Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kb ennyi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
Bazinga!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nah még 3. évadba, és képzeld el a 4. et.... szörnyek meg errõl szolhatna........
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
4. évad nemhiszem hogy lesz....
A 3. évadot is csak Agusztusban kezdik el késziteni...
ez jó volt! hangosan röhögtem! 😄
henry-ére kiváncsi vagyok.
Shawna: Tehát, mit mit tud mondani nekünk az új évadról?
JJ Abrams: Az évad nagy részét már kigondoltuk, hihetetlen(ül jó) lesz. A történetek elképesztõek, lenyûgözõek.
Shawna: Gyerünk, mondjon valami konkrétabbat!
JJ Abrams: Desmond egészen biztosan visszatér. Nem halt meg.
Juliet, egy 30-as éveinek közepén járó nõ csatlakozik állandó szereplõnek a sorihoz. Juliet egy természetes vezetõ alkat, elegáns, ügyes és független nõ. Az egyik flashback-jében látjuk majd az anyját is, Ameliát. Ebben a flashbackban a hölgyek kitárgyalják az elégetett süteményeket (??? mi a fene ez?) és Juliet szerelmi életét. Úgy tûnik, hogy lehet hogy Juliet egy other. Jacket egy szobában tartják egyedül és Juliet egy üvegablakon keresztül nézi õt. Jack megpróbálja elszakítani a láncokat, amivel meg van kötözve. Juliet megpróbálja meggyõzni a lelépni készülõ Jack-et, hogy higgyen neki.
lost.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
nemtudja valaki honnan tudom leszedni a 3. évadot feliratosan?
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
én Libbyrõl,Ana luluról,meg Shannonról tudok sok lenne még 3áldozat
kinyirták ana luciát , bigit vagy kit, meg volt egész 2. évadban nem is szerepelt......
meghalt, sok csaj szereplõ is, pedig õkis föszreeplük voltak....
Hogyha nem haltak meg, akkor meg majd azlesz, hogy kaptak egy sugárzást és amiatt nem haltak emg, vagy nem is tötént szerintük semmi
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Feltehetõen a szigetet. Nem a "hapiról" beszél, mert akkor aszondaná: "we found him". Ehelyett "we found it".
Careful what you look for. You just might find it.
Ez egyáltalán nem biztos, sõt...
Careful what you look for. You just might find it.
Majd Agusztus 30-án asszem kezdõdik au RTL-en a Lost 2. évad....
Amugy sztem majd msot fogják az AXN en leadni az utolso 2 részt szinkronnal, én megnéztem felirattal.... picit sokat haladtak....
És azt nem értem hogy ugye avégére, felrobban a bunker....
dezmond, Locke, Mr. Eko meghal...
De a vége az hogy 2 hapi vhol a Déli sarkon, egy gép jelzi a vmi Megnetizálodási Amoneliát, felhivja a csajt hogy megtaláltuk?
Ezzel mit akarnak mondani? mert elvileg meghalt a hapi, akkor mit találtak meg....
meg honann tudják hogy itt bunker van?
Mellesleg nemfogom megvárni 2007 elejét hogy szinkronba nézzem, mert felirattal sokkal jobb, meg már anyira izgi, hogy nem birok várni