22323
-
Lyan Kyj #10694 másként gondolják, hisz Locke szigetre kerülése előtt is volt gyorsabb regen, ahogy Ben is hangoztatta, mikor Locke felkereste őt betegen. -
philcollins #10693 Ja, és a repülős nőci felgyógyulásokor a közelben se volt Locke, akinek a közelében, mint tudjuk (Ben által) midenki gyorsabban gyógyul meg. Elsősorban ő maga tud gyorsan gyógyulni, lásd tolószék esete első az évadban.
Persze lehet hogy a forgatókönyv-írók másként gondolják, én ,eg lesre futottam az elgondolásommal :-) -
philcollins #10692 Na jó, akkor legyen az ejtőernyős nőci az összehasonlítási alap.
Ő jókora szúrt sérülést szenvedett el az oldalán (hasán), mégis felépült 1, másfél nap alatt, holott máshol halálos is lehetett volna a sérülése. -
#10691 SPOILER
Igen, de Mikhail emlitette is aztan, hogy nem volt halalos "erossegre" allitva a kerites! -
philcollins #10690 Spoiler következik.
A szoborról jut eszembe:
a 19. részben (amikor meghal Locke apja) nem tudom felfigyeltetek e arra, hogy Locke apját egy köből faragott (ős)régi oszlophoz kötötték?
Szerintem Locke nem halt meg, mert Mikhail is felépült a szónikus kerítés okozta sebeiből. Egy golyó ahhoz képest már nem oszt/szoroz.
(Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy Danielle vagy Locke öli meg majd Bent, mert én ilyesmi féle eseményt várnék az évadzáró dupla epizódban) -
goger #10689 ott is néztem de úgylátszik vak vagyok :D thx , nekem nagyon bejön amúgy az ilyen stílusú csaj -
#10688 Tania Raymonde a becsuletes neve :)
imdb.com a legjobb ilyen keresesekre! -
goger #10687 nah ez a kép volt már?
http://www.my-musik.com/uploads/LOST_MAP_2ch.jpg -
goger #10686 amúgy azt a csajt hogy hívják aki Ben lányát játssza? mármint az igazi neve mi? mert sehol nem találom -
raymond01 #10685 Itt volt fent az sgn egy cikk amiben arról írtak hogy 2010- ben lesz vége a sorozatnak, addig lesz 3 16 részes évad! -
Lyan Kyj #10684 ezt egy mondattal elintézhetik:a Looking Glass stábja elintézte őket. De hát majd kiderül..vagy nem. -
ViliBone #10683 Hali.
Nem olvastam vissza a hozzászólásokat sokáig. Csak eszembe jutott,hogy ugye még valamikor Michaelt elengedték a fiával, és nem derült ki ugyan azóta hogy valóban meg is menekültek volna, de ha igen mert ezt eddig igy tudjuk akkor hogyan lehetséges hogy halottnak hiszik őket még akkor is ha a holtesteket megtalálták (na már ha ez is igaz) mivel Michaelnek már fel kellett volna fednie őket. -
#10682 sztem a szobort nem a 3. évadra igérték hanem a későbbiekre.....azt tudni lehetett, hogy a 3. évad az Othersről szól/szólt.... -
Lyan Kyj #10681 pl mit ígértek 3. évadra? -
#10680 Egyet értek veled, egy jó kis mozifilmmel hatalmas befejezést kreálhatnának, és ezzel együtt nagy pénzt is akaszthatnának, de ők inkább a folytatás választották... -
#10679 azért blöff, mert a korábban (itt a fórumon) említett témákat, amelyeket a készítők ígértek a 3. évadra, azok nem történtek meg. megítélésem szerint ezt hívják blöffölésnek. -
#10678 A nyarat és a fél telet. -
#10677 én eltudom képzelni hogy 2 órában mindent összesűritenek...
de nem is arra gondoltam hogy elbasszák mert a 3ik évad utolsó pár része nagyon jó volt( meg amugy az egész) ugy értettem hogy kapunk a fejünkre hidegvizet szal mint az eddigi 2 évadzáróban itt is nagy csavar lesz és végig kell szenvedünk a nyarat a 4ik évad kezdetéig :) :D -
#10676 simán? hm. azért elég sok kérdés van, amire remélem nem egy fél mondat magyarázatot adnak majd...Amúgymeg ki van találva az egész jó előre. Nem lesz unalams. -
#10675 Szerintem meg nem. Nem tudják elbaszni a sorozatot. -
#10674 most simán lezárhatnák egy mozifilmmel vagy egy 2 órás résszel...de jön a 4ik évad tehát rohadt nagy csalodás lesz a kövi részben verni fogjuk a fejünket a falba -
#10673 Laptopon siman ment ... ugyhogy ott vegeztem ki :) -
#10672 Ezt a kiba Proper fele verziot nem akarja a gepem lejatszani rendesen, megakad a kep allandoan, es igy elcsuszik az egesz :(
Pedig fentvan a szukseges audio es videjo codec is hozza. -
#10671 mért is lenne blöff??? -
#10670 minek ilyet felhozni, hogy ez az uccsó évad? imdb-től kezdve abc közleményekig, láthatunk infót 4. évadról... ha nem lenne tuti, akkor jópoén idegelni a fanokat, de így semmi értelme :D -
#10669 szerintem ez a bizonyíték arra, hogy a készítők csak blöfföltek, amikor ezeket a híreket elrebegték a várható folytatásról. -
#10668 Angol van, magyar gondolom keszul, ismerve a forditok lelkesedeset, biztosra veszem, hogy ezt is leforditjak. -
Larvin #10667 nagy01: katt a banner alatti linkre (abc lost oldala)
és láss!
---------------
Through the Looking Glass
Wednesday, May 23 !!! (szal ezt bebuktad ) at 9/8c
SEASON FINALE - Jack and his fellow castaways begin their efforts to make contact with Naomi's rescue ship.
--------------------
Lehet bocsánatot kérni! -
sorrow #10666 A Black Rock-ot talán valami cunami sodorta a sziget közepére ahol megfeneklett.
Az a nő meg aki fegyver fogott Samura nagyon ismerős.. -
#10665 igen, de nem mondták hogy a 3. évadban.....majd a 4-ben v másikban.... -
bcrics #10664 Felirat ehhez az Lost.S03.The.Answers. c.részhez nincs még???? -
#10663 Inkább most kérj bocsánatot -_- -
#10662 pontosítva 4 lábujj.
Amúgí lhete annak a szigetnek egy mágikus ereje (pl. örök fiatalság), hogy nem akarnak elmenni onnan egyesek. Mert én a Black Rock legénysége helyében bizos megpróbáltam volna szétszedni, majd a parton újraösszerakni a hajót. (bár nem tudjuk, hogy került oda).
-
Dave0092 #10661 amugy még a 3. évad megkedzte elött a készitők elmodták hogy a 5 lábujju szoborrol még hallani fogunk, eddig semmi, és nem hiszem hogy az utolso 2 részbe fogunk hallani rola is valamit :S -
#10660 Életkor: ismeretlen
Menj vissza nintendozni.koszibye. -
#10659 Nagy01: És hol olvastad? -
#10658 Fiam te egy nagy nulla(egy) vagy...! -
#10657 hát te egy zseni vagy... kár h ezt kevesen tudják -
Nagy01 #10656 Ha tévedtem én kérek bocsánatot=).De majd csak akkor:D -
Nagy01 #10655 Csütörtökön majd kiderül...én csak annyit tok hogy az uccsó két rész lesz.=)