Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kate is összejött sawyerrel a végén, nem hiszem hogy ne halna meg valamelyikük a 2. részben.
Ne írjál már ilyen hülyeséget! Az egyik fõfõfõszereplõ, gyakorlatilag a sorozat húzóneve, tuti nem fog meghalni!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!
Tegnap volt a premiere a 3. évad 1. epizódjának Hawaii-on. A lostforum.hu-n találtam egy nagyon részletes fordítást az epizódról. Nagyon kemény spoilereket tartalmaz, ezért nem is másolom be ide, akinek kedve van nézze meg itt:
3. évad 1. epizós SPOILER!!!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Én megnéztem, de nem találtam, és gondoltam a biztonság kedvéért megkérdezem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha ez tényleg így van, akkor ez a számsor egy teljesen hétköznapi ember által megállapított és kitalált számsor. Akkor hogyan tud ez a szám misztikus tulajdonságokkal rendelkezni? Vagy esetleg ez a számsor már régóta létezik, és a tudós csak annyit csinált, hogy megfejtette, hogy ezek a számok jelzik a világvégét.
"õk viszont kísérleteznek egy szerrel, amit 2 falu lakosságának adnak be. Õk azt hiszik hogy ellenszer egy helyi vírusra, de ez csak fedõsztori. A szer elég veszélyes, 30%-ban halált okoz. Viszont elõhoz olyan genetikai tulajdonságokat egyesekben amit tulajdonképp keresnek a szer használatával. Ez a szer egyébként valszeg az mit a sorozatban is láttunk már."
Valt-nak is vannak ilyen paranormális tulajdonságai. A kérdés csak az, hogy születésétõl fogva magában hordozza, vagy pedig mikor már elszakították michael-tõl, az anyja és barátja valt-tal elmentek üdülni, és esetleg elmentek ebbe a faluba, ahol, hogy nehogy megkapják a "vírust", õket is beoltották. Valt-ból kihozta ezt a genetikai tulajdonságot, az anyja viszont beleesett ebbe a 30%-ba, és mint tudjuk, meghalt. Ezért került Valt Michael-hez. De viszont akkor mi van Valt anyjának barátjával? Ezzel a szerrel oltották még be Calire babáját Claire hasában. Ergo Claire babája is különleges. Desmond is lõtte magát keményen a szerrel. Valószínûleg õ vele is lesz valami különlegesség a 3. évadban.
Ez az én elméletem.
Ott van egy olyan jelenet ahol a távolból mutatja a kamera a kis csapatot, de mindezt a kutya háta mögül, aki messzirõl nézi õket mozdulatlanul. Elég ijesztõ látvány volt, mintha a háziállat értelmes "céllal" figyelte volna õket.
Ha valaki ki tudja egészíteni/kijavítani vagy megerõsíteni akkor örömmel venném. Sajnos nagyon pattog a hang, nem értettem pár bonyolultabb szófordulatot amik lényegesek lehetnek. Így lehet hogy néhol hülyeséget írtam.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Itt le van írva pár fontosabb dolog:
http://www.lostpedia.com/wiki/The_Lost_Experience_Revelations
Amúgy aki jó angolos, az kérem mondja el egy spoilertagban a kedvemért, hogy hozzávetõlegesen mirõl beszélnek a videóban.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
1mbes a letöltési sávom
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
viszont a lenti idézetben valószínüleg vmi másra gondolnak, ahol nem füstként láttuk.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
(ha valaki még mindig nem tudná mikor van, ezután pillantja majd meg ekó a domb tetejérõl a kör-t vagy kérdõjelet, ahol megtalálták a lezuhant repülõt)

"Everything that happens, happens for a reason"
- az évad folyamán láttuk a szörnyet, de "nem tudtuk, hogy azt nézzük"
"Everything that happens, happens for a reason"
Mar megint RTL-esek keveredtek ide?
Ana Lucia mar reg halott a masodik season közepetöl...
akkor én már az elsõ részt találtam meg? <#fejvakaras>#fejvakaras>