22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • ancsie18
    De várjatok, lehet hogy 16 éve volt a Dhamrások lemészárlása. Akkor ugyanis még semmi nyoma nem volt Alexnek Bennél, viszont most kb. 16 éves, és nem is emlékezett rá, hogy ne Ben lenne az apja, szóval neki kellett felnevelnie. Érdekes ez a bábú dolog... Meg tudod mondani pontosan hol látszik?
  • alienslive
    mért még honnan halhattam volna? született feleségekből? é ncsak összefoglaltam ,amit tudok róla...
  • Mayday
    A tarsai meghaltak, talan a Dharmasok voltak a tarsai? Hmm...
  • Dave0092
    álitom hogyha nem a lostbol halotad vlna hogy fogant, akkor most nem igy mondtad volna...
  • alienslive
    Akkor viszont Deniel hazudott. Viszont a signál 16 éve van az éterben, de a DHARMA lemészerlása nem volt olyan régen...
    Ja, meg Deniel azt mondta, hogy voltak társai, akik a Black Rock közelébe mentek és betegek lettek. Vagy mi.
  • freecom
    Azért írtam, hogy majd kiderül... De azért írok pár dolgot még ami arra utalhat hogy Annie nem más mint Danielle! Először is emlékeztek biztosan mikor a 20. részben Annie ad Ben születésnapjára két faragott babát. (egy fiú babát és egy lány babát) Az előbbit ő teszi el az utóbbi Ben-nél marad ezután azt mondja így örökké együtt lesznek... Na most jön az érvelés: Mikor Sayid Danielle bunkerében van (az első évad valamelyik részében)1 nagyon érdekes dolgot lehet észre venni!!! A faragott fiú baba ott van a bunkerben!!! Szal ez elég jól bizonyíthatja a dolgokat... Több teória is úgy véli, hogy Ben megmentette Annie-t a "tisztitástól" és egy olyan helyre menekítette ki amiről még Richard sem tudott...
  • Herold
    Ha Ben az apja, aki nem hagyta el a szigetet, akkor hol fogant Alex?
  • alienslive
    Mármint a Alex nem a szigeten fogant, arra gondoltam.
  • alienslive
    "Danielle visszatekintéséből megtudhatjuk, hogy a kutatóhajón (Fekete Szikla) lévő emberek hogy kerültek a szigetre és hogyan lettek hajótöröttek."

Az nem rabszolgaszállító hajó volt?

"Nincs mit, amúgy nem rég olvastam olyan találgatást is, hogy Annie maga lesz Danielle és innen ismeri Ben-t! Majd kiderül..."

Ki van csukva, nem a szigeten fogant. És 16 éve érkezett! Ben meg kiskora ota ott van...
  • AntiHero
    Ilyeneket észre se veszek:S :) Van egy szemük meg fanatikusságuk az biztos...1x majd én is le ülök és elkezdek összefüggéseket, és érdekességeket keresni:)
  • ancsie18
    Találtam még egy érdekes dolgot.
    Nézzétek meg a képet itt

Az első képen Claire pasija van, amint éppen képet készít. Mivel ilyenkor Claire már babát vár, nem lehet régebbi a flashback a lezuhanástól számítva 7-8 hónapnál.
    DE!
    A második képen ugyanez a kép szerepel Penny apjának az irodájában, amikor Desmonddal beszélget. Desmond azonban kb. 4 éve a szigeten van!
    Hogy lehet a kép 4 évvel korábban nála, mint ahogy a srác megfestette?!
  • freecom
    Nincs mit, amúgy nem rég olvastam olyan találgatást is, hogy Annie maga lesz Danielle és innen ismeri Ben-t! Majd kiderül...

• LasDen #11170
    jah ok....köszi...
  • freecom
    Mrs. Hawking az az idős hölgy aki megmondja Desmondnak, hogy nem kérheti feleségül Penny-t mivel el kell mennie a szigtre gombot nyomogatni...

Annie pedig az a kiscsaj aki Bennel volt miután a szigetre jöttek...
  • LasDen #11168
    ki az a Mrs. Hawking és Annie?????
  • freecom
    Pár infó a 4. évadról:

- A 4. évad 16 részből fog állni amit 2008. februárjában kezdenek majd vetíteni. A felévtel 2007. augusztustól

2008. márciusáig fog tartani tehát amikor az első rész adásba kerül már kb. 11-13 rész kész lesz.

- A 4. évadra is jellemzőek lesznek a visszatekintések (flashback) és a előretekintések (flash-forwards).

- Több lesz az előretekintéses (flash-forwards) rész.

- Az előretekintések (flash-forwards) megmutatják a teljes történetet a külömböző szereplők szempontjából.

- Az előretekintések (flash-forwards) nagy részét Los Angeles-ben veszik majd fel.

- Penny fontos szereplője lesz az évadnak.

- Újra láthatjuk majd Mrs. Hawking-ot.

- Többet tudunk meg Jacob-ról.

- A Jacobot megformáló szereplőt még nem választották ki.

- A négy lábujjas szobor (maradvány) fontos szerepet játszik majd és többször is meg lesz említve.

- Danielle fel fog bukkani több szereplő visszatekintésében is.

- Danielle visszatekintéséből megtudhatjuk, hogy a kutatóhajón (Fekete Szikla) lévő emberek hogy kerültek a

szigetre és hogyan lettek hajótöröttek.

- Ben visszatekintéséből kiderül mi történt Annie-vel.

- Nem csak Ben volt az egyetlen aki a DHARMA kezdeményezést ott hagyta és át állt a szigeten lévőkhöz.

- Megtudhatjuk majd mit látott a médium (Richard Malkin) mikor Claire nála volt, az is kiderül milyen víziója volt

a Aron-nal kapcsolatban.

- Harold Perrineau (Michael) többször is vissza fog térni az évad folyamán.

- Malcolm David Kelley (Walt) növekedése többször látható lesz.

- Megtudjuk Marvin Candle (Dharma Orientation-okban lévő ember) hogyan vesztette el a karját.

- Libby rejtélyes történetéből is választ kapunk pár kérdésre.

• Herold
    Szerintem ez kurvára nem a Jack, de mindegy.
  • ancsie18
    Ja és eszembe jutott még valami. Ha minden hatchben az othersök dolgoznak, mert ugye mindenkit kinyírtak, akkor Desmon munkatársa, Kelvin miért ne lett volna others? Tuti tudtak erről a hatchről is, régen kipaterolták volna onnan. Másrészt meg, Kelvin is ugyanazt a "fertőzött a levegő" dumát adta be Desmondnak, amit Clairenek Ethan a legelején, amikor elrabolta és beinjekciózta.
  • ancsie18
    Találtam egy nagyon jó oldalt szuper ötletekkel és képekkel:

itt
  • ancsie18
    Penny eredetileg úgy tudta, börtönbe megy Desmond, vagy mi. Írt is neki egy levelet, hogy majd csak akkor olvassa el, ha negyon egyedül lesz, stb. Valószínűleg hamar kiderült számára, hogy ez nem igaz, és elkezdte keresni. Gondolom előbb rendőrség, aztán stb, stb, majd eszébe jutott, hogy megkérdezi aput. A sziget létezéséről és arról, hogy effajta anomáliák következhetnek be rajta, tudnia kellett, különben nem így kerestette volna. 1000% tudta, hogy a szigeten van, csak azt nem tudta, a sziget hol van. Az pedig már kiderült, hogy Penny apjának a cége és a Hanso Foundation szoros kapcsolatban van. Itt egy részlet egy blogból:

"Although Bad Twin is a novel, Gary mentions "real" people and companies, including the Hanso Foundation and the Widmore Corporation. Desmond's girlfriend Penny, and her father Charles are Widmores. In fact, the novel is about members of the Widmore family.

Let's review our notes about Widmore:
    1. In "Fire + Water," a sign for Widmore Construction can be (barely) seen on the side of a building.
    2. In "The Whole Truth," Sun's pregnancy test is a Widmore Laboratories product.
    3. In "Lockdown," Henry Gale's balloon is emblazoned with a Widmore Labs logo. (Be aware, this image comes from the promotional pictures, and was not in the show. Therefore, it's not considered "canon.")
    4. Kate's pregnancy test in "I Do," appears to also be a Widmore Labs test. (You have to look very carefully.)"
  • ancsie18
    Találtam nektek még egy érdekességet. Bár lehet ezt is tudtátok, bocs, de tegnap szigrlatoztam és most nagyon pörgök. : P

Szóval itt ez a kép (szintén 2. évad évadzáró)...

És ha összeszorzod a számokat, pont ezt a számot kapod.

4 x 8 x 15 x 16 x 23 x42 = 7418880
  • LasDen #11161
    Penny nem tudott (a szezonzáróig) a szigetről.....csak kerestette Des-t...
  • Laza
    Amugy kivancsi leszek majd, hogy Penny honna tudhat a szigetrol, hogy kerult a radiokapcsolat ele, stb.
    Lehet az apja keze van a dologban :)
  • Laza
    De mar a hangjukbol es az akcentusbol is lehetett tudni, hogy nem azonosak.
  • ancsie18
    Oké, oké. Megemelem a kalapom és elhallgatok.
    De legalább ennyivel is okosabb lettem.
  • precision
    Len Cordova
    Matthew Fox
  • ancsie18
    Na jó hát ha nektek a szakálla formája sem elég... Akkor nem tudok mit mondani. Majd kiderül. Vagy nem.
  • PiszkosFred
    Nezd meg a szereplok listajat, es akkor kiderul, hogy nem o az.
  • ancsie18
    De engem a Pennys és a nem-Pennys kép jobban érdekel. Arról volt már szó?
  • ancsie18
    Na várj, inkább egymás mellé teszem a két képet.

• ancsie18
    Ok, kiveséztétek, de hidd el nekem, én meg nem írtam volna ide be, ha nem lennék benne 1000% biztos, ahogy eddig is csak akkor írtam, ha valami értelmeset is tudtam mondani. Elég jó megfigyelő vagyok szerintem - és elég jól ismerem a sorozatot is.

Itt egy kép Jackről. Ha még most is az mondod, hogy csak hasonlít, akkor:
    1) nézd meg az orrát
    2) nézd meg a szemöldökét
    3) a szemét
    4) a fülét
    5) ami a legjellegzetesebb: az arcán a borosta növését (meddig tart, milyen az alakja)

Szerintem amikor 100%-osan minden egyezik az arcukon, nem beszélhetünk CSAK hasonlóságról. És nem mondtam, hogy ez a jövő, és azt sem tudom, mit keres ott Jack. Csak szóltam, hogy ő az.
  • Herold
    Ancsi, legközelebb próbáld meg az URL beszúrása gombot használni.
  • precision
    asszem ezt már kiveséztük anno, hogy ez nem Jack...csak nagyon hasonlít rá, mármint a színész
    értelme se nagyon lenne, mert ha ez Jack lenne akkor ennek flash forwardnak kellene lennie, ami nem igaz, mert ez realtime cselekmény, mikor elfordítja Desmond a kulcsot, a sziget láthatóvá válik a külvilág számára egy pillanatra...ekkor veszik észre, és hívja Penny -t.
  • ancsie18
    Ja és ajánlanám még figyelmetekbe a Jacob szobájában lévő tárgyakat:

http://www.lostpedia.com/wiki/Image:3x20_dog_painting.jpg

http://www.lostpedia.com/wiki/Image:Jars.jpg

És a kutyás képen szereplő kutya:

http://www.lostpedia.com/wiki/Image:Lulu_Bender.jpg

(bár ez is valamilyen kihagyott jelenet, a Lostpédiáról szettem a képet)
  • ancsie18
    Az is érdekes, hogy a hajót, amit Libby adott Desmondnak, amit ugye Libby után Elisabethnek neveztek el, Libby a férjétől kapta, egy bizonyos Davidtől. Ő Libby volt 3 férje közül az egyik (azt olvastam, hogy egy később kimaradt részből derül ki, hogy 3 is volt neki, persze nem egyszerre) Na most, ugye a Lostban mindenkinek van egy kis összeesküvés-elmélet érzése. És 1) Desmond teljes neve Desmond David Hume 2) Hurley képzelt barátját Dave-nek, azaz Davidnek hívták

Ez most vagy jelent valamit, vagy nem.
  • ancsie18
    Szóval: Nemcsak hogy ugyanabból a képből - amiből minden körülmények között max. 1 darabnak kellene lennie - több van, hanem még ráadásul különböző képek is vannak. Kérdés, hogy melyik részben van a második kép, pl. Desmond azt hiszi-e rá, hogy Penny vagy rajta, mert az már tényleg valamiféle alternatív időt jeletene. Szerintem.
  • ancsie18
    És még valami. Ugyanebben a részben, 16:44-nél van a Penny-s kép, amit már többször is láttunk.

Oké. És most nézzétek meg ezt a képet. Egy fórumon találtam, örülnék ha valaki megkeresné melyik részben volt.

A háttér és Desmond ruhája totál ugyanaz, viszont a csaj egyáltalán nem Penny, és fehér felsőben van.
  • ancsie18
    Annyira éreztem, hogy van ebben a jelenetben valami több, mint amit eddig észrevettem... És éreztem azt is, hogy ez a pali ismerős valahonnan... De eddig sosem állítottam meg a lejátszót emiatt...

Remélem mindenki megismeri... A 2. évad végén, amikor Desmond csajának telefonálnak a sarkvidékről. Most akkor... Itt a Jack, hol a Jack?!
  • precision
    akko' sry én lemaradtam róla :D
  • PyRex
    réééééééégi :)