Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap kezdtem nézni az 1. évadot, és a tizenx-edik rész után nem hagy nyugodni egy dolog:
Mikor Said visszajött a francia nõtõl, miért nem mondta el az áramot, meg a vízbõl kijövõ vezetéket? Nekem speciel az lett volna az elsõ mondandóm, h áram alá van kötve a sziget, vagy legalábbis szóltam volna, h egy vezeték jön ki a vízbõl...ez logikai baki, vagy majd késõbb le lesz rendezve?
Remélem a tendencia tovább javul....
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
LOST Season 2 Promo 1
LOST Season 2 Promo 2
LOST Season 2 Promo 3
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
atomspoiler. ;>
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
na szóljak egy modinak vagy ne? szavazzatok, maradjon a mostani, vagy tegyük be azt amit én csináltam? de csinálhat más is akár. 😊
vagy mondjátok el még, hogy min változtassak. 😊
de talán így jobban néz ki:

A közép profilból nézõket középre, a bal profilból nézõket balra, a jobb profilból nézõket jobb oldalra illett volna tenni.
Tetszik! Nagyon jo!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
lost-ot is aért húzzák, mert lelehetne nyomni persze, 2. évadot elsõ után, de minek? mert ha beérnénk a 3. évadot, akkor (minden héten 1rész + még ha jól tudom, néha heteket is hagynak ki az amerikai csatornák), így a szinkron is elég szarul jönne ki..
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
ÜDV!
phö...300ft\rész....navazzeg azé nem vagyok hülye...azoknak biztos jó lenne eladni.
ÜDV!
Köszi: Kozy
A kis túlzásokbamenõ😊
ÜDV!
Nekem lassan bár, de meglesz a 1és a 2. évad magyarul hurrá, és még lóvét sem kell kiadni érte.
😊
ÜDV!