22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • homeless
    Hát én nagyot csalódnék ha kimentené. Nagyon gagyi lenne. Max a hulláját.

A dharma miért van kilőve? Lehet, hogy Naomi csapata=Dharma. De akkor azt nem értem, hogy hogy dobtak le kaját.
    Meg az is érdekes, hogy Naomi azt mondta, hogy ő úgy tudja, hogy meghalt mindenki a gépen, de a csávó akivel Jack beszél meg sem lepődik, amikor mondja, hogy kik ők. Szerintem Naomiék hitették el mindenkivel, hogy nem volt túlélő, most meg mennek kinyírni mindenkit, hogy tényleg ne legyen. Lehet, hogy Penny apja kapcsolatban van a Dharmával és azért volt Naominál a Desmondos kép.

Meg még egy dolog:
    A többiek összesen 2 túlélőt öltek meg, a túlélők pedig már legalább 15-öt a többiek közül. Kik is a roszfiuk?
    De ha annyira jók a többiek, akkor Juliet, hogy volt képes hidegvérrel megöletni azokat az embereket akikkel együtt élt 3 évig?
  • Dave0092
    és Walt ékkal mivan?
  • raymond01
    Csatlakoznék az előttem szólóhoz nagyon jó a sorozat de ez a befejezés!
    Ahogy az answersben mondta a csávó meg fogjuk tudni mi lesz velük a megmenekülésük után, csak nem gondoltam volna hogy ebben a záró részben. Most akkor mire lesz felépítve a többi évad? Dharma, others kilőve! Erre a Naomis szálra? Sztem még Charlit is kimenti Des.
  • bauer15
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szegény Charlie, rem. valahogy "visszahozzák"
  • Larvin
    visszavonom a cikk azt mondja "man" tehát férfi. Az ...antham nem hinném, hogy a név része, mert úgy folytatódik, hogy "of New york" az egy helyszín ahol rátalálhattak, de mivel ez egy Los Angeles-i újságcikk a New York az valami repülőgépjáratra is utalhat, de lehet, hogy tévedek kérdés melyik városban van "Grand Avenue". Azt még kivettem valahogy, hogy röviddel hajnal 4 után
  • Dave0092
    nagyonjo a sorozat!
  • homeless
    A "J... ...ntham" szerintem nem egy név, akármi más is lehet. Juliet nem lehet, mert férfit találtak.
  • Larvin
    Talán Juliet? elvégre, ha ő él, akkor szerintem őt hívta volna először nem Kate-et
  • burki6
    Biztos már sok helyen írták, de
    a cikkből ki lehet olvasni, h a halott neve J... ...ntham
    Sztetek ez ki lehet?
  • Jannus
    Hali.
    Emlékeztek még a számokra? akinek köze volt az meghalt.
    Mi van ha azok akik hazajutottak, sorra meghalnak, és Jack
    érzi felelösnek magát érte?
    És ezért iszik és ezért akar mindenképpen visszamenni.
  • Afe
    megnéztem méegyszer és igazad lehet, mert Kate csak annyit mond , hogy "aggódni fog", de azt nem mondja hogy ki, tehát elképzelhető hogy olyan akit Jack ismer. kizárásos alapon Sawyer.

btw elismerésre méltó a lecsúszott Jack-et megformáló szinész alakítása.
  • jax
    Sztem a halott biztos nem Sawyer, mert a végén Kate mondja h vissza kell mennie hozzá, és szerintem akkor Sawyerhez kell visszamennie haza. Biztos összejöttek.
  • Gerbill
    Bocs, ez lehet, hogy spoiler.
  • Gerbill
    Én egészen a végégig azt hittem, hogy Jack az apja temetéséről értesült. Aztán jött a nagy BUMM:)
  • Gerbill
    Nekem még a Heroesban is tetszenek sokszor a befejezések, de a PB-ben, néha már annyira szánalmas cliffhangereket raktak, főleg az évadzáróban az a bazinagy, hogy egy idő után már nem, hogy kíváncsi nem voltam, de azon is elgondolkoztam, hogy érdemes e végignézni(utólag arra jutottam hogy NEM:D).
  • Afe
    na ez állat volt:)
    én már a 22-ben végig zavarónak éreztem a vissztekintőket, mert nem nagyon illett ahhoz ami éppen a szigeten zajlott, nem volt semmi összefüggés vagy olyan esemény ami esetleg alátámasztaná Jack döntéseit stb.
    az elején próbáltam behatárolni, hogy kb mikor játszódhat a flashback, de nem nagyon jött össze. gondoltam a készítők megint kitaláltak hirtelen egy gagyi szenvedős storyt, de a végén kellemesen csalódtam.

sztem a halott Sawyer volt, mert talán Ő az egyetlen akinek nem lenne senki a temetésén, és akinek Jack szerint Kate-nek ott kellett volna lennie.
  • Szolnokboy1
    Eddig óckodtam bevallani: megkönnyeztem Charlie-t. Nagyon szívszorító jelenet volt.
  • GTheo
    Ugyanígy vagyok teljesen, ezt a 3 sorozatot nézem énis, losttal ugyanígy kezdtem, de lostba jók a befejezések nagoyn, heroesba meg pb-be kevésbé tudják jól befejezni:S
  • Gerbill
    Szerintem Jack csak elkeseredettségében mondta, hogy hívják le az apját, nemhiszem, hogy olyasmiről lenne szó, hogy visszahozták volna.
  • LasDen #10796
    Mivel Jack apját csak megemlítették és nem mutatták hogy ő aztán nagyon él...szóval sztem Jack apja halott.....arra akart utalni, hogy ugye a csávó (aki ha jól ismertem meg szerepel a Las Vegasban) kérezgette erről arról és hogy az apja meg közismerten ivott mint a gödény, arra akart utalni, hogy ő egy jó orvos.....

nsh most hülyeséget mondtam...... :D
  • bcrics
    hát nem vagy 1ül:)ugyanígy voltam vele énis:))
    most mi a szart fogok várni hétről-hétre??????
  • jax
    Nah, szösszentek ide egy kis... szösszenetet a Lostról, ha már így évad vége stb.

Szal' Lost. Sorozat, ja, megy a retekklubbon, de nem nagyon értem, valami repülővel zuhantak le, de nem nagyon értem a lényeget. Nem is tetszik annyira. Hagyom is. Aztán tavaly egy haverom ideadta az első két évadot, hogy nézzem, mondja nagyon jó. Mondom jó, most odafigyelek rá, nem csak úgy bele-bele nézek. Elkezdem nézni, fú mondom ez nem is olyan rossz, 2. évad fú, aztakurva, ez teljesen más mint minden más sorozat. Közben megy egy kis Prison Break, Heroes... de ez a Lost... mondom ez sokkal... SOKKAL nagyobb minden más sorozatnál. Annyira, de annyira össze van rakva, hogy az valami félelmetes! Vége a 2. évadnak, jön a 3. Első rész akkorát üt, hogy az hihetetlen, aztán megy tovább. Elérek odáig hogy 1 hetet kell várni az új részekre. Mindig visszajött a hangulat. Minden egyes újabb résznél. És aztán a 21. részben Charlie...
    És most az évadzáró... hihetetlen. Azért írtam le ezeket a dolgokat, mer t a 23. rész... az utolsó 5 perc... mikor Jack mondja hogy visszavágyik a Szigetre... Én is... Én is visszavágyok.
  • cseko166
    remélem a 4. szezon nem lesz gyenge mert megin kavarni kell valakinek a szrt
    mint msot ben különben nem lesz nagyon izgalmas
    elvileg uccso 3 évad tehát nem maradhatnak szégyenbe
  • bcrics
    ááááá,nem igaz olyn mintha vmit fecskendeztek volna a véredbe ,15 perce néztem meg de megint neki kell ugranom....ilyen nem lehet csinálni
  • Cvd
    A telefont én is bakinak hittem, pedig az is feltűnt. De ami az elejétől fogva elaltatott az az hogy Jack borostája erősen őszül már a szigeten (a valóságban is), a "flashbackekben" meg végig tiszta fekete volt, ebből végig azt hittem hogy megint a múltat nyomatják, az újabb telefont meg csak ellőtték. Úgy néz ki hogy szándékosan festették a szakállát hogy megvezessék a népet. Hogy az apja visszahozását már ne is említsem. Így aztán a legvége nálam jópárat ütött. Először mikor megláttam Kate-et elkezdett pörögni az agyam, hogy akkor a múltban ismerte egy hasonmását (a smink miatt annyira más volt hogy azt hittem erre akarnak utalni)? Aztán mikor elhangzott a neve jött az hogy már ismerték egymást a múltban is? Akkor miért nem emlékeznek rá? Aztán a végére még jutott egy aztak*rva, amikor végre leesett a beszélgetésből hogy mi az igazság.:)
  • MYossarian
    Sziasztok!

Szerintem nyilvánvaló volt, hogy úgyis kijutnak, és most biztos a jövőt láttuk: térképek, arany-repülőbérlet, meg amiket Jack beszél. És semmi értelem, hogy eljátszották, hogy nem ismerik egymást.
    A halott vagy John, de akár Ben is lehetne, ezmajd a 4.ből kiderül.
    Jack apja jóval aggasztóbb, hiszen biztosan meghalt...ekkora hiba nem kerülhet bele.
    Mikhail szerintem Darmás, mert emlegette a tiszogatást, és nem véletlenül fosott Ben is bemenni hozzá.
    Az még izgi lehet mit láthatott Locke, amitől ennyire biztos volt a dolgában. Bár ha biztosra akart volna menni, akkor leb*sz kettőt Jacknek, és elveszi a telefont.
    Charlie-ékon a hajam téptem! 3szor is eszembe jutott, hogy abban a ruszkiban azért még meg kéne forgatni a szigonyt. A hülyegyerek meg tudja, hogy ki fog nyiffanni, és nem megy biztosra. Dehát ennek már jönnie kellett...
    Kik a hajósok? Sztem nem a Dharma. Mert a többiek nyugodtan utazgattak a világban, meg kapják az égből a kaját. Szóval őket valahogy félrevezették, de gőzöm sincs hogyan, mert a projekt eléggé romokban hever...
    Honnan tudnak Desmondról? Felmérték, hogy kik tűntek el a környéken? Akkor miért csak az ő képe volt a táskában? És hogy a fenébe kerül képbe Penny?
    No itt már nagyon elvesztettem a fonalat...
    Írjatok okosakat!
  • zsozsizsá
    Ez a világ legjobb és legfordulatosabb sorozata, az bisztos!!!!
  • zsozsizsá
    A vissza, vagyis az előretekintésben Kate találkozik Jack-el.
    Elméletileg kijutottak ,de minden lehet.
    Majd Februárban meglátjuk :(
  • alienslive
    Atomrészegség februárig, majd gyors elvonó és jozanodás! Majdnem olyan mint a hibernáció, csak kevésbé veszélyes. Mellékhatásokról kérdzezze meg...
  • Magoo
    Ezért tutira kapsz a fejedre hogy ezt nem írtad spoiler-be!
  • LasDen #10785
    honnan tudod, hogy kijutottaka szigetről????
  • bcrics
    ilyet sorozatot se lát mindennap az ember!!
    és tényleg,inkább a szigeten játszódó story volt már a flashback,meg se lepődnék ha a köv. évad már két időben folytatódna;ahogy jack hősünk próbál visszatalálni a szigetre,és a másik szálon pedig visszaemlékszik a történet folytatására vagyis hogy jöttek a szigetre a rossz emberek és evakuálták a népséget,,és stbstb
    és nyilván ben lesz a koporsóban,,
  • zsozsizsá
    Miért csak februárban folytatják?
    Kijutottak a szigetről akkor kiváncsi vagyok h mi fog torténni.
    Lost, ez na cím már nem lesz akkor megfellő.
    Valamit csak kitalál a rendező h mit is lehet még ebből kihozni.
    lehet ezt az egészt csak Desmond álmodta :D
    Jó nem, de valami ilyesmit érzek h a 4. évad is a szigeten fog játszódni.
    Csak ennyi: ??????????????????????????????
  • Dave0092
    nah msot a lost egy darabig megtartja a fun táborát
  • Szolnokboy1
    írjon egy pm-et aki vállal hibernálást pls! a pénz nem akadály!

Ez valami eszméletlen volt! mi az a mozifilm?? bahh! LOST FOREVER! Sorozat forever!
  • Gerbill
    Nekem nagyon feltűnő volt az a telefon, amit Jack használt, merthát tök régi kocsikat láttam csak, nameg flashback stb, és gondoltam, majd mint nagy megfigyelő beírom, hogy mekkora baki:). Erre kiderül, hogy itt most inkább a szigetes részek voltak a flashbackek. Nagyot ütött ez a befejezés. És szerencsére nem egy hatalmas cliffhangerrel végződött, csak egy kisebbel.
  • LasDen #10779
    Én csak annyit tudtam elolvasni, hogy holttestet találtak Manhattenben a Grand Aveneuve-n
  • bcrics
    és ez mitis jelent????
  • Lostmania
    Komolyan aggódom magam miatt, hogy fogom kibírni jövő februárig :(
    Én is +köszönöm a feliratokat a fordítóknak, ált az extra-s címet használom, de a legutóbbi négy részhez a hosszúpuskáról töltöttem: Kössszz
  • Lostmania
    "Forbidden" !?