22323
-
#11062 Valamit nem értek. Azt mondta Jack a kórházban a fekete dokinak, hogy ha részegebb az apjánál, akkor kirúghatja. Aztán a végén kiderült, hogy ez a sziget után történt (amikor már szakálla van). De az apja már a lezuhanás előtt meghalt. -
#11061 van ien :D -
#11060 Ő is eltévedt... :D -
#11059 ... a Lost topikban? -
saw123 #11058 halálosztó 29 terminátoros könyveim kínálom eladásra!!
a régi középkoros történetektől a legujabbakig minden könyv megvan
nagyon jo!! állapotban. összesen 35 dbról van szó. Ezenkívül terminátor 1,2,3 illetve más Arnoldos könyvek. csak egyben adom el az egészet, külön- külön nem.
a teljes sorozat - jutányos árért
[email protected]
-
#11057 Mostantól te leszel a magyar Desmond!!! :D -
Lostmania #11056 > Sayid-dal almodtam, nem nagyon tudom mi tortent, valamit
> magyarazott nekem, meg odahozatott valami ugyvedet. Nem tudom minek kellett
> neki az ugyved, es miert pont nekem magyarazott ennyire. furcsa.
egy igazi fan! :) -
hzolee #11055 Miért olyan biztos, hogy Kate Sawyer-ről beszél amikor azt mondja aggódni fog. Az FF 3 évvel a sziget után játszódik, (mármint ha az volt)
lehet hogy tényleg terhes lett és az addigra már két éves gyerekéhez sietne vissza!!!:) -
#11054 vagy nem mindenki jut haza mert a menekités közben történik vmi...mert a desmond látomása szerint a clare meg a baba felszállnak akopterre...lehet h utána történik vmi. -
#11053 amíg lesz sorozat minden évad a szigeten fog játszódni....kivéve a FB-k ugye.... -
#11052 Egyáltalán nem biztos, hogy úgy jutottak haza, ahogy hisszük. Lehet, hogy most sem menekülnek meg, hanem ott ragadnak és x év múlva egy másik módon jutnak haza. A 4. évad szerintem ugyanúgy a szigeten fog játszódni. -
#11051 Én úgy tudom azért költöztek el a másik szigetről az ádörszök, hogy Jackék
ne találják meg őket (asszem talán ezt Karl mondja Sawyernek miután megszöktek). -
#11050 Én még azon gondolkoztam, hogy miután a Többiek elmentek az új táborukba, akkor mért nem költözött oda az összes túlélő. Ott van áram, víz... stb. Ráadásul Juliet tudta hogy a partra mennek majd a terhes nőkért, de azt is tudjuk hogy átállt a túlélőkhöz, szal simán mondhatta volna h költözzenek oda. Vagy ha nem is akarta volna, mért nem jutott senkinek az eszébe? pl Sayid? -
technopeter #11049 Charlie tuti meghalt , mert ugytom h ki is írták a sorozatból. A másik meg h Sawyer n lehetett a koporsóban, hisz a reptéren mikor Kate meg Jack találkoztak,azt mondta Kate h megyek mert már biztos aggódik vagy vmi ilyesmit. És az Sawyer lehet. De amugy ha visszaolvastok ezeket már mind felhozták és lereagálták. -
bcrics #11048 ez mellesleg tisztára olyan mint a Prison Break!!!
Ott is próbának kijutni a "szigetről" meg itt is!!
Ott ahogy kiszabadultak a börtönszigetről jöttek az új karakterek, hozták az új storyvonalat, az újjabb kérdéseket-válaszokat, de már vhogy nem volt olyan jó mint az első évad!!!
Igaz ott is ütött a második évad vége úgyhogy ott is várjuk tisztelettel a 3.évadot!!
szóval most a 4.Évadban megjelenő karakterek úgyis új korszakot hoznak a lostba...Az eddigieket elfelejthetjük...főleg hogy a fejlesztők tisztában vannak vele hogy a február még nagyon messze van és addig bármi felkerülhet a netre...forgatókönyv,vázlatok stb...
szerintem..
hja és mivan már az ertéeles gumicsirkés fazonnal???Visszahozhatnák a képernyőre újból...szerintem! -
Dave0092 #11047 sztem ezegy oyan személy aki meghalt, akit még nemis ismerhetünk, csak majd a 4. évadba fogunk emgismerni, me a 4. évad ugyfüog kezdődni gondolom hogy kimentik őket, vagy levadászzák, hazakerülnek, és eljutnak addig az időig ami a 3. évad végén volt, utána probálnak viszajutni... -
#11046 Hát, Kate sztem akkor meg akarná nézni a holttestét... Hacsaknem összevesztek, mielőtt elhagyták a szigetet (már ha elhagyták :D)... -
#11045 Helló! Nekem az is eszembe jutott, h a FF-ban lehet h Sawyer volt a koporsóban , csak az egyik álnevén. Szerintetek? -
#11044 Már másodszorra láttam a finálét,de még mindig a hatása alatt vagyok!Azért van 1 pár elméletem a 4.évadra nekem is:
Sztem az FF,ami volt az megfog történni(vagy nem :D )
De érdekes az a rész amikor Jack "beszélget" Ben-el.Itt Ben elmondja h Naomi nem az akinek látszik.("Olyan emberek képviselője,akik egy ideje próbálják megtalálni ezt a szigetet.A rosszfiúk közül való.")
(sztem Naomi is dharmás)És Ben tudja(és Locke is)hogy ha Charlie kikapcsolja azt a vackot akkor a Dharmások visszajönnek a szigetre.Vagyis ha ez igaz,akkor megint "csata" lesz.Sztem Charlie túléli valahogy,és Desmondnak is nagyobb szerepe lehet Charlieval együtt a köv.évadban.Ha az FF igaz,akkor Jack azért akar visszamenni hogy a Dharmát "elintézze",mert hibát követett el azzal hogy eljött a szigetről.(Locke pedig ott maradt)A koporsóban lehet Jack apja is,vagy Ben-de sztem Ben sem fog meghalni.Aztán ott van Jacob,akiről azt se tudjuk h kicsoda.Szal sok rejtély van még.Úgyhogy forgassák már az a 4.évadot!!!!!! :D -
#11043 Lehet hogy Desmondnak volt ez egy látomása, és megy hogy elmondja Jack-nek h nem kéne idehívni senkit. XD
Najó, nem túl valószínű, de nekem is kellett írnom már vmi ötletet. -
Larvin #11042 na majd jövök februárban spoiler nem érdekel -
#11041 engem is érdekelne azért ez az okosság magyarul ..:D:D:D
attol még hogy ezt vki leirta nembiztos hogy igy lestz.. -
#11040 Szerintem felejtsük el a dolgot. Ne foglalkozzunk vele.
Esetleg 2010-ben vegyük elő újra, hogy kamu volt e vagy sem... -
#11039 Ha ez tényleg igaz (Spoiler link),
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor át kell írni az egész sorozatot, mert így szerintem sokaknak élvezhetetlen lesz :( Én pont azért nézem, mert tele van rejtélyekkel, amiket szép lassan azért nagyjából meg lehet tudni.
Persze abba nem is merek belegondolni, hogy ha igaz, és nem tudják átírni az egészet, akkor le sem adják majd, mert végülis minek? :) Max. annyi nem derült ki, hogy ki van a koporsóban :D
Inkább reménykedem abban, hogy mint általában a barátom barátjának barátja történetek nagy rész, ez is kamu...
Kicsit off: Valaki olvasta már a LOST regényeket (ha jól láttam három is van)? -
#11038 az -
#11037 A linkből remélem nem fog senki sem beírni még spoiler tag-gel sem semmit, mert akkor kurva ideg leszek... -
FLeK0 #11036 nem válaszok hanem kitalációk -
bcrics #11035 felcsigáztátok a népet rendesen!!!!
na mostmár vki essen már neki a fordításnak hogy mi akik csak magyarul meg románul beszálünk miis megérthessük a válaszokat!!
KÁPIS -
#11034 Na ezek után egy gyors összefoglalót mert egy páran már nagyon kiváncsiak vagyunk. -
#11033 Érdekes amit abban a spoileresben írnak....tulajdonképpen mindenre magyarázatot adnának így! MINDENRE!
Szóval el tudom képzelni hogy ez igaz...
Meglátjuk :) -
#11032 engem is érdekelne , thx előre is -
#11031 Nem tudom mi van benne leírva, de nem hiszem, hogy hagynák, hogy csak úgy kiderüljön mi lesz a folytatásokban.Ha meg rájönnek hogy mégis kiderült, nagyon valószínűnek tartom, hogy átírnák:) -
#11030 Tudtuk.Azóta sem tértem magamhoz:) -
#11029 Valaki leirná spoilerbe magyarul is az #11016-ba beliknelt dolgot? -
#11028 elolvasom mg 1szer mertén is pánikban vagyok :D de lehetnek benne olyan dolgok amik elképzelhetöek -
bcrics #11027 nem fordítanád le spoilerba vagy privátba a lényeget,nem vagyok nagy angolos->és hát lehet hogy meg se érjük 2008at ,beüt a ménnkű stb.. -
#11026 SPOILER AZ ALÁBBI LINKKEL KAPCSOLATBAN
Akkor ez annyira tudományos magyarázat, mint a Stargate.
-
#11025 igen, belátom h hülye voltam, pedig egy pillanatig olyan jó érzés volt belegondolni, h igen, ez megmagyarázna csomó dolgot... de aztán így utólag belegondolva elképesztően nagy hülyeség az egész :) viszont sztem nyugodtan el lehet olvasni, sztem tök jó ez amit kitalált, nekem soha nem jutnak eszembe ilyen jó dolgok. és igen nagy a valószínűsége h senkinek sem kell tartania attól h ebből bármi is valóra válik... :) -
#11024 Az ilyeneket nemcsak belinkelni ... de elolvasni es beszelni rola is bun :) -
#11023 végigolvastam mégegyszer... változott a véleményem, sztem tutira nem igaz :) ha tényleg minden így történne mint ahogy leírja akkor valszeg már a 4. évad felénél sem nézném tovább a sorozatot annyi hülyeség lenne benne. viszont figyelemreméltó az az elmélet amit leír, ugyanis (attól eltekintve h egyáltalán nem illene ebbe a sorozatba) logikus magyarázatot adna elég sok dologra. és mivel eddig nem nagyon olvastam sehol olyan magyarázatot ezen kívül ami megmagyarázna tulképp mindent, elsőre elég hihetőnek tűnik. azt viszont nagyon remélem, h a készítők ennél egy sokkal-sokkal jobb magyarázattal állnak majd elő, mert ez a time-bubbles, időkapus hülyeség rohadtul nem illik a lostba...