Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dehogy hal meg.. Pláne nem az elsõ részben..nagy hoaxer aki ilyeneket írt..

3. részben nem?

hát itt azt írják, hogy az others teamrõl fog szólni a 2. évad, õk lesznek a fõszreplõk, pár régi biztos megy a levesbe.
kate is összejött sawyerrel a végén, nem hiszem hogy ne halna meg valamelyikük a 2. részben.

"Jack meghal 😞(("

Ne írjál már ilyen hülyeséget! Az egyik fõfõfõszereplõ, gyakorlatilag a sorozat húzóneve, tuti nem fog meghalni!

SötétBarom
Te mekkora egy orbitális (hosszú bíp) vagy... SPOILER?!

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ott már volt, nem tv-ben, csak sajtónak meg barátoknak.

honann veszed? a vizalatti bunkerre kiwi vok

oktober 4, nem oktober 1még nemlehetett sehol premier

Jack meghal 😞((

PiszkosFred
Pont fél évett késett a dolog. De azért nem volt rossz... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ezt nem kellett volna elolvasnom,de hát a kiváncsiság...<#szomoru1><#wow3><#pardon1>

Anyától való távozás után reinkarnációt nem fogadunk el!

Sziasztok!
Tegnap volt a premiere a 3. évad 1. epizódjának Hawaii-on. A lostforum.hu-n találtam egy nagyon részletes fordítást az epizódról. Nagyon kemény spoilereket tartalmaz, ezért nem is másolom be ide, akinek kedve van nézze meg itt:
3. évad 1. epizós SPOILER!!!

öszefoglalo 1,2 évad

mukika
#8200 - #8201

Gerbill
A 3x00 mirõl szól? Összefoglaló, vagy van benne új dolog is?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Apropó misztikus számsor. Nem tudom látta-e valaki a Pí címû zseniális filmet, abban a fõhõs a "pí" pontos értékét keresi, és találja meg. Márpedig abban van a világ feletti uralom a titka, nem véletlen hogy bûnözõk is rászállnak a csávóra... úgyhogy ha tényleg errõl van szó, akkor volt honnan meríteniük Lindeloféknak.

kirol
Mibõl következtettél arra, hogy nem néztem meg?

Én megnéztem, de nem találtam, és gondoltam a biztonság kedvéért megkérdezem.

nincs és nem hiszem, hogy lesz (mert minek) - de ezt egyszerûbb megnézni és nem mást megkérni, hogy nézze meg helyetted.
kirol
A 3x00 hoz van felirat?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Akkoriban egy olasz matematikus felállított egy egyenletet, ami az emberiség hátralévõ idejét határozza meg hasonló világpolitikai helyzetben, ennek az eredménye az ismert számsor."

Ha ez tényleg így van, akkor ez a számsor egy teljesen hétköznapi ember által megállapított és kitalált számsor. Akkor hogyan tud ez a szám misztikus tulajdonságokkal rendelkezni? Vagy esetleg ez a számsor már régóta létezik, és a tudós csak annyit csinált, hogy megfejtette, hogy ezek a számok jelzik a világvégét.

"õk viszont kísérleteznek egy szerrel, amit 2 falu lakosságának adnak be. Õk azt hiszik hogy ellenszer egy helyi vírusra, de ez csak fedõsztori. A szer elég veszélyes, 30%-ban halált okoz. Viszont elõhoz olyan genetikai tulajdonságokat egyesekben amit tulajdonképp keresnek a szer használatával. Ez a szer egyébként valszeg az mit a sorozatban is láttunk már."

Valt-nak is vannak ilyen paranormális tulajdonságai. A kérdés csak az, hogy születésétõl fogva magában hordozza, vagy pedig mikor már elszakították michael-tõl, az anyja és barátja valt-tal elmentek üdülni, és esetleg elmentek ebbe a faluba, ahol, hogy nehogy megkapják a "vírust", õket is beoltották. Valt-ból kihozta ezt a genetikai tulajdonságot, az anyja viszont beleesett ebbe a 30%-ba, és mint tudjuk, meghalt. Ezért került Valt Michael-hez. De viszont akkor mi van Valt anyjának barátjával? Ezzel a szerrel oltották még be Calire babáját Claire hasában. Ergo Claire babája is különleges. Desmond is lõtte magát keményen a szerrel. Valószínûleg õ vele is lesz valami különlegesség a 3. évadban.

Ez az én elméletem.

Húúú köszi. <#wow2><#wow1> Azta. Asszem lesz itt még kavarás a 3. évadban. 😊

Nem tudom vki emlékszik-e a season 1 elsõ pár része közül arra, amikor sayid és a többiek elindulnak a hegynek megkeresni a rádiójelet amit a francia asszony hagyott.
Ott van egy olyan jelenet ahol a távolból mutatja a kamera a kis csapatot, de mindezt a kutya háta mögül, aki messzirõl nézi õket mozdulatlanul. Elég ijesztõ látvány volt, mintha a háziállat értelmes "céllal" figyelte volna õket.

Állítólag nem fake, a webes játék sikeres végigvitele eredményeként lehet megnézni hivatalosan. Nagyjából a lényeg:
A "régi" videón Alvar Hanso, a Dharma vezetõje beszél a szervezet létrejtöttérõl. A sorozatos és egyre durvább háborús veszélyek (itt a hidegháború atomháborúveszélyes idejérõl van szó) miatt gyûjtötték össze a tudósokat a szigetre, és végtelen anyagi/egyéb támogatást kaptak. Akkoriban egy olasz matematikus felállított egy egyenletet, ami az emberiség hátralévõ idejét határozza meg hasonló világpolitikai helyzetben, ennek az eredménye az ismert számsor. A Dharma feladata bármilyen tudományos vagy egyéb módszerrel ennek az idõnek a kitolása, vagy a teljes fenyegetés megszüntetése. Ha jól értem a fõ irány nem konkrétan az emberiség "megváltoztatása", hanem érdekes módon az egyenletet támadják, mert annyira erõs, hatékony, vagy bárhogy hívjuk hogy annak az eredményének megváltoztatásával az emberiség végének az idejét is megváltoztathatják. Ez utóbbi lehet hogy nem így van és rosszul értem. "váltás" után a köpenyes fickó arról beszél hogy a Dharma kudarcot vallott, õk viszont kísérleteznek egy szerrel, amit 2 falu lakosságának adnak be. Õk azt hiszik hogy ellenszer egy helyi vírusra, de ez csak fedõsztori. A szer elég veszélyes, 30%-ban halált okoz. Viszont elõhoz olyan genetikai tulajdonságokat egyesekben amit tulajdonképp keresnek a szer használatával. Ez a szer egyébként valszeg az mit a sorozatban is láttunk már. Hogy pontosan hogyan hat az nem derül ki. Itt az egyik tudós a hallgatóságból nehezményezi az ártatlan áldozatokat, ez az álló fickó szerint szomorú de szükséges az emberiség túléléséhez. Kábé itt szúrják ki a kamerát.

Ha valaki ki tudja egészíteni/kijavítani vagy megerõsíteni akkor örömmel venném. Sajnos nagyon pattog a hang, nem értettem pár bonyolultabb szófordulatot amik lényegesek lehetnek. Így lehet hogy néhol hülyeséget írtam.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Experience-es videó.

Itt le van írva pár fontosabb dolog:
http://www.lostpedia.com/wiki/The_Lost_Experience_Revelations
Húú ez a videó ez kész!!! Nagyon állat. Annyira kívánom, hogy ne fake legyen. 😄

Amúgy aki jó angolos, az kérem mondja el egy spoilertagban a kedvemért, hogy hozzávetõlegesen mirõl beszélnek a videóban.

PiszkosFred
Wow, ezt mondtak a keszitok is szorol szora ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mindenesetre tuti valami olyasmi lesz a szörny, ami eddig kiverte a szemünket, ebben biztos vagyok. Csak épp nem láttunk a dolgok mögé.

Hunnenkoenig
Hat nemtom... en peldaul tudok kutyat-macskat szallitani Mo-ra, de egy szivatültetesre megsem vallalkoznek...

Szerintem még Vincentrõl is kiderülhet valami turpisság. Végülis általa feltünésmentesen kémkedhettek Othersék... Ha lovat és jegesmedvét tudnak importálni a szigetre, tuti meg tudják buherálni egy háziállat agyát 😊

Persze, ingyenmozifilm.hu!
Hunnenkoenig
meg annyit se kell...csak 23 hozzaszolast kellene visszagörgetni...

Hunnenkoenig
Ha visszaolvasol a lap aljaig, megtudod.

grebber
Lost.S03E00.HDTV.XviD-LOL ez micsoda?

Next PC upgrade: 2022

Pl. könnyedén lehetett a Kate-hez kapcsolható fekete ló (alakjában).

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

vki tud olyan cimet adni ahol online lehet filmezni?
1mbes a letöltési sávom

A füst és a Monster egy és ugyanaz, szintén a készítõk nyilatkozták.Ti nem olvastok spoilereket?<#pardon1>
Dharma videó

A vége durva😉

Bocs, ha már volt!

SötétBarom
Sztem henry gale az, aki egy négylábujjú, alakváltó, geci kis voodoo.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Szerintem az egyik szikla volt az<#idiota>

de, az
viszont a lenti idézetben valószínüleg vmi másra gondolnak, ahol nem füstként láttuk.

Gerbill
Szörny spoiler
A szörny alatt nem a füstöt értik? Mivel ha jól sejtem az döntögette ki a fákat, és Locke-ot is elkapta már

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Azt ne kérdezzétek melyik részbe van, de talán a Gyöngyös részbe mikor Lock elmondja h mit álmodott Ekónak és mindketten fölnéznek a domb tetejére.És akkor van tán.
(ha valaki még mindig nem tudná mikor van, ezután pillantja majd meg ekó a domb tetejérõl a kör-t vagy kérdõjelet, ahol megtalálták a lezuhant repülõt)

vajon mikor láttuk?

"Everything that happens, happens for a reason"

Hunnenkoenig
ja, ok :-)))

Ez furcsa:
- az évad folyamán láttuk a szörnyet, de "nem tudtuk, hogy azt nézzük"

"Everything that happens, happens for a reason"

sztem Fleko csak hülyül... 😊

Hunnenkoenig
Mivan?
Mar megint RTL-esek keveredtek ide?

Ana Lucia mar reg halott a masodik season közepetöl...

pedig én is leszedtem, és itt michael megöli ana luciát a végén, nagyon sokkoló
akkor én már az elsõ részt találtam meg? <#fejvakaras>

Sajnos valóban csak egy összefoglaló rész, szerintem felesleges leszedni.