Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÜDV!
Meg a masodikat se neztem vegig...
Izgi volt meg minden, de valahogy megsincs meg bennem az a drive, ami a lostnal viszont igen...
Szoval en is mehetnek a 24 topikjaba ilyen hülye szövegekkel, megsem teszem.
ugy hogy, ha nincs mit konstruktivan hozza tenned.... Shut the fuck up! <#duhos2>#duhos2><#mf2>#mf2>
Végre!!! Minden résznek ilyennek kellett volna lennie...akkor talán felvehetné a versenyt a 24-gyel is. Elég kétesen érzések keringenek bennem e sorozatról, mert egyrészt rengeteg lehetõség rejlik a témában, kalandos, érdekes, de az a kellõ izgalom, amitõl igazán szeretek egy adott sorozatot, csak ennél a résznél bukkant fel bennem igazán. Félreértés ne essék, a többi rész is jó volt, de lehetett volna sokkal jobb is.
Ha nem arról szólna egy-egy rész, h visszaemlékezünk és tökölünk a dzsungel mélyén és várjuk, h történjen valami, hanem a dolgok elé mennének, akkor mégnagyobb izgalmakat lehetett volna a sorozatba csempészni. Ez a 2x17 végre olyan volt, amire tényleg azt mondom, h zseniális. A többi részre meg csak egy nagyszerût mondok<#beka2>#beka2>
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
ugyanmár... ha továbbra is nézik, és tartja, esetleg emeli nézõszámát, lesz mgéitt 7-8 évad is... és mindenki azt mond amit akar, de a pénz beszél...
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Prison Break Fanblog: pbfan.freeblog.hu Lost Fanblog: hamarabb mint gondolnád :)
Szerintem winnie meg tudja erõsíteni, hogy az elsõ és második évad nézettsége között volt egy kis különbség amcsiban. Az hogy itthon mi a helyzet, a reptéri kutyát se érdekli, én az amcsi helyzetrõl beszéltem.
Az meg hogy: "itthon aki LOST rajongó nagyrésze letölti, és ezért csökken elméletileg a nézettség de gyakorlatilag nem, mert gépen megnézik"
ez a mondat és a tartalma akkora baromság mint egy ház. Gyakorlatilag CSÖKKEN, mert NEM a tévében nézi!!! Az hogy te most ipodon, laptopon vagy akármin nézed nem változtat semmit. Vagy ha mondjuk itthon csak 100 000-ren fogják nézni a lostot (neadjisten) akkor majd írj egy levelet a retekklubbnak, hogy: "bazze mi nézzük dévédén, megvan a nézettség!!!"
-----------------
Az évadokhoz meg annyit, hogy felesleges találgatni. Túl sok a változó.
Tegyük fel, hogy kegyetlenül csökken a nézettség. Bukó. Cancel. Mi meg megszoptuk, mert nem derül ki semmi.
Tegyük fel, hogy emelkedik a nézõszám, jópézé újabb évadok... soha a büdös életbe nem tudjuk meg mi a vaker.
Szóval ez az 5 évad is találgatás.
(én akár 10 évadig is elnézném, egyik legszínvonalasabb sori...)
Kár, hogy nem vagyok producer😊
ÜDV!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
ÜDV!
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A halál csupán a kezdet...
500ft vagy mennyi az sms
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
N3rg4l:
Mellesleg nemtudom mit vársz. Senki nem fog neked egy korlátlan sebességû ftp címet adni. Legyen már egy kis türelmed és szedd le torrentel 40-50 k-val...
ÜDV!
Szerintem😊
ÜDV!
NEm tudja kvi, honnan is lehetne letölteni a 2. évadot? Ha nem az egészet,legalább a tegnapi, RTL klubon leadott részeket
thx elõre is
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
még találnak egykét rejtett bunkert, esetleg még fel is tûnik vmilyen új szereplõ
de a filmet én már soknak érzem, a játék még tán belefér, de ennyire azért nemkéne...<#hehe>#hehe>
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/