Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://teddike.freeblog.hu
"lol oké 😄 de sztem már 11 kor fenn lesz nforce-on"
Úgy hogy éjszaka 3-kor fejezõdik be a vetítése?BRAVÓ little man!
amúgy a retekes sub már pénteken, szombaton megvolt az elõzõ évadkor(W3ndigo köszönjük 😊 ), a feliratok.hu-s pedig hétvégén ált. megvolt.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Addig senki se jöjjön a topikba, amíg nem látta a legújabb részeket, mert belefuthat soksok spoilerbe. Ha valaki nem akar kockáztatni vagy a saját maga élvezetét elrontani, addig ne fórumozzon itt. Mert habár van spoiler tag, leszünk páran akik nem mindig fogják használni (szándékosan vagy véletlenül elfelejti, most mind1), és az ebbõl fakadó félreértéseket elõzzük meg ezzel a kis fórum "megvonással" az aktuális rész megtekintésééig.
De tuti megint lesz "de szemét vagy, én még nem láttam az XY részt, most lelõtted a poént..." féle mondat így is dögivel..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Holnap reggelig senki ne keresse, mert úgysem lesz fent.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
legkorábban a szokásos idõpontban lesz. azaz csütörtökön 03:00 és 06:00 között, már szedheted a legtöbb oldalról.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Gondoltam benezek a topicba, de azthiszem nem olvasgatok itt semmitsem, nem akarok tudni semmit (boldogok a tudatlanok 😊)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
hát igen ezek hatalmas filmek voltak 😄
némelyiknél még a Lost-ot is komolyabb filmnek tartom 😉
Mindettõl függetlenül Michelle Rodriguez Rachel McAdamssel és Scarlett Johansonnal együtt még mindig fennvan azon a listán, akikkel a hátralevõ éjszakáimat szívesen eltölteném 😊
kinyirtak mert o volt a legellenszenvesebb es legtehetsegtelenebb az egesz bagazsbol😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
itt van egy cég aki elhozza neked Magyarországra a terméket.