mindent sawyernek is, számára a sziget a purgatórium volt és belenevetett az ördög arcába. -
#10346 Ja ott is van hasonló -
#10345 Én végigjátszottam a S.T.A.L.K.E.R. játékot, az elég? :) -
Dave0092 #10344 :D nemolvasom midnig a forumot :D -
#10343 nem hazudik a csaj...lock apja is mondta hogy a gépet megtalálták.
kérlek szépen a gépet télleg megtalálták és nem hisszem h az othersek leklonoztak mindenkit és szerváltak egy boing 747-est majd szimuláltak vele egy tragédiát. én kitartok amelett hogy itt valami térgörbülés lesz -
#10342 Igen tudjuk :)
Átrágtuk mi is itt a fórumon... -
#10341 hmm, ezt már páran leírták :) -
Dave0092 #10340 Skacok, ebben a percbe jutott eszembe, hogy a számok még szerepelnek a 3. évadban, és valamiokbol, már csak a 108-as
pl.:
azegyik részben, Desmondnak a flashbackjében, iszogatta a borokat, bejöt az a fnök, és mondta hogy idén keveset csináltunk, csk 108 palackot !!!!!!!!!!!!!!! -
#10339 Azt hogy egy szigeten vannak és körül veszi őket a vízna mentem aludni -
#10338 Szerintem Juliet elmondta Jack-nek, hogy mivel bízta meg Ben. Bár mivel talán ez a legkézenfekvőbb, tuti nem ez lesz :)) -
#10337 A másik amire kurva kináncsi vagyok mit titkol Juliet és Jack! -
sorrow #10336 Ez a "kívánságdoboz" ismerős lehet azoknak (SPOILER) akik látták a Andrei Tarkovsky-től a Stalker filmet. Már ha tényleg létezik... -
#10335 Szerintem vagy ők vitték oda, vagy a gép hátsó részében ült, és azok között volt, akiket először elraboltak. -
#10334 Locke apja hogy került a szigetre? Vagy Ben csak hazudik hogy nem ők vitték oda?