Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre csak annyit tudok mondani, hogy aki nem torrentezik az meg is érdemli. ;D

PiszkosFred
Es Walt honnan tudott a hatso resz embereirol? Vagy honnan tudna, hogy mi Sawyer valodi neve? ;]

Meselhetett persze, sot, biztos hogy kerdezgettek oket, kiveve ha mar eleve mindent tudtak roluk...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Zs0lt1
az túl egyszerû lenne, hogy Walt mesélt róluk? :-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Vagy csak õk is Lost-ot néznek. 😊))

BADE
szerintem ugyanúgy ahogy õket tesztelik,minket is tesztelnek,hogy meddig bírjuk nézni,mikor kapcsoljuk el a tv-t

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

precision
mer biztos 'meg kell osztani', vagyis vissza kell seedelni 😊

Bazinga!

Miért van kizárva a torrent? Ez érdekel.

Hunnenkoenig
lol

Esetleg emlékezzünk vissza hogy a legelsõ rejtélyek egyik egy szép vastag fekete kábel volt, amit a parton találtak, az egyik vége az óceánben tûnt el, a másik a szigeten a földben. Még ki is lett tárgyalva anno. Teljesen nyugodtan lehet áramkábel, ezesetben máris fény derült egy hatalmas titokra. Persze ha nem létezhet automatizált geothermikus erõmû (ami lehet egy sima generátor is amit mondjuk a feltörõ gõz hajt meg, nem csak tízhektárnyi csúcstechnika), akkor lehet hogy egy szigetelt fekete kábel sem képes áramot vezetni, és akkor mégiscsak marad rejtély az energiaellátás.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

lele
sajna

lele
A bermudáról annyit h a gép a csendes oceánon ment keresztül; a bermuda 3szög pedig az atlanti oceán nyugati részén van. Köze sincs LA vagy sydnehez

PiszkosFred
Jo, akkor a 2es szezon nem reg ert veget, es 24 reszes volt. A harmadikrol sokat nem tudni, csak hogy osszel kezdodik jelen allas szerint. Letoltes pedig passz.

#nem neked a valasz, csak a te kommentedre reagaltam ;]

Ability
Nem is azt kérdezte. 😛 Amúgy 24 részes...
Blasta
Szia!
A banner kiszúrja a szemedet :-)))
3. évad kezdete: 2006 szeptember!!!!!

Amúgy letöltésben nemtok segíteni

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a második és a harmadik évadnak hány része van, és honnan lehet letölteni? (DC++ és torrent kizárva.) A válaszokat elõre is köszönöm.

PiszkosFred
Fõleg hogy Hugo is szerzett egy utaslistát a gépbõl, már az elsõ napokban, amelybõl rájöttek hogy Ethan nem közéjük való. Õk is találhattak egy listát a roncsok között, más kérdés, hogy mi alapján tudják h ki a jó és ki a rossz....

Hunnenkoenig
Es ha csak meghackeltek a legitarsasag computeret utaslistaert?
Vagy a stewardess mikor elzugott a sziget felett es becsapodott a hegy lababa, meg elejtette az utaslistat, amit epp ellenörzött a lezuhanas elött?

A neveket barhogy megtudhattak... Föleg, ha nekik kijarasuk vana szigetröl...

Blasta
Ja, az mindjárt más :-DDDDD

PyRex
Egyébként... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

A pilóták is benne voltak!!!!!!!!!

So cry me a fuckin river, bitch!

Igen, ezt akartak kozolni a keszitok az utolso reszben. Picit el kell rugaszkodni a valosagtol, ez egy ilyen rejtett sziget.

PyRex
Hát igen, fõleg, ha azt vesszük, hogy Desmond szerint lehetetlen elhagyni a helyet. Vagy talán mégis el lehet hagyni, de csak akkor, hogyha pontosan arra megy valaki, amit Michaelnek mondtak..?

Blasta
...azaz egyáltalán a közelében megy-e?

Blasta
A kérdés az, hogy a Sidney-LA repülõút kereztezi-e bermudát.

IMYke2.0.0.0
Nekem is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
"ez mégsem a Bermuda"

Ez biztos? Nekem mar az is megforult a fejemben, hogy az 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

A legegyszerubb magyarazat, hogy a monstert hasznaljak a kemkedesre, biztos lehet kevesbe felelmetes meretben vagy vmi mas formaban is mukodtetni, amit eszre sem vesznek. Igy lathatjak amit regebben csinaltak eletukben, meg azt is amit a szigeten beszelgetnek.

fifi
én ezt mondom már régóta...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Tényleg elég karcsú ez a Desmond-miatt-zuhantak-le magyarázat.

Careful what you look for. You just might find it.

Ability
Nekem csak az bassza az agyam, hogy ugye alapból nagy ott a mágneses engergia, aztán amikor a kódot nem írják be idõbe, akkor minden fém repül a mágnes felé olyan erõs, de azért a számítógépek nem szarnak be élükön a kis mágnesszalagos masinával ott a háttérben. 😄

Szerintem sem Desmond miatt zuhantak le, kicsit nehéz elképzelni. Nem tört volna ketté a gép törzse pusztán egy erõs mágneses mezõ miatt. Talán a mûszereket megzavarhatta volna... de a fene tudja. Ha jól gondolom az alapvetû mûszerek direkt manuálisak, szóval valszeg ez sem volt. Meghát akármennyire is erõs az a mágnes,,, ez mégsem a Bermuda. 😛 Majd kiderül. Engem most jobban érdekel a többiek múltja, remélem harmadik évad rendesen kitér rájuk. Azon se csodálkoznék, hogy ha õk Rousso csapatának egy része lenne. Elképzelhetõ? :/
IMYke2.0.0.0
Szerintem is... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
Szerintem nincs is olyan sorozat, hogy Lost. Csak minket manipulalnak! 😊))))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Én már azt is kétségbe vonom, hogy egyáltalán lezuhantak a géppel... szerintem kognitív memória-zavarás az egész.

PyRex
Lehet, hogy már beszéltetek róla, de ha a repülõgép merõ véletlenségbõl zuhant le a Desmond-által-késõn-beírt-számok-hatására-megnövekedett-elektromágnesesség-miatt 😊, szóval akkor honnan a francból tudták a többiek a neveket? Ráadásul Sawyer rendes nevét??? Szinte még mindig senki sem tudja (najó: inkább úgy mondom kevesen), hanem Sawyerként nevezik. Õk meg tudták. Tudták Ana Lucia csapatából is, hogy kiket kell magukkal vinnük, pontos terv szerint dolgoztak és már a legelején elvegyültek közülük. Srácok, szerintem ez nem véletlen volt. Lehet, hogy annak tûnt, de azt is el tudom képzelni, hogy Desmond ugye követte a társát, aki valójában a többiek közé tartozott és csak Desmondnak játszott szerepet. Követte, elcsalta messzire, hogy bármi is történik, csak késve érjen(ek esetleg) vissza. Bár ez hülyén hangzik, mert akkor egyszerûen csak megtehette volna, hogy mittudomén Desmond helyett õ írja be direkt késve a számokat. Szóval nem tudom, de szerintem a többiek mindenrõl tudtak, arról is, hogy le fog zuhanni a gép...

Igen.

Careful what you look for. You just might find it.

a 2. évadnak hány része van? eddig 22-õt néztem most jön a 23-24. az lenne azuccsó két rész?=/

lele
de legalább illedelmes volt valamennyire...

lele
<#bee1><#idiota>akinek ennyire nincs ideje az nem jön vissza<#nyes><#idiota>

Mayday
Ne szoljal be neki, mert meg a vegen visszajon!!!

PiszkosFred
Hmhm... Elõbb utóbb csak rájön majd az ember fia arra, hogy RAJTAM kívül senkinek halvány lila gõze sincs arról, hogy NEKEM mi tetszik és mi nem. Ezáltal csakis ÉN tudom, hogy mi az amit SZERETEK nézni, vagy mi az amit NEM. Ha racionális dolgokat akarok, akkor ÉN maradok az élet nevû rpgnél. De ha valaki azért HÜLYÉZ le, mert a magyar népmeséket olvasok, vagy mert a Lostot nézek, az õt minõsíti, nem engem. Én tudom mi a jó nekem, nem õ, és mivel õ nem a párom, sem az anyám, különösképpen nem érdekel mit mond, max elolvasom, elfogadom, de nem hat meg ;]

Ezáltal persze lehet a sorozatot szidni, csak ne tegyük hozzá, hogy "aki nézi, az is hülye", meg hogy "ti barmok, egy éve megmondtam hogy szar, és még midnig nézitek?", és társait. Ennyi.

Úgyhogy részemrõl köszönöm Blasta sorait, semmi gond nincs vele. Õ így látja, én nem. Õ nem fogja nézni tovább, én igen. Õ talál egy másik sorozatot ami szórakoztatni fogja és élvezni fogja, én maradok a Lostnál, engem ez szorakoztat és kapcsol ki. Ez így van rendjén. Nem tudom mi az istenért kell ezen felkapni a vizet. Joga van elmondani a fórumon a véleményét, ha meg is magyarázza mit miért nem, stb.

És ez a lényeg, ezért is értek egyet Hunnenkoeniggel, mert két sorozat leszarozás és legagyizás között is van különbség. Az egyik bejön ide, ír a topikban egyetlen egy kommentet, "Lost szar, hülyék vagytok", majd nem látjuk 10 évig. A másik pedig elmagyarázza, hogy miért is szar. Elsõre kár reagálni, ilyen birkák mindig is lesznek. A másodikra már lehet, hiszen ez a fórum lényege. És jó lenne, ha a második lenne a sûrûbb, de sajnos nem. Az emberek kötelességüknek érzik azt, hogy mindenbe beleszóljanak, mindenhez hozzáfûzzenek dolgokat, még akkor is, ha csak ugatják az adott dolgot, és közük nincs hozzá. Már csak azt nem értem, hogy ezekre miért kell reagálni? ;]

IMYke2.0.0.0
Te felfogtad?

Zs0lt1
SZERINTEM te abszolut nem fogtad fel, mirõl szól a sorozat, szal pá, igérem nem fox hiányozni.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Hunnenkoenig
<#wave>
Ahogy az angolok mondjak: "A kifele vezetö uton ne hagyd, hogy az ajto megüsse a segged!".

Mayday
Hat, szia 😊

mukika

Blasta
Hey!

Jelentem végeztem a második szezonnal.
Érzékeny lelkûek ne olvassák tovább!!!

SZERINTEM ez egy kalap kaki. SZERINTEM ekkora marhaságot még nem láttam.
Jól felidegelt az utolsó két epizód. 100000%, hogy nem fogom tovább nézni, mert SZERINTEM egy bugyuta gyerekmese az egész, komoly hálivudi köntösben, hogy azt higyjük: ez aztán komoly cucc, ez aztán most majd igazán ottlesz a szeren.
Persze megint lószar se derült ki, persze megint NAGGGYON rejélyes lett a befejezés, és persze nem kaptunk LÓSZART SE. Marhára megelégeltem, hogy ez a szezon elvett egy rakás idõt az életembõl és végül SEMMIRE NEM DERÜLT FÉNY, SEMMIT NEM MAGYARÁZTAK MEG, csak tovább kavarták a szart, tovább bonyolították ezt az amúgyis hihetetlen, minden realitást nélkülözõ, ostoba történetet.

SZERINTEM elfecsérelt idõ a lost azoknak akik nem a folyamatos rejétlyekre gerjednek (tudom, van ilyen is, semmi gond). Én nem ilyen vagyok, szeretem ha valami logikusan meg is van magyarázva, szeretem ha nem siklanak el naívan a történetben fontos dolgok felett, szeretem ha VÉGE VAN és nem csak az idõmet rabolják ezzel a nevetséges idõhúzással.

Ennyi volt, én több lostot az életben nem nézek, drágább az idõm annál, hogy ilyen idiótaságokra fecséreljem. Gudbáj

Mayday
Legalabb vegre kiraktad a spoilert 😊))))))))))))))))

PiszkosFred
okozott*

Ugy lefarasztott, hogy hibaztam is ;]

Hunnenkoenig
Akkor elertem a celom :-)))

PiszkosFred
Ez a poen mar-mar fizikai fajdalmat okozot 😄