22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Lyan Kyj
    másként gondolják, hisz Locke szigetre kerülése előtt is volt gyorsabb regen, ahogy Ben is hangoztatta, mikor Locke felkereste őt betegen.
  • philcollins
    Ja, és a repülős nőci felgyógyulásokor a közelben se volt Locke, akinek a közelében, mint tudjuk (Ben által) midenki gyorsabban gyógyul meg. Elsősorban ő maga tud gyorsan gyógyulni, lásd tolószék esete első az évadban.

Persze lehet hogy a forgatókönyv-írók másként gondolják, én ,eg lesre futottam az elgondolásommal :-)
  • philcollins
    Na jó, akkor legyen az ejtőernyős nőci az összehasonlítási alap.
    Ő jókora szúrt sérülést szenvedett el az oldalán (hasán), mégis felépült 1, másfél nap alatt, holott máshol halálos is lehetett volna a sérülése.
  • Mayday
    SPOILER

Igen, de Mikhail emlitette is aztan, hogy nem volt halalos "erossegre" allitva a kerites!
  • philcollins
    Spoiler következik.

A szoborról jut eszembe:
    a 19. részben (amikor meghal Locke apja) nem tudom felfigyeltetek e arra, hogy Locke apját egy köből faragott (ős)régi oszlophoz kötötték?

Szerintem Locke nem halt meg, mert Mikhail is felépült a szónikus kerítés okozta sebeiből. Egy golyó ahhoz képest már nem oszt/szoroz.

(Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy Danielle vagy Locke öli meg majd Bent, mert én ilyesmi féle eseményt várnék az évadzáró dupla epizódban)
  • goger
    ott is néztem de úgylátszik vak vagyok :D thx , nekem nagyon bejön amúgy az ilyen stílusú csaj
  • Mayday
    Tania Raymonde a becsuletes neve :)

imdb.com a legjobb ilyen keresesekre!
  • goger
    nah ez a kép volt már?
    http://www.my-musik.com/uploads/LOST_MAP_2ch.jpg
  • goger
    amúgy azt a csajt hogy hívják aki Ben lányát játssza? mármint az igazi neve mi? mert sehol nem találom
  • raymond01
    Itt volt fent az sgn egy cikk amiben arról írtak hogy 2010- ben lesz vége a sorozatnak, addig lesz 3 16 részes évad!
  • Lyan Kyj
    ezt egy mondattal elintézhetik:a Looking Glass stábja elintézte őket. De hát majd kiderül..vagy nem.
  • ViliBone
    Hali.
    Nem olvastam vissza a hozzászólásokat sokáig. Csak eszembe jutott,hogy ugye még valamikor Michaelt elengedték a fiával, és nem derült ki ugyan azóta hogy valóban meg is menekültek volna, de ha igen mert ezt eddig igy tudjuk akkor hogyan lehetséges hogy halottnak hiszik őket még akkor is ha a holtesteket megtalálták (na már ha ez is igaz) mivel Michaelnek már fel kellett volna fednie őket.
  • LasDen #10682
    sztem a szobort nem a 3. évadra igérték hanem a későbbiekre.....azt tudni lehetett, hogy a 3. évad az Othersről szól/szólt....
  • Lyan Kyj
    pl mit ígértek 3. évadra?
  • Ramore
    Egyet értek veled, egy jó kis mozifilmmel hatalmas befejezést kreálhatnának, és ezzel együtt nagy pénzt is akaszthatnának, de ők inkább a folytatás választották...
  • Ramore
    azért blöff, mert a korábban (itt a fórumon) említett témákat, amelyeket a készítők ígértek a 3. évadra, azok nem történtek meg. megítélésem szerint ezt hívják blöffölésnek.
  • Grove4
    A nyarat és a fél telet.
  • lele
    én eltudom képzelni hogy 2 órában mindent összesűritenek...
    de nem is arra gondoltam hogy elbasszák mert a 3ik évad utolsó pár része nagyon jó volt( meg amugy az egész) ugy értettem hogy kapunk a fejünkre hidegvizet szal mint az eddigi 2 évadzáróban itt is nagy csavar lesz és végig kell szenvedünk a nyarat a 4ik évad kezdetéig :) :D
  • alienslive
    simán? hm. azért elég sok kérdés van, amire remélem nem egy fél mondat magyarázatot adnak majd...Amúgymeg ki van találva az egész jó előre. Nem lesz unalams.
  • AntiHero
    Szerintem meg nem. Nem tudják elbaszni a sorozatot.
  • lele
    most simán lezárhatnák egy mozifilmmel vagy egy 2 órás résszel...de jön a 4ik évad tehát rohadt nagy csalodás lesz a kövi részben verni fogjuk a fejünket a falba
  • Laza
    Laptopon siman ment ... ugyhogy ott vegeztem ki :)
  • Laza
    Ezt a kiba Proper fele verziot nem akarja a gepem lejatszani rendesen, megakad a kep allandoan, es igy elcsuszik az egesz :(
    Pedig fentvan a szukseges audio es videjo codec is hozza.
  • LasDen #10671
    mért is lenne blöff???
  • threeman
    minek ilyet felhozni, hogy ez az uccsó évad? imdb-től kezdve abc közleményekig, láthatunk infót 4. évadról... ha nem lenne tuti, akkor jópoén idegelni a fanokat, de így semmi értelme :D
  • Ramore
    szerintem ez a bizonyíték arra, hogy a készítők csak blöfföltek, amikor ezeket a híreket elrebegték a várható folytatásról.
  • PiszkosFred
    Angol van, magyar gondolom keszul, ismerve a forditok lelkesedeset, biztosra veszem, hogy ezt is leforditjak.
  • Larvin
    nagy01: katt a banner alatti linkre (abc lost oldala)
    és láss!
    ---------------
    Through the Looking Glass
    Wednesday, May 23 !!! (szal ezt bebuktad ) at 9/8c

SEASON FINALE - Jack and his fellow castaways begin their efforts to make contact with Naomi's rescue ship.
    --------------------
    Lehet bocsánatot kérni!
  • sorrow
    A Black Rock-ot talán valami cunami sodorta a sziget közepére ahol megfeneklett.
    Az a nő meg aki fegyver fogott Samura nagyon ismerős..
  • LasDen #10665
    igen, de nem mondták hogy a 3. évadban.....majd a 4-ben v másikban....
  • bcrics
    Felirat ehhez az Lost.S03.The.Answers. c.részhez nincs még????
  • scorpeeon
    Inkább most kérj bocsánatot -_-
  • alienslive
    pontosítva 4 lábujj.

Amúgí lhete annak a szigetnek egy mágikus ereje (pl. örök fiatalság), hogy nem akarnak elmenni onnan egyesek. Mert én a Black Rock legénysége helyében bizos megpróbáltam volna szétszedni, majd a parton újraösszerakni a hajót. (bár nem tudjuk, hogy került oda).
  • Dave0092
    amugy még a 3. évad megkedzte elött a készitők elmodták hogy a 5 lábujju szoborrol még hallani fogunk, eddig semmi, és nem hiszem hogy az utolso 2 részbe fogunk hallani rola is valamit :S
  • Geeryy
    Életkor: ismeretlen
    Menj vissza nintendozni.koszibye.
  • alienslive
    Nagy01: És hol olvastad?
  • PyRex
    Fiam te egy nagy nulla(egy) vagy...!
  • 5w0rdf15h
    hát te egy zseni vagy... kár h ezt kevesen tudják
  • Nagy01
    Ha tévedtem én kérek bocsánatot=).De majd csak akkor:D
  • Nagy01
    Csütörtökön majd kiderül...én csak annyit tok hogy az uccsó két rész lesz.=)