Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Remeltem hogy nem hagyjak ki ebbol az evadbol az igazi Lost erzest, es szerencsere a 3. reszben visszajott, es amint kiderult, marad is 😊

Le kell allnom par hetre, hogy egyszerre tobb reszt megnezhessek, mert igy egyesevel nem az igazi 😊)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

magus
szerintem Jin telepatikus képessége játszhatott szerepet Desmond beszólása ügyében.

a promo meg nyiff:/

áhhhh promok ez kész!! ugye nemlesz szünet a sorozatban, mármint köv. héten?😄
na megnéztem
jó volt ez a rész és aztvettem észre, hogy végevan😞 ohhh mondom
érdekes ez a 3 ember télleg, hogyan élték túl azt nemtom, de bizonyíára erre is lesz válasz csak várjuk ki😊
LasDen
mondjuk én ezt nem tuttam...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

arról beszélt

a 3. részben benne is van......

már az elsõ szezon után mondták hogy vissza fog térni

REAL MADRID

LasDen
Megnéztem......és vegyes érzéseim vannak.....
de a legérdekesebb az hogy a héten olvastam ebben a LOST könvyben az Amrams Lindelof interjút ahol volt kérdés hogy Boonet láthatjuk majd még a sorozatban? a válasz igen volt, bár én gondoltam már úgy se lesz...erre egybõl feltünt mikor megláttam a nevét....... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Papirzacsi
Nem vagyok ilyen hiba észrevevõs ember általában fel se tûnnek a dolgok,de ez mégis ordított a képernyõrõl.Ezek szerint csak nekem. :-)
Tippem az volt ,hogy valószínûleg a jegesmedve vadászatból vágták ki, de ez lényegtelen. Lényeg, hogy nem oda illik a kép. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hunnenkoenig
Mondjuk biztos inkabb regebbi reszböl van a jelenet, mert ugye nem hatizsakkal repült a bunkerböl, szoval feltehetö, hogy kellett egy ilyen jelenet, amit nem tudtak, avgy elfelejtettek leforgatni es ezert bevagtak archivbol...

Hunnenkoenig
Aham...

Vagy volt egy jelenet, amit kihagytak idöhiany vagy dramaturgiai meggondolasok miatt, vagy egy regebbi reszböl vagtak be szinten dramaturgiai es/vagy idöhiany miatt...

Amugy nekem nem tünt fel, mert annyira rövid es a vilagon szerintem max 10 embernek...

Multkor volt itt egy kiserlet a TV-ben. Embereket allitott meg egy szöke bombazo az utcan mikrofonnal es egy feladatot kellett megoldaniuk. Miközben a kliensek a feladatra öszpontositottak, kicsereltek a csajt egy vöröshajura.

Senkinek nem tünt fel.

Meg az sem, mikor fickora csereltek a csajt.

Szoval rohadtul nem lenyeges...

Ha egy erdekfeszitö jelenetnel pirosruhas bohocok ugralnanak a hatterben, a legtöbben azt sem vennek eszre.

Az egyik pillanatban még nincs rajta a hátizsák, a másikban pedig már igen.

Hát Desmond valami szuperképességgel fertõzõdhetett meg, Hurley meg is jegyzi hogy esetleg egy HULK lett , talán õ tudtán kívül egy eröteret gerjesztett ami megvédte õt, Lockot és Mr.Eko-t a robbanástól.

Vagy meggörbült a tér és kiteleportálódtak.

Mert a bunker felrobbanását nem élhették túl.

Hunnenkoenig
En se latok semmit...
Csak etet. :-))

precision
én nem látom 😊
mi a hiba? 😊

Bazinga!

Nekem elsõre fel sem tûnt, de most hogy mondod, eléggé zavaró hiba.

Papirzacsi
Elég béna az S3 3. részben 2:43 körnéykén az a hiba. Ha nem direkt hagyták benne, akkor paradicsomszemûek a készítõk.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hunnenkoenig
Ez egy rendszeretö jegesmedve.

Lehet, hogy az volt epp az apoloja es ezert öt megkülönböztetett figyelemben reszesitette. :-)))

Vagy csak veletlen volt epp ugy ott a rongy...

Vagy Mr. Ecko, miközben a maci huzta a földön, csusztaban gyorsan betakarta, mert kilatszott a pipije es ugye akkor mar nem lehet esti müsorban adni, vagy ki kell blurozni, az meg nem nezett volna jol ki...

PiszkosFred
Hja, aztan szépen betakarta a hullát a dharma logós terítõvel ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mukika
hú bazze azért a promok odabasznak rendesen. 😮

amúgy nagyon jó kis rész volt. aki szerint lapos, és gyenge a 3. évad, az nem tudom mit nézett eddig. annyi minden kiderül, és annyi mindenre válaszokat kapunk, hogy csak na. csak oda kell figyelni, hogy mit nézel, és értelmezni is kell. nem fogják a szádba rágni a készítõk.

Hunnenkoenig
Hat gondolom elhurcolt mar nehany embert az evek soran, nem a neger volt az elsö...

Mondjuk en azt birtam, hogy ha teged a labadnal fogva rancigal egy ehes jegesmedve, a nadragod es a labad nem igazan fest olyan jol, mint Mr. Eckoé...

PiszkosFred
Azért a "kis játék dömper" és a dharma logóval letakart hulla kérdésére is kíváncsi vagyok ;]

Nekem kifejezetten tetszett az új rész, ismét kevesebb flashback volt, mint szokott, és annyira lekötött, hogy meglepõdtem, milyen hamar vége lett. Most esett le a ketrec és a jegesmedvék kapcsolata, bár a fennmaradásuk és a "miért hozták ide õket" kérdés még megmaradt

Hunnenkoenig
Hat en is attol feltem, hogy azok lesznek az uj szereplök...

A csaj valami szörnyen szarul jatszott. Inkabb ripacskodott es amugy meg mindkettö eleg unszimpatikus...

Magoo
Nekem az a bajom, hogy túl szét van szórva most sok szál....és ezért egyes történések között hetek telhetnek el (leadási idõ szerint). Mivel egyik részben mutatják hogy mi történt egy idõben ezekkel, aztán a következõben meg, hogy mi történt ugyanebben az idõben azokkal....és így tovább. Legalább 3 szálat kell vinniük, akkor most ilyen hármas tagolásban kapjuk a sztorikat? a promo alapján a kövi epizódban ismét az others-éknél történõ dolog lesz...
Apropó...én nem siklottam el a Desmond-os dolog felett! 😊 Nézd csak meg...én is fel tettem a kérdést #8532-ben 😊

PiszkosFred
Ahogy a BSGnél is, itt is az az érzésem, hogy a következõ 1-2 részben meghal egy másodvonalbeli szereplõ. (féltem, hogy Ekoval lesz egy vezéráldozat, de úgy látszik hogy Eko marad egy ideig még - gondolom azért sem volt olyan súlyos a sérülése a macitól, hogy Jack távollétében is kezelhetõ legyen) És ezért lettek a szokásosnál is aktívabbak az eddig háttérként funkcionáló túlélõk - vagyis hogy a csaj vagy a fickó közül az egyik meg fog halni ;] Nem tudtam, hogy fõszereplõk lesznek.

A végén bevillant 2 új arc (paulo és niki) fõszereplõ lesz mostantól, úgyhogy lesznek azért ott is aktívak.

PiszkosFred
pfff... BefoLYásol ;] sorry...

PiszkosFred
Akkor ahogy én látom ezt a részt.

Jacket az elõzõ részben Ben megpróbálta együttmûködésre bírni. Nem hiszem hogy sikere lesz, de majd kiderül. Sawyer még ennyire sem, erre volt már példa, szóval õ sem az a fajta. Kate-t passzolom. De a lényeg az egészben az, hogy a mostani részben (és a korábbiban is - lásd vese móka az apjával) is kiderült, hogy Locke-t könnyû befojásolni. Ahogy a zsaru is mondta, könnyen a bizalmába lehet férkõzni. Tudom, hülyén hangzik ez, de ha Locke lát értelmet a dolgokban, vagy esetleg úgy látja, hogy valakinek segítségre van szüksége, akkor talán rávehetõ arra, hogy másként cselekedjen mint a többiek. Szóval ha esetleg odaér majd az Others faluba/bázisra, akkor ne lepõdjön meg a kedves nézõ, ha Locke a rambó fogások helyett másként cselekszik, és esetleg Ben/Henry zöldágra tud vergõdni vele. Amúgy is különös "kapcsolat" az övéké. De mindezt most elõ kellett hozni Locke kapcsán, ezt pedig legjobban egy ilyen Locke központú résszel lehetett felvezetni (megemlíti a zsarugyerek az apját, eszébe jut minden nézõnek a sztori... Boone elõveszi a tolószéket, eszünkbejut hogy a szigeten tudott újra talpra állni, stbstb... apró kis utalások Locke dolgaira, egy részben szinte minden) Szóval kellett ez a rész, amolyan emlékeztetõnek. Lehet nem volt túl eseménydús, de jó volt.

De a poén felett úgylátszik elsiklott sok ember. Mégpedig Desmond és Hurley csevegésérõl van szó, a vadonban, amikor Locke is szóba kerül... Megint egy új, valami furcsa dolog a történetben, amelyre választ kitudja mikor kapunk.

És a jelenlegi gárdából senki sem maradt (Eko ugye ki van ütve pár napra tuti, de akár hetekre is), csak Locke, ezért valószínû hogy egyedül fog elindulni. És ha igazam lenne az elõzõekkel kapcsolatban, és Locket sikerül ott tartani szép szóval és meggyõzéssel az Othersnek, akkor jön majd be a képbe Alex/Danielle, a felépült Eko, és esetleg a hirtelen visszatérõ Miki/Walt "hármasból" valaki(k), mint fény az alagút végén.

De mindez csak spekuláció, nézzétek el nekem ha hülyeségnek tûnik. Jövõ héten többet tudunk talán, akkor lehet borul minden, és új elméletet kell kitalálni. ;]

azért nemolyan mert nekem eddig a részek bejöttek demost hogy megint elõhozták a jegesmacit megeza a srác és a drog Pfuu megeza sámánkodás ezkicsit földhözvágott

REAL MADRID

zmeor
nagyon nagyon gyenge rész

olyan Lostos

leszarom a konfigod...

nagyon gyenge

REAL MADRID

zmeor
gyenge rész

leszarom a konfigod...

megvan

REAL MADRID

nahh megnéztem

kicsit furcsa rész volt

köv rész promoja hol?

REAL MADRID

na akkor enm nézem emg a promot... igen sztem is lesz még a robbanás után valami, mert ott hiányérzetem volt....

__|__ ________(*)________

Hunnenkoenig
Naja... annyira nem egetrengetö, vagy csak en nem vagyok olyan hangulatban.

PiszkosFred
Az elso, reszemrol ;] Olyan jelenetek reszleteivel, amelyeket most akarok latni... youtube-n van ketto, lost 04 promora ki is dobja, vagy ilyesmi.

Hunnenkoenig
Most ez "bazeg nem tom kivarni"-promo, vagy "faszkivanezekkel"-promo?

Locke meg mindig meghuzhatja a ravaszt. Leengedi, aztan meggondolja magat es megis vallhoz kapja oszt uccu neki...

Nem csodalkoznek, ha az ö lelken is szaradna meg emberi ver...

a kzva életnek kellet nekem meglesni azt a promot

PiszkosFred
Igazad volt, tényleg kár volt, uhhhhb**meg... Nem nézek promót egy ideig, az már tuti.. 😄

PiszkosFred
Jó rész volt nagyon. Féltem hogy meghúzza Locke a ravaszt, és beáll a "gyilkosok táborában" ezzel, de szerencsére nem. Bár az mókás, hogy a temérdek csalódás után pont egy ilyen ültetvényen talál magát családot. ;]

Desmond pedig, hát kész az az ürge...

ui: bár sosem vadásztam jegesmedvére, de ezek a dögöknek ilyen szinten hullik csomókban a szõre? ;]

Nekem megvan

"Everything that happens, happens for a reason"

zmeor
jaaah
azt hittem rendes storyval meg minden...😄

leszarom a konfigod...

van, tecoba 3000 ropi 😄

az elsõ évad forgatásáról szereplõkrõl szól

amolyan

REAL MADRID

Hunnenkoenig
Kiraly volt ez a resz. Mondjuk nem ertem, Locke hogy keveredhetett bele egy ilyen drogos community-be.

Elöször azt hittem, hogy valami tulelö camp meg ilyen "talaljuk meg önmagunkat" cucc, aztan meg kiderül, hogy csak a penzre megy az egesz...?! Eleg lehangolo.

Mondjuk a diszletesek nem eröltettek meg magukat. Ha en mar meleghazat csinalok, nem hiszem, hogy cserepben nevelek 8 satnya palantat... Egy öserdönek kellett volna lennie ott minimum...

zmeor
van könyv?

leszarom a konfigod...

kill3r21
gyerekek érdekes volt a 3.rész...de az uj promo videokat ne nézzétek meg....áhhhh 😄
tényleg valaki megvette már a lost könyvet?

REAL MADRID