Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most egy láma kérdés jön:
Hogy kell csinálni a spoileres részt? Mármint hogy keretben legyen, meg ilyesmi?😄

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

DC-rõl szedd le akkor(nekem sincs AXN-em és onnan szedtem)

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

Sland
Én ezt témától függetlenül írtam, nemtom mikrõl beszéltetek az elõbb.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

modellmaker
ööö ha lenne axnünk akkor nem kéne azon a baszáson néznem. (torrenten nem találtam még 1-24 részig)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

de õk az rtlrõl ebszélnek..

Sland
Van már szinkronosan ( vagyis volt ) seasoon 2 uccsó két rész szinkronosan

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Dave9214
21. én indul.....

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

modellmaker
#7520-ban olvastam hogy elvileg 30-n indul a retek klubbon a 2. évad. ezt hol olvastátok? mert ugye a retek klub honlapján semmit sem lehet megtudni.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

mukika
<#idiota>

Ezt Nézze Meg MIndenki Nagyon NAgy!!!!<#vigyor><#nyes><#hehe><#zavart1><#idiota>
LOST Musical

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

Szerintem nem ugyanaz a két nõ.

Careful what you look for. You just might find it.

igen,elõször a gép indulása elötti kis idõszak, a 2.évadban meg még az elötti,de ez minden szereplõnél így van😄

PiszkosFred
Nem csak a "banda" fele, hanem szinte mindenki. Torrent oldalakon keress ra.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

És kicsit bonyolultabban? 😊

Nem nagyon nem áll össze a kép... El akarja hívni Ausztráliába a nõt, az meg visszautasítja, utána meg együtt van egy Helennel (aki szvsz. az a Helen). Nekem erre az egyetlen magyarázat az lehetne, hogy idõben meg van keverve a két visszaemlékezés, és miután elment az apja+Helen visszautasította (2.évad), megreccsent tõle(1. évad), és akkor történt a lebénulása is, a telefonos Helen meg csak véletlen, hogy így hívják. De mivel terápiás csoportban ismerkedtek meg, és a telefonos nõ is ezzel foglalkozik...

császtok,1*ûenlehtetlen hogy nincs 1 oylan oldal ahol leleet tölteni a második évadot!100% hogy innen a fele "banda"(bocs a szohasnálatért)láta már!!

IMYke2.0.0.0
A válasz egyszerûen: nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hali!

Nem rég néztem végig a második évadot, most meg nézem az elsõ ismétlését. Egy újabb kattogás ütött belém, lehet én vagyok a hülye, de nem igazán vágom a dolgot. Szóval Locke a mai rész flashback-jében (A nagy túra) készült az "útra", itt ugyebár tolószékes, és egy Helen nevû nõvel beszélt telefonon. De a második évadban a flashback-ekben még tud járni, és Helennel jár. Ezekszerint az egész dolog csak egy álom(az apja+Helen), és kiderül Locke-ról is, hogy kezelés alatt állt? Bocs, ha már volt szó róla, de nem olvastam végig a topicot...

bigfoot
nincs egy olyan k** oldal ahol egy részben vannak fennt a részek?mert ezek a több részre vágott szarokból elegem van mert nem jó hozzá az a kurva felirat

Hunnenkoenig
Elmondanam, hogy a nemet TV-ben a rem rendes csalad 10 eve ment folyamatosan. Mikor vegetert, mar kezdtek is elölröl.

Ezt a szokast megszakitottak ugy ket evvel ezelött es hatalmas felhaborodast keltett a dolog. Nezöi levelek szazai jöttek a pro7-hez, hogy azonnal rakjak vissza delutani müsorba.

Vissza is raktak.

Utana mondjuk ujra megszakitottak, de meg mindig jatsszak vagy itt vagy ott...

Nah, ez tényleg igaz, hogy nem a netre megy a sorozat hanem tv-re, igazad van 😉
És most ha jobban belegondolok én is jól jártam egy ismétléssel...A Holtsáv...még eddig nem láttam, és akartam nézni, de már akkor javában ment, úgyhogy nekem pont jól jött, hogy elkezdte elõlrõl a viasat...
Harly18
Ez mind igaz. Nekem alapvetõen az ismétlések idõpontjával van bajom. Pl.: A hétköznap délutánonként lévõ Sue Thomas F.B.I tavaly ugyanilyenkor ment. Aki akkor nézte, az most is tudná, hizs ugyanabban az idõpontban van. Szerintem az ismétléseket nem fõmûsoridõben vagy legalábbis nem ilyenkor kell leadni. Vannak perzse olyan sorozatok ,amik ismétlések, s amit láttam is és most is nézem, mivel nincs nagyon más. Mondjuk a nyár az más dolog, mert akkor minden csatorna leáll a saját gyártású mûsorokkal ,igy csak ismételni tudnak....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

PiszkosFred
Csakhogy egy valamit elfelejtesz ;] Az egy dolog, hogy te már láttad. De mi van azokkal, akik még egyetlen egy vészhelyzetet, 3. mûszak vagy akár egyetlen egy Monkot sem láttak? Nem tudom, hogy rajtam kívül még hányan nézik tízensok éve már keddenként a vészhelyzetet, de biztos vagyok benne, hogy én/mi vagyok a kisebbség. Aki a 6-7 szezonban szállt be a nézésbe, az örülni fog annak, ha megismeri az egész kezdetét, Rosst, Bentont, a fiatal Cartert vagy akár Green dokit.

Az már más tészta, hogy Rex és Walker kitudja hanyadjára megy már le a tévékettõn a délutáni sávban, de ezeket mai napig milliók (oké, sokszázezrek) nézik, és mindkét mûsor jó felvezetés a Híradónak.

Egyébként meg nem tudom mi a gond. Mai világban a videókat (videómagnó, mint régi korok egyik csudajó eszköze) ingyen vágják a hozzád, és/vagy a netrõl bármit letölthetsz a premier után 2 nappal már felirat is van. Ha meg nincs net, akkor ott a cimbora, akinek van. Részemrõl abszolúte nem érdekel mi megy a tévében. A sportmeccseket és a híradókat megnézem, a többi részemrõl felejtõs. Hajnalban a videó veszi a Papás-mamást (Jim Belushival) és a Ravent (Hegylakó spinoff), ezeket általában megnézem amikor van idõm. Elõbbit imádom ;], utóbbit meg egyszer végig akarom már nézni, és mivel nem ért meg csak egy szezont, legalább elmondhatom, hogy ezt is láttam. ;]

Azok, akiknek nincs netük, vagy lehetõségük gépeken nézni a sorozatokat, azok sem hiszem, hogy panaszkodhatnak. Az utóbbi idõben, a szokásos 50 Ftos C kategóriás akciófilmek helyett egyre több a sorozat, az igényesebb fajtából. Az persze más kérdés, hogy a tévék ezt rendszerint vagy embertelen idõben vetítitk, hogy idióta szinkronnal, de akit érdekel, az megnézi. Vagy felveszi videóra es utána nézi meg.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Harly18
"ne légy buta. az rtl-ben (és a tv2-ben) éppen az a baj, hogy alig ismétel sorozatot. ha egy fõmûsoridps sorozat ismétlést kap, akkor örömünnep van."
Ha már a soronkénti kielemzéseknél tartunk 😊 Ritkán nézhetsz tv-t, hogy nincsen örömünneped a sok ismétlés miatt......

Harly18
Azért nem kell minden szavamat kiforgatni. És hogy nem ismételnek?????? Alig lehet oylan sorozatot mondani, ami új lenne. A Vészhelyzetet hányszor ismételték meg? Volt, hogy délutánonként adták, most éjjelente adják valamelyik nap. A süket fbi-os is volt már, a Harmadik Mûszak is volt párszor, azis hol délutánonként hol hétvégenként. De nem vitázni akartam ,csak a véleményemet elmondani, de mindegy, mert akármit mondok bele fogsz kötni......

nem feltétlenül igaz. ez az egybefüggõ sorozatokra igaz, pl ha nem nézel meg egy részt teszem azt a Cold Case-bõl vagy a Helyszínelõkbõl nem veszítessz semmit. Az is igaz, hogy a Lost 2- évadával is igy voltam néha mert nem történt semmi az adott részben. De a 24nél feltétlenül elengedhetetlen, hogy az össze részt lásd.

nem feltétlenül igaz. ez az egybefüggõ sorozatokra igaz, pl ha nem nézel meg egy részt teszem azt a Cold Case-bõl vagy a Helyszínelõkbõl nem veszítessz semmit. Az is igaz, hogy a Lost 2- évadával is igy voltam néha mert nem történt semmi az adott részben. De a 24nél feltétlenül elengedhetetlen, hogy az össze részt lásd.

IMYke2.0.0.0
Annyiban mondanék ellent, hogy bizony van számos olyan - minõségjelzõs - sorozat, ahol az ilyenek bõven elegek arra, hogy az ember tudja, mi történt korábban. S ez is a céljuk.
A "Lost" esetében ez nem állja meg a helyét, ott csak a gerincet tudják felvillantani.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Értelek titeket, belátom igazatok van 😊

Na itt a másik dolog! Az ha nézel egy sorozatot, nem azt jeletni, hogy néha megnézel egy részt! Ha nézed, akkor az összes részt nézd, ha nem tudod, akkor ne nézd, de létezik video a világon...mert az "elõzõ részek tartalmából" fél perces bejtszás nem mond semmit annak aki nem látta az elõzõ részeket
macselek
Én például örülök az ismétlésnek, mert annak idején lemaradtam egy csomó részrõl, amiiket most megnézhetek.

Mayday
Ja, es mint IMYke is mondta. TV-be keszul, nem a netre.

Nem az alapjan lesz sikeres vagy bukott, hogy mennyien toltottek le, hanem a TV-nezok szama alapjan.

Es mondjuk itt vagyunk aktivan 30-40-en max., es ha beteved valaki, aki az rtl-klubbon nezi, az el van maradva TOLUNK, de akkor is mi vagyunk a kisebbseg (csak itt nem).

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Ne flemeljetek.

Ezt el kell fogadni, sokan tv-ben nezik. Sokkal tobben, mint ahogy letoltik. Mi itt vagyunk egy szuk kozosseg, felkerul netre, leszedjuk, varjuk a feliratot, valaki meg azt sem.

De ne legyunk mar szuk latokoruek, es ne altalanositsunk mar az egesz vilagra!

Biztosan Ti is beszeltetek mar emberekkel, akinek, ha elmondtad, hogy nezed xy sorozatot, de leszeded a netrol, elcsodalkozott, hogy "jee, ilyen is letezik?". Vagy esetleg tudnak rola, de nem ismerik a torrentet, letoltogetest, stb. Vagy nem ugy vannak, mint itt jonehanyan, hogy leszedik, es megnezik 1 hetvegen az egeszet. Nincs mindenkinek erre ideje! Nem ul mindenki otthon nyari szuneten, es nem annyibol all sokaknak a vilag, hogy hazamegy sulibol/melobol, es aztan el sem mozdul a gep elol. Ezeknek az embereknek pl. eleg lehet heti 1 resz is.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Inkább ne írtál volna semmit...

Dave9214
nem mondod......

IMYke2.0.0.0
Te sem érted akkor...
Elõbb van TV-n, s csak utána neten...
A netre a tévéadás kerül fel, a warezereknek / csapatoknak köszönhetõen!
A sorozatokat NEM A NETRE készítik, hanem tévéadókra.

Dave9214
láma vagy.......
soknak nincs nete sem, és érdekli a lost, az megnézi a tv-be.....

IMYke2.0.0.0
Ne feledkezz meg valamirõl: ezeket a sorozatokat ELEVE tévén adják, tévénézõknek! Az, hogy te / mi netrõl letölthetjük a warez scene-nek köszönhetõ!
Ennek fényében tessék kritizálni a tévéadókat.

Mind1, én akkor is felhúzom magam, ha ismételnek egy sorozatot... (fõleg a Smallville-nál voltam ideges, hogy harmadszorra adják, meg a Monk is...abba se hagyták, már kezdték elõlrõl)
Nekem az a véleményem, hogy akinek van nete, és leszedte a Losot, az legalább 3 ismerõsének odaadta, az minden embernél ( ahogy mondtad pá ezer) plusz három vagy még több...én pl legalább 15 embernek adtam tovább dc-n...
IMYke2.0.0.0
Manapság ez a divat... <#wilting>

Mayday
Egyebkent miert fikazol valamit, amit nem is ismersz? 😊

Dave9214
nemazét az osztáyomban, 27 en vannak, 8.osok vunk, és ebbõl 20 nézi!
ebbõl a 20 bol egyedül énláttam a 2. évadot..kül, gyöngyösön nincs axn

IMYke2.0.0.0
Kifejezetten rühellem én is azt a lógó tincses, megtépett haját.

egyébként ez a legjobb. egyszer az egyik oldalra, egyszer a másikra beszélsz.

Végre volt egy új és jó sorozat, a Döglött Akták

1. szerinted a döglött aktáknak hány része lesz? szeptemberben jön a 70. (szegény lily rush, remélem visszatûzi a haját, mert így lógó lobonccal nagyon gáz. és még fog menni addig, amíg pénz van benne. lehet, hogy 10-15 évig is. lehet, hogy tovább, mint a vészhelyzet.

2. a kinti ismerõs nem mesélte, hogy egy sorozatban az a lényeg, hogy hetente van. ezt az idétlen napi vetítést a "a gyökér rtl klub" találta ki.

3. komolyan nem értem, hogy mi ez a reflex, hogy minél hamarabb le akarsz tduni valamit. ha naponta lenne, akkor októberre vége lenne. aztán évekig nem látnál új részt. ha hetente adják, akkor még jövõ nyáron is láthatod a sorozatot (a lényeg, hogy heti adást többen néznek - így lehet, hogy lesznek további évadok is a tévében. ha napi marad, akkor nem biztos) . ez nem szappanopera, hogy naponta adják - ha napit, akarsz, akkor az éltalad nem tisztelt csacska angyal a megoldás.
Én nem néztem a sorozatot, sõt......Az elsõ részt megnéztem ,mert úgy beharangozták ,hogy ez az évezred sorozata......Szerintem egy nagy 0.

egy részbõl ítélsz - a te dolgod. azt szerintem csak te hitted, hogy az évezred sorozata és jó nagyot koppantál. mindenesetre nem véletlenül a legnépszerûbb a neten és a tévében.

örülj neki, hogy neked nem tetszik annyira - vagy annyira a tömegbe akarsz tartozni?

A többi évadról pedig annyit, hogy Amerikában is már kezd lecsengni a sorozat. Egy kinti rokon mesélte, hogy az elején nagyon nézték, de a 3. évad már dög unalmas volt...

😊 a "kinit rokon"😊))

Hát szerintem az lesz a sorsa elõbb-utóbb, mint a Vészhelyzetnek mondjuk. Csinálnak 6000 részt, s a vége felé már nem tudnak mit kitalálni és már csak a pénz miatt csinálják, s a minõség meg romlik....

miért nézed a 6000. rész után a vészhelyzetet? vagy nem nézed csak a kinit rokon mondta, hogy romlik a minõsége?

oké, akkor lelebbentem a titokról a leplet. minden sorozatot a pénzért csinálnak

Különben nem maradok le semmirõl, mert szerintem az rtl klub még 1000-szer fogja megismételni ezt a sorozatot....

ne légy buta. az rtl-ben (és a tv2-ben) éppen az a baj, hogy alig ismétel sorozatot. ha egy fõmûsoridps sorozat ismétlést kap, akkor örömünnep van.

Az ok ,hogy a pénzért csinálják. De a filmeknél is azért csinálnak 2. és 3. részt, hogy az elsõ rész sikerét meglovagolják, s ilyenkor csakis a pénz számit és a minõség meg semmit.

segítek. az elsõ részt is csak a pénz miatt csinálják. és még szép, hogy egy sikerfilmnek készül második része. a szomszéd tehene dögöljön meg hozzáállás nem szép. téged miért zavar, hogy 1. sok filmes jól jár 2. sok nézõ örül, hogy kedvence második részt kap. get a life.
Amúgy szerintem is gyökér az rtlklub, mi ráknak kell megismételni az elsõ évadot? azé hogy legyen emlékezetõ ha majd benyomják a másodikat? Mer aztán alig van ember aki még nem látta a másodikat, persze vannak kivételek, de a mai internetes vilgában már elég csekély a létszámuk........

csókolom, kissé énközpontú kollega. az ismétléssel plusz nézõket lehet szerezni, a plusz nézõk meg a sorozat élettartamát növelik. ha nincs ismétlés, kevesebb a nézõ és ki tudja, az rtl meg sem veszi a 3. évadot (meg fogja, de nem ez a lényeg)

miért fáj az, hogy az a várhatóan 5-600ezer nézõ kap egy kis délutáni idõtöltést, hogy újra feleleveníthetik az eseményeket, melyeket majd fél éve láttak.

a második évadot látta úgy párezer ember a neten, úgy pártizenezer az axn-en és nem látta a maradék 1,5 millió. tudom, hogy õk le vannak ejtve, de akkor is.
bigfoot
igaz még nem láttam végig a 2.évadot,de Jack nek miért nem a régi szinkron hangja van??mert 14 részig láttam és 3 rész óta ilyen gagyi hangja van,vissza tér a régi hangja??

Harly18
Szerintem te is tudod, mire gondoltam ezzel. Az ok ,hogy a pénzért csinálják. De a filmeknél is azért csinálnak 2. és 3. részt, hogy az elsõ rész sikerét meglovagolják, s ilyenkor csakis a pénz számit és a minõség meg semmit.

IMYke2.0.0.0
[Véleményem szerint már a 2. évadod is a pénzért csinálták. S ha winnie látogatná ezt a topikot, akkor osztaná az észt: mindegyik sorozatot a pénzért csinálják, nem a két szép szemünkért...]

Harly18
Hát szerintem az lesz a sorsa elõbb-utóbb, mint a Vészhelyzetnek mondjuk. Csinálnak 6000 részt, s a vége felé már nem tudnak mit kitalálni és már csak a pénz miatt csinálják, s a minõség meg romlik....

Harly18
Különben nem maradok le semmirõl, mert szerintem az rtl klub még 1000-szer fogja megismételni ezt a sorozatot....Ki tudja, egyszer ha nagyon nem lesz semmi, akkor ráfanyalodok.....

IMYke2.0.0.0
Nyugi, épp ezért fognak vadabbnál vadabb csavarokat bedobni.