Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le kell allnom par hetre, hogy egyszerre tobb reszt megnezhessek, mert igy egyesevel nem az igazi 😊)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
a promo meg nyiff:/
jó volt ez a rész és aztvettem észre, hogy végevan😞 ohhh mondom
érdekes ez a 3 ember télleg, hogyan élték túl azt nemtom, de bizonyíára erre is lesz válasz csak várjuk ki😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
de a legérdekesebb az hogy a héten olvastam ebben a LOST könvyben az Amrams Lindelof interjút ahol volt kérdés hogy Boonet láthatjuk majd még a sorozatban? a válasz igen volt, bár én gondoltam már úgy se lesz...erre egybõl feltünt mikor megláttam a nevét....... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tippem az volt ,hogy valószínûleg a jegesmedve vadászatból vágták ki, de ez lényegtelen. Lényeg, hogy nem oda illik a kép. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Vagy volt egy jelenet, amit kihagytak idöhiany vagy dramaturgiai meggondolasok miatt, vagy egy regebbi reszböl vagtak be szinten dramaturgiai es/vagy idöhiany miatt...
Amugy nekem nem tünt fel, mert annyira rövid es a vilagon szerintem max 10 embernek...
Multkor volt itt egy kiserlet a TV-ben. Embereket allitott meg egy szöke bombazo az utcan mikrofonnal es egy feladatot kellett megoldaniuk. Miközben a kliensek a feladatra öszpontositottak, kicsereltek a csajt egy vöröshajura.
Senkinek nem tünt fel.
Meg az sem, mikor fickora csereltek a csajt.
Szoval rohadtul nem lenyeges...
Ha egy erdekfeszitö jelenetnel pirosruhas bohocok ugralnanak a hatterben, a legtöbben azt sem vennek eszre.
Vagy meggörbült a tér és kiteleportálódtak.
Mert a bunker felrobbanását nem élhették túl.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Lehet, hogy az volt epp az apoloja es ezert öt megkülönböztetett figyelemben reszesitette. :-)))
Vagy csak veletlen volt epp ugy ott a rongy...
Vagy Mr. Ecko, miközben a maci huzta a földön, csusztaban gyorsan betakarta, mert kilatszott a pipije es ugye akkor mar nem lehet esti müsorban adni, vagy ki kell blurozni, az meg nem nezett volna jol ki...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
amúgy nagyon jó kis rész volt. aki szerint lapos, és gyenge a 3. évad, az nem tudom mit nézett eddig. annyi minden kiderül, és annyi mindenre válaszokat kapunk, hogy csak na. csak oda kell figyelni, hogy mit nézel, és értelmezni is kell. nem fogják a szádba rágni a készítõk.
Mondjuk en azt birtam, hogy ha teged a labadnal fogva rancigal egy ehes jegesmedve, a nadragod es a labad nem igazan fest olyan jol, mint Mr. Eckoé...
A csaj valami szörnyen szarul jatszott. Inkabb ripacskodott es amugy meg mindkettö eleg unszimpatikus...
Apropó...én nem siklottam el a Desmond-os dolog felett! 😊 Nézd csak meg...én is fel tettem a kérdést #8532-ben 😊
Jacket az elõzõ részben Ben megpróbálta együttmûködésre bírni. Nem hiszem hogy sikere lesz, de majd kiderül. Sawyer még ennyire sem, erre volt már példa, szóval õ sem az a fajta. Kate-t passzolom. De a lényeg az egészben az, hogy a mostani részben (és a korábbiban is - lásd vese móka az apjával) is kiderült, hogy Locke-t könnyû befojásolni. Ahogy a zsaru is mondta, könnyen a bizalmába lehet férkõzni. Tudom, hülyén hangzik ez, de ha Locke lát értelmet a dolgokban, vagy esetleg úgy látja, hogy valakinek segítségre van szüksége, akkor talán rávehetõ arra, hogy másként cselekedjen mint a többiek. Szóval ha esetleg odaér majd az Others faluba/bázisra, akkor ne lepõdjön meg a kedves nézõ, ha Locke a rambó fogások helyett másként cselekszik, és esetleg Ben/Henry zöldágra tud vergõdni vele. Amúgy is különös "kapcsolat" az övéké. De mindezt most elõ kellett hozni Locke kapcsán, ezt pedig legjobban egy ilyen Locke központú résszel lehetett felvezetni (megemlíti a zsarugyerek az apját, eszébe jut minden nézõnek a sztori... Boone elõveszi a tolószéket, eszünkbejut hogy a szigeten tudott újra talpra állni, stbstb... apró kis utalások Locke dolgaira, egy részben szinte minden) Szóval kellett ez a rész, amolyan emlékeztetõnek. Lehet nem volt túl eseménydús, de jó volt.
De a poén felett úgylátszik elsiklott sok ember. Mégpedig Desmond és Hurley csevegésérõl van szó, a vadonban, amikor Locke is szóba kerül... Megint egy új, valami furcsa dolog a történetben, amelyre választ kitudja mikor kapunk.
És a jelenlegi gárdából senki sem maradt (Eko ugye ki van ütve pár napra tuti, de akár hetekre is), csak Locke, ezért valószínû hogy egyedül fog elindulni. És ha igazam lenne az elõzõekkel kapcsolatban, és Locket sikerül ott tartani szép szóval és meggyõzéssel az Othersnek, akkor jön majd be a képbe Alex/Danielle, a felépült Eko, és esetleg a hirtelen visszatérõ Miki/Walt "hármasból" valaki(k), mint fény az alagút végén.
De mindez csak spekuláció, nézzétek el nekem ha hülyeségnek tûnik. Jövõ héten többet tudunk talán, akkor lehet borul minden, és új elméletet kell kitalálni. ;]
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
kicsit furcsa rész volt
köv rész promoja hol?
REAL MADRID
__|__ ________(*)________
Locke meg mindig meghuzhatja a ravaszt. Leengedi, aztan meggondolja magat es megis vallhoz kapja oszt uccu neki...
Nem csodalkoznek, ha az ö lelken is szaradna meg emberi ver...
Desmond pedig, hát kész az az ürge...
ui: bár sosem vadásztam jegesmedvére, de ezek a dögöknek ilyen szinten hullik csomókban a szõre? ;]
"Everything that happens, happens for a reason"
az elsõ évad forgatásáról szereplõkrõl szól
amolyan
REAL MADRID
Elöször azt hittem, hogy valami tulelö camp meg ilyen "talaljuk meg önmagunkat" cucc, aztan meg kiderül, hogy csak a penzre megy az egesz...?! Eleg lehangolo.
Mondjuk a diszletesek nem eröltettek meg magukat. Ha en mar meleghazat csinalok, nem hiszem, hogy cserepben nevelek 8 satnya palantat... Egy öserdönek kellett volna lennie ott minimum...
REAL MADRID