22323
-
#10574 nagyon durva SPOILER!
!!!!csak SAJÁT FELELŐSSÉGRE!!!!!
"EP 321 CHARLIE'S FLASHBACKS
Desmond tells Charlie that he's seen a vision of Charlie's death and that this time it HAS to happen because it's going to cause another of his visions to come true -- one of Claire and her baby being rescued from the island by a helicopter. He tells Charlie that he's going to drown after turning a switch next to a yellow light in a new underwater hatch.
At the same time, Sayid tells Jack that he can't get a rescue signal out on Naomi's phone because Rousseau's old distress call is blocking the signal. He tells Jack that they need to go to a radio tower to turn it off. Juliet, though, tells them that still won't get the signal out because Ben has been blocking all transmissions from the island by a jamming device on an underwater hatch called THE LOOKING GLASS.
They know from Sayid's maps that the hatch is flooded. Charlie volunteers for the suicide missions to swim down there and turn off the signal. After what Desmond's told him, he now knows that this is his destiny.
He swims down to the underwater hatch -- but it isn't flooded! He comes up in a pressurized chamber. He's overjoyed that he doesn't have to die....but discovers that there's TWO CHICKS down there (probably Others) pointing guns at him.
Episode 322 FINALE "THROUGH THE LOOKING GLASS"
The finale is full of action, a few deaths -- and that huge twist I mentioned earlier.
First, the deaths. A bunch of Others get killed when they try to raid the camp. This includes Friendly, who Sawyer shoots in cold blood -- and also the other new tough guy Other (I think his name is Price) who gets run over by Hurley in the van.
And Charlie FINALLY dies. Thank god. I've always thought he was one of the weaker characters and his death has been threated in so many episodes its about time it finally happened. He unblocks the jamming signal in the underwater station but drowns when Mikhail uses a grenade to blow it up, killing them both. It's a cool death for Charlie. Maybe cooler than he deserves.
Another big moment is when an old favorite of the show returns. Locke is just about to kill himself in the Dharma grave pit that he fell into after Ben shot him when he hears a voice telling him not to. He looks up to see...WALT!! Walt helps him out of the pit and then disappears. No sign of Michael, and there's no explanation about where Walt has been or what happened to him or Michael.
Locke then makes it to the Radio Tower -- and gets there in time to kill Naomi just before she makes the rescue call. He throws a knife straight into her back. Jack can't understand what Locke is doing and tells him that he'll have to shoot him to stop him from making the call himself. Locke threatens to kill Jack, but then backs down.
Jack makes the rescue call -- and someone on the other end answers. The story on the island ends with help on the way. Or maybe not. Ben has told Jack that Naomi and her people aren't who they say they are -- and just before he dies, Charlie sees a transmission in the underwater hatch from Desmond's Penny -- who, contrary to what Naomi has said, denies that she knows Naomi at all!!
But the HUGE TWIST of the episode -- in fact, probably the huge twist of the entire series -- happens in the flashback. They start by showing that Jack is totally fucked up. He's popping pills and suicidal. The first flashback shows him about to kill himself by jumping off a bridge -- only a car accident nearby causes him to stop, and instead of killing himself he fins himself helping the accident victims.
But he keeps spiraling. He sees his ex-wife at the hospital -- she's pregnant with another man's child. He goes to a funeral of a person that we never discover, but whoever it is, his (or her) death rocks Jack hard. He steals drugs from the hospital and is caught by the new doctor in charge.
And all the time, he's constantly on the phone desperately trying to contact somebody. And the last scene shows us who...he goes to meet the mystery person, and it's the last person on earth we would think...it's KATE!
And it's now that we realize that for the first time in Lost history, we haven't been watching a flashback. We've been watching a FLASH-FORWARD!
Yep, that's right. THEY ACTUALLY SHOW THAT JACK AND KATE MAKE IT OFF THE ISLAND. For some reason, this has been the cause of Jack's spiral. He tells Kate they have to go back to the island. She refuses and drives away. The show finishes with Jack screaming "We have to go back!!"
It's a bold move by the writer's no doubt, but I'm not sure if it will pay off entirely. It raises many other questions -- how did they get off the island, did anyone else get off the island, who stayed behind -- but on a show that has been all about our heroes trying to get back home, its kind of disappointing to know that Jack and Kate actually return to the mainland and that they could stay there if they want."
sok siekrt :D -
runner78 #10573 LOST S03E12 HUN TVTime nincs fen sehol?
Leadta egyáltalán vasárnap az AXN?
Tud valaki infot a magyar részröl?.... -
#10572 De akkor csak 23 reszes a 3. evad? ezen a heten meg csak a 21. resz lesz, nem? -
Dave0092 #10571 Nekem gépben megvan az 1-2-4 évad fullon, kivétel az a 3 rész, de szerintem törlöm az egészet, egyrészt sok heyet foglal, másrészt oyan bonyulult már a történet, hogy kinlodás lenne előről kezdeni! -
#10570 Thx, már várom ezerrel... :D
Biztos írták már, de a Media Marktokban 4990ft a Lost 1. évad DVD-n (meg is vettem :P)... :D
A 2. évad pedig szeptember körül várható. -
#10569 igaz.. :D -
#10568 még 3 rész van elvileg jövő héten dupla rész lesz ha minden igaz :) -
#10567 Valaki adna egy LOSt S03E12 HUN Rapidshare linket? Pls. -
#10566 Aha, értelek. Hát igen, ez is érdekes így végiggondolva. Bár nem hiszem, hogy szándékos lett volna, hogy oda lőtt, de innen visszanézve a dolgokat tényleg át lehet értelmezni az eddig történteket. Én elolvastam a tegnap este, amiket a Lostpedia-n írnak a sorozatról (ezelőtt sose jártam ott) és eléggé kiakasztott, amiket írtak a következő részekről, rendesen a hatása alatt vagyok. Csak arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy a számokat hogy fogják "tudományosan" megmagyarázni! -
Lyan Kyj #10565 arra próbáltam célozni, hogyha az apja nem lett volna szemét, és nem veszi el a veséjét, akkor lehet, hogy most meghalt volna, mert azt találja el a golyó. Így viszont, hogy nincs ott, még1 ok, hogy életben maradhat, plusz akkor ez azt jelenti, hogy az apjának is más "feladata", karmája volt, mint gondoltuk. -
#10564 Locke fordulásból akart lőni, Ben meg gyorsabb volt, nem hiszem, hogy bármi jelentősége lenne, hogy hol találta el azonkívűl, hogy túléli, úgy értem Bennek ehhez semmi köze imho -
#10563 Gondolom arra célzol, hogy a másik veséjét az apjának adta. De honnan tudod, hogy nem azt a veséjét adta oda, amelyiknek a helyén meg lett lőve? Ez szerintem se azt nem jelenti, hogy a maradék veséje lett ellőve, se azt, hogy "visszanőtt" volna a veséje. -
#10562 Pffúúú, bocs ha nem vagyok képben, de nem értem mi a jelentőssége annak, hogyha vesén lőtte, és miért kell ezért újraértelmezni a Locke-os flashbackeket? -
#10561 ja, durva! :) -
#10560 Már nem azért, de FÉLtestvérek, nem? :D -
#10559 Jól... Én is megdöbbentem, amikor láttam... Ráadásul nem is tudják 1másról, hogy mostohatestvérek... :D -
#10558 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jól látom, hogy Claire (?) és Jack apja ugyan az? -
Lyan Kyj #10557 utánanéztem, mások is felfigyeltek erre, szal van benne valami, sőt:)
Ezzel a ténnyel most újra kellene értelmeznünk az összes Locke-os flashbacket.
Újabb kérdések, köztük, ami leginkább érdekelne:
Lehet, hogy Ben szándékosan ott lőtte meg, hogy Locke ráébredjen valamire?
-
Lyan Kyj #10556 NA! Beugrott valami!
SPOILER KÉP 3x20ból
Rágugliztam:
HOPPÁRÉ! Vesén? VESÉN? Ugye értitek?? -
#10555 Valószínű... :o -
#10554 Mindegy lenne ki írnák egy táblára: "Hozd el anyádat is"
na jó csak poén, elkellet lőni ezt a szigetes viccet -
Dave0092 #10553 2 het mulva kezdődik a .4. évad -
#10552 Őőőőő... Már csak 2 rész van a 3. évadból? És mikor kezdődik majd a 4. évad? -
#10551 Háh, at tényleg az. Eddig fel sem tűnt:D -
#10550 Ben-nek tuti képessége van, csak nem tudom mi...
Nézzétek meg a Heroes-t, a 20-as részben ő az akinek Benett új személy azonosságot ad. Csak az a probléma hogy az elvileg 2012ben játszódik és ő ott még gyerek, akkor viszont biztos valami térgörbülésről van szó. Vagy lehet hogy Hiro áll mögötte és egy crossovernek nézünk elébe?
Na jó bocs az OFF-ért, de ezt le kellett írnom :D -
Gabe18 #10549 Majd a 7. évadban...
Juliett-es szál nagyon tulzás szerintem.Nem igaz hogy nem az lenne az első hogy "kiverik" belőle amit tud,Jack ide vagy oda... -
#10548 Vajon mikor lesz Locke-ból az others vezetője? :) -
#10547 fú de utálom julietet. húzzon a dharmás tömegsírba élvezkedni a bárgyú mosolyával...napok óta ott rohad a parton a többiekkel de még mindig nem beszélni... ki tudnám tekerni a nyakát. meg mostmár jacknek is, hogy eggyütt lejtenek... -
SAFIII #10546 én meg már kezdem unni,hogy hogy a sok hülye a parton csak úgy hagyja hogy Juliet ott legyen veluk...meg tök jól eltürik hogy Juliet semmit nem árul el magáról,én már rég.... -
Lyan Kyj #10545 például:) -
#10544 pl. füstöt? -
#10543 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Charlie a következő részben meghal,a promó szerint.A Youtube-on láttam,meg Rousseaou is ügyeskedik valamit a dinamittal. -
Lyan Kyj #10542 és mivan akkor, ha nem bent akarják tartani, hanem valamit nem akarnak beengedni?? -
#10541 Nem hiszem, hogy Benék rossz szándékkal tartanák ott, mert akkor Jacob rég megölhette volna Bent és Locke-ot, ha akarta volna.Ezt azért gondolom, mert az egész szobát felforgatta a gondlolataival, akkor nem jelenthet gondot Ben megölése.Én is azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy annak a hajónak a kapitánya vagy matróza lehet Jacob, mert tök rongyos volt a cucca. Ben egy fasz, én Locke helyében már kinyírtam volna, vagy ha nem kinyírni, de legalább elrabolni vagy mittudomén.Locke nem fog meghalni, erre 90%-ot adok. Ugyanúgy meg fog menekülni, mint ahogy a tolószékéből felállt. Julietet most már kajakra nem értem, ha segíteni akar Jackéknek, akkor minek ad jelentéseket a Többieknek? Szerintem lesz valami az évad végén, amikor választania kell Jukietnek: Többieknek segít vagy a partos bagásznak(sztem Katéket választja). -
#10540 Egyáltalán nem biztos, de szerintem azért nem megy el abból a házból, és azért kérte Locke-.ot, hogy segítsen. -
#10539 Ez is lehet, egy csomó teoria van, aminek van értelme. -
#10538 mért is olyan biztos, hogy fogságban tartják?????
-
#10537 Azon gondolkodtam, hogy szerintem is azért van azzal a porral körbeszórva Jacob háza, mert azzal tudják ott tartani. Szerintem azért is mondta Locke-nak, hogy "Segíts!", mert el akar szabadulni onnan. Lehet ez a Jacob ugyanolyan látomás, mint Michael kisfia volt Shanonnak, Shannon tesója Locke-nak, Eko öccse Eko-nak, stb. De mondjuk Benék rájöttek, hogy ha ezzel a porral körbeszórják, elkaphatják ezt a szellemet. Szerintem rengeteg ilyen szellem lehet még ezen a szigeten, akik vagy ugyanolyanok, mint Jacob, vagy Jacob a vezetőjük. Mindenestre az tuti, hogy Benék fogságban tartják, és így ki tudják használni, és az is, hogy ezek a látomás-szellemek suttognak folyton az erdőben, nem az othersek, mert nekik jobb dolguk is van. -
sorrow #10536 "túl korán jött vissza" - ez közel járhat a valósághoz -
sorrow #10535 SPOILER
A gyilkosságot csak Ben akarta hogy Lock átálljon a sötét oldalra.
Ben állandóan manipulál, rizsázik, hazudik és néha igazságot kever ezekbe.
-hogy ki lehet Jacob? talán a sziget lelke, de ez nem valószínű hiszen segítségre van szüksége ráadásul Lock-tól. Talán vele is elbánt a sziget, és egy asztrál sikon(testben) kell ott a kunyhóban börtönösködnie.
Valami körbevette a házikót (hamura gondolok) talán valami voodoo rituális erőtér?