Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez csak egy mondas olyasmire, amit az ember nem akar elmondani: "Vard meg/olvasd el a könyvet"
Ez nekem ugy jött le, hogy mi mondjuk el a megoldasokat.
Azzal viszont max a forgatokönyvirok tudnanak szolgalni...vagy meg ök sem...
Szoval hülye kerdesre hülye valasz.
Peace.
azért van a sorozat, hogy nézzed és megértsed a dolgokat<#idiota>#idiota><#wow3>#wow3>
ufó már van benne (füst), dínó helyett meg csak jegesmackóra futotta
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
hát sokáig várhatsz az az érzésem :/
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
thx mindenkitõl a pozítiv hozzáállást
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
mert akkor claire felismerte volna
ghost2 - mágneses mezõ sokmindenre gyógyír,de azért járni nem tanít meg!!
De különben köszi a válaszokat... jah és és a füst minek a fédelmi rendszere??
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
2.)Fekete füst ... és a benne állítólag látható képek... -védelmi rendszer
3.)Madár <1.évad utolsó részében...>1.évad utolsó részében...>lényegtelen
6.)Mitõl gyógyultak meg hirtelen az emberek
7.)Hogy került Claire felcsinálója a szigetre ???hm ez nekem uj ,melyik részben láttad?
8.)Miért jó a többieknek,hogy átverték Lock-ot... [beírták a ... /a többiek,sztem nem a darmához tartoznak
A szigeten már senki nem csinálta fel... felcsinálva érkezett..de ha fel is dolgoztad volna azt amit láttál,akkor emlékeznél,hogy az elsõ évadba elraboltál Clairet...és az a srác volt, aki Aaron apja...de semmi gond...
Úgy látom neked is el kellene olvasnod a könyvet...<#boxer>#boxer><#gun>#gun>
Mi tudjuk am a valaszt, de ugyse mondjuk el!
Majd olvasd el a könyvet, ha megjelent. <#mf2>#mf2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2.)Fekete füst ... és a benne állítólag látható képek...<#confused>#confused>
3.)Madár <1.évad utolsó részében...>1.évad utolsó részében...>
4.)Tengerbõl a sziget belsejébe tartó vezeték
5.)Hogy került a sziget közepébe a Fekete Szikla
6.)Mitõl gyógyultak meg hirtelen az emberek
7.)Hogy került Claire felcsinálója a szigetre <#csodalk>#csodalk>
8.)Miért jó a többieknek,hogy átverték Lock-ot...
Ha esetleg kimaradt valami,vagy tudod a választ légyszike ird meg 😊
AMD 3700+, 1GB DDR, Geforce 7600GST | A helyesírási hibákért a billentyűzetem a felelős. | d|O_o|b
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
leszarom a konfigod...
vagy itt egy leírás angolul.
Spread De Love!
Minden jéten 1x-eri adással, minden pénteken 21:10!
RTL Klubb
Az aki a gép másik részében ült!