22323
-
bcrics #10735 én még várok a feliratra de a kommentek súlyából ítélve :húbazeeg:))
lehet nekiülök így,
télleg odabasz a vége?
-
#10734 ha pl hurli autos témájára gondolunk az pihis volt de joo..:P és látod az is kellett a filmbe ...az auto hehe :d -
#10733 lost 22-23 free letöltés http maxi speed -
#10732 Igaz, volt egy-két rész, ahol picit leült a történet fő vonala, de a végére kaptunk olyat, hogy agyalhatunk februárig bőven. -
#10731 Te is? !!! én sokkot kaptam....olyan jo volt...:P
és még aztmondják uncsi a lost....elszitam majd egy doboz cigit :D:D -
#10730 asztahúb+
majdha találok szavakat "okoskodom". most még a hatás alatt vagyok. -
#10729 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!áhh gyerekek nem találok szavakat........ez a flashback téma ez üt mindent...ez eccerüen kész...nem hiszem el...
de mostmát tudjuk hogy kijutnak a szigetröl és most már vissza akarnak menni...áhhh ez durva...mikor Kate jött a kocsival majdnem lehidaltam.... -
#10728 hát én még nem találok szavakat -
Cvd #10727 [spoiler] Charlie szvsz tisztában van vele hogy kívülről is bezárhatná az ajtót. Kifelejted hogy a látomás szerint neki meg kell fulladnia akkor is ha tehetne ellene ahhoz, hogy Claire beszálljon a helikopterbe. Ezért zárta be belülről és áldozta fel magát. /spoiler] -
homeless #10726 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jack a kórházba szerintm csak viccelt vagy annyira be volt baszva. Szerintem Ben halt meg és Jack azért volt ki ennyire, mert csak ő tudta, hogy hogy lehet visszamenni. Charlie meg azért zárta be magát, mert Desmond azt mondta neki, hogy a többiek csak akkor menekülhetnek meg ha ő meghal. Amúgy minden úgy történt ahogy abban a spoilerben volt amit nemrég becopyztak. Nagyon örülök neki, hogy nem olvastam el csak most. Aki elolvasta szerintem egy hatalmas élménnyel lett szegényebb. -
#10725 Ez a rész kibebaszottul durva volt!!! EZ LOST! NINCS MESE! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végig kőkeményen markolásztam a székem karfáját az izgalomtól! Testi lelki örömet éreztem mikor Jack rongyosra verte Ben-t! Az meg milyen durva volt már hogy Sawyer lazán kinyírta Tom-ot! Ami nem nagy kár... :) Hurley bebizonyította hogy igenis ember a talpán, és tud segíteni!
Ez a Flash-Forward nagyon tetszett, de ott is sok a kérdés. Hogy lehet életben Jack apja? (Alternatív univerzum tán?) Mitől van ennyire ki Jack? Ki halt meg? Miért akar visszamenni? Megváltozhat e a jövő amit láttunk?
Lock természetesen ismét RULZ! :D Lock és Sawyer a Best of All Time karakter sztem :)
Kate bambuló nézésétől már rosszul vagyok amúgy...
De akkoris állat egy epizód. Bár Charlie picit hülye szegénykém ha nem tudja, hogy egy ajtót kívülről is be lehet zárni. Az hogy Penny-vel bezsélt pedig jó csavar! ;)
A végén annyira magával ragadott az epizód, hogy én is azt éreztem, hogy Vissza akarok menni a szigetre! :DDD
Hogy a francba bírom ki 2008-ig??? WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D -
#10724 Ennek a zenenek a feldolgozott valtozata megy a Sunshine trailerjei alatt is :)
Az jobb :P
http://www.youtube.com/watch?v=WNZwrgFo3GE -
Lyan Kyj #10723 csak a spoiler alattit olvastam, de:
később elmondja azt a történetet, amit Ben flashbackjében látunk, szal nincs ott baki, tudja, hogy ott vannak Othersék, csupán a "nem találkozott senkivel" a hangokra, a sziget lakosaira utal. -
Cvd #10722 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sőt utólag belegondolva feléled Jack apja? A kórházban az egyik "flashbeckben" azzal védekezik a másik orvosnál hogy hozza oda az apját, és ha ő részegebb mint az apja akkor kirughatja. Ez rendben is volt amíg úgy nézett ki hogy a múltat látjuk. De mint kiderült a jövőt, akkor a halott apja mégis ott dolgozik a kórházban? -
Cvd #10721 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rettenetesen durva és hatásos az évadzáró utolsó pár perce, minden elismerésem a sorozatnak. Tetszik hogy megint változtattak a "szabályokon", ahogy az előző évad végén is. Még azt is elnézem hogy a szemetek csaltak miatta végig az évadzáróban hogy nehogy leeshessen előre.
Az Answers-t megnézve viszont rávilágítottak egy apró bakijukra. Megismétlik azt a részt mikor Sajid először találkozott Danielle-el az első évadban, akkor nő azt mondta hogy nem találkozott még senkivel a szigeten, de hallja őket. Erre már nem is emlékeztem. Ahhoz képest később kiderült hogy csapdákat állítgat az Otherseknek meg leskelődik utánuk.:) -
Larvin #10720 Hát basszameg, a végén már röhögtem kínomban :D Ezt a kibaszást! -
raymond01 #10719 bocsi már megvan -
raymond01 #10717 hi van a 23. résszel?
én nem látom sehol, nem úgy volt hogy dupla rész lesz? -
062020 #10716 Pontosan -
062020 #10715 Pontosan -
FLeK0 #10714 sick -
Lyan Kyj #10713 ez most nagyon kritikai volt, vagy ilyen: "ÁÁÁÁÁÁÁ! B*sszák meg!! MIÉRT ÍGY VAN VÉGE?!??!!?" típusú?:D -
062020 #10712 Így nem lehet vége egy évadnak -
FLeK0 #10711 ctv 1-2 4-5
abc 2-4 -
#10710 Azt nem tom De hogy amint kikerűl a netre töltöm le.
Úgyse alszom ma:) -
#10709 Mikor is lesz hazai idő szerint? 2kor? -
#10708 requiem theme.mp3 -
#10707 Jaja asziszem sőt tuti:P -
homeless #10706 Ma dupla rész lesz? -
#10705 Ma meg holnap LOST ŐRÜLET -
#10704 asszem még egy kicsit ezzel várnod kell :D -
#10703 requiem for a dream már beszéltünk róla ha gondolod küldök mailt -
Dave0092 #10702 13 . ep -
mui #10701 Nagyon köszi!
És most hány körül jár az AXN-en? :)) -
Dave0092 #10700 S02 E023 -
mui #10699 Sziasztok!
Hányadik sori, hányadik része az amiben az a fényrobbanás van? A választ előre is köszönöm!
üdv mui -
#10698 Köszönöm szépen! :) -
#10697 yupíííííííí
Már százan kérdezték!
Már százan válaszoltak!
| #10153 <--------Válasz
-
#10696 Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy ebben a promóban hallható zenének mi a címe? Köszönet előre is! -
Gabe18 #10695 A hosszupuskán van felirat a "Lost.S03.The.Answers" részhez.