Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
Tegnap kezdtem nézni az 1. évadot, és a tizenx-edik rész után nem hagy nyugodni egy dolog:

Mikor Said visszajött a francia nõtõl, miért nem mondta el az áramot, meg a vízbõl kijövõ vezetéket? Nekem speciel az lett volna az elsõ mondandóm, h áram alá van kötve a sziget, vagy legalábbis szóltam volna, h egy vezeték jön ki a vízbõl...ez logikai baki, vagy majd késõbb le lesz rendezve?

Trisztin
szerintem a második évad sokkal ütõsebb lett... az elsõt még csak úgy immel-ámmal néztem,ha volt más,akkor azt néztem ...de a másodikat én is 1 nap alatt megnéztem és azóta kötnek erõs szállak a LOST-hoz 😊

Remélem a tendencia tovább javul....

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

quack
második az eleg durva lehet olyanoknak akik meg nem lattak 😄

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Hooligan666
Nemtom érdekel-e valakit, de eddig ezek voltak a retekklubbon promók. Mind1ik saját gyártmánynak néz ki, más csatornán még nem láttam ezeket, és nem is ezek a hivatalos abc-s promók.

LOST Season 2 Promo 1 (by Hooligan) 00:24
LOST Season 2 Promo 2 (by Hooligan) 00:19
LOST Season 2 Promo 3 (by Hooligan) 00:18

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Fenrir
Stand by van októberig 😞

A halál csupán a kezdet...

N0S
megneztem 3 nap alatt az elso ketto szezont. fuggo lettem ^^

atomspoiler. ;>

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

eltudnám képzelni, hogy a 3. évadban ilyen R.E. zombik rohangálnának😄D
zombie season! d:

Fenrir
LOL 😄

Hooligan666
Nemtom vót e má:

Ana is BACK!! (kurvajó 😊) ITT

Lost Season 3 Teaser REAL

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

mukika
#7808 - elsõ sora.

<#nyes> már csak a "3.évad kezdete stb stb" kellett volna😄

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

mukika
utolsó átalakítás 😊)

így a bal sarok sem tûnik annyira üresnek. 😊

2.

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

Sztem is jobb a második. Viszont a balsarokban lévõ túlzott üresség/feketeség zavar. Lehet, hogy jobb lenne valamilyen szolíd hátérre pakolni a képeket.

Trisztin
nekem a 2. tetszik jobban... arra adom le a voksom...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Harly18
Na ez az öregember, a volt tolókocsis a legjobb arc, mert bár kissé fura, de tudja mi a tuti, hisz VW Bogara van 😄

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Pont jó az úgy... <#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az elsõ legyen sztem, mer a másodikról Desmond félfejrésze le lett vágva 😄
IMYke2.0.0.0
Jók az arcpárosítások! <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lele
Jó ez legyen ez!!!

quack
az elso jobb szerintem, a masodikon tul sok az ures hely

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Mayday
Reszemrol mehet az uj 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

mukika
az külön a kép alá is be lehet írni, nem muszáj a képre rá.

na szóljak egy modinak vagy ne? szavazzatok, maradjon a mostani, vagy tegyük be azt amit én csináltam? de csinálhat más is akár. 😊

vagy mondjátok el még, hogy min változtassak. 😊

Szerintem is jobb, de még ki lehetne írni rá a 3. évad kezdeti dátumát, mint ahogy most is van.

kirol
Hát sokkal jobb, mint az elõzõ!

mukika
az a baj, a profilos elhelyezéssel, hogy úgy túl nagy üres terek lennének.

de talán így jobban néz ki:

IMYke2.0.0.0
Gyengén vannak vágva a képek. És rosszul is vannak elhelyezve...
A közép profilból nézõket középre, a bal profilból nézõket balra, a jobb profilból nézõket jobb oldalra illett volna tenni.

Mayday
<#eljen>
Tetszik! Nagyon jo!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

mukika
nagyon megtetszett, ez a kép ezért megpróbáltam összedobni egy bannert belõle. talán egy kicsit sikerült. 😊

vélemény?

amúgy itt egy cikk a junkie-ról: link, csak az olvassa el, aki !!!LÁTTA A MÁSODIK ÉVADOT VÉGIG!!!

macgyver8
Igen mert akkor ez a lehetõség nem volt adott. És kissé nehézkes, de meglesz😊
ÜDV!

ÜDV!

Törölt felhasználó
Hali! Kerestem, de nincs fennt sehol😞 de lehet, hogy csak béna vagyok😊 De közben már elküldték😊 Azért köszi😊
Dave9214
jah mint a prison break is, most kezdödött egy 2 napja a 2. évad tegnap itthona z elsõ

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

nálunk a sorotatokat, úgy vetítik mindig, hogy egy évaddal le legyünk maradva, mert ha nem, akkor simán beérnénk õket, és így értelme nemlenne. pl. helyszízenlõk, beértük amerikát és most mivan? semmi.. unalom
lost-ot is aért húzzák, mert lelehetne nyomni persze, 2. évadot elsõ után, de minek? mert ha beérnénk a 3. évadot, akkor (minden héten 1rész + még ha jól tudom, néha heteket is hagynak ki az amerikai csatornák), így a szinkron is elég szarul jönne ki..
wesker24
persze én feliratosan láttam majd most megnézem szinkronosan mivel már láttam majd minden héten megnézem mégegyszer !!!
Dave9214
hidd el nekemis ingyenvolt sõt sajátkezüleg szereztem be!, de te asszem 3 xor irtál neekm mailt hogy bezséjjünk meg ezt az üzletet ....

wesker24
Hát az RTL KLUB igen csak le van maradva mert õk még csak a II.évadot fogják leadni amit már láttunk !!!!
macgyver8
javaslom a szótar.lap.hu-t ahol többekközött lefordíthatod az angol szavakat és mondatokat. Vagy rámész valamelyik Lost.lap.hu oldalra és ott biztos van lista a részekrõl. Több ilyen oldal van, csak körül kell nézni...és keresni😊

ÜDV!

macgyver8
Nekem a jõvõ hónapra meglesz magyarul...Ingyen hehe

ÜDV!

macgyver8
Hát nekem igen....jõvõ hónapra....Hehe.
phö...300ft\rész....navazzeg azé nem vagyok hülye...azoknak biztos jó lenne eladni.

ÜDV!

Törölt felhasználó
Sziasztok! Kellene nekem a LOST 2.évad részeinek a magyar címei! Légyszi segítsetek! Éppen divx-es dvd borítót csinálok a 2.évadhoz és hiányzik a címlista😞 Az angol megvan!
Köszi: Kozy
Dave9214
semmi sinss ingyen

macgyver8
Ja, és egyébként Dave, a 300ft\rész az egy kicsit durva lett volna....én a stargate-t dvd-ként vettem annyiért.
A kis túlzásokbamenõ😊

ÜDV!

macgyver8
Nem nyert....😊 27

ÜDV!

Dave9214
8

macgyver8
Na mennyi?

ÜDV!

Fenrir
14 alatt 😊

IMYke2.0.0.0
Már sejtem hány éves lehetsz...

macgyver8
Ja, remélem a 3. ról van szó, hogy az jön az RTL-en😊
Nekem lassan bár, de meglesz a 1és a 2. évad magyarul hurrá, és még lóvét sem kell kiadni érte.
😊

ÜDV!

Csacsi
Kb én is így örülnék, ha harmadik vetítenék feliratosan 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.