Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
En se Lost, se Szuletett felesegek, se PB reklamot nem lattam, mert ha megy ritkan a tv, akkor Minimaxot nez a gyerek 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Nem is értem. A Született Feteségeket meg agyba fõbe reklámozta a TV2.
amit bekellet irni számot a gépbe az 4 el kezdõdött! sztem ezmég jeelnteni fog vmit!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Baker egész nyáron septembert várom erre oktober 4... wáááá
Pedig milyen jó volt a befejezõ rész...
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
nalunk is folyamatosan megy, csak mostanaban valami elcseszett csatornan valami elcseszett idöben...
Mindenesetre en azert megvasarolom a dvd-ket, ha megjelenik, es vegignezem, angolul, magyar felirattal, kivancsi vagyok, milyen lesz ujra! 😊
Ettõl függetlenül: a LOST nálam egyszer-nézõs.
Ahogy minden feszültséggel operáló sorozat, így a Prison Break is - sajnos.
Ellenben, kellemes még mindig a Joey újranézése, a Friends 100x is - a könnyedebbek...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
DE! Ezeknel a filmeknel meg erdemes sok esetben ugy ujranezni, hogy mar tudjuk a veget, a tenyeket, es annak fenyeben sok cselekedet maris tisztabb, hogy miert is ugy volt az.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Teljesen igaza van.
Vannak filmek, amiket ketszer nem lehet megnezni, mert akkor mar nem erdekes. Ezek altalaban az intelligensebb fajtabol valok. Mint peldaul a "The Game" Michael Douglas-szel.
Ahol csak robbantanak meg üldöznek, azt meg lehet sokszor. Ezeket nem.
Mondjuk en azert szivesen belenezek akkor is, ha mar nem tudja ugyanazt nyujtani, mint elsö alkalommal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Talan mert a sorozat ereje a meglepetesekben van? Talan mert tul sokat tudunk mar, igy mar nem tud lekotni a "felvezetes"? Regen minden mozdulat izgalmas volt, mert nem tudtunk, mi miert van, minek mi a szerepe, stb. Most, hogy sokkal tobbet tudunk, talan ezert nem jon mar ugy at. Mindenesetre en azert megvasarolom a dvd-ket, ha megjelenik, es vegignezem, angolul, magyar felirattal, kivancsi vagyok, milyen lesz ujra! 😊
Valahogy, ÜRES az egész - s nem a szinkron miatt - a szinkron jó, csak mi, akik láttuk már eredeti nyelven és / vagy felirattal, hisszük, hogy szar...
Valóban két darab A4-esen elfér az egész elsõ évad története. Még a flashback-ek történetével együtt is.
ÜDV!
De ehhez kepest mar van frissebb info, megjelenes szeptember 05., es 7490 az ar az xpress.hu-n.
Ha valaki tud valamit privizzen😊
ÜDV!
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
A készítõk megerõsítették, hogy amikor Michaelt és Walt-ot elengedték, akkor ugye ki kellett kapcsolni azt a pajzsot, vagy mit, ami olyan jól sikerült, hogy amikor ugye visszazárták, a stábot is kizárták, így nem tudták tovább forgatni a sorozatot. Így befejezetlenül marad örökre, mert ugye visszatalálni már senki nem tud.
Most nemetesen irtuk :-))
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
PRIVI ÜZENETBEN HA LEHET THX