Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
melyik évad? mer mi már a 3.-at várjuk <#smile>

Bazinga!

wesker24
Szeptember 1-tõl kezdve az Rtlklubon újra mûsoron lesz a LOST !!! <#eljen><#eljen><#eljen>

PiszkosFred
Hát pedig tele volt az ország PB plakáttal, a tévében is ment egy-két spot, és asszem újságban is volt hírdetés. Ahhoz képest elég nagy kampányt kapott. Mondjuk nem csoda, nagyon kíváncsi leszek rá, hogy itthon mennyire lesz népszerû.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mayday
Csakis attol fugg, mit nez az ember 😊

En se Lost, se Szuletett felesegek, se PB reklamot nem lattam, mert ha megy ritkan a tv, akkor Minimaxot nez a gyerek 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

kirol
Hát én egy darab Prison Break reklámot se láttam.
Nem is értem. A Született Feteségeket meg agyba fõbe reklámozta a TV2.

sztem a hétvégétõl fogják reklámozni, addig kavarás lenne az ismétlések miatt.

Látott már valaki Lost-os reklámot a reteken?Úgy látszik a Prison Break elvette a pénzt a Lost reklámozása elöl...<#crazya>
Dave9214
azt észrevettétek hogy oktober 4, miért pont 4 edike?
amit bekellet irni számot a gépbe az 4 el kezdõdött! sztem ezmég jeelnteni fog vmit!

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

lele
okotber 4???
Baker egész nyáron septembert várom erre oktober 4... wáááá
Pedig milyen jó volt a befejezõ rész...

daxan
köszi!

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Fenrir
www.lost.hu

A halál csupán a kezdet...

www.lostpedia.com

daxan
Sziasztok! Tudtok egy olyan olédalt a sorozattal kapcsolatban, amin minden tudnivaló, infó fennt van?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Hunnenkoenig
Ja, ugy mas :-)))

Hunnenkoenig
Rem rendes csaladot en is tudom nezni okadasig :-))

nalunk is folyamatosan megy, csak mostanaban valami elcseszett csatornan valami elcseszett idöben...

PiszkosFred
Azert a sitcomok ujranezhetosege lenyegesen jobb, mint egy drama/mystery sorozatnak ;] Rem rendes csalad haromszazvalahany reszet 10 eve nezem mar, szinte heti rendszeresseggel, es egyszeruen nem tudom megunni. Es meg lehetne sorolni a jobbakat, Jobaratok, Fekete Vipera, vagy az orok klasszikus, szemelyes kedvencem, a Waczak Szallo ;]

PiszkosFred
Nem beszelve arrol, hogy jobban tudsz figyelni a reszletekre. Ertem ezalatt azt, hogy ezuttal nem a parbeszedekre, es a jelenetre koncentralsz ugye mint eloszor, hanem mondjuk a hatterekre, a berendezesekre, az esetleges hatterben latszo emberek arckifejezeseire, es egyeb apro kis reszletre. En is ujraneztem a lost mindket szezonjat mar, hatha valami kis aprosagra, easter eggre bukkanok. Izgalom nem volt benne, hiszen tudtam mi lesz, de meg igy is erdekes volt. Harmadjara mar nem tudnam vegignezni, max 2 perc alatt egy-egy reszt, vegigporgetve a dolgokat, es max egy-egy kedvenc jelenet menne 1:1ben ;]

IMYke2.0.0.0
Az "Ez az igazi rajongói fanatizmus!"-t erre értettem Mayday írásában:
Mindenesetre en azert megvasarolom a dvd-ket, ha megjelenik, es vegignezem, angolul, magyar felirattal, kivancsi vagyok, milyen lesz ujra! 😊

Ettõl függetlenül: a LOST nálam egyszer-nézõs.
Ahogy minden feszültséggel operáló sorozat, így a Prison Break is - sajnos.

Ellenben, kellemes még mindig a Joey újranézése, a Friends 100x is - a könnyedebbek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
Hu, az a "The Game" magyarul (mai napig sem ertem teljesen miert) Jatsz/ma, nagyon jo kis film volt! De teny, hogy a fordulatok, meglepeteseket ha az ember mar tudja, nem lesz meglepetes.
DE! Ezeknel a filmeknel meg erdemes sok esetben ugy ujranezni, hogy mar tudjuk a veget, a tenyeket, es annak fenyeben sok cselekedet maris tisztabb, hogy miert is ugy volt az.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hunnenkoenig
Nem fanatizmus, hanem tenymegallapitas.
Teljesen igaza van.

Vannak filmek, amiket ketszer nem lehet megnezni, mert akkor mar nem erdekes. Ezek altalaban az intelligensebb fajtabol valok. Mint peldaul a "The Game" Michael Douglas-szel.

Ahol csak robbantanak meg üldöznek, azt meg lehet sokszor. Ezeket nem.

Mondjuk en azert szivesen belenezek akkor is, ha mar nem tudja ugyanazt nyujtani, mint elsö alkalommal.

IMYke2.0.0.0
Ez az igazi rajongói fanatizmus! <#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mayday
Ezen en is gondolkodtam, mert en is belenezek, es hasonlot erzek 😊

Talan mert a sorozat ereje a meglepetesekben van? Talan mert tul sokat tudunk mar, igy mar nem tud lekotni a "felvezetes"? Regen minden mozdulat izgalmas volt, mert nem tudtunk, mi miert van, minek mi a szerepe, stb. Most, hogy sokkal tobbet tudunk, talan ezert nem jon mar ugy at. Mindenesetre en azert megvasarolom a dvd-ket, ha megjelenik, es vegignezem, angolul, magyar felirattal, kivancsi vagyok, milyen lesz ujra! 😊

IMYke2.0.0.0
Néha belenézek ebbe a szinkronos valamibe, amit a rötölön adnak - már ha nincs büntiben a TV-adó - háááát... fogalmam sincs, hogy miért, de egyszerûen nem értem, mi volt izgalmas ezekben a részekben... <#fejvakaras>
Valahogy, ÜRES az egész - s nem a szinkron miatt - a szinkron jó, csak mi, akik láttuk már eredeti nyelven és / vagy felirattal, hisszük, hogy szar...
Valóban két darab A4-esen elfér az egész elsõ évad története. Még a flashback-ek történetével együtt is.

macgyver8
Most mennyit adott le az RTL klub 1.évadot az tuti....de a 2.kat is? Mert itt írnak mindenféle sületlenségeket😊

ÜDV!

macgyver8
Na ja, de így sokba kerül....
Addig keresek más megoldást...ha van😊

ÜDV!

Mayday
Nem lett jo a link, a vege hibas.

De ehhez kepest mar van frissebb info, megjelenes szeptember 05., es 7490 az ar az xpress.hu-n.

[url=http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/2006/07/03/Magyar_Lost-DVD_-_osz_elejen[/url]Magyar_Lost-DVD_-_osz_elejen[/url]

macgyver8
Na ne mááár...Ténylerg ki van itt olyan aki eladná dvd-n a sorozatot.
Ha valaki tud valamit privizzen😊

ÜDV!

Harly18
Hogy ezt az amnézia dolgot mindig el kell sütni...... :S

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Hooligan666
Húúúúbazzee 😄DDDDDDDDDDDdd

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

kirol
A LOST is az INVASION sorsára jutott!

A készítõk megerõsítették, hogy amikor Michaelt és Walt-ot elengedték, akkor ugye ki kellett kapcsolni azt a pajzsot, vagy mit, ami olyan jól sikerült, hogy amikor ugye visszazárták, a stábot is kizárták, így nem tudták tovább forgatni a sorozatot. Így befejezetlenül marad örökre, mert ugye visszatalálni már senki nem tud.

PiszkosFred
Én is hallottam, hogy októberben a negyedik szezon jön, hosszabb flashbackekkel, melyben megismerjük a kimaradt harmadik szezont.

Mayday
Elmarad a 3. szezon sajnos 😞((

PiszkosFred
Egy pont azért nem ártott volna a számok után ;] De nem édesmind1?! Inkább rakjon be valaki valami fake infót, és azon "csámcsogjunk", na a banneren. Tökéletes az, a lényeg rajtavan ;]

Hunnenkoenig
Ja, az oktoberröl hianyolod az ekezetet? A font nem kezeli es mar nem volt kedvem pepecselni vele...

Most nemetesen irtuk :-))

Hunnenkoenig
Ja ezt igy, köszi! :-)))

Hooligan666
Ezt így? 2006 oktober ??? 😊

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

Hunnenkoenig
Azert keretik törölni, mert nincs kep, csak egy nagy üres kocka :-))

LasDen
nekem a lenti nem is látszik...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hunnenkoenig
bocs... mar megint...
szoval itt az uj logo az uj datummal...

Lentit keretik törölni.

Fenrir
Én nem tudom...

NeoMaN
átkék írni....
vagy szeptember azaz október?

kirol
Mi van vele?

Fenrir
Banner?

Dave9214
nah sry, most néztem a TV-rhétbe, 2006.Szeptember 1 (péntek) 21:10 kor vetiti le az RTL Klubb a Lost 2. szériáját

kirol
Mióta adta le az RTL Klub a 2 évadot?

A Lost 3 amúgyis október 4-én indul amcsiföldön.

Hunnenkoenig
Nem kiabal es ha mar tudni akar valamit akkor hajlando vissza is nezni, nem csak kiadja a parancsot.

Fenrir
Az már a Lost3 szvsz.

Dave9214
2006. Szeptemberétõl pontosan szeptember 1 péntek este 20:55 tõl at RTL Klubbon

HELLÓ NEMM TUDJÁTOK MIKOR ADJÁK AZ RTL KLUBBON A LOST 2 T ????????????

PRIVI ÜZENETBEN HA LEHET THX