Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macgyver8
Igen, a pénz beszél...és azt hiszem, hogyha töb producer és okostojás teszi össze a fejét, akkor még sokat ki lehet hozni a sorozatból, a LOST-ból😊

ÜDV!

thx a kielégítõ, befejezõ szavaaidat<#hehe>😄D
Hunnenkoenig
Hat engem a 24 peldaul a masodik szezon utan nem tud lekötni...

Meg a masodikat se neztem vegig...

Izgi volt meg minden, de valahogy megsincs meg bennem az a drive, ami a lostnal viszont igen...

Szoval en is mehetnek a 24 topikjaba ilyen hülye szövegekkel, megsem teszem.

ugy hogy, ha nincs mit konstruktivan hozza tenned.... Shut the fuck up! <#duhos2><#mf2>

mégha minden rész olyan lenne mint a 2.évad szezonzáró része, még akkor sem érne a 24 nyomába<#ravasz1>
2x17

Végre!!! Minden résznek ilyennek kellett volna lennie...akkor talán felvehetné a versenyt a 24-gyel is. Elég kétesen érzések keringenek bennem e sorozatról, mert egyrészt rengeteg lehetõség rejlik a témában, kalandos, érdekes, de az a kellõ izgalom, amitõl igazán szeretek egy adott sorozatot, csak ennél a résznél bukkant fel bennem igazán. Félreértés ne essék, a többi rész is jó volt, de lehetett volna sokkal jobb is.

Ha nem arról szólna egy-egy rész, h visszaemlékezünk és tökölünk a dzsungel mélyén és várjuk, h történjen valami, hanem a dolgok elé mennének, akkor mégnagyobb izgalmakat lehetett volna a sorozatba csempészni. Ez a 2x17 végre olyan volt, amire tényleg azt mondom, h zseniális. A többi részre meg csak egy nagyszerût mondok<#beka2>

Érdekel.

bauer15
én tudom honnan lehet leszedni õket szinkronnal a 2.évadot akit érekel írjon privátot

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Én leszedném torrentrõl, de 4 óra alatt el sem kezdte, pedig nekem elég lenne a 10-20kb is.

Hooligan666
Vagy ha alig nézik a 3. évadban akkor 4. évad se lesz. Film meg pláne...
ugyanmár... ha továbbra is nézik, és tartja, esetleg emeli nézõszámát, lesz mgéitt 7-8 évad is... és mindenki azt mond amit akar, de a pénz beszél...

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

lele
4 évad de ha marada siker akkor lesz 5...ésfilmmelzárják..

Hooligan666
Ott van pedig a mininován is...

Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)

thx megnyugtattál akárhiszed akárnem kersetem már torenten is ott se találom magyul nekem a tornt is tökéletes lenne...

Hooligan666
le

valki az elsõ évad ucsó részét és a második elsõjét lelehet valhonnan szedni?

Hooligan666
Ööö... ezek csak találgatások voltak.
Szerintem winnie meg tudja erõsíteni, hogy az elsõ és második évad nézettsége között volt egy kis különbség amcsiban. Az hogy itthon mi a helyzet, a reptéri kutyát se érdekli, én az amcsi helyzetrõl beszéltem.

Az meg hogy: "itthon aki LOST rajongó nagyrésze letölti, és ezért csökken elméletileg a nézettség de gyakorlatilag nem, mert gépen megnézik"

ez a mondat és a tartalma akkora baromság mint egy ház. Gyakorlatilag CSÖKKEN, mert NEM a tévében nézi!!! Az hogy te most ipodon, laptopon vagy akármin nézed nem változtat semmit. Vagy ha mondjuk itthon csak 100 000-ren fogják nézni a lostot (neadjisten) akkor majd írj egy levelet a retekklubbnak, hogy: "bazze mi nézzük dévédén, megvan a nézettség!!!"

honann veszed hogy csökken a nézettség? Amerikában már rágesrégen lepörgött a 2. évad, itthon aki LOST rajongó nagyrésze letölti, és ezért csökken elméletileg a nézettség de gyakorlatilag nem, mert gépen megnézik

Hooligan666
<#wilting>

-----------------

Az évadokhoz meg annyit, hogy felesleges találgatni. Túl sok a változó.
Tegyük fel, hogy kegyetlenül csökken a nézettség. Bukó. Cancel. Mi meg megszoptuk, mert nem derül ki semmi.
Tegyük fel, hogy emelkedik a nézõszám, jópézé újabb évadok... soha a büdös életbe nem tudjuk meg mi a vaker.

Szóval ez az 5 évad is találgatás.

(én akár 10 évadig is elnézném, egyik legszínvonalasabb sori...)

Lol, valaki ezt írta ki msnjére: FOST - Kakiltak. <#eplus2>

macgyver8
Én fokoznám a természetfölötti dolgokat...mégjobbá. Hogy elképzelhetetlenségben legyenek az emberek a sorozatot illetõen, hogy csak azt hiszik most, hogy csak az a fekete füst van ami olyan természetfölötti, de azt hiszem egy szigeten sokminden tõrténhet ami nem oda való😊
Kár, hogy nem vagyok producer😊

ÜDV!

Trisztin
Totya15 arra gondolt,hogy a sorozat befejezése egy mozifilm lenne...én sorozatjunkie-n olvastam,hogy felmerült egy ilyen megoldás... de hát soshem lehessen tudni ezekenél az amcsi tévéknél

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

macgyver8
Hát, hogy mozifilm...szerintem az már nem tud olyan érdekes lenni...hiszen a sorozatban minden titok és fantázia, rejtély feltárul. Aligha lehetne újat kitalálni, amikor így is egy kis darabból képesek három részt csinálni, és húzni halasztani -ami jó- de,hogy film is legyen...Én örülnék, de kételkedem, hogy olyan jó lenne, mint a sorozat.

ÜDV!

tán 5, és utána egy mozifilm de nem biztos...

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

macgyver8
Vajon hány évad lesz? Ki tud errõl....az írjon😊

ÜDV!

Mayday
En is torrenten szedem az altalam nezett sorozatok uj reszeit, ha meg valamit kezdek, tehat akar evadokkal vagyok lemaradva, akkor dobok egy sms-t, es lehuzom onnan, de nem varok sultgalambra...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Fenrir
Nem tudom, hogy mi a baj a torrenttel. Persze hogy lassú akkor ha a sok láma letölti a fájlt aztán gyorsan le is állítja, nehogy másnak visszaseedelje. Egy normális torrentoldalon (ami persze meghívásos) nagyon jó sebességek szoktak lenni és minden 1x úgyis le fog jönni.

A halál csupán a kezdet...

Hunnenkoenig
Miert unom mar ezeket a "honnan szedhetem le, de ne torrent legyen" nyavajgasokat?

macgyver8
Én dc-rõl szedem...bár lassú, de türelemmel elérem a célt, hogy teljesen letõltsem😊

ÜDV!

Nick01
ott van egy csomo smsweb (gyors ftp elérés) ,ahol fent van !néz körül a loogoos toplistán
500ft vagy mennyi az sms

Trisztin
vagy dc-rõl még lassabban...

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Amse
Nekem is ismerõs 😄

N3rg4l:
Mellesleg nemtudom mit vársz. Senki nem fog neked egy korlátlan sebességû ftp címet adni. Legyen már egy kis türelmed és szedd le torrentel 40-50 k-val...

Trisztin
OFF: mintha ezt már máshol is olvastam volna...

honnanlehet letolteni az oszzes részt szinkronnal??? lehetolerg ne torrent legyen. koszi
figy nem tudtok egy jo és megbizhato oldalt ahol le lehet szedni a 2. évad õsszes részét vagy ti nem szerettek ieneket és ne dcc s legyen valami rendes oldal multkor haverom talált egy oldalt de az elveszett és még egy hány szériás lesz mert én is nagyon szeretem és szoktam nézni 3. ugye már tuti de lesz e még??elõre is kõszi
macgyver8
Ezért érdekes a sorozat, hogy olyan logikusnak, menetekben haladó bonyolúltságnak tûnik, mert az is, de tulajdonképpen az egysezrûséget felossztják izgalmakkal, és ezért olyan jó.

ÜDV!

macgyver8
Ha az írók úgy gondokodnak ahogy én, akkor a sorozatból még ki lehetne többet hozni. Bár jómagam nem vagyok író, mégis csómó ötletem van...és szerintem másoknak is. Sokan kérdezték, hogy mi lehet az a fekete füst ami géphangot ad ki, szerintem az egy idegen életforma ami a játékhoz kapcsolódik, és akiket megfertõzött ez a lény. A bunker szerintem az egy kísérleti dolognak készûlt, ahogy mondták...aztán a füstös lény csak utána jöhetett ami megkeverte a dolgokat. A kutyulásból két részre oszthatnánk fel: a bunker és az idegen.
Szerintem😊

ÜDV!

Hát ma volt idõm és meglestem a 2.évas végét. hát mit ne mondjak a végén kicsit izgalmas dolgok történnek😄

hát szökésbõl magyarul csak 2 részt tucc még elszedni :S:S

grebber
Kösz!
Szökés után ezeket is letöltöm majd!

Next PC upgrade: 2022

Mindkettõ 23, 2 órás fináléval.

Elsõ évad 26x40 , második 24x40 perc

grebber
Hány részes az elsõ illetve 2. széria?

Next PC upgrade: 2022

www.letoltomalostmasodikevadot.net/freedownloader.php74=4556678
www.google.com

awak3n
Hi all!
NEm tudja kvi, honnan is lehetne letölteni a 2. évadot? Ha nem az egészet,legalább a tegnapi, RTL klubon leadott részeket

thx elõre is

quack
szerintem meg jó ötlet ez a film, csakhát szerintem sem nagyon tudják még elhúzni 3 évadon át jól, meg ugye azt nemnagyon lehet megcsinálni h minden országban csak akkor adnák le amikor már lement az összes rész, ha meg nem így adnák akkor meg semmi értelme usa-n kívûl, és az ottani nézõ bázis ami kb 15millio ember az sem nagyobb bevetel mint 60milko ami meg gondolom nem eleg nekik :\

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

valamivel elkell húzni odáig a sztorit😄D
még találnak egykét rejtett bunkert, esetleg még fel is tûnik vmilyen új szereplõ

de a filmet én már soknak érzem, a játék még tán belefér, de ennyire azért nemkéne...<#hehe>
Harly18
5 évad? Szerintem már a mostani részekben is annyira csûrnek csavarnak minden szálat, hogy kezd egyre nevetségesebb lenni. Én 6-8 részt láttam, s tudom nem lehet ennyibõl megítélni, de szerintem ennek a sorozatnak nagyobb a füstje, mint a lángja.............vélemény, nem fikázásból mondom 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

"Amerikában egyébként a sorozat 3. évada októberben veszi kezdetét és egyelõre - bár nem tartozik a legnézettebb sorozatok közé a széria - várhatóan még jó pár évig fog folytatódni. Igaz, Damon Lindelof, a sorozat fõ agya elejtette, hogy az 5. évad végén szívesen lezárnák a Lost - Eltûnteket egy mozifilmmel. Kérdés, hogy így alakulnak-e majd a dolgok, hiszen, ha a siker tartós lesz, akkor az alkotókat biztosan rá tudja beszélni a csatorna még annyi évadra, amennyi mindkét félnek anyagi és erkölcsi hasznot hajt."

Hunnenkoenig
En benne vagyok :-))

én azt olvastam itt az SG-n, hogy 5 évad lesz, és amikor lefut az 5. évad akkor egy mozifilmel akrják lezárni a lost-ot!