Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meselhetett persze, sot, biztos hogy kerdezgettek oket, kiveve ha mar eleve mindent tudtak roluk...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
#nem neked a valasz, csak a te kommentedre reagaltam ;]
A banner kiszúrja a szemedet :-)))
3. évad kezdete: 2006 szeptember!!!!!
Amúgy letöltésben nemtok segíteni
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Vagy a stewardess mikor elzugott a sziget felett es becsapodott a hegy lababa, meg elejtette az utaslistat, amit epp ellenörzött a lezuhanas elött?
A neveket barhogy megtudhattak... Föleg, ha nekik kijarasuk vana szigetröl...
So cry me a fuckin river, bitch!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez biztos? Nekem mar az is megforult a fejemben, hogy az 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Careful what you look for. You just might find it.
Szerintem sem Desmond miatt zuhantak le, kicsit nehéz elképzelni. Nem tört volna ketté a gép törzse pusztán egy erõs mágneses mezõ miatt. Talán a mûszereket megzavarhatta volna... de a fene tudja. Ha jól gondolom az alapvetû mûszerek direkt manuálisak, szóval valszeg ez sem volt. Meghát akármennyire is erõs az a mágnes,,, ez mégsem a Bermuda. 😛 Majd kiderül. Engem most jobban érdekel a többiek múltja, remélem harmadik évad rendesen kitér rájuk. Azon se csodálkoznék, hogy ha õk Rousso csapatának egy része lenne. Elképzelhetõ? :/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Careful what you look for. You just might find it.
Ezáltal persze lehet a sorozatot szidni, csak ne tegyük hozzá, hogy "aki nézi, az is hülye", meg hogy "ti barmok, egy éve megmondtam hogy szar, és még midnig nézitek?", és társait. Ennyi.
Úgyhogy részemrõl köszönöm Blasta sorait, semmi gond nincs vele. Õ így látja, én nem. Õ nem fogja nézni tovább, én igen. Õ talál egy másik sorozatot ami szórakoztatni fogja és élvezni fogja, én maradok a Lostnál, engem ez szorakoztat és kapcsol ki. Ez így van rendjén. Nem tudom mi az istenért kell ezen felkapni a vizet. Joga van elmondani a fórumon a véleményét, ha meg is magyarázza mit miért nem, stb.
És ez a lényeg, ezért is értek egyet Hunnenkoeniggel, mert két sorozat leszarozás és legagyizás között is van különbség. Az egyik bejön ide, ír a topikban egyetlen egy kommentet, "Lost szar, hülyék vagytok", majd nem látjuk 10 évig. A másik pedig elmagyarázza, hogy miért is szar. Elsõre kár reagálni, ilyen birkák mindig is lesznek. A másodikra már lehet, hiszen ez a fórum lényege. És jó lenne, ha a második lenne a sûrûbb, de sajnos nem. Az emberek kötelességüknek érzik azt, hogy mindenbe beleszóljanak, mindenhez hozzáfûzzenek dolgokat, még akkor is, ha csak ugatják az adott dolgot, és közük nincs hozzá. Már csak azt nem értem, hogy ezekre miért kell reagálni? ;]
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ahogy az angolok mondjak: "A kifele vezetö uton ne hagyd, hogy az ajto megüsse a segged!".
Jelentem végeztem a második szezonnal.
Érzékeny lelkûek ne olvassák tovább!!!
SZERINTEM ez egy kalap kaki. SZERINTEM ekkora marhaságot még nem láttam.
Jól felidegelt az utolsó két epizód. 100000%, hogy nem fogom tovább nézni, mert SZERINTEM egy bugyuta gyerekmese az egész, komoly hálivudi köntösben, hogy azt higyjük: ez aztán komoly cucc, ez aztán most majd igazán ottlesz a szeren.
Persze megint lószar se derült ki, persze megint NAGGGYON rejélyes lett a befejezés, és persze nem kaptunk LÓSZART SE. Marhára megelégeltem, hogy ez a szezon elvett egy rakás idõt az életembõl és végül SEMMIRE NEM DERÜLT FÉNY, SEMMIT NEM MAGYARÁZTAK MEG, csak tovább kavarták a szart, tovább bonyolították ezt az amúgyis hihetetlen, minden realitást nélkülözõ, ostoba történetet.
SZERINTEM elfecsérelt idõ a lost azoknak akik nem a folyamatos rejétlyekre gerjednek (tudom, van ilyen is, semmi gond). Én nem ilyen vagyok, szeretem ha valami logikusan meg is van magyarázva, szeretem ha nem siklanak el naívan a történetben fontos dolgok felett, szeretem ha VÉGE VAN és nem csak az idõmet rabolják ezzel a nevetséges idõhúzással.
Ennyi volt, én több lostot az életben nem nézek, drágább az idõm annál, hogy ilyen idiótaságokra fecséreljem. Gudbáj
Ugy lefarasztott, hogy hibaztam is ;]