Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert szar csávó és el is ment.

májkül ménincs a banneren?
Sawyer 01
sry<#szomoru1>

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LOOOOOOL, powaaaa 😄D:
N0S
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

Látom kicseréltétek a bannert. Egész jó, de nekem a régebbi jobban bejött. Na mind1 az a lényeg, hogy minél hamarabb kezdõdjön a 3. season 😊
Sawyer01: én a helyedben megnézném a 2. évadot, mert így a kérdezgetéssel, hogy mi lesz benne csak az élményt rontod el.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

azmár lepörgött!
De pénteken RTL-en 21:10 tõl megy

akyyy
mikor kezdõdik a 2. évad? azért azt is ki lehetne irni😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

LasDen
nah a tesóm is Lostos figyelõ lett 😄
bár csak softcore 😄
amit lát a TV-be és tõlem hall annyiból követi a sorozatot és a évadzárókat megnézi 😄
így is képben van 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

lele
kit érdekel hogy nem tud írni? Én se tudok...

PiszkosFred
Hamarabb repül az illetõ, mintsem flém legyen belõle. Legkevésbé sem hiányzik most ez a fajta "szórakozás"...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

quack
na má megin egy 11éves menõzni-akarok-az-osztályban-hogy-tudom-mi-a-folytatás user, lesz itt flém:\

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Látom jó a a hangulat. 😄

IMYke2.0.0.0
Faszláma a tibeti nagynénikéd aszott farkú, törpe agyú mongolidióta unokaöccse!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kéretik a csunyaszavak mellõzése!

Sawyer 01
Anyáddal szórakozz faszláma.

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b

IMYke2.0.0.0
Igen, hogy nem nyomtad le a Shift-et... azért a billentyûzeted a hibás... <#mf2>

Sawyer 01
A helyesírási hibákért a billentyûzetem a felelõs. Ja és bocs hogy kérdeztem...

Nem értem minek ilyeneket kérdezni? Ha igazán érdekel, és szereted is a sorozatod, megnézed normálisan, spoilermentesen...hidd, el úgy sokkal jobb és élvezhetõbb, ha nem tudod elõre...
De amúgy ezeknek is nem kevés köze van a te fene nagy feszültségedhez. 😛laystation One, Two, Three, Portable, South Park, Tekken, Dragon ball.
Annakidején én ezek helyett kint rosszalkodtam a játszótéren a többi gyerekkel stb.. és semmilyen feszültség nem volt bennem. Sry az off ért csak segíteni akartam.

Nyugi majd rájössz, hogy nem mûködik úgy a világ ahogy te szeretnéd. Ez is a felnõttéválás része. "kedves rendes gyerek"<#nevetes2>De, hogy valami rendeset is mondjak aminek haszna van.. Szerintem sürgõsen menj oda apádhoz és anyádhoz közöld velük, hogy nagyon csúnyán tele vagy feszültséggel és szeretnéd ha elvinnének valami gyerekpszichológushoz. Bocs! ThX!

Bázzeg ha nem tudsz normálisan gépelni vedd már a fáradtságot, hogy átnézed mit írtál. Thx. Ja és ne kérdezz egyre nagyobb hülyeségeket. Thx!

LasDen
akkor meg majd megtudod szeptembertõl...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sawyer 01
Én csak tvbõl nézem.

LasDen
te meddig láttad?

Sawyer 01
Valami videót találtam a topikba, abba volt ogy megfobják a jacket, kate-t, és zsákot húznak rájuk. Õk kik?

IMYke2.0.0.0
Kijutnak. Találkoznak. Megtalálják õket. A sorozatot át is nevezték: Found

LasDen
ezek jó kérdések de senki nem tud válaszolni....

Sawyer 01
Van pár kérdésem, remélem priviben válaszol valaki. Kijutnak a szigetrõl? taálkoznak ás emberekkel? megtaláják õket?

PiszkosFred
Mert kivételesen nem vigyorog, hanem durcás képet vág ;]

LasDen
jah télleg......csak így nem ismertem fel....fél fejjel 😄

precision
az

Bazinga!

Fenrir
Hurley?

A halál csupán a kezdet...

LasDen
jah nem Michael, hanem Charlie.. 😄

hol van Michael?😄

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

LasDen
jó a banner.....amúgy a képen Locke Sawyer, Michael között lévõ képen ki az a csávó? 😄

PiszkosFred
Nekem is jobban tetszett a kekes, az elozo. Ez a mostani sem rossz, de az eredeti plakat jobb volt, amibol a banner is keszult. De hat ez legyen a legnagyobb bajom, csak legyen mar premier aztan senkit sem fog erdekelni a banner ;]

Emberek akkor ma végülis leadta az AXN szinkronnal is a szezonzáró 2 részt? 😛
Hunnenkoenig
Hat biztos jobb lesz mint ez...
Ennek hangulatilag semmi köze a Losthoz... En ezt egy almalé reklamnak neznem...

IMYke2.0.0.0
Én is összerittyentek egy negyediket... <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Hunnenkoenig
Azt mar meg sem emlitem, hogy nekem egyaltalan nem tetszik... meg azt fogjak ram, hogy irigykedek...

Hunnenkoenig
Nem azert mert en csinaltam az elsöt, de most tulajdonkeppen mi volt a baj a banerral?

Most ha en is csinalok ujat, mert profilalni akarom magam, akkor azt is beteszitek?

Most akkor minden heten valtogatjuk?

quack
én kérek elnézést

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

macgyver8
Nem baj ha már szeptember 1-én a tv újság írta, hogy Lost 3\2
Na akkor most mi van....nem nézik a tv újságot...mi ez az októberiu duma?

ÜDV!

a magyar rtl-en a 2. évad kezdõdik most, az abc-n a 3. októberben.

akkor megnyugodtam, csak azért volt furcsa mert én egybõl ugrasztottam volna a férfiakat legalább, h gyerünk, menjünk oda...na mindegy, inkább nézem tovább<#buck>

macgyver8
Nem baj ha már szeptember 1-én a tv újság írta, hogy Lost 3\2
Na akkor most mi van....nem nézik a tv újságot...mi ez az októberiu duma?

ÜDV!

Majd késõbb észreveszed, hogy elég sok dolgot nem közölnek egymással.

Trisztin
vmelyik nap a RTL-en ... Hurley elment megkeresni a francia nõt... és õ is elõször a vezetéket kereste az alapján indult befele a dzsungelbe... és ezt a részt most láttam elõször ... de én rögtön azt kérdeztem,hogy az milyen vezeték...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.évad után meg végkép nem értem,mintha a geomagnetikus?vagy milyen áramról beszélt volna a Desmond... na mindegy... akkor minek a vezeték...???

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören