22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Csacsi
    Augusztus 29-e után keresd. Itt.
  • macgyver8
    ÜDV!
    Megvettem erdetiben a Lost 1. évadját. nagyon jó volt, cak az a baj, hogy nem adták ki a 2. évadot. Jártam szörföztem e neten, de senkit nem találtam aki megszerezhetné a 2. évadot. Szal ha valaki tesz ajánlatot, annak örülnék, minden lehetőség érdekel:)
    ÜDV!
  • ancsie18
    Sun apjának a cége, Penny apjának a cége és a Hanso cég nagyon-nagyon-nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással. Valószínűleg közös vállakozásuk lehet a Dharma és mindaz ami a szigeten folyik. Itt olvashatsz a cégekről: http://www.lost.hu/tartalmak.php?index=15
  • ProGabe #11339
    Sun apja tudja? :O
    és mikor is derült ki?
  • ancsie18
    Na igen, tudni fogják, de ha beleondolsz, a Dharmások, Benék és Penny és Sun apjáék eddig is tudták.
  • lele
    nemkell...sötlehet h ök iscsapdába esnek
    deasziget helyzetétonnantól tudnifoglyák
  • ancsie18
    Igen, szerintem sem alternatív jövő volt, az elég nagy hülyeség lenne. De attól még nem kell, hogy a Naomi-féle csapat mentse meg őket.
  • LasDen #11335
    gondolom a dramatic look videót mindenki ismeri.....kicsit másképp :D
    Dramatic Look (LOST)
  • Dave0092
    és mivanha ami a 3. végén volt, a éppen au 5évad bol mutatott valamit?
  • lele
    Jónyilvánelhuzzák, a 3ik évadelején is vagy 15 részbe került még minden szállat ujra összeszedtek...(jo nem 15.. de nem is 4rész volt)
    de nem hisszem h lesz olyan halternativ jövö...az a Next cimü film. nem a lost(ajánlom mindenkienk a Next-et.egyébként mégnincs magyar mozikba de elégjo film)
    szerintem csakbotránylenne abbol ha egyszer csak azt mondanák hogy bocsesz átbasztunk titeket. ez csak egy "ha"lehetöség volt. ezzel sokat rontanának
  • ancsie18
    Az előretekintés csak azt akarta bemutatni, hogy lesz még idő, amikor Jack is egészen másképpen gondolkodik, és az idő végülis Bent igazolja. Jack pedig nem azért akar visszamenni, mert bárkit is hátrahagytak, hanem mert egyszerűen ott tudott önmaga lenni, és nem tud már visszailleszkedni a társadalomba. De ez is csak szerintem, természetesen én sem tudhatom.
  • ancsie18
    És hányszor láttál már olyat a filmekben, hogy csak úgy jön a felmentősereg és megmenekülünk? Persze, előbb-utóbb kijutnak, de nem most és nem így. 3 évadot arra nem lehet építeni, hogy mi van a sziget után. És akkor a várt válaszokat sem kaphatnánk meg. Szerintem.
  • lele
    kijutottak.megy értük a felemntö sereg. csak aztán törtnikvmi. és teljesen más életett kell élniük. nem hisszem h alterntiv jövöröllenne szo. mondják telefonon h megyünk rtük. kimennek
  • ancsie18
    Hát azt, hogy MOST, azt kétlem. Talán majd egyszer valamikor.
  • NeoMaN
  • Sanyeee
    tehát akk most megnekültek a szigetről ?:O
  • Sephi
    Jah. En sem kapcsoltam hirtelen. En aszittem hogy vegulis Kate ismeri Jack-et es valami naon buzlik itten...de aztan leeset amikor aszonta hogu "

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    We need to go back /-/
  • ancsie18
    Hát igen, igen, de szerintem igazából csak egy kis megerősítésre várt. Biztos most nézte meg. Utána én is napokig lázban égben, mindenhol elolvastam ki mit gondol róla.
  • NeoMaN
    Na ez oké, de ha magától nem érti ezt valaki akkor szerintem feleslegesen nézett végig 3 évadot.
    :F
  • ancsie18
    Hát egészen röviden annyit akart jelenteni, hogy Kate és Jack a jövőben - egyesek szerint csupán egy alternatív jövőben - megmenekülnek a szigetről. Az utolsó, dupla részben pedig nem visszatekintéseket, hanem előretekintéseket láthattunk, és a következő évadtól gyakran fogunk még jövőbetekintésekkel találkozni a készítők szerint.
  • Sanyeee
    igen arra gondol:D...ird le spoilerben:P
  • ancsie18
    Arra gondolsz amikor Kate és jack talákoznak a repülőtér mellett?
  • NeoMaN
    ????
  • Jinx4169
    Valaki írja már le nekm spoilerben,vagy privátban,hogy mi a francot akart jelenteni a S03E23as ,azaz az uccsó rész vége! kösz
  • runner78
    köszi
  • ancsie18
    Egészen pontosan Volkswagen Kombi (Camper) Van Type 2 T2a. Deitt meg tudod nézni a filmben valaha szerepelt összes kocsit.
  • zaki
    Sztem Volkswagen, bár már nem emléxem rá pontosan... :)
  • runner78
    Nem tudja valaki, hogy a 3. évad közepén, meg végén látható Dharma kisbusz az milyen tipusú?
  • kirol
    210 nap?
    Kész vicc.
  • alienslive
    2008-ban. 210 nap múlva.
  • Sanyeee
    még 1 kérdés..lesz 4.évad és ha igen mikor?^^
  • ancsie18
    Nem, nem, mert miután regisztráltam, kaptam egy Üdvözlünk-emailt, de azóta semmi. Pedig kellene kapnom egy aktiváló emailt.
  • Herold
    Jesszusom, ilyen baromságokkal foglalják le a rajongókat a következő évadig?
  • Sanyeee
    :S^^...sry későn olvastam^^
  • Sanyeee
    ha jol olvastam 1 honlapon a 23.rész volt az évadzáró?igaz ez?
  • LasDen #11307
    az AXN-n legutoljára a 3x20-s (The Man Behind the Curtain) rész volt....a szezon utolsó epizódja a 3x23-s..... (Through the Looking Glass)
  • Sanyeee
    és mi jött ki most?..hanyas?
  • LasDen #11305
    3x20-as volt....
  • Sanyeee
    hy all!!!!régebben töltöttem le a részeket de kb a 10.résznál abbahagytam...és most azt szeretném megkérdezni h meik rész jött ki legutoljára és meik volt most vasárnap az AXN-n..előre is köszi a válaszokat^^
  • lele
    Lehet hogy spamként kezeli az e-mail-ezö rendszered a lost.hu e-mailjeit