Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harly18
Pedig olykor az az érzésem, hogy simán betennék a sorozatba. Annyi "rejtély"-es dolog van ebben, amire nincs is magyarázat, s csak azért van, hogy legyen valami...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

PiszkosFred
Tévétörténelmet írna a sorozat, ha a Lost túlélõi és problémái közé beszabadulna Jack kapitány 😄 Azt hiszem rekordnézettséget hozna, nomeg teljes káoszt, ahogy Jack barátunkat ismerjük...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

IMYke2.0.0.0
Ha ennyire lusta vagy visszaolvasni az összefoglalóig, úgy kell neked...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hunnenkoenig
Majd valamikor biztosan lesz.

Ez csak egy mondas olyasmire, amit az ember nem akar elmondani: "Vard meg/olvasd el a könyvet"

Hunnenkoenig
Azt nem mondtad, hogy te összefoglalni akarsz. Te azt mondtad, hogy ezekröl szeretnel tudni.

Ez nekem ugy jött le, hogy mi mondjuk el a megoldasokat.
Azzal viszont max a forgatokönyvirok tudnanak szolgalni...vagy meg ök sem...

Szoval hülye kerdesre hülye valasz.

Peace.

trisztin: ha nem láttad a 2. évadot akkor minek kérdezõsködsz?
azért van a sorozat, hogy nézzed és megértsed a dolgokat<#idiota><#wow3>
hát Ana visszatér majd élõhalottként, és elvileg a 4. évadban találkozunk egy Rex-el, ami felzabálja Hörlít, aztán jön jack sparrow a kincsért és megpróbálja megmenteni õket, majd poseideon haragja elsodorja a hajót és így õ is ottmarad a szigeten, és így fog bõvülni a jelenlévõk száma, mert már biztos unják egymást<#hehe><#hehe><#hehe>
quack
szerintem olvasd el újra a #7905 -ös kommentet még mielõtt neked van bajod az ilyen hszekkel
ufó már van benne (füst), dínó helyett meg csak jegesmackóra futotta

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

dínók csak a zombi évad után lehetnek.

H0ri
"Már várom, hogy mikor lesznek a sorozatban ufók és dínók...... 😊"

hát sokáig várhatsz az az érzésem :/

Harly18
Nekem tök mindegy ez, lehetne akár karika nélkül is, ezt csak úgy megállapítottam 😊 Különben nagyon nagyra volt az rtl klub, hogy 2 részt adnak le.......Az egyik az eheti részek összefoglalása volt......Már várom, hogy mikor lesznek a sorozatban ufók és dínók...... 😊

Sawyer 01
Nagyon dúrva volt a ma esti rész. az a csávó van a fülkébe akivel régen jack együtt futott :S

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b

drobee
Hú most néztem abba a tévébe ezt a lósztot. A traktorját nekijje milyen egy film ez.

H0ri
nagy probléma...

Harly18
A pali frankón felrobbant. Ilyenkor csodálkozom, hogy 12-es karika van csak rajta.....Sok "olyan" jelenet van/volt benne, hogy szerintem inkább lehetne 16-os.....

Trisztin
Jól van na... tévedtem... harapjátok le a fejemet... inkább azzal törödjetek amit kértem... foglaljuk össze a sziget érdekességeit..de úgy látom egyesek,csak másokba tudnak belekötni...

thx mindenkitõl a pozítiv hozzáállást

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

nem õ csinálta fel, az egy dolog, hogy elrabolták, mert kellett nekik egy gyerek... hol láttad, hogy az ágyban vannak õk ketten, mert nem emlékszem, igaz régen láttam már😄
quack
hát mivel a szigeten van ezért a szigeté

Nem ugyanaz, nem is ugyanaz a színész játsza õket.

Hol tok lostos cuccokat rendelni?? sokat! illetve a könyv az hol redelhetõ meg?

ghost2
nem tom visszanézni ,mert most nincs nálam a dvd

ghost2
ethen vagy ki volt a strác ,de az nem az aki a claire emlékében volt ,ez hülyeség
mert akkor claire felismerte volna

H0ri
ez komoly? 😄

összes részt már többször láttam de ez még nem esett le :/

Trisztin
ne mondjátok már...hiszen úgyan az a srác,mint aki a Claire emlékeiben is benne van... az akasztja fel a Charliet és veri meg a Jacket... ennyire nem emlékezhetek félre...

ghost2 - mágneses mezõ sokmindenre gyógyír,de azért járni nem tanít meg!!
De különben köszi a válaszokat... jah és és a füst minek a fédelmi rendszere??

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

ghost2

2.)Fekete füst ... és a benne állítólag látható képek... -védelmi rendszer
3.)Madár <1.évad utolsó részében...>lényegtelen
6.)Mitõl gyógyultak meg hirtelen az emberek a mágneses mezõ miatt
7.)Hogy került Claire felcsinálója a szigetre ???hm ez nekem uj ,melyik részben láttad?
8.)Miért jó a többieknek,hogy átverték Lock-ot... [beírták a ... /a többiek,sztem nem a darmához tartoznak

nem õ volt.

Trisztin
ehh... te annyira kedves vagy,hogy az már fáj...<#violent>
A szigeten már senki nem csinálta fel... felcsinálva érkezett..de ha fel is dolgoztad volna azt amit láttál,akkor emlékeznél,hogy az elsõ évadba elraboltál Clairet...és az a srác volt, aki Aaron apja...de semmi gond...
Úgy látom neked is el kellene olvasnod a könyvet...<#boxer><#gun>

lele
lesz könyv???

Hunnenkoenig
Ja, amugy ki az a szigeten, aki szerinted felcsinalta Claire-t? Mert en barhogy is gondolkodom, nem tudok rajönni...

Hunnenkoenig
JA, csak ennyit szeretnel tudni?!

Mi tudjuk am a valaszt, de ugyse mondjuk el!
Majd olvasd el a könyvet, ha megjelent. <#mf2>

Trisztin
Amikrõl szeretnék még többet megtudni...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.)Jegesmedve???<#wow2>
2.)Fekete füst ... és a benne állítólag látható képek...<#confused>
3.)Madár <1.évad utolsó részében...>
4.)Tengerbõl a sziget belsejébe tartó vezeték
5.)Hogy került a sziget közepébe a Fekete Szikla
6.)Mitõl gyógyultak meg hirtelen az emberek
7.)Hogy került Claire felcsinálója a szigetre <#csodalk>
8.)Miért jó a többieknek,hogy átverték Lock-ot...

Ha esetleg kimaradt valami,vagy tudod a választ légyszike ird meg 😊
Várom a kiegészítéseket...

quack
Mivel kint is heti egy rész van ezért ezt elég nehéz lett volna abszolválni nyár elõtt, most meg pont van idõd hogy pótolj a szízön 3 startig, de te tudod

Sawyer 01
Bírom a fejét 😊

AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b

Ez a Sawyer akkor arc! Olyanokat nyomat 2. évadban, szétröhögöm az agyam😊

a tévében volt az AXN-en is😄

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

Sawyer 01
Mi az hogy csak?😊 inkább tvbõl nézem, mint hogy leszedjem netrõl és 1 nap alatt megnézm. 😊

zmeor
szerintem ne kérdezõsködjenek azok akik még csak az elsõ évadot látták mert nem fogják élvezni a második évadot

leszarom a konfigod...

21:10-tõl lesz az rtl-en egy összefoglaló a 2. évad kezdete elõtt, ott megnézheted a lényeget.
vagy itt egy leírás angolul.

N1ggA
Sziasztok! A fenébe, lemaradtam az utolsó két résztõl. Valaki legyen olyan szíves és írja le mi történt bennük, kérlek!

Spread De Love!

Nah most lelõttél magadnak egy "poént"...ez mire jó szerinted? Rontod az élményedet vele nézés közben? Most nem lenne jobb akkor megtudni ezeket, amikor nézed?
2006. Szeptember 1 21:10 tõl kezdõdik a Lost 2. évada!
Minden jéten 1x-eri adással, minden pénteken 21:10!
RTL Klubb

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Sawyer 01
Akkor jó. Jónak ígérkezik a 2. évad 😊 Holnap kezdõdik ugye? és akkor megint hetente lesz a lost? 😞 ugye még ma lesz délután?

jaja

Sawyer 01
a 2. évadból?

igen, csak õk a sziget másik végébe zuhantak le, igy aki az Északinn zuhantle azok jack ék, akik a délin, eko ék! majd kb 5-6 résznél lesz ez!

Sawyer 01
Én még õt nem láttam. Azok is túlélték akik a másik részben ültek_?

Mr.Eko
Az aki a gép másik részében ült!

Sawyer 01
Akkor ki az a néger tata a banneren? Új szereplõ?

szerintem nem ment el...