Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[/spoiler]Végig azt vártam, hogy Jin is megszólal angolul. És lehet hülyeség, de tutira veszem, hogy egy kellõ pillanatban, kiderül hogy perfekt õ is... Ezt a raboknál bevett "kõbánya" dolgot viszont nem nagyon értem egyelõre. Mármint hogy miért, hogyan, kik, stb... Talán pár rész múlva kiderül. Ben viszont haláli, nem ismertem a színészt eddig, de valami istentelen jól csinálja.[/spoiler]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Nekem tetszett az elsõ, bár kíváncsi vagyok, mi lesz az a szörnyû dolog, amit Kate -el fognak csinálni. (Ugye azért kajált, hoyg legyen valami jó, amire emlékezhet.)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jövõ héten locke!
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Teljesen felesleges ide bemásolnom, folyamatosan változnak.
ON
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Bocsika, hogy offolok csak azt akarom megnézni, hogy hogy viszonul a logóm ehhez a designhoz...
tök zsír 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
és nem a hosszú í miatt
hejesírás-helyesírás
ui: nekem nincs hosszú i-m a billentyûzeten mielõtt valaki belémkötne 😊
A halál csupán a kezdet...
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az elsõ két évadból TvRip-es változatom van, mindig frissen lett letöltve a TV premier után. Ezeket szeretném "lecserélni" DVDRip-re, mert ha jól tudom már a második évadot is kiadták Amerikában. De egyszerûen nem tudom, hogy honnan töltsem. Torrenteken ha van egyáltalán, akkor is nagyon kevés a seed. Tudnátok ajánlani valami oldalt ahonnan lehetne tölteni?
Több sorozatot is szeretnék ilyen formában letölteni.
De honna tudták, hogy Walt túl fogja élni a zuhanást???,
hiszen számítottak rá, hogy azzal a géppel jön.
Azt nem értem az elsõ rész elején amikor mindenki kimegy és nézik ahogy lezuhan a gép. Senki se mondja hogy ejj mi lehetett ez és az arcukon se látszik :S
Meg amikor Ben mondja goodwinnak meg ethan-nek hogy menjenek azok se ellenkeznek nagyon.
legelõször azt olvastam:
3x2 promo: Remélem nem Sun esik teherbe :s
😄SA_DDAS_F
néztem nagyokat 😄DDDDDDDD
REAL MADRID
nincs türelmetek 😛
nemhiszem hogy az idõhúzás az indok
mert akkor gagyi részek lennének
REAL MADRID
REAL MADRID
ááá "elhadja"
Helyesen "elhagyja".Felejtsétek már el végre a hadja szót, ilyen nem létezik!Honnan veszitek ezt a marhaságot?
Bocs, nem nagyon kötök bele helyesírásba, de ez nagyon irritál.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ne közölj tényeket, amiket itt már az emberek 99%-a tud.
Kb. ennyi. Köszi 😊.