22323
-
#10775 a cikk -
#10774 ultrabrutál egy finálé... -
mentos-boy #10773 köszi! életet mentettél, sehonnan nem akart lejönni normális sebességgel a 22.rész -
#10772 iszonyat volt....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem Jack azért akar visszamenni a szigetre, amit Ben mondott neki, hogy mi vár rá...nincs senkije, a korház maradt neki és mint látjuk nem megy igazán :D. Mikhail azér él túl mindent, mer Orosz v szovjet utód államból jött, ezér jól bírja....
A másik hogy sztem ezzel megis alapozták a legvégső lezárását a sorozatnak....
és bázis....több mint 9 hónapot kell várni...... :(((( -
cseko166 #10771 emlékezzünk a második évadnak is hasnló képpen lett vége hogy megtaláltuk
őket és semmi nme lett msot se azok jöttek de mégis tudtak desmondról
érdekes.Most már tudjuk hogy bennek volt végig igaza csak elmebeteg és
mindekit kinyir aki veszlyezteti a szigetet.
biztos hogy lock halt meg mer neki nincs családja meg senkije.
a telefonnál asztem elbuktak de hát az a jövő
és igy már nem érdekes annyira.
10 hónap ááááá -
#10770 Jujj, halljátok ez a Lost final... akkorát ütött!!! És FEBRUÁRIG NINCS FOLYTATÁS??? -
#10769 Ezt a zárást:O Most miért, hogyan, merre meddig? :OOOO -
Dave0092 #10768 nah igen, nem ugy mitn vito, akire 3 napot kel várn hogy megcsináljon egy 22 perces sp részt amibe nincsnek oyan byonolult szövegek mitn pl a Lostban -
zsozsizsá #10767 Burkus a hosszupuskán van fennt mindig előbb nem tudom te hol keresel, de nem írok csk úgy hülyeséget! -
zsozsizsá #10766 Hát de bisztos, meg is néztem4 :) -
#10765 ez a kenny backi, nem kakszival gurigázik :D -
bcrics #10764 nem tudom hogy csinálja de ez rohadt gyors volt!!!!
lehet hogy a jövőből jött vicsa és már megvan neki mind a 6 évad feliratja:) -
Dave0092 #10763 na fenn a 23 is -
bcrics #10762 nem azért de lostfeliratokon még fenn sincs a 3/22 csak a hosszúpuskán,kennynek köszönhetően!!!
reméljük igyekszik a 3/23al is:) -
Larvin #10761 Szerintem a vége nem ütős, hanem röhejes, de elnézzük a kedvenc sorozatunk készítőinek. Nekik is meg kell élni valamiből. Konkrétan ők abból élnek, hogy mi megnézzük a következő részt is. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Charlie halálát majdnem megkönnyeztem, Hurley hőstette megmelengette a szívem, Sayid kommandós mozdulata is tetszett mikor a lábaival nyírta ki a csákót, Sawyeren megdöbbentem kicsit mert azért durva dolog egy tüdőlövés és nem emlékszem, hogy annyira közel állt volna Walt-hoz, már pedig ő azt nevezte meg indokként. Lehet, hogy csak bepöccent és nem jutott más eszébe hírtelen. A vége viszont, kövezettek meg érte, de nekem nevetséges volt. Amint megláttam Kate-et kiszállni a kocsiból, először nem akartam a szememnek hinni, aztán sajnos elszállt az illúzió és a sorozatgyár meg nézettség meg ilyen hülyeségek jutottak eszembe. Márpedig amikor lost-ot nézek nem akarok ilyenekre gondolni. Szóval én rossz befejezesnek tartom ezt, de bocsánatos bűn. Alig várom a folytatást! -
#10760 [spoiler]
De Jack a kórházban nem azt mondja, hogy hívhatod apámat? tehát az apja él?! vagy csak ugratja a dokit?
Mikhail-al lesz@phatnak, ez azért sok.
Charleit sajnálom, de tenyérre írt üzenet rulz!!
Desmond roxorz :)
“Hurley, te csak hátráltatál minket” :D
Ki halt meg? Biztos a jövő volt? WTF
Naomi = Dharma? csak nem hagynak veszni egy szigetnyi kísérletet… de akkor kik Richard + Ethan-ék? mert ők is simán tevékenykedtek a szárazföldön…
Tom azt hittem arc lesz, hát így járt.
Susmus megvolt mikor Walt jött, tehát tuti fekete felhő… Lock az isten akkor is.
Ben azt kapta amit megérdemelt (Ahogy Naomi is).
Mikhail kezd B múvi 1000szer megölt és feltámadt horrorsztár lenni :) Lost thingie-ként lehetne árulni fél-szemfedőt :D Bár ő lehet volt Dharmás, aki átállt Ben-hez?
Musician-nak beállított kód isten :D
Amikor Ben megy az erdőben a "lányával", és Tom-ot hívja, balra fenn a hegy oldalán látszik egy fehér cső.
Jack egy olyan új Motorla telefont használ, ami max 1 éve jelent meg. ("üveges raz3r")
Repülőn elején az újság hátuljára rá van ragasztva a cikk, kicsit benézték :D
Ez lenne Aaron?
Ez a cső véletlenül maradt benn, nem?
Over :(
Ki ez a fazon a váróban?
Jack keresi a szigetet :O
Pont a halott nevére rakja az ujját :D
Repjegy :D
Penny
[url]http://www.sg.hu/forumkepek/2007_05/pennyvonalban2.jpg[/] -
#10759 hát az biztos nem :D...max a 22 -
zsozsizsá #10758 a 23 megvan remélem én is h a 24 még ma meglesz:D -
Dave0092 #10757 ma meg lesz a 23.ik felirata is, ugye? mert este szeetném megnézni mind a 2-t -
#10756 nah akkor holnap kettö rész csapo kettö felirattal..köszönjük kenny...mint a heroes nevében mint a lost nevében meg mindenki nevében :D -
#10755 Én amikor felirattal néztem akkor chetory vs. Sunnyboy változatot használtam.
Én nekik köszönöm! -
Tecnamo #10754 Ne nekik köszönd, hanem Kennynek :) Azért h a fél délutánjait arra szánta h lefordítsa a részeket, és ezzel mérhetetlen nagy boldogságot okozzon a nézőknek.
A 22. rész feliratja
URL http://www.janosekweb.com/hosszupuska/feliratok/2352.ziphttp://www.janosekweb.com/hosszupuska/feliratok/2352.zip -
#10753 KÖSZÖNJÜK A LOSTFELIRATOK.EXTRA.HU- nak HOGY AZ EGÉSZ ÉVAD ALATT ELLÁTTAK MINKET FELIRATOKKAL -
goger #10752 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én arra gondolok, hogy a dharma nem feltétlen kellett hogy jó dolgokkal kisérletezzen. ki tudja mit akartak ott csinálni még, msot pedig mivel kiderült h napominak nincs is köze a másik csajhoz akinek msot enmtom a nevét így lehet visszatalál a dharma. mivel ugye a tükör állomás az eddig "lefedte" az szigetet vagyis oylan mintha ott se lett volna. én erre gondoltam, mivel ben mondja a végén jack-nek hogy nem menti meg az embereket. legalábbis ezt vettem ki az egészből [spoiler] -
#10751 Emlékszem rá, mindig motoszkált a fejemben, hogy ennyre fanatikus vagy tényleg mi látjuk az eseményekt az ellenkező szemszögből. Bár, nemtom, ha annyira "jófiúk", akkor mért nyírták ki a D cég emberiet?
Bár azt se értem honnan volt ideggázuk... -
goger #10750 emlékeztek még arra hogy : "mi vagyunk a jófiúk" - mármint Ben szájából hangzott ez el. lehet benéztem de sztem a köv évadban fog kiderülni, már msotis van rá utalás én legalábbis az utolsó rész utolsó 10 percéből ezt vettem ki.
ja és remélem senki nem mondja h ez spoiler volt :D -
#10749 oks köszi én sem baszogatásnak vettem..értelek...de aztná nekem ugathatnak :D::D -
homeless #10748 Én nem is téged akartalak baszogatni. Nálam is alap dolog, hogy nem jövök ide amíg nem láttam.
Banner alatt:
"Ha nem az amerikában épp aktuális résznél jársz olyan dolgokat olvashatsz, amik károsíthatják a sorozat élményét a továbbiakban!"
Tehát aki nem látta az aktuális részt az ne sírjon ha spoilert olvas.
Csak azért szóltam mert egyesek a múltkor fél oldalt végiganyáztak, mert valaki beírt egy olyan dolgot, ami nem is volt spoiler. Te meg apró spoilereket nem raktál spoiler tag-be.
Csak gondoltam szólok nehogy neked ugorjanak azok aki nem képesek értelmezni a banner alatt található mondatot. -
#10747 jaja ez alap addig énse jövök ide mig nem láttam...ez alap dolog :) -
#10746 Minden rész után megy a vita a spoiler dolgokkal. De kérem, az minek néz be, aki nem látta? Vagy csak nekem egyértelmű...:S -
#10745 semmi extrát nem irtam remélem :) elég piros az a felirat...ha valakinek gáz sorry :) -
homeless #10744 De ezeket szerintem spoilerbe kéne írnod. -
#10743 de legalább a tutajt is megbosszulták :D:D -
#10742 én is igy tennék vagy elöremenni a jövöben azt leakasztani a polcrol az évadokat :D -
#10741 de ha felirat nélkül megnézi az csapo 2 alapbol bár én még megnézem párszor :D:D
de ami kibaxxotul tetszik az a Flashback----->>>>>Flashnext téma...atomnagy :D:D -
homeless #10740 Én hibernálom magam és anyáméknak megmondom, hogy olvasszanak ki ha kezdődik a 4. évad. -
homeless #10739 Hát szerintem meg kúrvára nem éri meg megnézni felirat nélkül annak aki nem nagyon tud angolul, mert vannak benne olyan dolgok amik nagyon lényegesek és ilyen "lényeget le lehet szűrni" angollal nem lehet megérteni. Mindegy lenne ha némafilmet néznél.
Szóval bcrics szerintem várd meg a feliratot, jobban megéri úgy megnézni, hogy minden apró részletet érteni fogsz. -
nagykovi #10738 Ez tényleg nagyon durva befejezés volt...
De ilyet megcsinálni a nézőkkel :D most mindenki szerintem ezen fog februárig agyalni h "na most mi van?" :D Grat a készítőknek, nagyon jó volt -
#10737 Nem csak poénkodunk:D
Odatesz egy nagy lapáttal! Ha nem ütne, nem ilyen hsz-kat olvasnál! -
#10736 ülj neki nem bánod meg....még ha nem is érted akkor is a lényeget le lehet szürni