22323
-
#11142 Hagyad. Vannak, akik jobban értesültek, mint a készítők:D -
winnie #11141 "Ez egy újabb bizonyíték, hogy flashforward volt a szakállas jelentei Jacknek."
az nem elég bizonyíték, hogy ezt a készítők is megerősítették?:) -
#11140 Sawyer song -
philcollins #11139 Épp most nézem újra az évadzárót.
Csak egy újabb adalék: Jack exfelesége terhes, amikor meglátogatja a kórházban. Ez egy újabb bizonyíték, hogy flashforward volt a szakállas jelentei Jacknek. -
#11138 "Amúgy 176*220-as felbontásra is van."
Na az már érdekelne. Megköszönném ha adnál egy linket, vagy feltöltenéd valahova. -
#11137 Gondolom nem volt idő megvárni, míg kinő neki, és álszakállból meg nem volt őszülő fajta csak fekete. -
#11136 háát, legyen igazad. de a lostban minden kis hülye részletnek jelentőssége lehet. és a szakállat nem csak én néztem el, hanem több százezer néző is, nem egy külföldi fórumban beszélnek róla - persze lehet, hogy csak véletlen volt, de ha magának a színésznek a valóságban őszül már a borostája is, akkor a "jövőben" miért full fekete? Mármint érted a problémám: akkor direkt festették be. Ami lehet, hogy a loston mint sorozaton belül nem lényeg, de lehet, hogy igenis lényeg :) -
#11135 Egyszer el lehetett viselni :) Kisebb felbontásban nem találtam. -
pityuman #11134 Szerintem egész jó sorozat volt az elején,de már most a vége fele nem olyan jó részek vannak.Nem mintha nem tetszene ,csak na... -
#11133 Nagyon sz@r? :) Nincsen kisebb felbontásban? -
#11132 Off: A játék JAVA alapú, (telepítés azt értettem, hogy a telefon kicsomagolja a jar kiterjesztést és felmásolja a file-okat oda, ahol a programok vannak, blabla. Bocs, ha hülyén fogalmaztam) :) Amúgy 176*220-as felbontásra is van. -
#11131 Nekem kisebb a képernyőméretem. De gpndolom nem JAVA játék, ha telepíteni kell. -
#11130 Én ezzel a mobilomon jópár hónapja játszottam :) Gameloftos, 240x320-as a felbontása, még a telepítője is meg van, ha kell valakinek. -
#11129 A gameloft általában mobilokra gyárt játékot, remélem ezt is megcsinálják rá, mivel ipodom nincs. -
dzsoni04 #11128 http://rapidshare.com/files/35356200/Lost.S03E15.HDTV.XviD.Hungarian-Tydam.part1.rar
http://rapidshare.com/files/35359805/Lost.S03E15.HDTV.XviD.Hungarian-Tydam.part2.rar
http://rapidshare.com/files/35366840/Lost.S03E15.HDTV.XviD.Hungarian-Tydam.part3.rar
http://rapidshare.com/files/35385730/Lost.S03E15.HDTV.XviD.Hungarian-Tydam.part4.rar
Jelszó: rapid-warez.try.hu
-
062020 #11127 Tök jó -
#11126 Valaki tudna küldeni egy 15-ös szinkronos epizódot rapidshare linkkel? -
#11125 Pf... iPod Lost jatek videjo :)
http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_lost_ipod.wmv -
#11124 jaja ezt én is néztem lol -
#11123 Jacob loves you :) -
#11122 Jacknek kellett toll nem? v miért is? most nem ugrik be :S -
#11121 En is az 'alternativ' jovore szavazok :)
Hogy lassuk es erezzuk, mekkora ellentet van a ket Jack kozott -> az egyik aki mindent elkovet (turne tarsai kivegzeset is) hogy kijusson a szogetrol, a masik aki mindent elkovetne azert, hogy visszajusson.
Lehet a 4. evadban ott talalkozik a ket esemeny sorozat, amikor meg a szigeten rajon, mennyire jo is ott neki, es elindul egy masik iranyba a jovokep :) -
Lostmania #11120 Most már tudom, miért rohangált Boone a crash-kor, hogy kinek van írószerszáma :)
Elkezdtem nézni előlről, tök jó. -
#11119 hi
most már én is lostnéző vagyok,talán már mondhatni fan is,igaz még csak az 1-17-nél tartok,de már azon aggódom hogy remélem mindegyik főszereplő megmarad,nagyon jók és igazán érdekesek a karakterek,naon faszájos ez a flashback dolog :) kicsit nehezen indult számomra a sori,talán csak az óriási hype miatt,és persze a hallottak alapján: "basszus most mi lesz,fú mennyit agyaltam ezen,meg ezen" és ezt az első 8 részben nem igazán éreztem,aztán a 9-estől(amikor Sayid találkozik Daniellel,nektem ez már gondolom írtó régen volt) engem is elfogott ez az érzés
a legjobb számomra az,hogy tényleg alig tudok valamit az egészről,annak ellenére hogy millió helyen spoilerekbe futottam,de tudván hogy egyszer úgyis megnézem kerültem őket(amit tudtam/tudok:Lock tolokócsis volt,csónakot építenek,a testvérpár közül meghal az egyik)szóval semmi igazán lényeges,eddig!mert haver,aki nem is nézi megtudta hogy mi a 3-ik évad vége,vagyis egyik részlete gondolom,na mindegy a lényeg hogy elkezdte mondani:(spoiler!) elhagyta valaki a szigetet... én meg gyorsan és részegen jól leordítottam a fejét hogy kusss :D
na ha eddig eljutottál az olvasással,köszi :) mármint hogy érdekelt amit írtam,ilyen hosszan
na mostantól a topik ignorálva,majd a 3-ik évad végeztével visszatérek és jól megosztom veletek a véleményem
remélem még nem volt:
Further Details:
Buena Vista Home Entertainment has sent over early details on the third season of Lost which stars Matthew Fox and Evangeline Lily. This new seven-disc package will be available to own from the 11th December. All 23 episodes will be presented in anamorphic widescreen, along with English Dolby Digital 5.1 Surround tracks. Extras will include audio commentaries, a one-on-one with Matthew Fox, a featurette on The Others, a documentary chronicling 24 hours in production, never before seen flashbacks, behind the scenes looks at 10 episodes, deleted scenes, and bloopers. There is some confusion as to whether or not a Blu-ray release will be available too right now - we'll try and get confirmation shortly. Stay tuned.
-
winnie #11118 "valószínű, hogy a jövő volt, "
a jövő volt, ezt az alkotók is elmondták. gondolom a szakállal nem arra célzol, hogy ha egy filmben az egyik snittben az asztalon van valami, a másikban meg nincs, a harmadikban meg megint ott van, akkor, akkor az is csak alternatív valóság?
így alakult, szerintem elnézted, nem a szakáll volt a lényeg, hanem a történések. -
#11117 valószínű, hogy a jövő volt, de szerintem valami alternatív valóság, vagy nem tudom. vagy ha nem erről van szó, akkor festett szakálla vagy álszakálla volt jack-nek. mert ugye ha őszes a borostája valakinek, abból nem fog kinőni a jövőben tökfekete szakáll. -
mentos-boy #11116 jól értelmezem, hogy van aki szerint az évadzáró rész nem a jövőt vetítette nekünk előre, hanem visszaemlékezés volt?? -
#11115 Úgy játszanak az agyunkkal, mint Ben a szigeten lévőkkel.
Szerintem majd 2010-ben megtudjuk, hogy mi is van valójában. addig meg agyalhatunk... -
#11114 aha. és akkor miért ősz a borostája Jack-nek a szigeten és miért tökfekete a szakálla a "jövőben" ? Szerintem ez még nincs teljesen lejátszva... -
#11113 nekem egyáltalán nem volt csattanó a flash-forward :S öregebbnek nézett ki a flashback-be meg olyan furcsa is volt jack ,meg se fordult a fejembe h ez a mult lenne ,végig azt vártam h hogyan mennek el a szigetröl ,erre meg félbehagyták... -
#11112 nekem így is nagy csattanó volt....
a promon kívül nem is olvastam semmit... :D
off
szép ték :D
on -
Lyan Kyj #11111 lényeg, hogy a készítők berágtak, amiért pár oldalon már hetekkel az uccsó rész előtt kint volt, h a flash-forward lesz a nagy csattanó, ezért a 4. évad alatt semmilyen interjút nem adnak majd az évaddal kapcsolatban -
#11110 Ezt lefordítaná valaki?
Lost Season 4 Spoilers
Filed Under (Lost Season 4) by Scott on 01-06-2007
If your the type of person who loves knowing what’s going to happen on Lost before everyone else then I’m sure you’ve checked out sites like DarkUFOs. But a recent interview with the Lost producers revealed they were none to pleased with these types of sites, and were actually pretty upset that the season 3 finale “flash-forward” scene was revealed weeks in advance.
Damon Lindeloff and Carlton Cuse have recently stated that they are going on radio silence during the next season and will not be revealing any amount of information what so ever. Lindeloff stated, “…no one skips to the end of Life. You have to live it, and it’s just disappointing to me that people don’t respect the integrity of the show enough to let it unfold naturally.”
I couldn’t agree more. I for one hate knowing any amount of information about the episode prior to watching it. It takes away from the excitement of not knowing what’s going to happen. I had the same opinion about the actual flash-forward scene. If this is truly the future I don’t like the fact that I know Jack and Kate some how get off the island. There have been many theories that this isn’t really the future and blah blah the future can be changed but still I didn’t want to know or have any idea that they possibly get off the island until it actually happens.
The radio silence from the producers isn’t the only aftermath of rampant spoilers across the Internet. Disney is out for vengeance. Disney is currently compiling a list of names of whose hands the finale passed prior to being aired. What exactly they are planning to do with these names is uncertain. But if your a cast member and you let something slip you get killed off the show.
Disney may even take it as far as going after sites that release this spoiler information and either fine them or attempt to take the site down (or at least the information) completely. Needles to say season 4 is expected to be another great season of Lost, but it remains to be seen whether or not you will have the pleasure of abundant spoilers that you have enjoyed through season 3.
Do you think ABC and Disney will begin shutting down/fining sites for making the spoiler information public? Do you think it’s our rate to use the knowledge as we see fit or is it a direct violation of copyright? -
Lostmania #11109 Ezek, de az összes fent van a Youtube-on
Lost Dharma Full Sri Lanka Video.mpg
Lost Dharma Initiative Classified.mpg
Lost Dharma Initiative Hatch Pearl Station Orientation.mpg
Lost Dharma Initiative Hatch Swan Station Orientation Missing Section.mpg
Lost Dharma Initiative Hatch Swan Station Orientation.mpg
Lost Dharma Psychology Test.mpg
Lost Hanso Foundation Active & Cancelled Projects.mpg
Lost Hanso Mittelwerk Joop.mpg
Rachel Blake - Video 1 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 2 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 3 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 4 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 5 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 6 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 7 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 8 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 9 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 10 (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 11 Alvar Hanso Confession (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 12 Comic Con Lost Panel (Lost Experience).mpg
Rachel Blake - Video 13 Lost Experience Explained.mpg -
#11108 kösz. -
#11107 feliratok.hu...... -
#11106 A Sri Lanka-s videónka van felirata v.hol?Nem értem rendesen h mit beszélnek.Pedig nem vagyok rossz angolból... -
winnie #11105 ja, mrt az internetről olyan könnyű törölni. nyilván fogalmam sincs, hogy mi igaz vagy mi nem, de a törlés azt is jelentheti, hogy valaki nem akarja szivatni mások fejét, mert kiderült, hogy fals az infó. -
#11104 Az elég gyanús ha törlik egy csomó fórumról, sima találgatásokat nem szoktak törölni. -
#11103 Az imdb-ben nics róla említés, hogy játszana benne.