22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Jannus
    Sziasztok.

Találtam némi érdekes infot elrejtve.
    Akit érdekel:
    http://letyourcompassguideyou.com/usr/pthompso/mail/INBOX
    ez volt benne:
    01010100 01101000 01100101 00100000 01001101 01101111 01110101 01110100 01101000 00100000 01010000 01101001 01100101 01100011 01100101

ez dekodolva:
    The Mouth Piece�

tudom ez nem sok de aki a Lost Experience-el foglalkozik az tudja mi ez az oldal.
    A másik:
    http://persephone.thehansofoundation.org/ -on most egx fejjel lefelé lejátszot női fej randomban váltakozik.
    No leszedtem a flasht és kicsit szétszedtem.
    a videon egy beszélő nő látható, akinek a szája és a szemei kivannak takarva.
    A hang pedig visszafelé beszél és számokat diktál, sok számot.
    elösször azthittem hogy ez is 0 és 1 -es kod de itt már mondd más számokat is.
    ha joll hallom ezeket:
    10111910510010111011692471031011010087
    101118101051001011101163287106

ha valakinek van kitartása esetleg meghalgathatná.
    itt egy két anyag amit találtam.
    www.frappa.eu/index2.php
  • ancsie18
    A Lost.hu oldal fórumán hány nap alatt hagyják jóvá amúgy a regisztrációt? Csütörtökön vagy pénteken regisztráltam, azóta meg csak várok...
  • ancsie18
    Vicces visszaolvasni a régebbi írásokat. Pl. lásd #173:

"Újabb kapcsolatra derül fény, Hurley a többségi részvényes abban a dobozkészítő cégben, ahol Locke dolgozik. Azonfelül úgy tűnik hogy a gondok azzal a "valamivel" kezdődtek 16 éve amit éppen próbálnak kiásni/kinyitni, a fő kérdés már csak az micsoda. Valami jármű lehet ami lezuhant és elkezdte szórni az azonosítószámát segélykérésként. Valami űrjárműre tippelnék abból hogy nincs kívül kilincs és elég masszív az ajtó. Esetleg találkozhatott "valamivel" az űrben ami felruházta valamilyen képességgel?"
  • ancsie18
    Na igen, azt tudom, én is szoktam olvasgatni. Az akció figurákról is ott olvastam elöször, azóta pedig már gyüjtönek mondhatom magam...
  • lele
    lost.hu?ott már összegezve van sok minden nézz körbe
  • ancsie18
    Ja és még valami. Kenny, és más emberkék, akik jól tudnak angolul! Nem lenne kedvetek csinálni a Lostpedia-ból egy magyar fordítást? Mármint én szeretném megcsinálni, de olyan nagy az oldal, hogy egyedül szűkös lenne nekem ez a rövid kis nyáriszünet. Meg aztán más dolgom is van. De szerintem tök jó lenne. Nem kellene innen-onnan összeszedni az infókat, hanem meglenne egy helyen. Összefognánk négyen-öten, és amikor jön valami új infó az angol oldalra, mindig az fordítaná le, aki ráér, vagy aki soron következik. Várom válaszotok.
  • ancsie18
    Észrevettétek már amúgy hogy Rousseau térképén van egy jacht-szerű hajó?

• ProGabe #11295
    tegnap még nem tudtam biztosra hogyan csináljam,most már igen:
    felét így csináltam,másik felét amúgy fogom.első 3 évad lement most darálva,másik 3 live-ban fog!kell nekem az,hogy együtt agyaljak veletek,meg persze a haverokkal(egyikőjük mindig el akarta mondani mi a vége,mármint poénkodott vele mióta mondtam neki hogy Lostozok,egyszer részegen meg is mondta,hogy elmennek a szigetről!!!fú mit kapott :),szerencsém volt/meg az övé is/,hogy még 2-ik évadzáró előtt mondta,így elkönyveltem magamban,hogy Michelékre gondolt...),és most hogy már tudom ki kicsoda,micsoda,nagyon nehéz lenne elkerülni a spoilereket,hiszen így is belefutottam az elmúlt 3 évben nagyon sokban,csak még nem tudtam mit/kit látok,így el is felejtettem őket.
  • Mayday
    Hat isten hozott a klubban! :)

Es hogyan fogod folytatni? Mostmar hetente, vagy kibirod, amig megint osszegyulik nemi anyag?

Jo igy hetrol hetrel kibeszelni, agyalni a topicban, de azert irigyellek kicsit a daralasod miatt, mert teny, hogy ez egy fantasztikus sorozat! :)
  • ProGabe #11293
    én most végeztem a sori darálásával,pilottól looking glass-ig!!!!!!csak a pilot-ot láttam annó,a sori indulásánál,és akkor megfogadtam hogy csak akkor fogom nézni,ha kijelentik,ennek vége is lesz valamikor

jelenlegi állapotom: (ezért kicsit hülye írás lesz ez)
    <- ebből sok

vadállat!!!!!nem tudom milyen lehetett ezt live követni,de így ledarálva nagyon ütött(mondom ezt azoknak is,akik hétről hétre nézték,és ebben kételkednek),sokan mondták hogy a 3-ik évad nagyon rossz,hát a legjobb volt!
    nem agyaltam annyit mint ti,hiszen nem kellett,csak elindítottam a következő részt :) most meg itt állok én is meglőve
    természetesen volt,van millió kérdésem,teóriám,csak éppen az a tipikus eset áll fenn,hogy éppen egy sem jut eszembe,mert nem látom a fától az erdőt és félek hogy elüt a villamos,mert nem tudok úszni XD

utolsó részben szerintem teljesen beleillettem a sablonba,mert csak akkor ugrott be hogy ez bizony fordított flashback,amikor Jack már nagyban chatalt a telefonon,észbe kaptam hogy "ezeket most tényleg megmentik b@szod",na akkor beugrott,amikor váltottak és a térképek ott voltak a lakásán akkor persze egyből 100% lett.meg végig bennem volt,hogy az egész nem illik Jack életfonalába,a terhes volt feleségével meg a depressziójával.így visszagondolva jóval több is ez mint depresszió,hiszen azt kérte az új sebészeti vezetőtől hogy hívja fel az apját és persze VISSZA KAR MENNI bazzeg,hádde mér,mi van a többiekkel,most mindenkit elhoztak Sawyerékkel,Desmond-dal együtt???hazudniuk kell,de miért?ezek szerint a mentőalakulat tényleg Dharma és eltussolták az egészet?Lock is egy állat,meg az egész sorozat,többet nem is tudok mondani.[nagy,hosszú levegővétel,szépen lassan kifúj]
    ja még annyit:ezeken a kérdéseken túl,arról ami az utolsó részben történt nem igazán jut több most eszembe,úgy érzem ezzel kapcsolatban a készítők nem hagytak semmi kapaszkodót!a többi kérdés meg ugyebár már réges régen megszületett(miért nem látják a szigetet,a füst,a képességek,Jacob,stbstbstb)
    ja még annyit Nr 2.:részek között sokszor olvastam fórumokat(nagyon néha ezt,de inkább a junkiet,mert ott részenként le van bontva ugyebár,spoiler mentesek azok a hsz-ek,és sokan átjártak oda is kommentelni).hát bazz mennyi hülyeség felvetődött,vicces volt olvasni :)
    de többször volt dühítő is!mert az én teóriáimat sokszor nem írta le senki úgy ahogy én gondoltam,jobb esetben is csak nagyjából :( és igen,ez dühített,mert nem volt senki akivel megbeszélhettem volna a dolgokat,több hónapos/éves hszekre meg csak nem válaszolok.ha meg valaki leírta volna,akkor jól kibeszéltétek volna.aztán a 3-ik évadtól ez valahogy megváltozott,úgy látszik itt már mindenkinek egyre járt az agya :)
    a fenti dolog gondolom abból következett,hogy én daráltam,és jobban összeállt a kép
  • Sephi
    Details...details... :DDDD
  • LasDen #11291
    máj vagy vese....egyre megy :D
  • Herold
    A mája nincs kivéve neki. Mert a veséje van.
  • Sephi
    Arra nem gondoltatok hogy peldaul tobb dimenzioban leteznek es mindegyikbe mas mas eletuk van? Pl Locke az egyik dimenzioba meg rokkant volt de a masikban nem. Sot rohognek ha kiderulne hogy nincs is kiveve neki a maja :D

Bar a fax megsetudgya :D
  • Gerbill
    Ja ok:P
  • homeless
    Nem kell ez a belemagyarázás, hogy megtanult úszni a szigeten. A flashbackbe volt hogy az apja tanítja úszni. Meg aki nem tud úszni az be se jutna oda ahol kler fuldoklott, meg nem tudna felúszni a tükrön lévő dokkba.
  • NeoMaN
    Desmond ment a kötélen....
  • Gerbill
    Charlie most sem tudott úszni, vagy csak kicsit tudott(2-3 hónap alatt azért biztos megtanulhatott), de a tükörre ha jól emlékszem a kötélbe kapaszkodva mászott le, aztán a víz alatt úszott egy kicsit. Korábban meg megfulladt volna a vízben, ha Desmond nem menti meg.
  • kirol
    Szerintem is. Nekem már egy csomó ismerősöm akik anno nézték, már most nem érdekli őket.
  • LasDen #11283
    elhiheted, hogy a készítők tudják a legjobban mit akarnak....és valószínű tudják mi volt az első évadban....nem olyan hülyék...
  • homeless
    Szerintem a készítők se emlékeznek. Csináltak pár hibát, pl charlie az első evadba még nem tudott úszni a 3 évad végén meg már ő úszik le a tükör bázisra. Most csak ez jutott eszembe, de amikor újra megnéztem az 1 évadot, akkor sok kis apró hiba feltűnt. Szvsz egy ilyen sorozatot már le kellett volna zárni vagy max a 4. évad végén le kéne. Ez meg végképp faszság, hogy majdnem 1 évet kihagynak. Saját magukat szivatják, mert egy csomóan le fognak jönni a sorozatról.
  • Sephi
    En is igy vok vele. Csomo apro dologra nem emelekszem. De a harmadik evan DVD-en volt egy olyan hogy egy oras emelekezteto.... az nem artott :D
  • ancsie18
    Naaa, nem is... Én pl. épp most tervezem újranézni a 3 évadot és majdnem minden nap gondolkodok valamin az eddigi részekkel kapcsolatban. Szerintem ezt pont nem lehet úgy elfelejteni, mint pl. a Barátok köztöt. Na ott pl ha ugyanazt játszanék el 10 részeként, szerintem az se tűnne fel senkinek.
  • GPx8
    Dallas.
  • kirol
    Hát én speciel már most nem emlékszek minden részletre. Mire eljön 2010, és élünk is, már szinte full elfelejtem, hogy mi volt az első 4-5 évben.

Ennyi erővel tarthatna akár 2050-ig is, és egyszercsak előrrőlkezdenék, fel se tűnne senkinek, mert nem emlékezne senki, max az első rész kicsit átalakítanák, mintha visszaemlékezne valaki, és utánna menne a full 2005-ös résztől 1in1-ben.
  • lele
    afrika alatt tünik mégel rengeteghajo,deott nemlehetnek
  • Serpa
    azt meg nem tom mondani.
    arról, h az Ördögön és a Bermudán kivül is vannak ilyen háromszögek, csak múlt héten értesültem, vmelyik ismeretterjesztő-adón volt róla szó.
  • Herold
    A Bermuda- meg az Ördög-háromszögről hallottam, de a többi helyen is tűntek el hajók?
  • Serpa
    sry, vagyis a 45ön belül.
  • Serpa
    sztem a Bermuda-háromszöghöz hasonló helyen vannak.
    vhol a 47en belül.
    [IMG][/IMG]

persze ez csak fikció ^^
  • GPx8
    Akkor viszont a mikiegér lába lehet...
  • LasDen #11271
    nekije 5 lábujja volt....
  • sweech
    pont ezen gondolkodtam :D
  • Herold
    Ez nem lehet a rhodoszi kolosszus lába?
  • Serpa
    jaja, 2. évad uccsó két részében van.
    lábfej
  • Magoo
    Asszem a 2. évad utolsó dupla részében...de nem vágom százra...de te hogy nem vetted észre amúgy? :D
  • Sephi
    Magyarazd el nekem kerlek szepen megis hol volt az a lab szobor? Melyik reszben?
  • AntiHero
    aha
  • Magoo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem új dolog futott végig az agyamon...bár segített benne a NGC :)
    Sztem a sziget maga Atlantis. Nem lehetséges? Ez most nem a mindent megmagyarázó tényező, hanem sztem a készítők egy ősi mítoszt fogtak...magát Atlantis-t és feltúrbózták...jóformán időn kívül helyezték. Nagy marhaság ez? :)
    Sztem a sztori legvége az lesz hogy a sziget eltűnik. És valamiért csak a múltban lesz látható (több ezer éve) az eltűnése...amikoris megszületik az ősi legenda Atlantisz pusztulásáról! :) És azért sem találják nyomát mert eltűnt az "időben" a sziget. :) És ez magyarázná Atlantis fejlettségét is...az UFO-s sztorikat Atlantis-ról és stb, stb stb...
    Sőt talán még a 4 lábujjú szobor is megmagyarázható ezáltal (legalábbis korát tekintve)
    Nagy marhaság amit mondtam? :)
  • Mayday
    Amikor Jack ketrecben volt, es megneztek, akkor asszem a gyerekek is ott voltak. De teny, hogy nincs nagy hangsuly roluk.