22323
-
winnie #11102 "ez télleg nem kamu,jobb ha nem olvassátok el!"
:ásít: na, végre. rákérdeztél a készítőknél és azt mondták, hogy tényleg nem kamu? oly jó, ilyen magabiztosságot olvasni. -
#11101 "2008-2010 Leak: MAJOR MAJOR SPOILERS. PLOT OUTLINE LEAKED" -ez télleg nem kamu,jobb ha nem olvassátok el!
nem rég beleolvastam valahol ,de ott már törölték ,nem értem h a tv.com-on hogy hogy még fent van:S -
winnie #11100 "ez most vmi fun-made v télleg a készítők csinálták?????"
ez a tavaly lost: experience játéknak volt a "fődíja". természetesen a készítők csinálták. egy egész világra szóló kvázi nyomozós játék volt, ahol feladatokat kellett megcsinálni és cserébe a losttal kapcsolatos apró utalásokat kapott az ember.
iszonyat sok pluszinfót lehetett megtudni.
itt írtam anno egy éve: http://www.sorozatjunkie.hu/2006/04/25/ossznepi-lost-jatek/
de tuti van róla magyar nyelvű összefoglaló is.
itt követték az eseményeket: http://www.thelostexperience.com/, ez pedig a wikiről az összefoglaló: http://en.wikipedia.org/wiki/Lost_Experience -
kandzsal #11099 Nekem megvan a felirata is:DD
Szerintem a készítők mivel az a Hanso hasonlít arra akit a Lost-ban is volt csak öregebb -
#11098 Sri Lanka video full.....
ez most vmi fun-made v télleg a készítők csinálták????? -
winnie #11097 8 hónap várakozás jön, szerintem főleg off lesz:) -
#11096 kicsit kezdünk átmenni off-ba nem? engem nem különösen zavar... -
bcrics #11095 sőt abból a 4ből 2 nem is megy -
winnie #11094 jaja. durva nehéz. van vagy 30, amiből 4-re nem mindig lehet reggelni. -
#11093 Már aki be tud lépni magyar torrent oldalra. -
Dave0092 #11092 tudod bármelyik torrent oldalon fennvan... és gondolom nem irndá ki 1000 alatt, iygcsak benyomják és max 3-4 ora alatt lejön nekik szinkronosan ingyen! -
Bandoolero #11091 Sziasztok!
Nekem megvan a LOST 2. évada szinkronosan és a 3. évad félig szinkronosan, félig pedig feliratosan.
Bárkinek szívesen átírom, írjatok egy mailt a [email protected]
Minden jót! -
#11090 Most nézem a TCM-en a Bárányok hallgatnak címü filmet...
Most tudatosult csak bennem, hogy BEN karaktere totálisan Hannibál koppintása. A modora, a megfontoltsága, a manipulatívsága, különösen a BESZÉDE!!!, és még sorolhatnám! De komolyan! Aki látta angolul a filmet sztem tudja miről beszélek.
Vagy csak én gondolom így?
Okés Hannibál más, mert ha őt valaki megütné, akkor röhögve zabálná le a faxi karját...Ben ilyen téren kicsit ügyefogyottabb...de stílusilag totál Hannibál! :) -
#11089 Kösz, meg is van. A feliratok.hu-n kerestem de ott nem volt. -
#11088 Mar van hozza, keresd a hosszupuskan tobbek kozott. -
#11087 A The Answers-hez várható magyar felirat, mit gondoltok? -
Dave0092 #11086 AMUGY TUDTÁTOK HOGY A JAPÁN KÖR 1 BE, TALÁN A TÖBBI RÉSZÉBE IS, UGYANAZ A CSAJ VAN MINT A LOST SUN-JA?
BOCS A CAPS LOCKÉRT... -
#11085 és a számomra nagyon tetszetős fakidőlések is a múlt homályába veszett... -
#11084 az egész sorozatban pont ez a jó, h először csomó minden "sci-fisnek" tűnik, aztán meg tök logikus magyarázatot adnak mindenre... -
Jimbo86 #11083 Imádom a sorozatot, de azért a sorozatírókat ütni kéne néha. Ha már így szóba jöttek a logikai bakik. Pl. az a jegesmedvés. Akkoriban, mikor feltűntek a macik, még sokkal több volt a misztikum, már-már sci-finek indult az egész (Füst, hangok, jegesmedve a dzsungelben, 16 éve ismétlődő rádiójel). Most meg már megpróbálnak mindent tudományos módon megmagyarázni.
A jegesmedvét kezdetben Walttal magyarázták. Pont akkor tűnt fel az állat az első részben, mikor Walt 1 spanyol nyelvű képregényt olvasott, ahol pont egy jegesmedve volt. Egy rész is erről a képességéről szólt. Gondolom ezt jobban ki akarták bontani, csak hát időközben növögetett a gyerek és kiírták a sorozatból Vagy más volt az oka, nem tudom. De nem csak ez a szál, mást is pofátlanul félbehagytak az alkotók... -
#11082 E! Ez Lost topic! -
#11081 Mi az? : Szőke nő feketére festi a haját?
Mesterséges intelligencia... -
#11080 huh!
nem kicsit... -
bcrics #11079 azért így kicsit jobban néz ki -
#11078 Azért ahhoz képest hogy a legelső részebn szere volt a "szörny"-nek még a 3. évad végén sem tudjuk pontosan mi az. Lock látta, mégsem tudjuk pontosan. csak teóriák vannak, azért némi választ azért kaphatnánk. egyszer füst, egyszer láncos bigyó ami a föld alá aakrja húzni. De minthe Kate is találkozott volna egyszer már vele nem? -
#11077 Na most már én is írok: :-)
De ha a jegesmedvéket a Dharmások tartották, akik ugye elvileg egy másik szigeten vannak hőseink mellett, akkor a jegesmedvék átusztak???
A sarkvidéken miért egyértelmű hogy Penny "csapata" Desmondod találta meg a mágneses cucc miatt? Hiszen elvileg Ő nem tudja hogy Des a szigeten kötött ki!
A 3. évadzáróban Kate szinte tuti hogy nem Sawyer-hez sietne vissza szerintem. Hogy miért? Mert mindenki arra számít így tuti hogy nem Ő! :-)
Desmond "látta" hogy Clair és Aaron egy helikopterbe száll, de biztos hogy jó az nekik???
A koporsóban ha Ben lenne ahogy sokan feltételezik miért olyan furcsa Jacknek hogy Kate nem ment el a temetésre??? Nem álltak olyan közel egymáshoz! Istenkirály ez a sorozat és nagyon messze van még 2008.02. :-((((
-
#11076 ( igen, én pl többet is ismerek, a legközelebbi pl pont tesóm... :) ) -
#11075 Hoppá, erről valahogy lemaradtam. -
#11074 Jegesmedvék a másik szigeten voltak. Ahoz át kellett vinni őket, vagy átúsztak (bár szerintem ez nagy táv nekik). Másik valszeg a másik szigeten is alkalmazták a gázt a Benék, így talán a maciknak is annyi lett volna.
Másik. Mivel a jegesmaciknak eredeti élőhelyén fa nem igen található, ezért a dszungelben elég béna ragadozó lenne. Táplálkozásra a tenger lenne megoldás, így a parton kellene lenniük. Na befejezem okoskodásom. -
#11073 a jeges medve az dharma kisérleti kutatás volt...azt tudjuk.
jack bevolt gyogyszerezve és részeg volt mikor ezt mondta és ez arra volt utalás hogy ö nem olyan mint az apja mindenki tudja hogy az apja halott ezt az orvos is tudta ezt átvitt értelemben kell értelmezni a több hónap az 90 nap :D 3 hónap... azallat simán rendbe teszi a szigeten a haját :D tudod reggeli fésülködés stb...de sztem változott a frizuja...
inkább jack haja kérdéses :D -
#11072 A jegesmedvet mar megmagyaraztak. Tartottak jonehanyat a Dharmasok, ketrecekben, aztan elszabadultak, es most a szigeten koszalnak. -
Lostmania #11071 Itt azt mondja az egyik producer, hogy szó sincs arról hogy Dominic Monaghan kérte volna, hogy írják ki a sorozatból, egyszerűen "elfogyott" a karaktere.
[URL=http://www.eonline.com/gossip/kristin/detail/index.jsp?uuid=9c9aafc1-e118-4d0c-9686-6b982fbd4e87]Lost Redux: Damon Lindelof Breaks "Radio Silence" to Reveal Why Charlie Died and More[/URL] -
#11070 Pedig szerintem az eredeti színe szőke. Az a barna-fekete nagyon nem hozzáillőnek hatott. És ha itt megnézed, látszik, hogy IRL szőke a színésznő. -
#11069 Láttál már olyan szőke nőt aki barnára festi a haját? -
#11068 És ha akkor volt befestve?? -
#11067 Nem szőke, a terhessége előtt barna volt. -
#11066 Vagy szőke az eredeti haja, vagy van a közelben egy Dharma fodrászat -
#11065 Na ige, ezt senki sem érti... :d -
#11064 Hát kíváncsi leszek, hogy magyarázzák meg azt a mozgó fekete füstöt meg a jegesmedvét.
Az meg egy érdekes momentum, hogy a festett szőke Claire-nek több hónap alatt miért nem nőtt le a haja. Már rég barnának kéne lennie. -
#11063 Már itt tartanak? Jön a bébi?