22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • AntiHero
    Mien gyerekeket?
  • ancsie18
    Tudjátok mit nem értek még? Hogy hová vitték az othersök a gyerekeket. Amióta megismertük a táborukat, egy szem gyereket sem láttam a környéken.
  • AntiHero
    Azt hogy mikor az nem tudom, de torrenten biztos fent lesz!
  • ancsie18
    Hmmm... Kezdem úgy érezni, hogy most februárig befagy a topic. Vagy legalábbis a mobizódok érkezéséig. Tényleg, azt tudjátok pontosan, mikor indulnak és hogyan lehet majd hozzájuk jutni?
  • Romtotem
    Onnan volt, nem ment.

Átkonvertáltam a feliratot, és hopp. ;)
  • precision
    hosszupuska -ról szedd, link a bannerben
  • ancsie18
    Próbálj meg másik feliratot letölteni, mennie kellene, nálam nem volt semmi probléma.
  • Romtotem
    Üdv!

3*23-nál nem megy a felirat. Tudtok segíteni?
    ( spoilerek miatt nem olvasok bele a hozzászólásokba. )

Köszi
  • shad0w
    de a legszebb az egészben h még oda is van írva h fake :)
  • LasDen #11253
    elég hülyén volt összevágva.....az a bumm meg télleg rosszabb minőségű volt... :D
  • Magoo
    Ekkora rakás bénaságot kár is iderakni sztem...ha te meg tényleg azt hiszed hogy ez valós összefoglaló akkor baj van veled. Akkor szakadtam a röhögéstől amikor a Simpson család bemutatójának hangja szólt alatta...
    az a bumm pedig nem Lost-os...minősége alapján egy SVHS kamerás valami aminek semmi köze a Lost-hoz...
  • Sephi
    Nem ertem.

MELYIK RESZBEN VOLT BENNE AZ A LAB??? EN NEM EMLEKSZEM ARRA A SZOBORRA BAZE.... ES HOL VOLT A VIZALATTI ROBBANAS????

Jezusom. Valaki arulja mar el melyik reszben voltak ezek plz.
  • freecom
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=tPwUjQq9J14

Nézzétek meg ezt a videót nagyjából az egész 1 újabb összefoglaló DE a második perc után van egy rész amit nem lövök le előre midnenki nézze meg, ahogy lehet látni valami "robbanás?!" következményeként a törénik valami a vízben...
  • nud
    http://www.ize.hu/click.php?id=3457&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dp_YHV5fdUiQ&PHPSESSID=1a96756d01180834bad171e512dc0ad1
  • Herold
    Nocsak, a mélyen vallásos Lilly kisasszony mikre nem ragadtatja magát...
  • scorpeeon
    Mert elfogytak a máriaszobrok :)
  • ancsie18
    Ha-ha-ha...
    Azt hittem valami jó kis zaftos spoilert olvashatunk... : (

Azon gondolkodtam amúgy, hogy Boone-nak is valami olyasmi jövőbelátó képessége volt, mint Desmondnak, nem? Csak mintha ő nem tudta volna úgy használni. Meg régebben Locke is többet vizionált, mint mostanában. Vagy lehet csak régen volt már olyan rész, ami ilyesmivel foglalkozott volna. De Boone és Shannon halála környékén, meg a repülőgép megtalálásáig sok ilyesmi történt. Mostanában már nem igazán lát senki "semmit", úgy értem lovat, apucit, ilyesmit.
  • Mayday
    A Sorozatjunkie-n van egy kis cikk, a Kate-et alakito szinesznotol probaltak nehany spoilert megtudni, es erre a valaszok.

Evangeline Lilly valaszol...
  • ancsie18
    http://www.entertainmentearth.com/hitlist.asp?theme=Lost

• ancsie18
    Láttátok már egyébként a Lostból készült figurákat? Szerintem iszonyat jók. Én az ebayen már licitáltam is háromra, a többinek kicsit magas volt az ára, meg aztán így is elég lesz kifizetni... pfff... Azt hiszem ebből mindet össze fogom gyűjteni. Tök jó hozzátartozó tárgyak is vannak melléjük.
  • ancsie18
    kimaradt a "dolgot" szó

:S
  • ancsie18
    Remélem is. Nekem semmit nem ront az élményen, ha egy-két elkottyintanak előre... : P
    Már alig várom, merre megy tovább a történet.
  • freecom
    Hát csak nem kell várni addig, ugyanis már idén augusztusban elkezdik forgatni a 4. évadot és szinte biztos hogy egy-két dolog napvilágra fog jönni idő előtt akárhogy is küzdenek majd ellene...
  • AntiHero
    Addig nézzél lost mini részeket:D
  • ancsie18
    És májustól februárig meg majd mindig kihullik az összes hajam a nagy várakozásban...
  • Sephi
    Harom evad leszen meg es mind 16 riszes... azaz valamikor 2010-ben leszen vege...
  • Sephi
    Szvsz hiba hogy csak tobb mint felevmulva folytatjak. Addigra mar faxra sem emlekszem....
  • ancsie18
    Hajjaj, mikor lesz már február?! Addig még legalább 230-at kell aludni... :(
  • Mayday
    Nem, az nem Jack, eppen volt nemregen errol szo, csekkold a #11157 hozzaszolast!
  • Sephi
    Walt = itt egy erdekes dolog van. Minden eggyes szereplo akik megjelentek a szigeten "latomaskent" eggyes szereploknek , mind halottak voltak. Teszem azt Jack apja vagy Ben anyukaja vagy Eko testvere. Viszont Walk meg elt amikor megjelenet latomaskent a tobbieknek nem? Szal akkor nem feltetlenul halottak a szereplok... sot lehe igazan ott vannak valamilyen furi dolog folyvast. Vagy mi... Walt meghalt ?

Koporso = szerintem Sawyer nem lehet mert tul kicsi az a koporso... valaki naon kozeli kellet benne legyen akinek semmi rokona/ismerose nem volt. Teszem azt itt lehet barki aki kedves volt Jack-eknek.... Ben? Lehet joban lesznek mert en nem ugy latom hogy Ben annyira gonosz lenne.

A masodik evad vegen meg ugye tisztan latni hogy az egyik pasi a hajoban az Jack. Ez megnyissa amaz elmeletet miszerint tobb ido van a sorozatban. Vagy mivel maga a sziget egy nagy ido csapdaban van ezert megtortek a "dimenziok"? Mert eleg erdekes hogy a ejtoernos kiccsaj is megmondta hogy megtalatak a 815-ost es mindeki halott.... de ez megint azt hozza fol hogy ha megis mindeki meghalt , akkor meg amikor megkerultek ok a szigetrol... nem volt durva hogy "feltamadtak" ?

Ahhh bonyorult :D
  • sanzik
    most,hogy végignézted szerintem olvasd vissza a fórumokat is, mert ez is,meg az összes hasonló furcsaság és csavar már ki lett tárgyalva és meg lett magyarázva...
  • Sephi
    Na az este fejeztem be a harmadik evadot. Csak kicsit esett le a pofam amikor a vegen Kate megjelenik a kocsibol. Akkor kapcsoltam csak hogy vegulis ez nem egy visszamenes volt hanem egy eloremenes.

De ez mire volt jo? Megmutattak hogy abban a pontban ahol megvan a radiojel es hivjak a mento hajot/repulot akkor onnan ha nem valtozik semmi akkor siman megmenekulnek es Jack-bol egy alkoholista lesz.

DE ITT A HIBA!!!! HA AZ IGENIS A JOVO AKKOR HOGY LEHET AZ HOGY JACK APJA MEG ELETBEN VAN? MERT A NEGER DOKINAK MEGMONDTA HOGY HIVJA LE AZ APJAT ES NEZZE MEG HOGY TUTI RESSZEGEBB MINT O! ES AMIKOR GYOGYSZERT AKART VENNI AKKORIS AZ APJA NEVEN AKARTA MEGVENNI!!

Tehat en mar semmit sem ertek oszinten.
  • Herold
    Ez baromi értelmes hozzászólás volt winnie-től.
  • LasDen #11229
    unatkoztam, így visszaolvasgattam és egyből az első oldalon ezt találtam.....így vissza gondolva érdekes :D
  • ancsie18
    Az is érdekes, hogy Locke simán felgyógyul a lőtt sebből, Mikhail 9 élete van, mint a macskának, Ethan meg Juliet pasija meg "csak úgy" meghaltak egyetlen lövéstől? És pl. Juliet nem is haragszik érte senkire? (ellenben Sayid-dal, aki kb. 1 héttel azelőtt jött össze a szőke csajjal, mint ahogy lelőtték, még is tiszta pipa volt)
  • Herold
    Ethan biztos nem, ő már rég halott. Egyébként valószínűleg a cégük terjesztette el azt is, hogy nincsenek túlélői a katasztrófának, azért, hogy ne keressék őket.
  • nono44
    Hali,
    Láttam a napokban 3 könyvet a boltban nem tudom hova tenni őket. Itt biztosan tudjátok mik ezek. Köszi a segítséget
  • lele
    ezt az elméletett már tárgyaltuk... volt erröl egy cikk is asszem
  • ancsie18
    Erre a válasz 100% a Widmore és a Hanso vállalat. Mindkettő nagyon gazdag cég, mindkettőnek köze van a Dharmához és Julietet úgy emlékszem konkrétan a Widmore cég nevében keresték meg.
  • tomhanx
    Ben csapatát vajon ki pénzeli?
    Ben ugyan nem hagyta el a szigetet, de Richard és Ethan ott volt Portland-ben amikor meggyőzték Julietet, hogy álljon be közéjük. Komoly irodaházuk van Portlandben, aminek még saját repülőtere is van (Juliet mondta), ennek a fenntartását miből fizetik? Ha meg tele vannak lóvéval, akkor nem nagy dolog nekik titkosszolgálati eszközökkel bárkit lenyomozni.
    Juliet pasiját kicsinálták (elrendezték, hogy balesetnek tünjön és ehhez Juliet adta a buszos ötletet). Locke apját is úgy vitték a szigetre (nyilván nyomozással kiderítették, hogy ő az), hogy autóbalesete volt (valaki direkt nekiment) és a segítségére siető mentőorvos vigyorgása (aki nyilván a bamba vigyorú Ethan lehetett) után elaludt és már a szigeten ébredt fel megkötözve. (Egyébként Juliet is alvás közben került a szigetre.)