Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4815162342

PiszkosFred
Tetszett a második rész (is) ;]

[/spoiler]Végig azt vártam, hogy Jin is megszólal angolul. És lehet hülyeség, de tutira veszem, hogy egy kellõ pillanatban, kiderül hogy perfekt õ is... Ezt a raboknál bevett "kõbánya" dolgot viszont nem nagyon értem egyelõre. Mármint hogy miért, hogyan, kik, stb... Talán pár rész múlva kiderül. Ben viszont haláli, nem ismertem a színészt eddig, de valami istentelen jól csinálja.[/spoiler]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szerintem is jó rész volt. Nemsokára kész lesz a felirat hozzá 😊

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

kirol
Úgy tûnik nagyon visszaesett a nézettség. Máskor mikor benéztem, már volt vagy 200 hsz, mostanság meg alig van.

Nekem tetszett az elsõ, bár kíváncsi vagyok, mi lesz az a szörnyû dolog, amit Kate -el fognak csinálni. (Ugye azért kajált, hoyg legyen valami jó, amire emlékezhet.)

Gerbill
Jó volt ez a rész is. Felirat nélkül is megértettem nagyjából, de azért a részleteket mégis csak abból tudom meg, ezért így többször is megtudom nézni😊

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kill3r21
Hát ige korrekt volt ez a rész de megnéztem a e03 promoját....hát rosszul tettem!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Desmond tényleg meztelen lesz!! kivi vagyok mivel magyarázzák! és ahogy kiveszem a promobol a "fekete" füst is elökerül! 😊
erre a részre nem lehet panaszunk, jó a flashback és a szigeti rész is nagyon 😊
jövõ héten locke!

Csacsi
nekem a 700 megás változathoz kéne egy link, akár smsweb is jó, csak ne torrent, mert az nem megy melóhelyen.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Íme a 2. epizód letöltési lehetõségei: http://www.lostforum.hu/index.php?showtopic=149
Teljesen felesleges ide bemásolnom, folyamatosan változnak.

kinn van a 2. rész neke már lejött, várok feliratra

Szarul... 😉
Hát... szódával elmegy 😄
ON

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

OFF
Bocsika, hogy offolok csak azt akarom megnézni, hogy hogy viszonul a logóm ehhez a designhoz...

lele
direkt j vel irtam 😄 H ne kössetek belém de mind1 😄

Hunnenkoenig
Gratula!

LasDen
ma van a névnapom...de elég szarul sikerült a mai nap, így hazafele jövett azon gondolkodon mi tudná mégjobban elb*szni....erre mikor hazaérek a szobámba mit látok...hát egy LOST krónikák....ááá mennyire örültem... 😄
tök zsír 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SötétBarom
ironizált..

-.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

azért szentem te is😄
és nem a hosszú í miatt
hejesírás-helyesírás
Fenrir
Wow <#worship>

A halál csupán a kezdet...

PiszkosFred
altgr+j?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fenrir
A hejesirást azért fejben tarthatnád.

ui: nekem nincs hosszú i-m a billentyûzeten mielõtt valaki belémkötne 😊

A halál csupán a kezdet...

lele
a lost lélektanilag oriásit feljlõdõtt a 3ik évad elsõ részével remélem tovvábra is tartja a szinvonalat, bár nekem kezd 1re erõltetettebnek tûni a sok ujjonan megjelenõ komplexum illetve szereplõ amivel még több kérdést akarnak ránk sozni... Ami azt illeti én már fejben sem tudom tartani a sok kérdést szóval én ár nem nagyon várok válaszokat... De ettõl függetlenül nekem nagyon tetszett az elsõ rész!

nesster
hát nem tudom, remélem erre is fény derül

Challanger
Köszi szépen. Remélem jó lesz.
Challanger
OFF

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az elsõ két évadból TvRip-es változatom van, mindig frissen lett letöltve a TV premier után. Ezeket szeretném "lecserélni" DVDRip-re, mert ha jól tudom már a második évadot is kiadták Amerikában. De egyszerûen nem tudom, hogy honnan töltsem. Torrenteken ha van egyáltalán, akkor is nagyon kevés a seed. Tudnátok ajánlani valami oldalt ahonnan lehetne tölteni?
Több sorozatot is szeretnék ilyen formában letölteni.
Gerbill
De arra még csak következtetni lehet, hogy estleg volt köztük valami, nem? Vagy már megint nem voltam elég fgyelmes?

mirõl beszélsz loool?😄
?

Köszi szépen,sikerült!!

De honna tudták, hogy Walt túl fogja élni a zuhanást???,
hiszen számítottak rá, hogy azzal a géppel jön.

nem a "nõ", hanem a felesége😊
Gerbill
Lehet hogy azért nem lepõdtek meg, mert már történt hasonló dolog. A drogos gép is lezuhant, lehet, hogy azt is a mágnes szippantotta le, vagy lehet, hogy õk is úgy kerültek oda a szigetre, és a lost Experience-es videóban említett egyik faluba beköltöztek, vagy eredetileg õk voltak a falu lakói, bár ezt nemhiszem, mivel nemsok öreg van köztük.

egy csáp nõtt a jobb könyökükbõl

Gerbill
A repülõs rész nagyon tetszik, fõleg az, hogy már kb 4. szempontból látjuk lezuhanni, és mindig egyre jobban összeáll a kép, elõször csak az elsõ részét látjuk, utána a hátsót is, utána nem látjuk de tudjuk, hogy Desmond miatt zuhant le, azután pedig a távoli nézet a többiek városkájából. A Locke-os részt már várom, már nagyon érdekel mi történt a bunkerrel, és azokkal akik ott voltak.

Gerbill
Igen már észrevettem, most felirattal néztem meg, és tényleg elmondják párszor, de nekem csak a végén tûnt fel mikor közvetlenül neki mondják hogy Ben.

nesster
😄😄😄

Azt nem értem az elsõ rész elején amikor mindenki kimegy és nézik ahogy lezuhan a gép. Senki se mondja hogy ejj mi lehetett ez és az arcukon se látszik :S
Meg amikor Ben mondja goodwinnak meg ethan-nek hogy menjenek azok se ellenkeznek nagyon.

jól, az elején is sokszor mondják.

Gerbill
Mármint az, aki Kattel reggelizett, és Henry személyazonossgát ellopta.

Gerbill
Jól hallottam, hogy a fõ other igazi neve Ben(a nõ mondja a végén, hogy thank you Ben)?

A spoilerfix szerint két olyan emberrel történik majd valami, akik Sunhoz közel állnak. Nem akarok kombinálni, de épp két emberrel hajókázik épp...

😄DDDDDDDD

legelõször azt olvastam:

3x2 promo: Remélem nem Sun esik teherbe :s

😄SA_DDAS_F

néztem nagyokat 😄DDDDDDDD

REAL MADRID

nesster
3x2 promo: Remélem nem Sun esik a tengerbe :s

azabaj veletek hogy túl kíváncsiak vagytok 😄DDDDDD

nincs türelmetek 😛

nemhiszem hogy az idõhúzás az indok

mert akkor gagyi részek lennének

REAL MADRID

Dynamic
Én még azt is elképzelhetõnek tartom, hogy others, azaz beépített ember.Lehet az egész csak színjáték, annak érdekében, hogy Sawyer bizalmába férkõzhessen.
Dynamic
Nem konkrétan arra a részre gondoltam, amikor Jack rács mögött volt(írtam is:JackÉK).Említhettem volna Katet is, amikor reggelizett a fõfasszal és õ mondta neki, hogy nagyon kellemetlen 2 hét következik.Kate vissza se kérdezett, hogy mégis micsoda-ami egyértelmûen elvárható lenne-csak bambán bámult maga elé.Nekem ezek természetellenes reakciók, mindegy...De mégegyszer mondom, nem konkrétan EZEK a logikátlanságok zavarnak(hiszen százszor több dologba bele lehetne kötni, ha akarnék), hanem ez a szopatás a készítõk részérõl, ami nyílvánvalóan az idõhúzásra megy ki.
:SSSSSSSSSADDDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

Dynamic
OFF

ááá "elhadja"
Helyesen "elhagyja".Felejtsétek már el végre a hadja szót, ilyen nem létezik!Honnan veszitek ezt a marhaságot?
Bocs, nem nagyon kötök bele helyesírásba, de ez nagyon irritál.
akyyy
gondolom ez az elõtted szólónak ment..

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ez nem Az a topic. Ez nem a retekeseknek van.
Ne közölj tényeket, amiket itt már az emberek 99%-a tud.
Kb. ennyi. Köszi 😊.